Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.01.2013 09:06 - Нибиру и Ануннаки (поредица)
Автор: padreantonii Категория: История   
Прочетен: 7787 Коментари: 0 Гласове:
37


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Моля използвайте вашата интуиция и проницателност, за да вникнете в съдържанието на следния текст.


Бях помолен да публикувам този статия от автора, който желае да остане анонимен. Нейното съдържание не е плагиатствано от нито един източник и аз знам, че това е разтърстващ материал в доста от областите, които покрива. Аз не съм писал тази статия, но знам кой я е писал и това ми дава абсолютна увереност, че е вярна.

Нибиру и Ануннаки от D.M.



Докато световните събития продължават да ни се разкриват, все повече и повече, ние ще ставаме свидетели на грозотията и превеса на тиранското поведение. Управниците на най-силните нации налагат своята воля над по-слабите държави и ще станат още по-изискващи и безрасъдни. Националните държави използват огромна деспотична сила точно както господар над роби.
Историята се повтаря отново. Преди е съществувала супер раса от извънземни, познати на древните хора от Земята като Ануннаки.
Поради много причини Ануннаките са с намалена сила днес. Тази раса от същества просперира от завладяване и заробване на тези, които са
под нея.
Това е моето описание на историята за Нибиру и Ануннаките:


През последните години имаше много спекулативни писания за Планетата X, която е позната още като Планетата Нибиру. Повечето от тези писания са базирани най-вече на книгата на Захария Сътчин – “Дванадесетата Планета”. Сътчин, както и Великовски и Дарвин, използва своите относителни теории, за да подкрепя своите твърдения. Изниква един въпрос: Истинска ли е Нибиру? Отговора на този въпрос е едно кънтящо “ДА”.
Има такива, които вярват, че Ануннаките от Нибиру ще се завърнат на Земята съвсем скоро. Те вярват, че Планетата Х ще премине покрай Земята през май или юни 2003 г. на 3600-ната година от орбитата й около нашето Слънце. Тези вярващи са ужасени от последствията, до които това близко преминаване може да доведе. Те се страхуват, че това може да причини земетресения, приливни вълни, значителни наводнения, недостиг на храна заради климатичните условия, болести, метеоритни огнени бури, вулканични изригвания и други подобни. Те се страхуват, че това ще доведе до огромно катастрофално нещастие свързано с многобройни загуби на живот на Земята.
Планетата Нибиру (Ne.Bi.Ru) е позната под много имена, като:
Планетата Х, Дванадесетата планета, Мардук, Рай и Кралството на
Небесата ("Kingdom of the Heavens"), и други в различните култури. Въпреки, че Нибиру се нарича Дванадесетата планета, технически не е планета в нашата Слънчева система. Фактически тя е планета от друга слънчева система, а звездата, която е била Слънцето в тази слънчева система е изгаснала. Нибиру никога не е била видима от Земята, но звездата, която е била център на Нибируанската слънчева система е била видима в небето от нашата планета. Орбиталната линия на Нибиру е дала на Ануннаките предимството да имат подвижна обсерватория, от която те биха могли да наблюдават и да изследват много други планети близо до нейната орбита.
Древните хора наименували Планетата Х като Нибиру на Шумерски и Мардук на Вавилонски. Казано е, че древните месопотамци вярвали, че Нибиру е дванадесетата планета в нашата Слънчева система и че е била “рай”, който техните богове обитавали и дошли от него. Нибируанците - хората от Нибиру - са често споменавани като Ануннаки, Нефилим, Елохим (множествено за Бог) и Мардукци. Аз ще се обръщам към тях като Ануннаки така както обикновенното население е било познато от Шумерите и от тези в сегашно време. Думата Ануннаки буквално означава “тези които дойдоха от Небето на Земята”. В Стария Завет тези небесни посетители са наречени "Anakim".
Нибиру е била населена от рептилска супер раса и управлявана от елитарна аристокрация позната като “Нефилим” на еврейски, което означава “тези, които слязоха от небесата на Земята”. Навремето Ануннаките били една от многото технологично напреднали извънземни раси. Фактически тяхната цивилизация напреднала далеч отвъд повечето други раси от този период. Ануннаките наричали тяхната родна звезда (слънце) “ZAOS”.


