Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.12.2016 14:33 - НИБИРУ ВЕЧЕ Е ТУК !
Автор: rozzata Категория: Други   
Прочетен: 3729 Коментари: 0 Гласове:
7

Последна промяна: 26.12.2016 14:36

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
НИБИРУ ВЕЧЕ Е ТУК !
СТРОГО ЗАСЕКРЕТЕНАТА ИСТИНА ЗА НИБИРУ ОЩЕ ПРИ ПРЕЗИДЕНТА РЕЙГЪН ВЕЧЕ НЕ МОЖЕ ДА СЕ СКРИЕ

image

Хипотезата за съществуването на подобно тяло е потвърдена от американски астрофизици още през 1983 година. Идеята за далечна, огромна планета, която носи гибел на човечеството е предложена и от много древни цивилизации. Все повече учени по цял свят свързват всички съдбоносни катаклизми с максималното приближаване на Нибиру. В такива времена са се случили Всемирният потоп, гибелта на Атлантида, катастрофичните земетресения и изригвания на вулкани.
В черните прогнози на група уфолози сегашното приближаване на Нибиру е именно сигналът за Края на света. Сакралната дата е денят, в който жителите на Северното полукълбо ще видят на небосклона две слънца, едното от които кърНибиру съществува и Хилъри знае това“. Светът скоро ще узнае истината?

Бившият служител на Държавния департамент Steve  Pieczenik наскоро предупреди американските граждани за „безшумния преврат“, извършен от кампанията на Клинтън.

Сега източник от Вашингтон, бивш федерален агент  и приятел на Pieczenik, съобщава тревожна информация за все още неиздаваните  писма на Клинтън. Той е говорил  насаме с Pieczenik, и е научил истина, която може да разтърси света из основи.

„Ние все още не сме  предоставили на Асандж всички писма,“ – казва Pieczenik  на източника. „Нибиру е реална и Хилъри Клинтън знае за това.“

Писмата  „строго секретно“ от електронната  поща на Клинтън рисуват зловеща картина, доказвайки,  че тя  е помогнала да се организира дезинформация кампания за Нибиру, когато  работи като държавен секретар през 2010 година.

Клинтън е автор на писмата, изпратени по електронна поща на Франк Подеста и Хума Абедин. В тези писма е изложен зловещият план с а използването на дезинформационните специалисти,  за да може психологически да се повлияе на общественото мнение за Нибиру, която се насочва към сблъсък със Земята.

Откъсът от непубликуваните писма гласи: „Според най-новите изследвания на НАСА / НСА, обектът,  сега известен като Нибиру / Планета X,  наближава вътрешната Слънчева система.  Неговото въздействие вече се усеща в света, ние не трябва да го разкриваме до последния момент …


Моля, използвайте незабавно всички възможни и вероятни източници, за да скриете   обществеността да получи  точна информация за Нибиру и че съществува такава заплаха. Нашите източници трябва да проникнат в често посещаваните онлайн форуми и сайтове, за да сеят недоверие за съществуването на планетата Нибиру. “

Писмо от 5000 думи съдържа допълнителна информация за заплахата от Нибиру за планетата Земя, включително очакваната дата на пристигането и.

„Когато говорих с Pieczenik, той бе сериозно загрижен за това,“ – казва инсайдерът.  „Той има информация, която  ще унищожи кампанията Хилъри. Информацията за Нибиру е неговият „коз“. Той и хората му пазят тази информация с цената на живота си. “

Pieczenik и неговият екип се стремят да разрушат президентската кампания на Хилъри, но признават, че се колебаят с разкриването на информацията за „Нибиру“, защото Доналд Тръмп е обещал да направи сам това разкритие, ако спечели изборите.

„Ние бихме предпочели да видим Тръмп или Путин да решат този проблем,“ – признава Pieczenik „Но, ако е необходимо, ние сме взели мерки, за да може тази информация да стане публична  преди изборите .  Ние вярваме и в двамата, в Доналд Тръмп и в президента Путин. “

Piecznick и неговият екип са предприели решителни действия не само да гарантират, че тази истина ще стане известна на обществеността, но също така и да гарантират сигурността на семействата си, приятели и колеги. Той е изпратил  семейството си в неназована държава, която няма споразумение със САЩ за екстрадиция, за да ги предпази от отмъщението на Клинтън.

„Ние ще следим отблизо изборите,“ – казва Pieczenick. „Два дни преди изборите, ако се окаже, че Хилъри ще манипулира изборите, ние ще изпратим информация за Нибиру на Асандж“.ваво червено. От този момент ще се отключат поредица от разрушителни събития и жестоки природни катаклизми.
НАСА е заснела Нибиру още през 2008г.

През ноември-декември 2014г. Нибиру показва и крилата си.
Вижте я сами във вече разсекретения от НАСА квадрат с Нибиру !
https://www.google.com/intl/en_uk/sky/
Повече от 3600г. никой не я е виждал.
За да не се всява паника сред населението НАСА не иска да се говори за това.
image
Но вече и следите от Chemtrails не могат да я скрият.

В Интернет има над 400 клипа с аномалиите от Нибиру.

Вулканите изригват един след друг. Вижте сами статистиката в Карта землетрясений онлайн - http://zeml.info/online/ и от кадър от видео.

За земетресенията в Италия всички знаем.
http://www.segabg.com/article.php?id=828332
Във видео информацията в Интернет също се казва, че хората не трябва да се паникьосват, а да са подготвени за това. Затова трябва да знаят истината. В нашата постколониална държава темата в медиите е табу. Не се съобщава дори, че в САЩ тече подготовка за събитието. За 03.10.2016г. за най-критичните щати са поръчани 2 милиона самозатоплящи се пакети храна и 42 милиона торбички за спешна вода за милиони долари.
https://www.youtube.com/watch?v=sjNuplV1MFg&feature=share
Путин след президентските избори в САЩ е обещал да разкрие тайната за Нибиру.
Българските политици мълчат за всичко това. Истината трябва да се знае и да се подготвим за идващите катаклизми по примера на САЩ. Храна и вода поне за 3 дни. Източници на светлина и ел.ток. За да не се случат бедствия от разрушени атомни централи се предлага те да се спрат.
И НАЙ-ДОБРАТА НОВИНА ! На орбита около земята са космически кораби на нашите звездни братя. На срещата ми със Сал Ракели той заяви, че в момента на земята и около нея има 42 извънземни цивилизации. Не една или две, а 42. Крие се и истината за контактите с други цивилизации от правителствата по света. А те са тук, за да ни помогнат да не изчезне отново цивилизацията ни. Камера е заснела как те разрушават големи метеорити, за да не паднат на земята и предизвикват бедствия.

  image
image
 
Текущото местоположение PLANET X Нибиру към 06 ноември 2016г. е засечено от три телескопа - https://www.youtube.com/watch?v=k03bCAKFbdI
Миналата година все пак един се разби в руската тайга.
Приятели, излъчвайте любов и светлина, а не страх въпреки всичко. Така няма да привличаме тъмни енергии.
Да си пожелаем успешно справяне с изпитанието Нибиру !

http://nibiru-system-nemesis.blogspot.bg/2016/12/1983.html



Гласувай:
32



Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: rozzata
Категория: Други
Прочетен: 496066
Постинги: 249
Коментари: 319
Гласове: 2907
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031