Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.03.2012 20:01 - Дейвид Уилкок за Божествената намеса - част 1
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 8703 Коментари: 2 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
DIVINE INTERVENTION: Section I -- Defeating Financial Tyranny

“БОЖЕСТВЕНАТА НАМЕСА: Част 1 – Побеждаването на финансовата тирания”.

http://www.divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1035-divineintervention1


На 28 март 2012 г. Дейвид Уилкок е публикувал първа част от новото си разследване под заглавие “БОЖЕСТВЕНАТА НАМЕСА: Част 1 – Побеждаването на финансовата тирания”. Тази първа част е около 40 страници. Ето няколко откъса от нея:


...Масивни, безпрецедентни намеси на извънземни напълно блокират всякакви и всички планове за започване на Трета световна война, според множество информатори на Уилкок от средите на военните. Този и други интересни развития показват, че 2012 г. може да възкреси очакванията на мнозина пророци...

МАСОВИ АРЕСТИ

Много източници от военните кръгове, всеки от които е бил "проверен" за достоверност и надеждност, сега потвърдиха, че масовите арести на хиляди ключови конспиратори на този огромен Кабал са на път да се случат.
Високо секретна, високо координирана операция - за благото на човечеството - е на път да направи своя ход.

обрите момчета" на Пентагона сега са в пълно политическо и логистично сътрудничество със забележителен Алианс от 134 нации - за изправяне на извършителите пред правосъдието и освобождаване на нашата планета.


Секретността около тази изключителна операция е била огромна. Дори и тези, които ще бъдат засегнати от нея - и арестувани - нямат никаква представа за изумителния обхвата на това, което е на път да се случи пред очите на обществеността. Съвсем наскоро имах четири часа словесна дискусия с нов, публичен, високопостовен информатор по отношение на тези предстоящи масови арести...

...Този Алианс възнамерява да разблокира използването на свободната енергия и на много други технологии, които са били откраднати от нас...

... Сега знаем, че 90% от американските военни са наясно с този план в някаква форма - и най-малко 60% са в негова подкрепа. Много други федерални шерифи, полиция, активни и пенсионирани военни и цивилни ще помогнат, когато осъзнаят какво се случва.

...Нашите смели и храбри войници не са обещавали живота си и кръвта си за да поддържат шепа социопати, банкери извършващи геноцид и контрол на планетата, нейните хора и нейните ресурси.

...Разбирам, че е трудно да се повярва, че е възможна толкова масивна, координирана маневра...
Ако говорите с реални военни и наистина разберете ролята, която те са избрали да изпълнят, по-големият въпрос е: "Как биха могли да НЕ направят нещо подобно?"

Как биха могли да стоят и да не направят нищо, докато цялата планета - и целият живот на нея - биват унищожавани?

Ако измъчват до смърт пред вас майка и дете и вие имате начин да спрете това, ще стоите ли просто така и ще гледате? Освен ако не сте социопат, ще направите нещо. И повечето хора, включително нашите военнослужещи, не са социопати. Броят на социопатите се оценява на 1 на 100 души...

 

Независимо от това, обхватът на негативната страна е толкова огромен, че изглеждаше невъзможно да бъде победена...

Ако нашата планета беше строго "​​затворена" система без никакви външни играчи и без намесени по-високи духовни сили, аз определено щях да се съглася, че този план е така добре обмислен, толкова масивен, систематичен и обширен, че би било почти невъзможно да се победи.

 

Въпреки това, Божествена намеса - не фантазия, а много реална и много осезаема помощ ни убеждава, че нашето движение към истинската свобода и мир ще се случи ... с минималните възможни щети...

...Както разкрих в моята книга “Енергийното поле на Вселената”, календарът на маите, египетската астрономия, гръцката астрономия и хиндуистката астрономия, всички те предвиждат през периода 2012-2014 да започне Златната ера на мир и просперитет...

Топ информатори сега потвърдиха, че всички в Пентагона вече са наясно, че някаква форма на божествена намеса се случва - независимо от коя страна са те. Повечето от тях не знаят кой е отговорен за това. Дори и "лошите" сега твърдят, че това може би са "ангели или извънземни", които правят тези неща...

Никой на Земята не разполага с технология за да направи нещата, които сега виждаме...Това е крайно учудващо, че дори и "лошите момчета" сега признават, че това може да е намеса на ангели...

