Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2013 21:31 - ИЗВЪНЗЕМНИТЕ И НОВАТА КОСМОЛОГИЯ – ЧАСТ 2
Автор: lucecita Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2665 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

СТИВЪН ГРИЪР:

ИЗВЪНЗЕМНИТЕ И НОВАТА КОСМОЛОГИЯ – ЧАСТ 2


Линк за Част 1:

http://lucecita.blog.bg/lichni-dnevnici/2013/01/30/.1048107

 

НЕБИОЛОГИЧЕСКИ РАЗУМНИ ЖИЗНЕНИ ФОРМИ


В сложността на вселената съществуват сфери, измерения и аспекти на космоса, които са изцяло нелинейни и нематериални (както ги наричаме сега). Обикновено те са по-обширни и по-сложни, отколкото физическата материална вселена. Нито една космология не може да се смята за завършена без опита отначало да се оценят техните основни характеристики и проявления. Понеже този аспект на космоса може да взаимодейства с физическия аспект на хуманоидите и на извънземните, които живеят в биологически тела, важно е да се разгледа и отчете, по какво те си приличат и по какво се отличават от разнообразните проявления на гореописаните биологически жизнени форми.


ВИДОВЕ НЕБИОЛОГИЧЕСКИ РАЗУМНИ ЖИЗНЕНИ ФОРМИ


Астрални същества или същества от светлина:

от земен произход, т.е. вече починали биологически хора

от неземен произход, или починали извънземни биологически жизнени форми

• родом от каузални или астрални сфери.


Каузалн
и същества или същества на мисълта (пребиваващи предимно в “тела на мисълта ”):


от земен произход (починали биологически хора)

от неземен произход (по-рано биологически извънземни)

• родом от каузални или астрални сфери.


Забележете, че небиологически същества от всички гореописани видове могат да се явяват биологически жизнени форми в бодърстващо състояние, в сънищата, в медитативни състояния и т.н.


В зависимост от културата, степента на еволюцията и степента на приемане на нематериалните същества, те могат да бъдат разделени на:

• привидения или духове

• духовни водачи или ангели

• архангели

• възнесени, просветлени същества (аватари, пророци – Христос, Буда

   и други)

• духове на природата на планетата (известни като феи във ведическите и други традиции)

• духове на животни

• и много-много други.

 

ВИДОВЕ УСЕЩАНИЯ И СПОСОБНОСТИ НА НЕБИОЛОГИЧЕСКИТЕ ЖИЗНЕННИ ФОРМИ

По същество всичките изброени в раздела на небиологическите жизнени форми, а може би и други, такива като материализации и полтъргайст, се отнасят към небиологическите жизнени форми, с изключение на това, че те по-рядко взаимодействат със света на материята, защото съществуват в нематериалните сфери. Анализирайки множеството възможни усещания, които могат да имат хората, за разбиране на разнообразието на космоса важно е да имаме достатъчно широко космологично разбиране. В противен случай ние няма да можем да отличим аномалното проявление на извънземна технология от необичайно проявление на астралния и каузален космос.

  

ЯБЪЛКИ, ПОРТОКЛИ И ЗВЕЗДЕН ПРАХ

 Всичко казано дотук е прелюдия към фокусирането върху главното - извънземното присъствие. Вселената е пълна с биологически и небиологически разумни видове, представляващи сериозен проблем за всеки, който се опитва да разбере извънземните, които сега посещават Земята. Този проблем възниква вследствие на областите на феноменологично припокриване между различните видове същества. Нима човекът от 17 век не би интерпретирал холографската проекция на човек като привидение? А какво да кажем за просто мигащата светлина? Чиста магия!

 По тази причина, наред с други, по въпроса за извънземните и НЛО преобладава космологична криза. Тя се задълбочава от умишлена дезинформация и психологически, агресивни програми на някои секретни групи. В резултат имаме смесване на ябълки, портокали и звезден прах, наричане на всичко с една дума. Спомням си за филма “Боговете сигурно са полудели”, в който малък самолет прелита над затънтен район на Африка, където живее първобитно племе, и изпуска бутилка кока-кола. Аборигените намират бутилката и за тях тя става обект на велика тайна, конфликт, свръхестествено значение и могъщество. Макар че този филм е комедия, той съдържа важно послание: Не се ли държим и ние като тези, които откриват бутилката кока-кола?

 Например, много наблюдатели на феномена НЛО идват до извода, че извънземният космически кораб е нефизически или нематериален, защото той отвреме навреме може просто “да изчезва”. Магия? Междупространственост? Или извънземната технология позволява на екипажа да премине отвъд скоростта на светлината с мигновено квантово ускорение? Нервните пътища на човешкото око не са способни да проследят ускорение от такъв размер и затова ни се струва, че обектът просто изчезва.

