Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.07.2012 21:30 - Погрешни схващания за Галактическата федерация - част 1
Автор: lucecita Категория: Други   
Прочетен: 4100 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Погрешни схващания за Галактическата федерация  - част 1

19.07.2012

 Написано от Wes Annac

 Забелязва се в интернет, че в някои духовни среди има такива, на които все още им е неудобно с идеята за извънземни, помагащи ни в нашата еволюция като планета. Има някои, които са отегчени от предполагаемо съобщение, идващо от Галактическата Федерация на Възнесените и напреднали същества, които не са от нашия свят, и много недоразумения и погрешни схващания могат да се забележат във връзка с нашите братя от Галактическата Федерация, които може би, трябва да бъдат изяснени.

 Интересно е да се отбележи, че много се чувстват некомфортно с представата за Галактическата Федерация, но все пак им е комфортно с канализирани съобщения, които идват от Ангели, Духовни водачи, Архангели и така нататък. Не е ли възможно да допуснат, че напреднали и еволюирали извънземни могат да бъдат включени към тези Водачи, които подпомагат нашия свят?

 За мнозина това изглежда точно така и се надяваме, че с предоставянето на това съобщение някои от погрешните схващания, свързани с Галактическата Федерация и еволюиралите извънземни като цяло, могат да бъдат изяснени, така че да можем да работим към колективно Обединение в хармония, отколкото да продължаваме да спорим помежду си точно по тази тема!

 Недоразумение № 1: Галактическата Федерация иска ние да си мислим, че са наши „спасители” и че ние трябва да ги следваме, за да се възнесем или да бъдем в безопасност. Те използват канали, за да манипулират всеки, който ги следи редовно.

 Това е едно общо погрешно схващане, което изглежда се подхранва ежедневно от много хора, които не резонират със съобщенията, дадени от нашите Галактически братя, и това изглежда е сърцевината на аргумента, даден от мнозина за това, защо посланията на Галактическата Федерация не трябва да бъдат следвани.

 Точно както има много Архангели и Възнесени Владици, подпомагащи нашия свят, които не биха искали да си мислим, че те са единствените ни пророци, спасители и единствената ни връзка с Бога, така и нашите Галактически братя не желаят да ни контролират или да ни карат да мислим, че по някакъв начин те са тук, за да ни спасят. Те са заявявали много пъти и чрез различни канали, че не желаят да се гледа на тях по този начин, но тази нагласа все още се натрупва с времето.

Плеядианците чрез вашата действителност са стигнали дотам, че да насърчават всеки, който не резонира с техните съобщения, да спре да ги следи.

„Скъпи наши, ако това ще ви е от полза, то не следвайте нашите думи повече.”

 Това може да бъде сравнено с безспорното фиксиране върху религията; Колко много от вас изглежда, че следват нашите думи и се фиксират върху конкретни дати и събития.

  (...) „Ако така желаете, не ни следвайте, не четете повече нашите съобщения, защото сега е време за преобразяване, да се огледате в огледалото и да разберете кои ваши аспекти не са съвместими за възнесение в по-високите вибрации.

 Много от вас са почувствали, че следвайки нашите съобщения, това някак допълва липсата на вътрешна работа, която ние много желаем да видим, че вие я извършвате, и ние ви упътваме, така че ако вие следвате тези кухи процедури за възнесение, то непременно ще бъдете разочаровани, когато събитията, които се предвиждат, не се случат.”

 Не желаем никой от вас да гледа на нашите или на другите канализирани съобщения като на единствен източник на духовност, по-скоро гледаме да извършвате вътрешната работа, която е препоръчителна.

 Много са приели предположението, че ние заблуждаваме, и на тези, които възприемат такива становища, ние ви казваме сега, ако се чувствате мамени и ако нашите съобщения не отекват във вашите сърца или не ги чувствате правилни по някаква причина, то тогава ние сме източник, който не отговаря на вашите вибрации и поради това ние ви препоръчваме да избягвате нашите съобщения или всяко съобщение или вестител, които не резонират с вас и вместо да търсите извън себе си за други източници, които да ви резонират, обърнете се навътре в себе си, към вашите собствени водачи и вашата висша същност, защото вашите лични енергии за възнесение винаги ще ви резонират, и ще видите, че напредвате по вашите пътища точно така, както и трябва да бъде.”(1)

 Също така бих насърчил всеки, който не резонира със съобщенията на Галактическата Федерация, да спре да следи такива съобщения, но вече спрял да чете посланията на нашите Галактически братя, надяваме се, че няма да е поради погрешно схващане, че те се опитват да ни контролират, да ни спасяват, или да ни накарат да си мислим, че те така или иначе ще ни спасят. Това просто не е вярно!

 Както всички други възнесени източници, които ни помагат в това време, Галактическата Федерация винаги ни е насърчавала да си вършим сами работата, която е нужна за нашето собствено възнесение и за възнесението на Земята. Те ни помогнаха, като ни гарантираха, че елитите на нашия свят не могат да ни подрият, докато ние изживяваме нашето колективно възнесение, помогнали са и за намаляването на повредите и щетите, причинени в много природни бедствия дотолкова, доколкото „намесата” в нашите работи позволява, и не са отишли по-далеч.

 Те ни насърчават към колективна медитация, за изчистване на влиянието и остатъците от по-ниските астрални същества, и посланията, които те дават, са предназначени само да бъдат подкрепа и източник на информация. Подобно на много други, те насърчават нашата проницателност, дори и към техните послания, както и вникването в тях по всяко време, във всеки аспект на по-висшите измерения, ако някой пожелае да ги изпита.

         № 2: Галактическата Федерация е организация в служба на себе си (Service-to-Self - STS), която желае да нахлуе и да разграби Земята и нейните ресурси.

 

 Мисля, че това погрешно схващане и начин на мислене е такова, което се подхранва от липсата на разбиране и познаване на много еволюиралата и напреднала същност на Галактическата Федерация, също и липсата на разбиране за историята на нашия свят.

 Много хора се страхуват от определен вид извънземно нападение, но това трябва да бъде изразено, и е изразено, че Земята вече бавно е нападната от индивиди, които служат на себе си (Service-to-Self - STS), които от своя страна искат да ограбят Земята и нейните ресурси и използват човешки роби за тази цел. Съществата, за които се говори, са известни като Annunaki, и понеже те са извършили толкова много несправедливости на Земята, вече са предадени на страната на светлината и в момента преминават през своите кармични последствия за най-лошите действия, които са извършили, докато Галактическата Федерация помага за неутрализирането на силите и действията на останалите от кликата (кабал) в нашия свят.

 Галактическата Федерация действително са били с нас в продължение на векове от нашето време тук, дори и повече. Те са помогнали на различни цивилизации да направят следващата стъпка от колективната си еволюция чрез собственото си представяне и въвеждане на технологиите си на много цивилизации, но те никога не са се провъзгласявали за „Богове” и че само те притежават единствените тайни в опит да спечелят последователи и техните сърца, те са ръководени единствено от нашите най-добри интереси.

Анунаките бяха тези, които имаха най-лоши намерения спрямо човечеството, а по-наскоро няколко от некоординираните Сиви, които са продавали най-модерно оръжие на кликите/кабал във вашия свят, оръжие, което Галактическата Федерация може и вече е неутрализирала. (2)

Това трябва да се разбере, че има универсални закони и декрети, към които Галактическата Федерация и всички останали възнесени същества и колективи трябва да се придържат. И ако Галактическата Федерация изрази и най-малък интерес да контролира света, различни Ангели и Надзорни Съвети на нашия свят не биха позволили това да се случи.

 Галактическата Федерация като колектив и индивидуално са възнесени по своята същност. Тази Федерация се състои от цели колективи от Възнесени Същества от различни планети в цялата галактика, много от които в момента активно общуват с човечеството чрез канали/контактьори, докато разоръжават уредите на тъмнината, и ни се представят, като ни показват своите кораби.

 Много от тези същества се намират в рамките на 5-то измерение и съдействат за възнасянето на Земята и възнесението на цялата вселена, не само от желание да служат на човечеството, които са възпитани в Любов и близост с човечеството, но и да подпомогнат своето собствено възнесение и еволюция, и дори също, към по-чисти състояния на съзнанието.

 Огромно множество същества и колективи, съществуващи в рамките на Галактическата Федерация, изпитват състояния на минали съзнания от пето измерение и все още служат на Земята от неподправено желание да видят нашето представяне на възнесението, така като е било постановено да бъде.

Те са направили толкова много за нас през цялата ни история, че ако може да се даде пълен обзор на всичко и пълно разкриване на многото потулени документи с информация за контакти с доброжелателни извънземни, ще бъде единодушно разбрано, че Галактическата Федерация винаги е имала присърце най-добри намерения и винаги се е старала да отведе човечеството далеч от влиянието на тъмните души в нашия свят, които са били наети от анунаките и които все още се влияят от ниски астрални субекти в нашия свят.

 

 Това ни довежда до номер три в списъка: 

 

    № 3: Галактическата Федерация всъщност са структури от ниските измерения в границите на астралните области на нашата Земя, които използват симпатични, но плитки термини на Ню ейдж, за да ни манипулират и заблудят.

 Подобно на повечето други заблуди в този списък, тази тук също се подхранва от липсата на разбиране на самото естество на нашите Галактически братя и чистите пориви на техните светли и сложни същности, с които те идват сега чрез много Земни души.

 Двe от привидно най-„Ню ейдж” думи са „Любов и Светлина”, които те изразяват рутинно чрез много канализирани източници. Много скептици и противници използват израз като този или други привидно повърхностни изрази, за да атакуват посланията на нашите Галактически братя, че понеже са повърхностни, по този начин внушавали манипулативност. Това, което не се разбира, е, че зад тези думи, които изглеждат безсмислени, стоят реални значения и изрази, които не могат лесно да бъдат изразени по друг начин, използвайки думите за щастие и любов, с които ние на Земята вече сме свикнали.

Едно възнесено същество, в рамките на астралните нива на нашето Слънце, е обяснило до известна степен какво означава изразът „Любов и Светлина”, който погрешно се смята за повърхностен израз:

 „Знаем, че за мнозина, когато се използват изразите Любов и Светлина, се заражда концепцията за кухи фрази, тъй като се възприема, че това е просто една фраза на „Ню Ейдж”, която няма значение, тъй като те трябва да изразяват това, което рутинно е наречено „Любов” и „Светлина”, според много канализирани източници, всъщност това са две от най-чистите нарушения, които още могат да се смятат за нарушаване на енергията, която ни е била изпратена долу от нашия Майка и Отец Създател.

 Любов и Светлина символизират нашия Майка и Баща, нашия чудесен Създател, привидно разделен на две обединени полярности и сегменти. Единият полага основите за Съзидание и опит, а другият се разглежда като преживяванията, които този опит придава чрез създаването на огледална енергия; огледално съзнание да изпитвате пейзажите, шаблоните и скиците, които са създадени от универсалните енергии.”

 Мъжката енергия на Логоса създава и поддържа вашите реалности, като се има  предвид, че Божествените Женски Светлинни енергии, които също сте всички вие, се разглеждат също като огледално съзнание, създадено от Формата на всички вас, които изпитвате ниските измерения и различните планети под всяка форма, която те приемат, докато вие изживявате такова Създание и съзнание, в същото време го отразявате и сте част от него.” (3)

 Нашите Галактически и Възнесени Братя искат да кажат много повече чрез това, което казват, а много хора на Земята го приемат като повърхностно и кухо, и  има още много, което те все още не могат да изразят пред нас, тъй като ние все още не сме способни да разбираме такива неща с нашите настоящи колективни нива на съзнание, в резултат на това, че те работят през воала, който е установен в голяма част от човечеството, за да ни информират за истинската същност на нашата реалност, сред много, много други неща за подготвяне на нашето планетарно, колективно възнесение.

      № 3: Галактическата федерация говори за промени, но никога не представи доказателство за тяхното съществуване.

 Интересно е, че това е и едно погрешно схващане и предположение, което непрекъснато се подхранва и се изразява по много духовни форуми, защото доказателства за съществуването на извънземни и тяхното присъствие в нашия свят, е давано толкова много пъти. (4) (5) (6) (7)

 Както вече е показано в 4-та, 5-та и 6-та отправни точки, нашите братя в рамките на Галактическата Федерация, са се представяли пред нас много пъти, и са казвали чрез каналите, че тези наблюдения са били заснети и всъщност това ви отнема просто малко време за търсене в интернет на видеоматериали, за да видите тези наблюдения на Светлинни Кораби, които са извънредно много заснети на вашия свят в много страни. За някой, който може все още да твърди, че множеството наблюдения на НЛО не са значително доказателство, аз казвам с респект, че вероятно като мине време и се уталожи скептицизма и критичното отношение, когато се сблъскат с реално доказателство, вместо излизащите по този начин доказателства от някой друг, да ги оборват, те сами да дават такова доказателство.

Беше планирано тези наблюдения да бъдат заснети от всички повсеместно и сега, когато нашите Галактически братя имат подкрепата на толкова много хора от нашия свят, те са в състояние да разкрият още повече себе си, опитвайки се не да доведат промяна в нашия свят, а да ни подпомогнат в продължаването на Светлинната промяна, която ние така съкровено желаехме от толкова дълго време.

 Това е всичко, което те желаят да направят, да ни помогнат. Те не желаят да доминират, да ни мамят, да ни контролират, да ни покоряват или да ни спасяват, те просто желаят да ни помогнат в края на нашия цикъл, упътвайки ни към колективно, масово възнесение, точно както и много Ангелски души искат да ни помогнат точно в този момент.

 Интересно е обаче, че ако някой би стигнал до болшинството от примерите, които са доказателство, и прочете коментарите от другите, в много от случаите става пределно ясно, че тези сигурни и действителни доказателства обикновено се оборват и се заклеймяват като фалшиви. По мое мнение, много от това изглежда е свързано назад до същността на факта, че много хора от нашия свят все още чувстват неудобство от представата за Галактически посетители в нашия свят, които желаят да ни помогнат за нашата еволюция.

 Доказателство е дадено, в различни аспекти, но изглежда ще бъде отсъдено като невярно, и се трупат въпроси, обвинения и погрешни разбирания за нашите братя от Галактическата Федерация. Надяваме се, че в най-близко бъдеще такъв начин на мислене, основаващ се на страха, няма да се натрупва вече.

      № 4: Няма доказателства в подкрепа на съществуването на извънземни или присъствието им в нашия свят като цяло.

 За мен това е доста прозорливо, колко лесно може да се развенчае това погрешно схващане и начин на мислене, но в същото време то все още се подхранва от болшинството в нашия свят. Освен много показателните примери за наблюденията на Звездните кораби, дадени в много от примерите по-горе, някой може да посочи две много явни доказателства за съществуването на извънземни в нашия свят, както и потвърждение за това съществуване от военните на други държави.

 Погледнете в края на тази статия, ако желаете, към линка за разкриване на НЛО от мексикански военни, по Fox News, където те излъчват запис за наблюдение на Светлинни кораби. (8)

 Това дори не е най-значителната част от доказателствата за съществуването на извънземни и техните кораби в нашия свят.

 Много хора, които все още не вярват, че извънземни съществуват или че са в нашия свят, и които все още не знаят или не вярват, че нашите правителства са ни мамили по много начини, във всеки случай все още ще се доверяват на правителствената агенция да им представи своите становища и знания за истината в този свят. Вероятно едно такова лице се е оказало пред тази статия в момента и чете.

 Беше казано от много канализирани източници, някои от които са стигнали сигурно и до вас, че те направиха много контакти с хора и с нашите правителства в периода от 1920-1970 най-късно (и много контакти са осъществени от тогава; безбройни телепатични контакти) и тези контакти бяха потиснати от правителствени агенции и болшинството от тези документирани контакти все още се потискат до ден днешен.

 За крайния скептик там някъде, който може да се окаже четящ това, аз го питам, какво да правим с това?

http://vault.fbi.gov/UFO/UFO%20Part%201%20of%2016/view  (9)

Линкът горе е за съвсем наскоро разсекретените документи на ФБР, в които се показва контакт с извънземни посетители, както и съвсем ясни знания за тях. Докато част от документа изглежда е малко погрешно представяне на нашите Галактически братя, въпреки че все пак напълно правилно показва, че те са мирни и имат мирни намерения, бих искал да публикувате някои откъси от този съвсем реален, разсекретен документ на ФБР от 1940г.

 „Този меморандум е почтително адресиран до някои учени, по-специално до важни авиационни и военни органи, към известен брой държавни служители и до някои издания. Авторът има малко очаквания, че нещо важно ще бъде постигнато с този жест. Самият факт, че данните тук са получени по така наречените свръхнормални начини, вероятно е достатъчен, за да гарантира неговото незачитане от почти всички адресирани лица: въпреки това, изглежда е мой обществен дълг да го направя достъпен. (Пишещият настоящото има няколко университетски дипломи и преди е бил ръководител на Университетска катедра).

 Много сериозна ситуация може да се развие по отношение на „летящите чинии”. Ако една от тях бъде атакувана, атакуващия самолет със сигурност ще бъде унищожен. Основните данни, свързани с тези летателни апарати, сега са достъпни и трябва да се представят, без значение колко фантастично и неразбираемо може да изглежда за някои умове, които не са били предварително инструктирани да мислят по този начин.

 1.Част от дисковете носят екипажи, други са с дистанционно управление.

 2. Тяхната мисия е миролюбива. Посетителите съзерцават изработката на самолета.

 3.Тези посетители са човекоподобни, но много по-големи на ръст.

 4. Те не са хора, съществували на Земята, а идват от свой собствен свят.

 5. Те не идват от планета, както ние използваме тази дума, а от етерна планета, която си взаимодейства с нашата и не е доловима за нас.

 6. Телата на посетителите, както и летателните апарати, автоматично се материализират при навлизане във вибрационното поле от плътна материя.

 7. Дисковете притежават вид лъчиста енергия или лъч, който лесно ще разпадне всеки атакуващ кораб. Те навлизат в етера отново по желание и така просто изчезват от нашия поглед, без следа.

 8. Нивото, от което те идват, не е "астралният план", но съответства на Lokas или Талас. Училите езотерични понятия, ще разберат тези термини. (1)

 9. Те вероятно не могат да бъдат засечени с радио вълни, но вероятно могат да бъдат засечени от радар, ако може да бъде разработена сигнална система за този апарат.

 Ние даваме информация и предупреждаваме и не можем да направим нищо повече. Нека се отнасяме към новодошлите с всякаква доброта. Тежка отговорност носят малцината във властта, които са в състояние да разберат този въпрос.

 Допълнение: Lokas са с овална форма, с нагъната дължина, овал от топло-устойчив метал или метална сплав, които все още не са ни известни, предната клетка съдържа контролния пулт, средната част е лаборатория; отзад се намира въоръжението, което се състои основно от мощен енергиен апарат, може би лъч ... "(10)

 Моля ви не вземайте просто така моите думи - последвайте линка, посочен горе, за да видите лично PDA документа от разсекретените файлове на актуалния сайт на ФБР и да видите колко безспорен е този действителен правителствен документ за истински контакт.

Все още ли се чувствате скептично настроени?

     № 5: В близко бъдеще, ще има опустошителни промени на Земята, от които Галактическата Федерация ще ни спаси.

 За мен и за много други това е една огромна заблуда, що се отнася до границите, към които Галактическата Федерация трябва да се придържат, когато се занимават със Земята и природата, по които те работят със Земята в момента. За мнозина това е истина и мнозина смятат, че съобщенията, дадени чрез Sheldan Nidle, Greg Giles и няколко други, които прогнозират тези катастрофални промени на Земята, от които нашите Галактически братя ще ни предпазят като ни пренесат под земята в Агарта, или на борда на техните космически кораби-майки.

 Отново, лично аз вярвам, че това е погрешно схващане за нашите Галактически братя и за ограниченията, с които те са обвързани, когато помагат на нашия свят и начина, по който събитията ще се разиграят на нашия свят като цяло.

 Бих желал да ви представя, ако разрешите, канализирана информация [чрез моя милост, от горепосочения възнесен, който пребивава в рамките на Слънцето] по отношение на промените на Земята, за които вече споменахме. Това съобщение не отразява такива катастрофални предвиждания, а вместо това предрича, че колективното съзнание на човешките същества е в състояние да премахне по-потенциалните разрушителни ефекти от Земните промени.

 Аз разбирам и не ви се натрапвам с този материал, който също е вероятно да е верен или погрешен, както и съобщенията, предвиждащи катастрофални промени на Земята, но сценарият, който се поднася в това послание ми изглежда малко по-разумен и това е сценарият, който излиза на преден план от моята перспектива, която перспектива аз придобих изцяло, след като получих тази информация.

 „Вие ще отбележите, че на Гая не е необходимо да преминава през много събития на физическо почистване от масов мащаб, бихме ви казали, че това е така, защото много от възнесените същества наблюдават непрекъснато вашия свят и помагат на вашата Земя по всякакъв начин, когато виждат, че колективното съзнание на Земята е в състояние да реализира [вашите] по-ниски вибрации, като отпада необходимостта да се причиняват физически събития и прояви.

 Все още има леки бушувания, но те не са поради продължаващото освобождаване на Гая от ниските вибрации, които са били проявявани толкова дълго, и когато големите почистващи събития настъпят, ще се реши от колективното съзнание на човечеството, как това почистване и прочистващо събитие ще се развият. [Не нашите Галактически братя да вземат решение вместо нас, да ни "спасят".]

 Имаше няколко различни, възможни „времеви линии” за такова [прочистващо Земята] събитие и едното е, че човечеството може да избира дали да получи помощ [не спасение] от вашите Галактически братя, като медитират колективно, в масов мащаб и с това ние имаме в предвид, по скалата, за всеки от вашия свят да се извърши такава медитация с привеждане в съответствие на най-висшите ви намерения.

 Вашите Галактически братя ще ви помогнат, като енергиите, които вие проявите като колектив, ги отправите през двете по-низши сфери на вашия свят [включително и 3D реалноста] към по-висшите реалности и така, да им дадат тласък към по-висшите реалности.

 С тази огромна любов, отдадена на Гея, Нейните ниски астрални области, енергиите и субектите, които все още пребивават в такива реалности в момента, (...) тези събития ще послужат, да се види Гея в състояние да изчисти тази плътност, без да са необходими много интензивни изразни способи [катастрофални] върху Нейната повърхност.

 Това е една времева линия и сценарий, които са планирани, и можем да кажем, че това са най-вероятната времева линия и сценарий, но изборът ще бъде оставен изцяло на човечеството. Ще има представени пред вас, като колектив, няколко избора и е достатъчно да ви кажем скъпи, прекрасни души, че тези решения ще трябва да ги правите след разкритията и откровенията и след като вашите Галактически братя постигнат Възстановяване на Контакта си с вашия свят.”  (3)
Гласувай:
1
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2078018
Постинги: 989
Коментари: 99
Гласове: 912
Календар
«  Август, 2020  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Блогрол