Ануннаките са войнствена и покоряваща раса. Те са жестоки, зли, похотливи, кръвосмесители, кръвожадни, коварни, ревниви и деспотични. Те са месоядни, а често и канибали. Изискват човешки жертви на девственици, от тези които завладяват и от своя собствен вид, който поробват. Ако си представите най-лошите качества, които можете да измислите за Сатаната, вие ще си съставите много добро впечатление за същността на Ануннаките. Те се специализират в mind control-а. Те са почти перфектни в икономическия контрол, с разработката на парите и лихварската система. Провеждали обширно генно инжинерство и са го правили и сред други същества - супер рептилска раса, която Ануннаките наричали "Ducaz".
"Ducaz" са използвани за завладяване и контролиране на
Нибируанското население и на това на другите покорени раси. И така "Ducaz" са рептилии. Има различни типове рептилии между тях.
Техните господари - Ануннакския елит не са "Ducaz". Както всичко свързано с Ануннаките има непреклонна, несправедлива и строго контролирана класова струкура сред "Ducaz"-ите.
Рептилиите или "Ducaz" били изпратени от техните “господари” Нефилим или Елохим да се бият във войни с други извънземни раси и да служат като техни шпиони, бодигардове и полицейска сила. Има много фракции измежду Ануннаки. Едни от най-смъртните врагове на "Ducaz" се наричат "Pers-sires" (сивосинкави жребци?) – група извънземни, за които аз измислих думата Лешояди преди много години. Те се наричат така не защото приличат на лешояди както някои твърдят. Фактически те избщо не изглеждат така! Има много подходящи причини поради които аз ги нарчиам Лешояди, на които няма да се спра в тази дискусия.



По ирония на съдбата, Сивосинкавите са също различна фракция от Ануннакската раса. Обаче "Ducaz" (рептилиите) и Сивосинкавите (Лешоядите) винаги са били смъртни врагове - дори и в този момент. Произхождащите от тези 2 групи сега са на Земята конкуриращи се за Върховната власт над света. Много от тях в момента са на политически, финансови, научни, религиозни, юридически, медицински (особено в кръвните банки), военни, аграрни и рекламни позиции, а също и в развлекателната и секс индустрия. Много от тези извънземни не възприемат съзнателно техния извънземен произход.
Ануннаките са биологични същества от плът и кръв, с изобилстваща гордост, арогантност, неконтролирани подтици за секс със зрели индивиди и деца (независимо дали партньорът е съгласен или не) и имат огромен апетит за завоевания и контрол. Тази войнствена раса има неутолима жажда за контрол над други същества и доминация над други раси, както и на по-малко привилегированите Ануннакски класи. Ануннаките развиват и налагат сложна потискаща кастова и полова система. Те са женомразци. Точно затова те елиминират почитането на Божествената Майка при ранните нови цивилизации на Земята, които те покорили след като пристигнали. Имало е толкова голяма съпротива за премахването на култа към Божествената Майка, че Ануннаките поставили заместителни “майки” за различните култури като “земна майка”, “майка природа” и след това още повече покваряват образа на Божествената Майка като фалшиво и приписват похотливи, отмъстителни и ревниви качества.
Интерпретацията на Кали е едно от тези фалшиви определения.

Поради огромен сблъсък, Земята, планетите и техните спътници в нашата слънчева система са сериозно засегнати. Нибиру също търпи големи поражения от този небесен сблъсък. Това става причина Ануннаките да дойдат на Земята в търсене на постоянен дом. Те не идват да търсят физическо злато каквато е хипотезата на Сътчин. Странното е, че златото не е минерал който произхожда от Земята, така че Ануннаките не са го очаквали от Земята. Нито пък са дошли, за да копаят злато за щит, който да ги предпазва от техните развалящи се атмосферни условия на Нибиру (ако са имали такива намерения те не са успели да спасят своята планета, защото тя е била унищожена). Това, което се вижда в космоса е всъщност сянката на Нибиру много светлинни години далеч във времето. Обаче Ануннаките били очаровани да намерят злато на Земята, защото те го използвали за украшения. Те довели много роби да добиват злато, а също така използвали и много от по-ниските класи Ануннаки да вършат тази работа.


След като техния дом Нибиру бил унищожен, Елитът на Ануннаките и техния постоянен състав от придружители били принудени да станат транзитни като по-голямата част от тях живеели на огромен космически кораб (като град), който обикалял около Земята. По това време другите Ануннакски раси вече били заели места в различни светове, които били завзети включително Земята, Марс и останалата част от Слънчевата система. Те били също разпръснати и из системите Орион и Плеяди. Така може да се види, че Ануннаките са изключително силни и са предизвиквали много страх. Ануннакският Елит и тези, на които им е било разрешено да пътуват, излезли от обикалящия Земята космически кораб с малки совалки, за да посетят Земята. Те изпратили и товарен клас кораби към Земята за комерсиални и военни цели. Междупланетната търговия на роби била преобладаваща и доходна. Затова не е чудно, че древните хора се страхували от техните богове, за които твърдели, че живеят в небесата.

Сега, по-голямата част от земните жители са генетична и символична част от Цивилизацията на Ануннаки извън тяхната родна планета. Ще видите защо казвам това когато историята се развие.
Ануннакският Елит от Нибиру са генетични манипулатори, които знаят как да създават изкуствени форми на живот. В тяхната арогантност те се опитват да играят ролята на Бог. Високо напредналата им технология и техния огромен размер и сила ги направили почти недосегаеми в очите на ранните хора. Така Ануннакският Елит е бил виждан и почитан като богове от тях. Ануннакският елит понякога е споменаван като Nordics (Скандинавци) или Blondes (Руси). Те са високи, силни, пълни с енергия, атлетични и обикновено със светла кожа. Техният символ за статус и сила е крилатия диск, който представлява тяхната родна звезда ZAOS. Този Ануннакски Елит е по- късно познат като Елохим и Нефилим. Този зъл Елохим не трябва да се бърка с Божествения Елохим от Истинското Сътворение. Ануннакският Елит (Нефилим) създава много религии, така че да могат да бъдат почитани като богове. Това им доставя голямо удовлетворение. Ануннаките развиват религиите като покваряват всяка духовност, която наблюдават при местните жители на Земята. Те си служат с религиите като с мощни средства да контролират туземците. Различни религии са били създадени с доктрини, които са в директна опозоция една към друга с цел да се ражда дисхармония, недоверие, объркване война и арогантност. Когато Ануннаките идват на Земята, те внедряват хибриди от други светове на планетата ни. Не дълго след тяхното пристигане, те започват да се разпростират толкова далеч, колкото биха могли и поемат контрол над различни части от планетата чрез генно инжинерство. Те карат местното население да излезе от местата, където се е установило и го принуждават към пълно подчинение. Използвали местното население за контролирани експерименти на биологично развъждане. Днес има извънземни, които отвличат земни жители за клониране - те също осакатяват животни. Повечето от тези отвличания и нападения са извършвани от Изоставените Ануннаки (термин който аз използвам, за да посоча тези Ануннаки, които са заседнали на Земята).
Както споменах по-рано Ануннакският Елит завладява и поробва примитивните хора, които вече са обитавали Земята. Някои твърдят, че Исус е хибрид от Нибиру, от което злонамерено се подразбира, че той е Ануннаки. Това е очевидна лъжа. Исус е фактически Въплащение на Светлината, който се инкарнира, за да напомни и да пробуди “спящите” Божествени създания за техния Божествен произход.
В Битие 6:2-4 е записано от Ануннаките (които са написали по- голямата част от Стария завет), че Синовете на Бога (Мъжките Ануннаки) “видели, че дъщерите на хората били красиви”.
Развивайки тази доктрина Ануннаките се опитвали да покажат, че “синовете на Бог били примамени от Земята и покварени от местните земни жени. Фактически по това време жените от Земята били по-чисти от мъжете и те били почитани от тях, защото земната духовност все още била запазила близостта си с Божествената Майка. Ануннаките е трябвало да изопачат това, за да направят да изглежда така, че жените са пол, на който не може да се вярва и трябва да бъде потискан от мъжете. “Синовете на Бога” насилвали и малтретирали ужасно местните жени от Земята, за да дадат пример за женомразкия модел на местните мъже от Земята, който те да следват. Било е много важно за плана на Ануннаките да сменят пола на Бога от Майка на Баща.
Ануннакския шовенизъм довел до това, в много култури включително
арабската, азиатската, еврейската и някои Западни общества, жените да бъдат подчинени на мъжете и да бъдат третирани като техни “подлоги”. В Исая 66:1 се намира казаното “Така каза Бога. Небето е моят трон, а Земята е моята подлога” (в Библята превода на български е “подножие” което звучи по-добре, но в контекста на статията за определението за жената “подлога” е по-подходящо).
В послание към Ефесяните 5:22-24 Павел, който е инкарниран
Ануннаки е написал:

“Жени подчинявайте се на своите мъже, като длъжност към Господа, защото мъжът е глава на жената както и Христос е глава на църквата (при което само той е спасител на тялото). Но както църквата се подчинява на Христа, така и жените нека се подчиняват във всичко на своите мъже.”


Така според учението на Павел съпругите са подлогите, а съпрузите са на троновете. С един узурпиращ удар Павел, от името на Ануннаките подчинява всички християнски жени на по-долен статус. Много църкви уеднаквяват учението на Павел към ученията на Христос. Това е кощунство. 



Гласувай:
41



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: padreantonii
Категория: История
Прочетен: 1263493
Постинги: 187
Коментари: 625
Гласове: 5757
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031