 За космологичната бъркотия допринасят три главни фактора. Първо, природата на извънземните технологии е толкова напреднала, че тя ни се струва по-скоро “свръхестествена”, отколкото просто свръхтехнология. По тази причина (и поради доброто старомодно научно високомерие), дори алтернативните учени са склонни да отхвърлят някои аспекти на феномена извънземни или да се отнасят към него като към нещо нереално, свръхестествено или предразсъдък.

 Разгледайте развитието на технологията, основана на съзнанието (САТ – Consciousness-Assisted Technology). Например, вместо да натискаме клавиши за въвеждане на данни в компютъра, можем просто да помислим за съответната команда. Компютърът е препрограмиран така, че да разпознава и да приема вашата мисъл. Свидетели са наблюдавали как извънземните правят именно това на борда на космически кораб. Невъзможно? Магия? Глупости? Бъдете предпазливи! В Университета на Невада учен на име Дин Радин работи над така наречения “психически превключвател”, който действа именно така, както е описано по-горе. А колко са напреднали по този път извънземните?

 Второ, съзнание, подпомогнато от технология (ТАС – Technology-Assisted Consciousness). Тук специални машини помагат за функционирането на ума, мисълта или съзнанието. Основен пример – Институтът Монро, който е създал Hemisynch. Те са предназначени за помощ в достигането на дълбоки състояния на разслабване, разширяване на съзнанието и с времето помагат за получаване на екстрасензорни способности. По-напреднало приложение, което изглежда странно на съвременните учени, е способността на извънземните да използват определени технологии за телепатична връзка помежду си и с хората. Има буквално стотици случаи, описани от много хора по целия свят, внушаващи доверие.

 В случая на извънземните цивилизации способността за общуване на скорости, по-високи от скоростта на светлината, става съществена технология. Цитирайки думите на рок-групата Moody Blues: “Най-добрият начин за пътешествие е мисълта”. Защо? Защото тя е мигновена. Затова не трябва да е изненада, че звездните пътешественици са развили мислена връзка, а не използват радиовълни. Свидетели споменават за много случаи, когато, наблюдавайки космически кораб, те са си мислели: "О, искам той да се приближи, за да мога да го разгледам по-добре.” И изведнъж корабът променя направлението си и се спира точно над човека. Високата точност на двустранен обмен сочи, че корабът и неговият екипаж владеят технологията на мислена връзка помежду си и с мислите на други жизнени форми.

 Извънземните могат да използват ТАС за телепортация, телекинеза, виждане на разстояние и дори за достигане на по-високи състояния на съзнанието. Когато се установи връзка между ума и материята и ясно се разбират умът и пространство-времето, потенциалните приложения са почти безгранични и поразяват въображението.

 Сега трябва да е очевидна причината, защо въпросът за напредналата извънземна технология е толкова важен при обсъждане на космологичната бъркотия. Много напредналите технологии на извънземните цивилизации могат да ни се струват приличащи или идентични с други, така наречени паранормални феномени. За да отличим едното от другото, са необходими интуиция, знание, търпение и най-вече опит.

 Например, хората с “класически опит от извънземно отвличане”, подложени на хипнотична регресия могат подсъзнателно да запълнят всички празноти, особено за да доставят удоволствие на хипнотизатора със силно предубеждение към извличането на съмнителни спомени за извънземно отвличане. И така, отвличанията реалност ли са или плод на въображението? Когато имаме работа с човешки ум, трябва да сме много внимателни, иначе ще бъркаме аспекти на новата космология, които имат явни области на припокриване, такива като небиологически, разумни жизнени форми, хуманоиди и извънземни.

 Уфолозите могат да дойдат до погрешния извод, че човек, усещал дух или астрално същество почти като холограма в бодърстващо, спящо или медитативно състояние, е бил отвлечен от извънземни. Но почакайте. По-цялостната космология, описана по-горе, позволява да разглеждаме това същество като духовен водач, ангел или друг жив човек, който е проектирал своето астрално тяло в спалнята, починал родственик, хипнотична халюцинация ИЛИ технологична или ментална проекция на извънземен в стаята.

 Ако вие не знаете или не приемате разнообразието от възможности, вие неправилно интерпретирате феномена. Аналогично, много хора изпитват МНОЖЕСТВО необичайни феномени, но са склонни да ги разглеждат като ЕДИНСТВЕН феномен. Резултатът е смесване на ябълки, портокали и звезден прах. Усвояването и разбирането на цялостната космология съществено ще помогне да избегнем бъркотията. Но дори и в този случай, поради съществуването на области на припокриване, когато един феномен подражава на друг, преди да стане възможно явното разпознаване, се изисква огромна предпазливост и повторен, зрял опит. В противен случай, как да различим духовно същество от напреднало взаимодействие на ума/материята, осъществено с помощта на извънземна технология? Или в подобен случай, от човешка технология и усещания?апДСТАВЛЕНИЯини холограмата иил

 Така стигаме до третия фактор, допринасящ за космологичната бъркотия: човешките, секретни програми, насочени към това, да объркат и излъжат обществото по въпроса за извънземните.

 Трябва да помним, че секретните опити на хората да овладеят реверсивна технология на извънземните продължава вече 60 години и са постигнати определени успехи. Освен това някои секретни военни кръгове и разузнаването разработват електронни и психически техники, крайно насилствени, специфични и ефективни. Тези технологии са много по-развити, отколкото можем да си представим. Има реална способност умишлено да се подражава на извънземни технологии и събития с цел дезинформация.

 Заслужаващи доверие военни потвърдиха наличието на готови психоелектронни технологии, които могат да поразяват човек или група и на разстояние да принудят човека да има лична беседа с личен Бог. И хората ще бъдат толкова уверени в реалността на случващото се, че могат дори успешно да минат през детектор на лъжата.

  ИЗВОД

 Това е призив за пробуждане. Повърхностният подход към аномалните преживявания е не само ненаучен, но и опасен. Съществуват технологии, способни да предизвикат лични или колективни усещания за контакт с извънземни, но в действителност това е дело на човешка ръка. Подобно на миналите експерименти с въздействие на плутоний върху хора и биологически изпитания върху граждани, тези “експерименти” са реални. Те се финансират от черните бюджети, създадени и усъвършенствани в течение на последните 40-50 години. Има електронни технологии и технологии за имплантиране на хора, способни да имитират усещане за много убедително “отвличане”. Натрупване на случаи за ”отвличания” около военни бази и присъствието на неидентифицирани черни пълни с електроника въртолети около домовете на така наречените “отвлечени” – не е съвпадение.

 Обществеността е объркана, а гражданските изследователски уфологични общества са жертва на специални проекти, насочени към заблуда, мистификация и дезинформация на хората по въпроса за извънземните. Пример за това е фантастичният роман на Джен Финни “Похитители на тела” (1955, екранизация през 1956), посветен на извънземното присъствие, създаден в съответствие със сложен план да бъде убедена обществеността, че има “извънземна заплаха и че всички трябва да се обединим за борба с нея".

 Не позволявайте да ви заблудят. Бъдещето на живота на Земята и възникващата връзка с извънземни цивилизации могат да зависят от това, колко широко са отворени очите ни.

 Не трябва да подценяваме ролята на секретните групи в космологичната бъркотия. Те манипулират съзнанието на хората по въпроса за извънземните. Събития, които изглеждат и звучат като извънземно присъствие, в действителност могат да са част от измама, дело на човешки ръце. И ако ние не разгледаме ролята на секретните програми за дезинформация в списъка на космологичните разновидности, сме обречени на неправилно определяне и интерпретация на много събития.за убеждаване ноа.

 Човешкият фактор, внасящ своя принос в космологичната бъркотия, не се ограничава само до секретна дейност. Има и неверни интерпретации, халюцинации, измама, синдром на лъжлива памет, мистификации, научно високомерие и общочовешки егоизъм. Всичко това допринася за колективната космологична обърканост, която има нужда от изцеление. И осъзнаването на проблема е първата стъпка към изцелението.

 Извънземни цивилизации. Хуманоиди. Небиологични жизнени форми. Космосът е сложно, разнообразно и удивително място. В това пътешествие наши водачи ще са образованието и опитът. Защото, ако се впускаме в плаване по безбрежните води на океана, ще имаме нужда от кормило, компас и няколко пътешествия в крайбрежните води.

 Трябва да обединим знанията и опита си, и отначало смело да направим пътешествие покрай бреговата линия. И само след това ще можем да се престрашим да плаваме в безбрежния и безграничен океан на вътрешното и външното пространство. Защото ние пребиваваме не в края на времето или историята, а по-скоро стоим на прага на неограничените възможности и ще дойде времето, когато ще можем да помечтаем заедно.

 Превод: Лусесита

 http://divinecosmos.e-puzzle.ru/Article37.htm

 
Гласувай:
0
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2076256
Постинги: 989
Коментари: 99
Гласове: 912
Календар
«  Август, 2020  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Блогрол