Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2012 15:56 - Бенджамин Фулфорд: Новата финансова система стартира, 26.03.2012
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 4327 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Ежеседмичен бюлетин на Бенджамин Фулфорд от 26.03.2012 — Новата финансова система стартира…

 

Над 200 банкери на ръководни позиции арестувани през последната седмица, докато новата финансова система стартира онлайн

Съгласно изказвания на представители на Dragon Familу (китайското императорско семейство) новата финансова система вече е онлайн и достатъчно финансови средства или вече са на разположение, или скоро ще са на разположение. Окончателното събаряне на криминалния Кабал вече започна сериозно, като само през последната седмица били арестувани 200 банкери на ръководни позиции, а 450 са си подали оставките. Според източници от японските правителствени кръгове Япония сега работи по последните документи по изграждането на Международната агенция за икономическо планиране. Първоначалната сума за финансиране е около 10 трилиона долара, което е 200 пъти повече от това, което Световната банка раздава като заеми за една година.

Източници от кръговете на илюминати и на White Dragon Society (обществото “Белият дракон”) казват, че във вторник 27.03.2012 японско време ще бъде направено изявление за това и по някои други теми. Предстои арестуването на много високопоставени лица.

Генералната структура на финансовата мафия и на нейните основни водачи вече е ясна в известна степен. Към нея спадат лидерите на династията Ротшилд. Швейцарският клон на фамилията се ръководи от David de Rothschild в Женева, френският клон – от Guy de Rothschild, а немският клон – от члена на фамилията Ротшилд и дъщеря на Хитлер Ангела Меркел, а британският клон – от Evelyn de Rothschild. В САЩ JP Morgan е организация, зад която се крие Ротшилд.

Фамилният синдикат Рокфелер стои зад Goldman Sachs и Citibank като техни големи финансови инструментариуми. Bank of America е маскировъчна организация за италианските "черни благородници", които стоят зад Ватикана и мафията. От друга страна, тези организации се ръководят отчасти от Peter Hans Kolvenbach, бившия “Черен папа“.

Нацистката фракция се ръководи от лидера Джордж Буш Старши, а Бен Бернанке е неговият заместник. Техният химико-фармацевтичен смъртоносен отдел  се ръководи от фамилията Du Pont.

Фондацията на Бил и Мелинда Гейтс принуждава насила семейства в Африка да се съгласят техните дъщери да бъдат стерилизирани с ваксини. В Северна Америка и Азия стерилизациите се извършват под прикритието на лъжата, че младите момичета трябва да бъдат предпазени от рак на шийката на матката. Съобщение до Бил Гейтс: Твоята фирма и фондация ще бъде конфискувана и през останалата част от живота си ще плащаш обезщетения.

Правителството на Съединените щати е толкова компрометирано от тези и от други фамилии на мафията и от техни фондации, че предстоящите “президентски избори в САЩ” представляват само борба за надмощие между бандата от Чикаго и нейния кандидат Mitt Romney и наркомафията на Буш с техния човек Jeb Bush.

Да се надяваме, че новата финансова система след нейното въвеждане ще сложи край на целия фарс, така че американците да могат да избират на базата на истинска информация от свободна преса.

Ако хвърлим поглед на бюджета на Пентагона за следващата година, виждаме, че са предвидени много пари за финансиране на сили от запаса в рамките на САЩ. Но това не означава, че се подготвя интерниране на нормални американци в лагерите FEMA, както много хора се опасяват. Точно обратното, източници от Пентагона и ФБР твърдят, че това ще служи за масовите арести на агенти и сътрудници на Кабала.

Ясен знак за промяната бе даден на 20 март, когато вместо земетресение, което трябваше да удари Токио, земетресение със сила 7,4 удари Oaxaca в Мексико, където точно в този момент се намираше във ваканция дъщерята на Обама. Освен това за земетресението предварително беше съобщено в местни памфлети. Това е ясен знак, че мошениците вече не играят с HAARP.

Друг знак за промяната беше публичното порицаване на медиите, контролирани от Обама, Клинтън и Кабала, които публикуваха измислена история за ядрената заплаха от Северна Корея, въпреки че Северна Корея вече беше обявила, че прекратява разработването на ядрени оръжия. На официалния китайски правителствен уебсайт Xinhua беше съобщено, че Северна Корея не стои в дневния ред на срещата на върха за ядрена безопасност, в която участват 50 нации и която ще се състои тази седмица в Сеул.

Тайният план при срещата на 50-те нации е опитът да се откраднат 200 тона злато, което се намира в корейски складове. Кражбата няма да успее, кабалите ще напуснат срещата с празни ръце.

Миналата седмица имаше куп спекулации за държавен преврат в Китай. Според източници от MI6 маоисткият агент на Кабала Bo Xilai е отстранен от неговата силова позиция, след като открили, че един от неговите помощници получавал инструкции от американското консулство в Chongqing. Според източници на обществото “Белият дракон” Китай продължава стабилния и хармоничен курс за смяна на режима, която ще се състои по-късно тази година. Инсинуациите за маоистки държавен преврат не са нещо повече от пожелание на Кабала, разпространявано от техните медии.

Групата “White Hats” (“Белите шапки”) в Интернет, която се състои от агента на Буш Mike Cotrell и живеещия на Хаваите Danny Gammage, разпространи смешна клевета (че Бенджамин Фулфорд бил клонинг).

По-голяма щета те нанесоха с това, че накараха Лорд Блекхит от Горната камара във Великобритания да повярва в измислена история за 15 трилиона долара, която той изнесе в Камарата на Лордовете. Горната камара сега ще покани като свидетел съюзник на обществото “Белият дракон”. Той трябва да даде показания, какво наистина се случва във финансовите войни.

Във финансовите кръгове в Лондон продължава прочистването и се носи слухът, че лорд Sassoon може да падне много ниско. Разследванията може би ще стигнат дори до кралското семейство, смятат европейски източници на ЦРУ.

Предполага се, че в Япония статуквото ще остане така до 31 март, защото на тази дата завършва фискалната година и дотогава в администрацията и в парламента трябва да се свърши много работа. След това ще се състоят конкретни преговори между финансовото министерство, Bank von Japan, бюрото на министър-председателя и императорската бюджетна комисия за изграждането на Новата Международна агенция за икономическо планиране.

Японските сили за самоотбрана и администрацията планират по-голямо прочистване, за да се отстранят марионетките на Кабала в японския парламент, в банките, концерните и медиите.

Общо взето, нещата изглеждат много добре. Въпреки това, докато не видим по телевизията ключовите фигури на Кабала да правят самопризнания за тяхната криминална дейност, не бива да сме самодоволни. Дръжте барута си сух и бъдете бдителни.

http://www.politaia.org/englische-reporte/fulford/fulford-update-vom-26-03-2012-neues-finanzsystem-lauft-an/


http://kauilapele.wordpress.com/2012/03/26/benjamin-fulford-3-26-12-over-200-senior-bankers-arrested-last-week-as-new-financial-system-goes-online-overall-things-are-looking-very-good/

 

 

 




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2572905
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол