Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2013 22:32 - Поглед в Бъдещето на Земния човек
Автор: lucecita Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1868 Коментари: 0 Гласове:
1
Поглед в Бъдещето на Земния човек

Мехран Кеше, 21.01.2013

 

До ден днешен  научният свят не разбра концепцията за магнитни и гравитационни полета в съществуващата материя, и така в края на 20 в., началото на 21 в. те създадоха безсмислена фраза като  „божии частици“  за тези естествени процеси, създали материи,  дължащи се на взаимодействието и намаляването или увеличаването на заряда от различни магнитни и гравитационни полета, които ние наричаме тяхна Маграв здравина. Именно тези взаимодействия, които правят всички обекти, откриваеми от човека според физическия му капацитет за сетивно и визуално възприятие, който се управлява от Маграв здравината на аминокиселината в човешката тъкан в земна среда.

 

В отговор на първата следа от откриваема материя в плазмата на протона "божията частица", тези  заблудени  учени са достигнали до погрешно схващане, като в по-ранните векове, когато учените са смятали, че Земята е център на Вселената.

 

Според този техен нов фантастичен принцип човешкото тяло, Земята и Слънцето може да са и са една от тези божии частици, тъй като се проявяват в материално състояние и те са видими и откриваеми, но с по-големи мащаб на полето и съдържание на материята.

 

Колко жалко е, че на човек му отнема толкова много време,  за да се учи от минали недоразумения и грешки. Човека има навик да се вглъбява във фантазиите си и да насърчава своите погрешни идеи, където проучваната и разглеждана  тема става очарователна за дребно-мислещи хора от същото време, въпреки че в крайна сметка в хода на научните си усилия човека открива и осъзнава, че предишните му мисли са грешни поради липсата на разбиране на собственото си творение.

 

Интелектуалната и технологична зрялост на човека от миналите векове са му позволили да прави записи на заобикалящата го среда и действията на други хора, първоначално върху стените на пещерите,  след това върху животински кожи, по-късно върху платна и листове от хартия,  в близкото минало с гласови записи, след това с  филми или ленти и от по-скоро върху микрочипове.

 

По този начин човек може лесно да разбере, че жителите на Вселената, които са далеч по-напреднали технологично и интелектуално от днешните човеци и са наблюдатели и минувачи на тази планета в продължение на векове, са направили записи на събития и действия на цялото човечество на тази планета повече от милиони години, а в близко бъдеще те ще пуснат отново всички тези записи на жителите на планетата.

 

Тогава така наречените лидери на Земята ще осъзнаят, че наблюдателите са записвали най-значимите събития на тази планета и резултатите от тях в продължение на хиляди години, за да се види от хората, и те ще покажат на сегашното човешко поколение какви са тези така наречени хора властващи над Земята и какво са направили за себе си и за своите ближни.

 

В същото време в продължение на векове  насилственото поведение на човешката раса бе излъчено на живо в цялата Вселена до други същества, които съществуват там, по същия начин както новините се излъчват по планетата Земя в наши дни.

 

Но записите, направени от тези наблюдатели на Земята са по-подробни и включват не само делата, но мислите, които са инициирани тези погрешни действия на така наречените  хора на властта.

 

Ако хората знаеха какво е записано за действията им в своя научен и хуманитарен напредък в миналите векове от други същества на Вселената, които са ги засвидетелствали, тогава те щяха да осъзнаят, че повечето от техните престъпни деяния от миналото са записани от същите интелигентни същества, които са преминали покрай тази планета и са записали човешките славолюбиви народи на незначителното им съществуване.

 

Тези наблюдатели са записали цялата човешка несправедливост към другите хора и цялата им борба за притежание на оскъдни парчета от земни материалистични богатства с употреба на война и оръжия.

 

Като учен, който наблюдава живота на животните в джунглата, без да се намесва, тези пътници на Вселената са направили записи на това как човекът е унищожил животи и нации чрез война, измама и кражба.

 

Те са записали цялата история и природни бедствия на тази планета и всички тези записи са пускани обратно във Вселената в продължение на векове, за да се покаже как човек живее  на малкия си земен остров  в океана на Вселената.

 

Всички тези записи се показват във Вселената, показващи насилието на тази планета, а човекът е представен като диво животно във всичките му творения.

 

Чудя се дали водачите на хората отминали и настоящи и така наречените национални управници и религиозни лидери някога са знаели  за тези записи на техните нечовешки дела, заблудени намерения и мисли, докато са прикривали действията си под  различни лозунги, като налагане на световния мир и насърчаването на една нация или една религия и така нататък.

 

Тези лидери на народите и религиите ще се срамуват от непочтените си и прикрити действия и намерения, като делата им скоро ще се отплатят за всички останали хора на планетата, за да видят.

 

Тогава тези хора на измамата ще бъдат отхвърлени от останалата част от човечеството като записите на истинските им намерения своевременно станат достъпни до човешката раса, и във времето справедливостта ще възтържествува за техните криминални деяния подобни на лешояд, маскиран като гълъб.

 

Човешката раса ще види какво е наследила чрез фалшивите действия на тези хора със слаба пригодност, чиито заблудени действия са отклонили  хода на напредъка на тяхната раса и душите им в царството на сътворението.

 

В същото време тези записи ще разкрият и никога няма да нарушат действията на истинските търсещи и помагащи за мира и единството на Земята в универсалната общност.

 

Така за кратко време човек ще види истинските събития от последните си действия на своята планета, както му е показано от записите на други творения на Вселената.

 

Така това, което е било показано на хорския телевизионен екран като насилие в различни региони на тази малка планета за злоупотреба с цвят и религия, и с алчна злоупотреба над своите ближни за материална печалба на безполезния прах на тази планета, всичко е било физически записано в своята истинска  форма и своевременно лидерите на Земята, настоящи и минали, ще се сблъскат с веществени доказателства и ще трябва да платят за делата си, след като тези записи са свободни за всички за да ги видят.

 

В действителност повечето хора като техните лидери показват едно и също алчно поведение като диви животни в джунглите и те извършват същите злодеянията върху други хора.  Днес така наречените масови медии излъчват това поведение като новини за конфликти и войни всекидневно, без да знаят, че същите новини на това агресивно животинско поведение се излъчва из Вселената от други интелекти.

 

По същия начин както почтените хора избягват насилственото поведение към себеподобните си, и както достойни хора се пазят от пияни и непокорни свади на улицата, за да покажат, че те нямат нищо общо с това неприемливо поведение, универсалната общност е направила същото и по отношение на човешката раса, и я отбягват като неукротимите животни на вселената, с които не са искали да имат нищо общо до сега, макар че те направиха някои дела в миналото.

 

Такова е статуквото до момента, но от сега нататък това ще се промени с пускането на нови технологии.

 

Така във времето, когато човек осъзнава, че всички действия, независимо дали са на нормален човек, или на така наречените лидери на така наречените народи, на създанията на Вселената, мъдрият човек ще разбере защо човек счита себе си лековато за единственото създание във Вселената. Ето защо научния свят е търсил напразно живот във Вселената, тъй като останалата част от универсалното общество избягва човека поради животинското си поведение, вместо да го направи свой близък.

 

Чудя се как човек ще промени поведението си, когато види кои от негови мисли или действия са записани от другите творения на Вселената. В този момент, почтените хора ще видят как лидерите на народите на земята са причинили толкова много страдания и предателства на останалите за да спечелят оскъдно  безполезно подаяние. С настоящите навици на хората на тази планета, истинските лидери ще бъдат като златен прах.

 

След вика ми е срамът, от това да си роден в кожата на такова създание, това е викът на автора и ще бъде викът на истинските хора на мира, на настоящето и бъдещето на тази планета.

 

Срам за хората, които смятаха и мислят, че престъпните им мозъчни вълни в празните черепи и делата, произтичащи от тези изоставените престъпни мисли, никога не са записвани, и които продължават да живеят същите фалшиви измислени  животи, никога не подозиращи, че техните записи ще бъдат отворени за всички по-рано, отколкото биха могли да си представят.

 

Истинската история на човека своевременно ще се играе на живо за бъдещите поколения за да видят всички от космическите пътешественици на Вселената, и тогава се чудя, ако обитателите на земята и техните така наречени лидери дали ще са горди да бъдат от тази раса и планета.

 

Тъжно е да се мисли, колко време ще отнеме на човека да бъде достатъчно зряла в мислите си, поведението и постъпките се не само да се създаде мирна общност на земята, но да бъде в състояние да се присъедини към спокойната общност съществуваща във Вселената.

 

 

 


М.Т. Кеше

 

 


Превод: Инициативна група 21 септември,
Facebook

 

21.01.2013 г.

 

Линк за оригиналната публикация на английски език на сайта на фондация Кеше:

http://www.keshefoundation.org/introduction/342-important-announcement-by-the-keshe-foundation.htmlГласувай:
1
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2097451
Постинги: 989
Коментари: 99
Гласове: 912
Календар
«  Септември, 2020  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Блогрол