Много малко хора се осмелиха да разкрият какво се случва, защото тази информация се счита за много високо класифицирана...

... Божествената намеса е много реална.

Може да се изненадате да откриете колко обширна е станала намесата сега и колко далеч назад във времето водят следите на доказателствата. Силите, които стоят зад най-големите религии на света, не са митологични. Те не са исторически артефакти, погребани в свитъци и текстове, които все по-малко хора си правят труда да прочетат.

Те са били тук през цялото време. Те открито са ходили сред нас във всяка древна култура. Те имат свои собствени правила, свои ръководни органи и собствения си етичен кодекс.

Те избягват да се появяват публично вече повече от 1000 години. Въпреки това, те са били изцяло включени през цялото време - насочвайки и управлявайки нашата еволюция.

Тази критична стъпка ни позволи да станем "модерни" и ни даде възможност да  забравим, че те изобщо са съществували някога -  макар че те продължиха да ръководят нашето развитие зад кулисите.

А сега - съвсем наскоро - правилатаа се промениха ... и на тях им беше разрешено да направят много, много повече, за да помогнат на Земята и нейните хора да се развият в по-високо състояние на съзнанието.

...В първата част на настоящото разследване ще разгледам различни моменти от днешните данни за да покажа, че Финансовата тирания вече е много, много близо до колапс...

...В част II ще изследвам тайните, споделени от вътрешни информатори при много голям личен риск, разкриващи как се случва божествената намеса за предотвратяване на Трета световна война и за събарянето на финансовата тирания...

...В част III ще изследвам изумително изобилие от данни, които помагат да се обясни, кой извършва тези все по-странни намеси и защо. Тази информация е била достъпна за нас през цялото време и е била напълно пренебрегната...

...От 20 години записвам сънищата си всяка сутрин. Те са били изключително точни при предсказване на бъдещето. Четири години след като започнах тази практика, установих пряк контакт с хората, които помагат на тази планета "от горе." По тази причина не виждам разлика между "ангели" и "извънземни."

Медиите са ни манипулирали да вярваме, че извънземните са страшни същества. Когато хората осъзнаят, че огромното мнозинство от тях са хора - и в много случаи почти не се различават от нас по външен вид, страхът ще намалее значително.

...През годините си изградих екип от надеждни и сигурни източници - хора, които имат директен достъп до различни части на високо класифицирания свят на “инсайдерите” – участници в секретни военни проекти. Работата с НЛО винаги е била основна част от този свят. Съвременната компютърна технология е само един от многото инструменти, които са резултат от реинженеринга от тези "небесни дарове" от умишлено разбилите се летящи чинии.


Ако събития като Розуел не бяха се случили, ние можеше изобщо да не разработим компютърната технология. За щастие, имаме на разположение пълната мощ на Интернет сега, когато преминаваме през пророческата 2012 година. Нещо повече, технологиите, до които не получихме публичен достъп, са толкова напреднали, че всичко, което виждаме в Star Trek, Stargate, както и в почти всеки друг научно-фантастичен филм, сега са на разположение, готови за употреба.

Много инсайдери са потвърдили това. Можете да ги видите, да ги чуете и да се срещнете с тях на конференции. Основните пътища за Разкриването бяха прокарани от д-р Стивън Гриър от “Проект Разкритие” и Кери Касиди и Бил Райън от “Проект Камелот”. Работил съм в тясно сътрудничество с двете групи.

Смях и сарказъм е просто резултат от голяма кампания за промиване на мозъците - в ход от 1940-те - и тя се корени в страха. Този страх е програмиран - от една изумителна ксенофобска пропаганда чрез холивудски филми. Макар че повечето хора не могат да повярват, че е възможна такава огромна конспирация, човечеството на Земята вече е междузвезден вид. Истината просто още не е излъчена от традиционните медии...

...Нашите възгледи са били умело манипулирани от огромна окултна конспирация от стотици, ако не и хиляди години назад в миналото. На висшите сили в крайна сметка не е позволено да се намесват над определено ниво, преди даден момент във времето. Този момент сега е дошъл, както е било предсказано преди хиляди години. Преди момента на масовата, публична Божествена намеса, негативните сили на Земята ще се сконфузят, тъй като много от техните мръсни трикове ще излязат на бял свят, докато много други - далеч по-опустошителни - са напълно блокирани.

Негативният елит смяташе, че 11 септември ще стане "смъртоносният изстрел", който ще убие всяка съпротива срещу Новия Световен Ред. Историята има страхотно чувство за ирония, защото 11 септември стана критична грешка, която предизвика глобално пробуждане и осигури собственото поражение на Кабала. Почти е сигурно, защо е било позволено това да се случи - от същите висши сили, които сега систематично предотвратяват случването на много по-големи зверства.


Огромният обхват на тези намеси ще стане ясен, когато прочетете Раздел II - и те са били в ход най-малко от зората на ядрената епоха. Най-важното е, че Божествената Намеса не може да се случи, докато няма достатъчно и значително движение от масовата публика, за да подкрепи тези действия. Такива са правилата.

ТОВА ЩЕ БЪДЕ ДЪЛБОКА ПРОМЯНА – И ТЯ ВЕЧЕ Е ЗАПОЧНАЛА

 

Тази воля на масовата публика най-накрая дойде и положителните армии на света ще помогнат да се гарантира успехът. Ако са верни слуховете, които чувам, ние скоро ще видим масови арести на много ключови конспиратори в правителството, сред военните, финансови компании, контракторите на отбраната, медиите, фармацевтичните корпорации и така нататък...

 

...Разполагайки с информация от първа ръка, сега мога да кажа, че този Алианс от 134 нации подкрепя непосредствена, масивна геополитическа промяна към свобода. Нашите древни братя и сестри, на пръв поглед загубени в страниците на историята, са предоставили огромна подкрепа – сега включваща преки, удивителни военни намеси, - за да направи постижима тази безпрецедентна операция и да гарантира нейния успех.

Ето защо, сега може да се каже, че всичко се случва точно по график. Това може да ви звучи налудничаво сега. Щях да изпитвам същото, ако не бях намерил толкова много доказателства за обратното - голяма част от които публикувах в епичната книга “Енергийното поле на Вселената”...

Когато осъзнаем, че човешката раса е нещо много повече от това, което сме си мислели и че нашите родственици наистина следват Основна Директива, ние ще се учудим колко много очевидни знаци сме пренебрегнали. Вече повече от 1200 години нашите древни съюзници на човечеството използват уникален метод, за да общуват с нас и всички тези съобщения са били фокусирани върху това, което се случва сега.

По-специално през последните 30 години те са използвали нашироко тази система - разкривайки кои са те, какво правят и защо го правят. Всичко това ще бъде изложено в част III...

Знаците вече са тук - 450 топ изпълнителни директори напускат потъващия кораб

По-голямата част на проблемите в света се генерира от силно окултен, много потаен елит, скрит в страните от G5 - манипулирането на финансовата система, политици и военни зад кулисите. Има все по-явни сигнали, че масовите арести започват да се случват. Огромен брой изпълнителни директори и висши корпоративни мениджъри сега подават оставки...

"American Kabuki" води каталог на невероятни 450 потвърдени оставки resignations – от 1 септември 2011 – в хронологичен  ред, с придружаващ линк за всеки един случай:

http://americankabuki.blogspot.com/p/131-resignations-from-world-banks.html

 

Броят на оставките е нараснал значително през последните 2-3 месеца, включвайки учудващ брой високо поставени личности...

 
Гласувай:
5
11. bven - Всичко следва естествения си ход.
29.03.2012 20:23
Поздрави за постинга!
цитирай
2. анонимен - Смирненски.
17.05.2012 20:13
......А жрец под празнични одежди,
опит от вечна суета,
кове олтар на глупостта,
сърцата трови той с надежди
и ръси пепел и тъма
над светлий пламък на ума…

Но в мрака на нощи незвездни
отлитат глухо век след век
и окървавений човек,
пребродил всички тъмни бездни
и зърнал вечний маскарад -
въстава смел и непознат.

Той бий оковите си черни,
той вдига борчески глава
и екват властните слова:
„Свалете тези маски скверни!
Аз вашите заблуди знам
и слънцето ще стигна сам!“
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2049688
Постинги: 989
Коментари: 96
Гласове: 912
Календар
«  Юни, 2020  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол