Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.05.2014 18:48 - Най-висшият Творец
Автор: lucecita Категория: Други   
Прочетен: 1342 Коментари: 0 Гласове:
1ПИСМА ОТ НЕБЕСАТА

Писмо 4794: Най-висшият Творец

Бог каза:

Вие сте в самия център на Божественото мироздание и, намирайки се в самия му център, вие можете да забравите кои сте. Може да ви се стори, че вие сте в някаква бъркотия. Може би не виждате по-далече от храстите, които са точно пред вас. Погледнете розата, скъпи мои. Погледнете розата.

Не се занимавайте толкова силно с ежедневното поддържане на живота, като при това се отказвате от неговата красота. Жизнените потребности могат да ви увлекат дотолкова, че да забравите за висшето ниво на Мирозданието. Разбира се, вие винаги гледате надолу, вие не гледате нагоре.

Погледнете нагоре точно сега и ще започнете да виждате добродушието и цъфтежа на живота на земята. Фотокамерите са забелязали красотата на света. Може би вие сте били твърде заети, за да видите това. Дори вашата осанка може да проявява скръбта в сърцето ви. Целият живот зависи от вашите погледи. Моля ви да изправите рамена и да се сънастроите с красотата и доброжелателността на живота на земята.

Ако сте си мислили, че животът е несполука, това е ваше право, но нима вие не сте допускали грешки по-рано, а това наистина е голяма грешка.

Как не виждате потресаващата възможност, която представлява животът на земята, който сте вие? Вие сте благословени за живот на земята. Нима сте мислили другояче? Нима сте носили траур? Вие сте съжалявали за това, че сте се родили на земята? Как сте се научили на подобни чувства? Ако животът на земята ви е в тежест, погледнете го още веднъж. Вие сте на земята не за да носите тежести. Не допускайте вашите мисли да са такива.

Животът е много повече от това, което може да се види с очите. И ако това е така, започнете да гледате там, където не сте гледали по-рано. Нима не сте търсили очила, или ключове, или книга? Те са били точно пред вас, но вие не сте ги виждали. Не сте ги забелязвали. Те са били точно пред вас, но вие не сте ги виждали. Случват се такива неща.

Що се отнася до изпускането на красотата на света, не си заслужава да позволявате това. Целият ви живот зависи от това как гледате на него.

Вие можете да сте този, който се оплаква, или този, който оценява по достойнство. Избирайте.

Виждали ли сте океана? Моля ви, не се оплаквайте от пясъка на плажа или от това, че водата е мокра. Гледайте отвъд това. Вълните могат да прииждат и да си отиват, но красотата остава. Казано е, че красотата е в очите на гледащия. Това не винаги е така. Красотата може да съществува независимо от това кой я гледа. Красотата може да съществува сама по себе си.

Уродството и сложностите са в очите на гледащия. На какво са били обучени вашите очи? Ако те са били обучени да виждат недостатъците, обучете се отново. Просто е необходимо да направите това. В това е същността на вашия живот, за който говорим.

Откъде произлиза вашето недоволство? Откъде произлиза вашето щастие? Много зависи от това какво гледате. Никой не изпитва благодарност за подутия пръст на ръката, но вие можете да сте благодарни за това, че имате пръсти.

Можете ли вие, намирайки се в добро съзнание, да отричате това, което е създал Господ? Трябва ли от лъжлива скромност да отричате своята красота? Създадени от най-висшия Творец, нима можете да бъдете други, освен красиви? Как се сгъват и разгъват ръцете ви - красиво. Цветът на очите ви е красив. Биенето на вашите сърца е красиво. Невероятно е, нали? Сгъването на колената е красиво. Цялото ви същество е красиво. Млади или стари, вие сте красиви. Няма значение какво пишат по списанията. Вие сте красиви такива, каквито сте. Вие сте моето съединение с целия свят.

Помислете за това. Нима сте мислили, че вие сами сте се създали? Нима сте мислили, че е толкова маловажно, че сте се родили хора? Нима не знаете, че сте едно от Моите чудеса?

Ченълинг на Глория Вендроф

Превод: Лусесита

www.heavenletters.org

http://heavenletters.org/heavenletters-russian


Гласувай:
1
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2077884
Постинги: 989
Коментари: 99
Гласове: 912
Календар
«  Август, 2020  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Блогрол