Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.10.2013 17:39 - Ащар: Започнете отново да мечтаете!
Автор: lucecita Категория: Други   
Прочетен: 1408 Коментари: 0 Гласове:
0



Ащар: Започнете отново да мечтаете!

Автор: ShaNiraa

Приветствам ви, скъпи братя и сестри. Аз съм Ащар и отново дойдох да поговоря с вас и да ви вдъхновя за Великата Мечта! Фантастичната мечта, за която мечтаха много цивилизации от вашата вселена, и понеже и вие, като тези цивилизации, сте творци, вие ще можете да осъществите тази мечта.

Необходима е критична маса от хора, мечтаещи за това, за да влияят положително на колективното масово съзнание на човечеството. И отново ще ви кажа: Вашите мечти са много по-мощни, отколкото си мислите. Ако в този свят искате да измените нещо, започнете отново да мечтаете!

Вашите мечти са необходими - изхвърлете зад борда всички съмнения и наситете с вашите мечти полето на колективното съзнание на човечеството, за да станат реалност, както това вече се случи на много планети! Не слушайте тези, които ви казват, че тези мечти никога няма да се осъществят, защото човекът не е способен да живее в мир, и имайте мъжеството да слушате своето сърце. Вие сте се въплътили тук, на Земята, като човек, и имате сърце, което се стреми към любов и свобода. Бъдете уверени, че и болшинството ваши сестри и братя точно така в дълбочината на сърцето си разбират и знаят, че мирът и любовта са възможни и в този свят.

В действителност точно това е човешката природа - да вижда тази любов и свобода и все повече да се стреми към тях. Човекът все още живее против природата си, което, като следствие, води към стареене на вашите тела, към болести и инвалидности, защото вашите тела са създадени и ви подсказват, когато нещо не се намира в равновесие, и болестите отново и отново ви сигнализират, че има друг, естествен път, път, намиращ се в съзвучие с Всичко, Което Е.

Процесът на стареене на вашето физическо тяло, както и физическата смърт – това е подарък, защото тогава можете да направите пауза, иначе би било мъчение за Божествената Душа да живее на планетата безкрайно дълго време, без да се намира в естествено съзвучие с нейния постоянен стремеж към любов и свобода. Смъртта е възможност за душата да си почине, и без прекъсването със смъртта животът на Земята би бил непоносим.

Но вие виждате в смъртта ваш враг, защото сте забравили вашата способност да си спомните своята истинска безсмъртна природа. Това е една от вашите способности, която вие наистина владеете, и за която, изглежда, нищо не знаете. И само животът в мир и свобода ще даде възможност на хората да получат обратно тази способност. И, дали вярвате или не, това включва преодоляването на процеса на стареене и на физическа смърт.

За да протича животът на Земята в любов и мир, е необходима критична маса от хора, които ще се решат да мечтаят за това, което на мнозина ще се стори утопично. Да, мнозина не си позволяват да мечтаят за това, защото са им втълпили "реалистично" мислене - да мислят само за това, което действително виждате и можете да пипнете. Всичко стига дотам, че тези, които мечтаят за живот в любов и мир, ги наричат безумни, и много хора престават да мечтаят за това и насочват вниманието си и творческата си сила към ежедневните проблеми, които носи животът в такъв род система, каквато съществува на вашата планета.о се стреми към тях. Човек

На вас действително ви е трудно да почувствате радостта, слушайки за ежедневните катастрофи, които все по-често се случват на Земята. И тези катастрофи отразяват това, че човекът живее против природата на своята душа, и, както и смъртта, те в прекия смисъл не са врагове, с които трябва да се борите, а изискват от вас повече да мечтаете.

Затова днес ви призовавам да мечтаете за ново общество. За общество, говорещо на един език – на езика на сърцето, за да изключите всякакви недоразумения. Мечтайте за всичко, което изпълва сърцата ви с радост, независимо от това, дали вашият ум счита тези неща за утопични или не.

Представете си, че хората излизат днес на улицата и изгарят всички пари, започвайки да делят с другите това, което имат в излишък  - било то продукти, дрехи, знания, изцеление, или просто любовта и мъдростта на сърцето. Представете си, че всеки прави това, за което смята, че има призвание - в селското стопанство, технологиите, политиката, изцелението, обучението, и няма повече тайни. Патентните права остават в миналото, за да може всеки да раздели с другите своите познания. стопандсти просто любов и мъдростта на сърцето. т ум счита тези неща за утопични или не. Зе

Представете си, че всеки има възможност да изучава това, което действително иска да знае, за да живее в съответствие с истинската си мисия. Колко любов, колко творчество биха вложили хората в своите професии! Никой не би се считал за нечий шеф или за по-висшестоящ от другите, защото хората отново биха разбрали, че са ЕДИННИ и е необходимо благополучието и здравето на всеки, за да се запази равновесието на Цялото.

И това засяга не само хората, но и животните, и природата. Колко чудесно би било, ако вие напълно осъзнато бихте могли да разговаряте с животните от вашата планета! Вие действително бихте могли да научите толкова много неща и това би могло да влияе положително на живота ви. Да, вие бихте започнали да уважавате всяка тревичка като живо същество!

Няма да има чувство за собственост, защото човечеството би осъзнало, че ВСИЧКО, КОЕТО Е, принадлежи на всеки и е достъпно на всички.

Животът в такава хармония би направил ненужно да се напуска планетата чрез стареене и смърт. И човекът ще може сам да определя, кога настъпва неговото време да продължи пътешествието си в други измерения. И това решение не би се оплаквало, а би се празнувало от неговите близки, защото с възстановяването на Божествените способности на хората би станало по-лесно да влизате в контакт със същности от други нива, и думата “загуба” би изчезнала, както и много други думи от вашия речник. И нейното място биха заели нови думи, та нали само за думата “любов” бихте могли да подберете стотици нови думи!

 

Скъпи, готови ли сте да мечтаете за такъв свят? Няма нужда да знаете КАК това може да стане възможно – оставете настрани всички въпроси КАК и КОГА на вашия разум и се потопете в тези великолепни мечти!

Какво ще загубите, ако си позволите да мечтаете? Какво ви пречи да имате такива мечти, освен вашето превзето мислене за това, как трябва да изглежда този свят? Дали ми вярвате или не – такъв свят действително е възможен и много планети във вашата вселена вече живеят в такива форми на обществото. Те също така са достигнали това, като един ден са започнали да мечтаят и веднага, като по верига, тази мечта е тръгнала от един към друг, докато е била достигната критична маса и мечтата е започнала да се осъществява.

Тези цивилизации днес имат технологии, които им позволяват да пътешестват в най-отдалечените ъгълчета на тази вселена. Защото само с открит обмен и с възможността за всеки да изпълнява своята задача, за която чувства призвание, и с любящи и уважителни отношения за тях е станало възможно да разработят такива технологии.

Те живеят в таково чувство на любов, че техният най-голям стремеж е да я споделят с ВСИЧКО КОЕТО Е. И така те пътешестват, както и аз, из вселената, за да помагат в дълбока любов на цивилизации, които вече са се пробудили за това. И, дали ми вярвате или не, човечеството е достигнало такъв момент в своята история, когато вече мнозина са готови да мечтаят за това и потенциалът за осъществяване на тази мечта расте от ден на ден. И скоро много хора ще бъдат сред пътешестващите, за да помагат на други планети в процеса, в който сега се намира Земята.

И затова ви призоваваме да си позволите отново да мечтаете, защото така давате важен принос, който ще доведе до изменения на Земята, каквито досега не е имало в нейната история.

Вашите мечти ще се разпространяват със скоростта на светлината и ще достигнат до тези, които заемат позиции, позволяващи им да извършат измененията.

Всеки от вас е важен! Всеки от вас е призван, и наистина, всеки въплътен сега на Земята се е съгласил да участва във Великите Промени!

Спомнете си за своята творческа сила! Сериозно се запитайте – защо в продължение на векове са ви говорили, че мечтите са само пяна, и попитайте сърцето си дали това е истина!

Защото в действителност човекът е могъщо Божествено Същество и когато той мечтае от цялото си сърце, чудесата стават реалност!

Бъдете благословени за вашия Велик Труд и да бъдат благословени вашите души!

С дълбока любов и привързаност,

Ащар


Превод от руски: Лусесита

http://nashaplaneta.su/blog/galakticheskij_kalendar_na_17_oktjabrja_2013/2013-10-17-837

 

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2570702
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол