Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2012 14:23 - Проектът LIFE предвижда всеки жител на Земята да получи безвъзмездно по 125 000 долара
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 3794 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 22.02.2012 15:45

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Бенджамин Фулфорд: Преговорите на най-високо ниво напредват

30 януари 2012

[Коментар: Ние си спестяваме коментарите... Всеки може да вярва,  в каквото иска...]

Причината, поради която много от водещите членове на криминалния синдикат Борд на Федералния Резерв още не са арестувани, е, че старата система трябва все още да се поддържа с мъки, докато бъде завършена окончателната подготовка на радикално нова система.

Азиатско предложение, което сега се обсъжда, предвижда например, за всеки човек на земното кълбо да се заплануват по 10 милиона йени, т.е. 125 000 долара.

Пентагонът прави подобни радикални предложения в тази посока, как хората да общуват помежду си и с природата.

Голямото разбиране, което беше прието на най-високи равнища, е във факта, че западната финансова система е била илюзия на тайния Кабал, за да ни пороби. Сега започваме наистина да се освобождаваме и то по начин, който ще надмине и най-смелите представи на повечето хора. Но преди това да се случи, има да се свърши още доста тежка работа.

Предложението, което обществото "Белият дракон" (White Dragon Society) направи на азиатските водачи на кланове, обхваща основаването на нова организация близо до град Tenri на юг от Oсака, чиито служители бяха избрани заради техните заслуги и дейности. Името на организацията ще е Long-term Investments For Everyone (Дългосрочни инвестиции за всеки) или накратко LIFE.

Преговорите за обединение на корейския полуостров с Япония и основаването на столицата на това ново обединение в същия регион също напредват гладко. Сега можем да потвърдим, че японската "жертва на отвличане” Megumi Yokota е майката на севернокорейския водач Kim Jong-un. Ким одобри обединението на северната династия с южната династия на региона като поиска в замяна  церемониална роля. Може би това ще е символ на единството със собствен дворец и персонал.

Първоначалната сума за финансиране на LIFE може да се определи на 7000 милиарда йени, това отговаря на 125.000 долара на глава от населението в света.

Тази сума ще се обезпечи със злато, което Западът ще върне в Азия и което идва от други, исторически съкровища. Парите ще бъдат предоставени под формата на услуги, като изграждане на канали, канализационни системи, опреснителни инсталации за вода, опазване на околната среда, рибни ферми и пр.

Съгласно предложенията на обществото White Dragon (Белият Дракон) LIFE няма да е единствената голяма организация за планиране на бъдещето. Британската общност с нейните 1,8 милиарда души иска да има собствена, независимо финансирана организация за развитие и планиране на бъдещето, която е изградена на базата на консенс на общността. Вероятно тя отначало ще бъде ръководена от лице от Индия, за да се зачете миналият британски расизъм. Капиталът за финансиране ще бъде осигурен от индийско и историческо злато, както и от недвижими имоти на Общността.

Католическата църква и Банката на Ватикана също искат да имат Християнска агенция за планиране, контролирана от християни, за техните 1,2 милиарда члена, след като Банката на Ватикана бъде прочистена от сатанистите.

Подобни независими групи, като китайци, мюсюлмани, африканци и индиански народи, също ще бъдат в състояние да извършат планиране за собственото си независимо бъдеще.

Освен това ООН трябва да бъде преструктурирана радикално, за да стане истинско представителство на човешката раса, а не както сега - инструмент на западния империализъм...

Обществото “Бял Дракон” предлага да се избере по един представител от следните групи народи (или региони) в Съвета за сигурност на ООН: Африка, Китай, Източна Азия (без Китай), Индия, Северна и Южна Америка, Европа с Русия, Ислямският свят и аборигените.

Тази група от осем члена ще действа като Съвет за спешни случаи и ще се занимава с въпросите, които засягат всички хора. Тя ще взима решения с мнозинство. Всеки регион има право на вето, което обаче се отнася само за собствения регион.

Суверенни нации ще има, както и преди, ако не се постигнат доброволни споразумения за съюзи между държави.

Пентагонът от своя страна е постигнал споразумение с китайските и с руските военни за сформиране на глобална мирна мисия. Това казва високопоставен източник от Пентагона.

Освен това има споразумение да се разбият големите концерни, които се владеят от хазарския сатанински Кабал. Майкрософт се споменава като фирма, която трябва да се разруши. Големите медийни концерни също ще бъдат разбити. Според информатора над 100 водещи концерна ще бъдат раздробени на до 20 по-малки единици.

Кабалистите, които владеят държавите от Г-5, ще бъдат изключени от новата финансова система. Ако е необходимо, Пентагонът ще арестува както Илюминатите, така и нацистите, за да се гарантира, че те няма да причиняват повече трудности.

В САЩ ще бъде изготвено подробно изследване за събитията от последните 100 години от приемането на Федералната резервна система и голямо количество откраднато състояние ще бъде върнато на неговите законни собственици.

Много милиардери скоро ще просят по улиците, когато се установи, че са живели от откраднати пари. Много бедни хора изведнъж ще заживеят в техни собствени домове без ипотеки.

Излишно е да се каже, че не е лесна работа да се реорганизира планетата. Има множество важни неща, които трябва да се вземат под внимание, преди нещо да бъде съобщено на обществеността. Трябва да сме изключително бдителни, да не би някоя терористична атака на сатанистите да попречи в последната минута на освобождаването на хората.

Без съмнение обаче сатанистите ще бъдат победени. Ще има мир в света, край на бедността и край на разрушаването на околната среда. Човечеството ще бъде свободно.

Тук още нещо от източник от Пентагона. Произлиза от Jim Channon и показва идеите, които се разпространяват, докато човечеството крачи към нова епоха.


Дванадесет пробива на следващото десетилетие

Възможности, които се очертават на хоризонта на събитията:

1) Нефтените компании трябва да покажат, че те са фирми за транспорт на течности и могат да транспортират прясна вода към местата, където тя е  необходима.

2) Големи инженерни фирми реагират на покачващото се морско равнище, като изграждат канали, които отвеждат излишната вода в опустинени региони, които се намират на континентите.

3) Националните военни сили на планетата трябва да се обединят и да образуват екипи за безопасност за защита на природата. Те възстановяват в тяхната област горите на планетата, флората, фауната и възстановяват естествената биосфера.

4) Училищата трябва да осъзнаят, че учебният материал вече го има онлайн и техните учебни планове трябва да се променят в посока изучаване на живота. Те трябва да дават на учениците основни знания и да ги учат на ново партньорство с природата.

5) Университетите трябва да се базират на науката за развитието на съзнанието, на визионерски начин на мислене и на жива интелигентност и съответно да преструктурират техните учебни планове.

6) Правителството трябва да се децентрализира на биорегиони и да организира военни части, ученици, пожарната охрана и други организации за засаждане на гори, предлагащи храна, на всички възможни места, за да се осигури пълно глобално снабдяване с хранителни продукти.

7) Селищата трябва да използват голям набор от нови енергийни технологии, за да постигнат пълна независимост от електрическата мрежа, без изцяло да бъдат откъснати от нея.

8) Демокрациите, базирани на мрежата, ще се грижат за техните регионални избиратели и ще използват интелигентността на глобалната мрежа за оптимизиране на тяхната местна жизнена обстановка.

9) Гари, летища и складове трябва да се обединят, за да могат при по-големи катастрофи да предлагат помощ на засегнатите хора по целия свят в рамките на часове.

10) Глобалната общественост трябва да постигне ясна, обединяваща идентичност и превантивна политическа сила, за да може да унищожи ядрения арсенал заедно с неговите фракции, фокусирани върху доктрината на сплашването. Същевременно тя трябва да предложи на военно-промишления комплекс алтернативни производствени линии.

11) Трябва да приемем факта, че в Галактиката вероятността за живот е много висока и да се подготвим за действителните предимства от нови връзки.

12) Трябва да се радваме на нова и дълбока простота на живота и да поставим на преден план креативността вместо материалните неща и затъпяващото развлечение.

Източник:

http://www.politaia.org/englische-reporte/fulford/fulford-update-vom-30-01-2012-verhandlungen-auf-hochster-ebene-schreiten-voran/

http://jhaines6.wordpress.com/2012/01/30/ben-fulford-complete-out-of-the-box-negotiations-are-proceeding-at-the-highest-level-january-31-2012/






Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2573391
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол