Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2012 14:30 - Бенджамин Фулфорд: На Комитета на 300-те бе поставен срок...
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 6217 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 22.02.2012 15:55


Бенджамин Фулфорд:
"На Комитета на 300-те бе поставен срок...”

21.02.2012

Бенджамин Фулфорд – бивш главен редактор на азиатското списание “Форбс” и говорител на обществото “Белият дракон”, което действа за световен мир, благосъстояние, нови енергийни технологии и опазване на околната среда, съобщава в неговия седмичен блог за актуални политически развития извън кулисите на официалните медии.

Ето актуалното съобщение в неговия блог:

 

Бенджамин Фулфорд
Съобщение в блога от 13 февруари 2012 г.
"На Комитета на 300-те бе поставен срок...”

Групата, която твърди за себе си, че е стартирала американската, френската и руската революция, според изявленията на нейния говорител "Александър Романов" е поставила на “Комитета на 300-те” срок до 31 март. Освен това Принц Хари е в контакт с групата и се съгласил да поеме ръководството на кралското семейство от ръцете на кралицата.

Изглежда, че след оттеглянето на повече от дузина важни банкери и оповестяването на измамата за 15 трилиона долара в Англия и на измама за 6 трилиона долара в Италия, предупрежденията (на тази група) се вземат насериозно.

Италианският случай е особено пикантен, защото между арестуваните лица беше бившият министър-председател на Италия Берлускони.

 

Освен това за тази седмица е планирана среща между представители на обществото “Белият дракон” и семейството на Дракона (Dragon-Familу) от азиатския континент, на която трябва да се дискутира изграждането на меритократична организация за икономическо планиране.

 

Сега може да се оповести и това, че Ирландия, Португалия, Гърция и Испания са казали на банките, че няма да плащат дълговете си, защото кредитите били реализирани нелегално. Това беше една от причините, поради които Moody‘s понижи рейтингите на 114 финансови институции, включително Сити банк, Голдман Сакс, Банк ъф Америка, Дойче банк и пр. Това са банките, на които принадлежи Федералният резерв и по изявления на хора от Пентагона Федералният резерв скоро ще бъде закрит. С други думи, тези държави обявят държавен банкрут; и този път банките трябва да платят цената, а не гражданите.

Оставката на шефовете на Световната банка, на Credit Suisse, на Банката на Индия и "планираната оставка" на шефовете на “Голдман Сакс” е едва началото на пълния демонтаж на хазарския банков монопол. Всички изкуствено създадени мошенически пари сега ще бъдат изтрити от глобалните финансови компютри, казват служители, които участват в акцията.

Случаят с измамата за 6 милиарда долара в Италия е особено показателен, защото е един от първите по-големи случаи, за който бе съобщено от пресата по целия свят. Италианските вестници сега започват да съобщават за иска на Нийл Кинън (Neil Keenen) за един милиард долара срещу Икономическия форум в Давос, Берлускони, ООН и пр. Арестуването на 8 лица е друг конкретен знак, че се предприема нещо срещу ложата П2. Това означава, че хора, които по-рано стояха над закона и над институциите като Ватикана и ООН, вече не са сигурни, че ще избегнат затвора.

Съобщението от Лорд Блекхит (Blackheath) в британската Горна камара за 15 трилиона, които са били откраднати на член на “индо-китайския императорски двор” от боса на Федералния резерв Бен Бернанке (тук Фулфорд има предвид неговия предшественик Алън Грийнспен – бел.пр.), американския финансов министър Тимоти Гайтнер и някой си “Юсуке Хоригучи”, е още един важен  знак за голям обрат.

Най-интересният аспект от изказването пред Горната камара беше позоваването на лорд Сасун (Sassoon). Сасун са едно от семействата, които са печелили от търговията с опиати и колонизацията на Япония. Интересно е, че точно неговото име сега излиза в светлината на рампата. Както се твърди, лорд Сасун вече е лъжесвидетелствал по случая с 15-те трилиона долара. Очаква се скоро той да бъде арестуван и разпитван.

И в САЩ продължават промените зад кулисите. Пентагонът току-що взе решението да се извърши по-голямо прочистване, за да се прекъсне сатанинско-хазарското влияние и контролът върху концерни, банки и професионални организации. Между другото се очакват арести на високопоставени членове на Американската Медицинска Асоциация, на Американската Зъболекарска Асоциация, на Психиатричната и Психологичната асоциации, на Търговската камара и арести в обкръжението на ия, на Психиатричната и Психологичната Аото влияние на ския да те трилиона долара. цията на Японияожата   бъде закрит., че няма да плащат дълговете си, Washington D.C. По изявления на служители на Пентагона особено внимание се обръща на фармацевтичните и химически фирми и на концерните Майкрософт и Монсанто.

Много източници казват, че Рам Еманюел, Карл Рове, Пол Волфовиц, Доналд Ръмсфелд, Дж. Рокфелер, Бушови и др. са "узрели" за арестуване. Доказателството за това може да бъде дадено едва след като арестите наистина бъдат извършени. Дотогава трябва да преобладава скептицизмът.

В Япония има ясни доказателства за промяна. Тези, които теглят конците на най-високо ниво, са решили, че ще се извърши революция. Те искат да поставят кмета на Осака Тору Хашимото начело на властта като водач на ново правителство.

Настоящият силен мъж на управляващата Демократична партия Ихиро Озава (който е роб на Рокфелер) и бившият министър-председател Юкио Хатояма (масон, който работи за европейските кралски семейства) искат да изпратят през март в Китай голяма група членове на японския парламент, които да молят за финансова помощ и друга подкрепа. Но вече е предрешено, че те ще се върнат с празни ръце...

http://erst-kontakt.blog.de/

http://www.politaia.org/englische-reporte/fulford/fulford-update-vom-20-02-2012-dem-komitee-der-300-wurde-eine-frist-gesetzt/

http://benjaminfulford.net/
http://benjaminfulford.typepad.com/

 

 

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2581391
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол