Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.04.2012 21:37 - Разшифроване на пиктограмите на извънземните цивилизации
Автор: lucecita Категория: Други   
Прочетен: 5343 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 29.04.2012 21:40

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Разшифроване на пиктограмите на извънземните цивилизации

Руските учени Виктория Попова и Лидия Андрианова 8 години чрез ченълинг са изучавали теорията на съзнанието, после са получили чрез ченълинг двата ключа за разшифроване на пиктограмите на извънземните цивилизации. Смятат, че това ще помогне на човечеството да разбере страшното предупреждение за началото на глобалните катаклизми и единствения път за продължаване на живота. Използвайки инструкциите на извънземните цивилизации човечеството има шанс да се спаси и да продължи живота.

Ето линк за сайта на Виктория Попова и Лидия Андрианова:

http://www.ourtransition.info/index.php?option=com_content&view=article&id=135&Itemid=8&lang=ru

Цялата информация, дадена на този сайт, е получена чрез ченълинг.

ЗА АВТОРКИТЕ на сайта

Забележка: на горния линк има много снимки, илюстриращи този текст

Ние сме две руски учени – Виктория Попова е професор, доктор на техническите науки, а Лидия Андрианова е кандидат на техническите науки. Виктория Попова има повече от 100 научни публикации и 14 патента. Тя е най-добрият изобретател на Северо-Кавказкия Научен Център. Лидия Андрианова има повече от 50 научни публикации и 4 патента.

Дисертациите на всяка от нас бяха основани на приложението на ефекта на Баркхаузен за безразрушителна диагностика на феромагнитни материали. По-късно ние разбрахме, че именно ефектът на Баркхаузен може да обясни механизма на началото на глобални катаклизми.

Нашата необикновена работа започна в далечната 1985 г. с Информацията за това, че намаляването на озоновия слой не е резултат от жизнената дейност на човека, а е свързано с развитието на планетата. Тази Информация постъпваше постоянно все по-често и по-често, до 1990 г.  През 1990 г. Информацията започна да изисква да я предадем на хора, заемащи високи постове, които биха могли да изменят нещо.  Под нейния невероятно силен натиск ние написахме писмо на президента на СССР Михаил Горбачов и на президента на САЩ Бил Клинтън. Но нищо не се промени.

Чрез ченълинг през 1992 г. ние получихме указание да се преместим от Русия в САЩ, независимо от това, че в Русия се бяхме устроили много добре – имахме отлични апартаменти и прекрасна работа. Виктория беше заместник-ректор на Строителната Академия, а Лидия преподаваше в Академията за селскостопанско машиностроене. През 1995 г., преодолявайки всички препятствия, ние пристигнахме в Ню Йорк с нашите семейства.

Както разбрахме по-късно, в района на северозападната част на Атлантическия океан близо до Бермудския триъгълник с паранормална активност, тялото оказва слабо влияние върху съзнанието. Ето защо за ясно разбиране на приеманата чрез ченълинг Информация нас ни преместиха в този регион. През 2008 г. по искане на получената чрез ченълинг Информация ние се върнахме обратно в Русия и продължихме получаването на информация вече в тази страна.

Така в САЩ ние получихме обучаваща информация за съзнанието – теория на съзнанието, а сега в Русия ние получаваме последните инструкции за Прехода в навечерието на започването на глобалните катаклизми.

Ченълинг за разшифроване на пиктограмите на извънземните цивилизации

Веднага след пристигането в САЩ Виктория започна ежедневно да получава информация чрез ченълинг и ние потънахме в непрекъсната работа – и денем, и нощем. Отначало информацията постъпваше от 11 вечерта до 3 ч. през нощта. През деня ние трябваше да я разберем, да я обработим, разпечатаме и да сме готови за получаване на следващия нов масив от информация.

Какво означава ченълинг? Ченълинг – това е процес, когато вие мислите за нещо. Но разликата се състои в това, че преди това вие нищо не сте знаели за това и дори не сте мислили за това. Интересно, че никой наоколо не разбира, че вие получавате информация. Процесът на ченълинга ярко е представен в комплекса Чичен-Ица с помощта на акустичния ефект, известен като «каменен телефон».

Двама души, разделени на разстояние от 150 метра, единият на Северния храм, а другият – на Южния, съвършено спокойно могат да говорят един с друг, без да напрягат гласа си! Нещо повече, никой друг (освен ако не е застанал плътно до един от двамата) не може да чуе техния разговор.

Първите 8 години чрез ченълинг ние изучавахме теорията на съзнанието. Чрез ченълинг на нас ни съобщиха, че Вселената е единна система на съзнанието с различни механизми за нейното усъвършенстване.

Във Вселената се развиват пет нива на съзнанието. Ние узнахме за:

• двата цикъла на живота на човечеството на Земята;
• миналото, настоящето и бъдещето на развитието на съзнанието на човечеството;
• целите на развитието на човечеството на Земята и най-близкото бъдеще на човечеството;
• ние узнахме, къде и как работи съзнанието и как се случва озарението;
• как се е родила Вселената и какво е нейното бъдеще;
• защо галактиките се разбягват и много други неща.

На нас също така ни съобщиха, че две групи планети в Слънчевата система – тези от земя и газовите – това са планети на миналото, настоящето и бъдещето на развитието на съзнанието.

 Знаменити учени ни помогнаха да разберем съобщенията на извънземните цивилизации

Понякога ние не можехме да разберем информацията, предавана чрез ченълинг, и на всички наши въпроси отговаряха много известни хора. Сред тях – знаменитият американски астроном Карл Саган, удостоен с честта да вземе участие в кодирането на съобщението Аресибо от цивилизацията на Земята.

Срещахме се също така с лауреати на Нобелова награда, американски сенатори и конгресмени, учени от НАСА; директора на Института за Земята при Колумбийския университет. На нашите въпроси отговаряха известни свещеници, равини и други знаменити хора. По принцип беше абсолютно невъзможно да се срещне човек с тези супер-заети хора, но за нас това беше лесно и, когато се срещахме с тях, изглеждаше, че тези хора са ни очаквали.

Наши международни презентации и книги

Етапът на обучение завърши с изнасяне на доклади за механизма на работата на съзнанието на международни конгреси в САЩ и Франция, а също с написването на 3-томника «Нашият Преход в паралелните светове», с обем около 1200 страници. Нашата книга «Нашият Преход в паралелните светове», основана на информацията от ченълинга, беше публикувана в Русия в много съкратен вариант и стана бестселър.

На Международната изложба «BookExpo» в Ню Йорк представители на издателството Rough Guides ни подариха книгата «Unexplained Phenomena» (Необясними феномени), на обложката на която имаше красива снимка на житните кръгове Люси Прингл. Така ние се запознахме и започнахме да изучаваме феноменът на житните кръгове.

През 2005 г., след като 10 години бяхме изучавали информацията за съзнанието, чрез ченълинг получихме два ключа – аналогов и цифров – за разшифроване на пиктограмите на извънземните цивилизации.

Отначало ни беше даден цифровият код и ние започнахме да разшифроваме рисунките на Наска, но не можехме да ги разберем напълно. Една година по-късно чрез ченълинг ни беше даден главният код – аналоговият – индивидуалната информационна клетка на човека. По този начин на нас ни беше дадено всичко необходимо за разшифроване на всички пиктограми на извънземните цивилизации. Така ние започнахме да разшифроваме житните кръгове, а след това и другите пиктограми на извънземните цивилизации, разхвърляни по целия свят.

Разшифровката на пиктограмите започна много трудно. Понякога разбирането на символа приличаше на превземане на крепост. 

След известно време ние се доближихме до символа за унищожаване на тялото за Прехода, който виждахме на житните кръгове, създадени в равнината, но никак не можехме да го определим в каменните комплекси на извънземните цивилизации в реалното тримерно пространство. Символът на унищожението на тялото в житните кръгове е представен във вид на многочислени ивици, пресичащи областта на тялото на клетката. Това беше резултат от отслабването на тялото в Ню Йорк. За да завършим речника и да представим останалите символи в пълен обем, през 2008 г. нас внезапно при съвършено необикновени обстоятелства ни върнаха обратно в Русия.

И едва след една година живот в Русия ние изведнъж разбрахме символа за унищожението на тялото и го видяхме практически във всички комплекси на извънземните цивилизации – в украсата на главата на Сфинкса, многочислените стъпала на мексиканските пирамиди на Луната и Слънцето и пр.

Процесът на изчезването от нивото на Кристалните структури ние разбрахме по-късно. Извънземните цивилизации го изобразяваха като внезапно свършващи стъпала, водещи наникъде, понякога прекъсващи над дълбока 700 метра пропаст. Символът на изчезването на тялото най-често е изобразен в комплексите в Перу, които са на много нива – там той може да се види навсякъде. Това са, например, стъпалата, водещи наникъде в Мачу-Пикчу, Перу.

Процесът на изчезването на човечеството под действието на лазерен лъч от нивото на Кристалните структури, извънземните цивилизации изобразяват в района на Чачапойяс, Перу във вид на саркофази, разположени на края на високи надвиснали скали. На остров Пасха този процес е показан със стотици изображения на птице-човек на скалите Оронго, над високия надвиснал край на кратера Рано-Као в океана.

Речникът на символите на извънземните цивилизации ние съставяхме в продължеине на всичките тези години – символ след символ. Всеки символ ни се удаваше нелеко, защото трябваше ясно да разберем неговото съдържание, т.е. какво именно той означава в детайли. Понякога, преди да получим следващия символ, ние трябваше да разшифроваме много стотици пиктограми, проверявайки по този начин различни комбинации на вече получените символи много-много пъти. И едва след това на нас ни даваха следващия символ. Последният символ, който изобразява монолит на обединеното съзнание на цивилизацията, необходимо за Прехода, ни беше даден съвсем неотдавна – през последните дни на юни 2011 г.

Системата за предаване на информацията на извънземните цивилизации

Оказа се, че извънземните цивилизации вече отдавна са на Земята. Те са създали по целия свят множество обекти, които образуват Система за предаване на информация (СПИ). Всичките обекти на Системата за предаване на информация имат еднаква символика и единна информационна технология на изработването им, недостъпна за човечеството. Всичките обекти на Системата за предаване на информацията се делят на две групи: предаващи предварителна информация и срочна, от изключителна важност в текущо време online.

Цялата предварителна информация извънземните цивилизации предават чрез каменни обекти, които разказват за съзнанието и за неговите възможности. Сред тях са Стоунхендж, каменните кръгове Авебери, могилата-пирамида Силбери Хил (Англия), съвременните чудеса на света – Мачу-Пикчу и Чичен-Ица, рисунките Наска, Саксайуаман, Морай, Марас и други комплекси в Перу, моаи на остров Пасха (Чили), комплексът на «великите пирамиди в Гиза –Сфинксът» (Египет), мексиканските пирамиди на Луната и Слънцето и други. Чрез тези комплекси извънземните цивилизации са ни предали информация за програмата за развитие на съзнанието на човечеството на Земята, в Слънчевата система и във Вселената.

Информация за извънредната ситуация на Земята, създала се във връзка с критическото отслабване на магнитното поле, и последните инструкции за продължаване на живота на човечеството в навечерието на глобалните катаклизми извънземните цивилизации предават чрез житните кръгове.

Наш съавтор е легендарната летец-изпитател Марина Попович

На основата на разшифрованата информация ние написахме 12 книги. Всичките книги са на руски език. Две от тях ние публикувахме в съавторство с Марина Попович – легендарната летец-изпитател, установила 101 световен рекорд. Марина Попович, кандидат на техническите науки, е световно известна като «Мисс МИГ». Тя влезе в Книгата на рекордите на Гинес. Марина Попович има множество международни и национални награди и е автор на много книги, наградени с национални премии.

Марина Попович се намира в тесен контакт с много космонавти, членове на правителства и известни хора, които дълбоко вярват в съществуването на извънземни цивилизации. Тя доказва тяхното съществуване с хиляди истории на летци и космонавти от целия свят, които са се срещали с НЛО по време на полети. Те разказват, че извънземните цивилизации са им помагали да се измъкнат от извънредни ситуации. Марина Попович е голям приятел на нашето семейство.
Нашата първа книга в съавторство с Марина Попович – «Писма от извънземни цивилизации: последно предупреждение» и втората книга – «Система за предаване на информацията на извънземните цивилизации ».

Невероятно събитие преди 11 септември

Невероятно събитие се случи през 2001 г. в Ню Йорк, няколко часа преди терористичния акт на 11 септември. Това стана около 0:25 ч. през нощта. Виктория беше сама в стаята. Внезапно тя почувства, че зад нея израсна Колона с невероятна плътност. Колоната не се докосваше до нея, беше с ширината на раменете и от нивото на пода отиваше в безкрайността. Чрез ченълинг Виктория получи следната информация: «Днес зпочва вашата дейност». След това Колоната изчезна. Това беше много странно и непонятно – каква дейност може да започва късно през нощта?... А на сутринта целият свят узна за страшните терористични актове и за срутването на Световния търговски център.

Така събитията от 11 септември демонстрираха на целия свят апогея на  ненавистта на човечеството и разделението на хората от цивилизацията на Земята. Но единственият начин за продължаване на живота при настъпване на глобални катаклизми в най-близко време е противоположният процес – необходимо е да се осъществи обединение на съзнанието на цялата цивилизация.

По такъв начин, нашата дейност се заключава в предаване на информация, получена чрез ченълинг за човечеството, за да се разбере опасността от критическата ситуация на Земята, за да се извърши Преходът навреме.

Чрез житните кръгове извънземните цивилизации предават съобщения, за да помогнат на нашата цивилизация да направи първия Преход в следващия цикъл на живота. Така нашите полета са екрани на световен видео-конгрес, където извънземните цивилизации предават извънредни съобщения-инструкции, позволяващи на човечеството да спаси живота. Нашето бъдеще зависи от нашите действия!

Четенето на пиктограмите на извънземните цивилизации напомня разшифроването на писма със символика във вид на танцуващите човечета, които изглеждат забавни, представени на Шерлок Холмс. Намирайки ключа и прочитайки закодираното послание, Шерлок Холмс предотвратява престъпление и убийство.

Човечеството, узнавайки двата ключа за разшифроване на пиктограмите на извънземните цивилизации, ще разбере страшното предупреждение за началото на глобалните катаклизми и единственият път за продължаване на живота. Използвайки инструкциите на извънземните цивилизации човечеството има шанс да се спаси и да продължи живота.

Подробна информация можете да намерите в серията от нашите 15 видеоклипа на youtube 2012. Our Transition:

http://www.youtube.com/watch?v=-c3cIXaSeqg
http://www.youtube.com/watch?v=j9wLKNVHPRo
http://www.youtube.com/watch?v=Vp4rD1RhO28
http://www.youtube.com/watch?v=OCcDoDHkz7k
http://www.youtube.com/watch?v=7fD63eqxhLQ
http://www.youtube.com/watch?v=TK94zrpqKWU
http://www.youtube.com/watch?v=DjVXeVlWCVs
http://www.youtube.com/watch?v=v8WsmEagMYg
http://www.youtube.com/watch?v=uLqaYR-OD38
http://www.youtube.com/watch?v=veJU8mJ5ND4
http://www.youtube.com/watch?v=vl9MQe9Z73k
http://www.youtube.com/watch?v=bc19vTYAE8Y
http://www.youtube.com/watch?v=gY4jvRe-P_U
http://www.youtube.com/watch?v=t_CTCa1dVAs
http://www.youtube.com/watch?v=ben9FbdU9dY

 Our channel on www.youtube: ourtransition49

Превод: Лусесита




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2572973
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол