Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.02.2013 15:29 - ЕДИНЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ
Автор: lucecita Категория: Други   
Прочетен: 1533 Коментари: 0 Гласове:
1



ЕДИНЕНИЕ ЗА БЪЛГАРИЯ

„Единение за България” не е политическа партия. Това е съвместен проект на всички Нас, които все още вярваме, че България и Ние Българите сме велика сила с древни корени и невероятен потенциал. Че мощният Български Дух може и ще изведе България до невиждани висоти. Че Нашата България може и ще заеме вече полагащото и се място на световен лидер, както са казали мъдрите хора.

Проект „Единение за България” е за всички Нас, които знаем и вярваме, че заедно можем да променим сегашното положение в България, независимо от състоянието на световната икономика и отношението на световните политически сили. Знаем и вярваме, че можем да го направи и ще го направим чрез Единение за България, каквото е и символичното име на този проект.

Проект „Единение за България” е за всички Нас, които не разчитаме само на институциите да решат нашите проблеми. Ние знаем, че всички социални движения са основани, мотивирани и водени от ентусиазма и страстта на отделни личности. Вярваме, че една такава група от интелигентни, мислещи и отдадени на идеята хора могат да променят положението както в България, така и в световен мащаб, защото знаем, че всъщност промените винаги са ставали по този начин.
Същност

Според „Канон за
Здравето” (изд. „Бард”, 2012), съществуват термини, като „Човешко Здраве”, тоест Здравето на всеки отделен Човек, „Национално Здраве”, тоест Здравето на всяка отделна страна и „Планетарно Здраве”, тоест Здравето на всяка отделна планета. „Канон за Здравето” пояснява, че Човек боледува, заради своите лоши мисли, емоции и дела, България, както и всяка друга страна, боледува, заради лошите мисли, емоции и дела на своите граждани, а планетата Земя боледува, заради лошите мисли, емоции и дела на земните жители.

Според „Всеобща Програма за Изцеление „ПоЗдрав” описана в „Канон за Здравето”, всеки Човек може да възстанови своето Здраве, като промени и премахне своите лоши мисли, емоции и дела. Състоянието на всяка държава може да се подобри, когато нейните жители променят и подобрят своите мисли, емоции и дела. Състоянието на всяка отделна планета може да се подобри, като се подобрят и променят лошите мисли, емоции и дела на нейните жители. Насочвайки положителните си мисли и емоции Човек може да промени и тласне в правилната посока, както своето Здраве, така и Здравето на Нашата България и на нашата Планета Земя. Промяната трябва да започне от самите нас! Знаем го и нека го направим най-после! Заедно в Единение!

Автор на проект „Единение за България” е Станчо Станев. Той е автор и на „Всеобща програма за изцеление „ПоЗдрав” и „Канон за Здравето”.

Цел

Проект „Единение за България” има за цел:

да промени и подобри сегашното положение на България в политическо, икономическо, социално, културно и всякакво друго отношение;
да активизира и привлече неочаквани и мощни сили, които да тласнат и изведат България до позицията на водещ световен лидер;
да открие и предложи нови, изключителни възможности и мъдри лидери, които да поведат България напред и нагоре;
да провокира и активизира пробуждане на Българският Дух и духовното израстване на българският народ чрез конкретно предложената програма;
да концентрира натрупваната ежедневно с ваша помощ мощна енергийна вълна от положителна енергия и да я насочва към България и всички фактори, от които зависи нейното Благоденствие.

Вашият принос

Всеки участник трябва ежедневно да изпраща своя дял, своя импулс от положителна енергия към общият енергиен поток на всички участници в проекта.

Това ще става, като всяка вечер преди лягане, си постави подсъзнателна задача, като си каже мислено три пъти следния текст:

„Утре през целия ден ще мисля с Любов за България
и всичко българско!”

Под този израз трябва да се разбира:

Всички хора, всички животни, растения,
минерали и всички други населяващи страната ни;
Икономиката, Културата, Науката,
Спорта
, Традициите, Духовността и хората, които работят в тези сфери, заедно с плодовете на техния труд;
Лидерите – Духовни и Светски, които трябва да водят България по Пътя и напред и нагоре и имат необходимите Духовни и Морални качества за това;
Изначалният, Древен Български Дух.

Включване

Включването в Проект „Единение за България” става с регистрация в сайта, чрез формата за регистрация. След регистрацията и включването в Проекта, правете ежедневно определените действия, които са обяснени в Изисквания към участниците. Изпратете линка и това писмо на ваши приятели, които биха приели, подкрепили и разпространили идеята на този проект.
На FaceBook страницата на проекта ще можете да следите развитието на проекта и да споделяте своите мисли.

 

Източник:
edineniezabulgaria.org

 

FaceBook страница на проекта:

https://www.facebook.com/edineniezabulgaria

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2580788
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол