Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.04.2012 22:05 - Епохални събития по целия свят
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 17259 Коментари: 16 Гласове:
8


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Епохалната смяна на парадигмата е готова да се разгърне пред очите ни в САЩ и по света

Автор: Scott Mowry, Miracles and Inspirations, 4 април 2012
http://miraclesandinspiration.com/news_epic-paradigm-shift.html

Готвят ли се военните по света за окончателно разгромяване на Новия Световен ред?

Големи събития назряват в САЩ с всяка седмица в посока към пробив. Бързо достигаме до смяна на парадигмата от епохален размер, чийто край ще е свобода за всички граждани на САЩ и по света. Сега стартират отдавна планирани процеси, които завинаги ще променят посоката на нашата история и ще поведат човечеството по пътя към Златната епоха.

Зад кулисите, съвсем незабелязано от хората, които в края на краищата най-много ще спечелят, се разиграват героични битки, които досега не са били наблюдавани на нашата планета. При това във всички сектори на нашето модерно общество се водят интензивни преговори, за да се разруши комплексната система за контрол, използвана от стотици и повече години. В някои случаи - от хиляди години.

Това включва мъртвата хватка на нашите парични системи, на нашите системи за управление, на нашите медии, религиозни институции, енергийни ресурси, областите на науката и на технологиите, производствата на хранителни стоки, индустриите и здравеопазването. Става въпрос да излезем от състоянието на потисничество, което да бъде трансформирано в динамично състояние, което служи на цялото човечество.

Финансовата война, най-интензивната от всички войни

Най-интензивната в този стадий на играта е войната за освобождаване от световните финансови силови структури, със значителни победи, които се проявяват почти ежедневно. Тази невидима война е точната причина, поради която не сме видели новините за преоценката на валутите в другите страни, по-конкретно на иракския динар, която се очаква отдавна.

Въпреки че първоначално беше предвидено новата оценка на иракския динар да се пази в тайна от малцината посветени, които изработиха концепцията за него по време на първата администрация на Джордж Буш младши, според оценките около шест милиона души в целия свят са го разбрали и след това са инвестирали в този таен план.

Само няколко избрани издания на новините на основните медии сега започват да съобщават за нови оценки на чуждестранните валути, като Bloomberg News и Fox Business News.

Освен това Алиансът между Бразилия, Русия, Индия, Китай и Южна Африка, известни също като страните BRICS, предприеха смелата крачка да се освободят от американския долар като основна търговска валута и създадоха свои собствени банки. Това е още един пирон за ковчега на частния банков картел на Федералния резерв, докато все повече нации се готвят да спрат да използват долара в тяхната търговска система.

В края на март 2012 г. страните от BRICS проведоха тяхната годишна среща на върха в Ню Делхи, Индия, където направиха серия изявления. Заедно с обществото “Белият дракон” (White Dragon Society) сега BRICS се явява най-мощното съпротивително движение, което се противопоставя на всяко агресивно поведение на Кабала от Стария Световен ред, като например Трета световна война в Средния Изток.

Специална личност, която продължава да се държи стабилно, е руският премиер Владимир Путин, който по невероятен начин успя да спаси страната си от тоталното завземане от банките на Новия световен ред.

На 28 март 2012 г. Барак Обама назначи Jim Yong Kim - физик и президент на Dartmouth College – за председател на Световната банка. Иронията, да се даде на азиатец отговорността за главната финансова институция, не беше напразна и вероятно беше силно препоръчана, ако не и прокарана, от обществото “Белият дракон”.

Очевидно Jim Xong Kim няма връзки с криминалния Кабал като предишните президенти на Световната банка - Robert Zoellick и Paul Wolfowitz. Неговото назначаване е още един знак за драматичната промяна към по-добро в световната финансова система.

Друг знак, че Криминалните се обръщат един срещу друг  е една серия от неочаквани съобщения, които идват от Ватикана – най-богатата и мощна институция, абсолютния център на тъмнината на планетата. Американското външно министерство обяви и постави в списъка на неблагонадеждните Банката на Ватикана заради пране на пари, докато JP Morgen изведнъж реши да закрие всичките си сметки в Банката на Ватикана.

 

Собствената банка на кралицата на Англия, Coutts Bank, беше наказана с парична глоба от 8.75 милиона паунда заради “небрежно издаване на чекове на “политически експонирани личности” и заради пране на пари.

Герои работят в сянката

Междувременно в сянката се борят много героични хора, без голям шум водят самоотвержена борба за цялото човечество и често излагат на карта живота си. Те са останали верни на целта си, да се борят срещу тъмнината и срещу злото. Със силна воля и решителност да доведат работата си до успешния край.

В не толкова далечно бъдеще ще видим тези хора и ще трябва да ги приветстваме за техния кураж, за тяхната смелост и за тяхната служба, не само за нашата страна (САЩ), но и за цялата човешка раса. Тези герои идват от средите на военните, от икономиката, от различни правителствени звена, юридически професии, тайни служби и от обикновения живот – всички свързани с треската на високия морал, който ги движи в тяхната служба.

Голям брой други хора с високо съзнание медитират, съзнателно Съ-Творяват и визуализират голямо бъдеще за човечеството. Можем да ги открием пръснати във всички региони на Земята, като Индия, Тибет, Китай и пр. и те буквално раждат една нова реалност, в която можем да навлезем.

Университетът на Единството в Южна Индия и нейният водач Шри Бхагаван предполагат, че до края на тази година 2012, на Земята ще има 70 000 просветлени същества. Тези 70 000 души са критичната маса, която е необходима за да се осъществи промяната върху цялата планета към по-високо състояние на съзнанието.

Просветлението е много реален феномен, който може да се трансферира от едно човешко същество към друго. Това е проверим факт, познат в науката като “ефектът на 100-те маймуни”, при който японски учени са наблюдавали, че заучено поведение веднага се предава от една група маймуни към всички свързани с тях маймуни, когато бъде достигната критичната маса.

Така че всеки отделен човек, който стигне до Просветлението, от своя страна въздейства на още 100.000 души около него. Числата показват 70.000 x 100.000 = 7.000.000.000 – което съответства на броя на населението на Земята към края на 2012 и началото на 2013. Оттук можем да заключим, че критичната маса гарантира Планетарния преход.

Вероятно никога няма да узнаем имената на тези просветени същества, поради факта, че те едва ли очакват слава за тяхната дейност и предпочитат да действат анонимно и скромно.

Всичките тези хора са работили заедно и неуморно, за да доведат Златната епоха колкото може по-скоро и бързо на Земята. И от началото на 2012 г. те са постигнали забележителен напредък.

Ако можете, представете си, че не трябва да мислите за ежедневните грижи в живота, като изхранване на семейството, грижите за облеклото, осигуряване на подслон и достъп до медицинско обслужване. Скоро всички хора по целия свят ще бъдат осигурени с тези основни потребности, като тяхно рождено право, когато ресурсите, технологиите и парите бъдат освободени, за да бъдат разпределени между всички нас.

Може би този сценарий звучи фантастично. Но мнозина виждат и усещат реалната възможност за този начин на живот, който скоро ще се прояви за човешката раса.

Ние наистина живеем в най-вълнуващите времена в историята на Земята!

Започват масови арести в САЩ

Скоро нашите медии най-после ще започнат да съобщават за невиждан досега брой масови арести, които ще пометат много познати политици, религиозни и обществени лидери, както и високо профилирани личности, чиито имена са известни на всеки от нас. Докато много други непознати, които са били в тъмните коридори и са упражнявали голяма негативна власт и влияние върху света, ще бъдат отстранени от техните тайни места.

Според последния бюлетин на Бенджамин Фулфорд тези арести ще засегнат онези на най-високите места на пирамидата, включително в най-мощните организации, които могат да се намерят на планетата. Следните групи са целта: Комитетът на 300-те, групата Билдерберг, Council on Foreign Relations, Club of Rome, Тристранната комисия и Европейската комисия.

Информаторът „Drake“, бивш член на американската армия, който е служил във Виетнам, се появи наскоро като един вид говорител за Пентагона и на 28 март 2012 г. даде интервю на Дейвид Уилкок.

В обширното почти 3-часово интервю Дрейк и Дейвид Уилкок говорят по голям брой теми, включително предстоящите масови арести, за ролята на военните като поддържаща сила за прокарване на правото, за федералните маршали и за връщането на САЩ в състояние на национален суверенитет.

Особено интересен е последният час от интервюто, където Дейвид Уилкок и Дрейк говорят за засекретените технологии, които в най-близко бъдеще ще бъдат пуснати за използване, както и за предстоящата смяна на измеренията.

Пълния текст на това интервю на английски език (около 100 страници) можете да намерите на сайта на Дейвид Уилкок:
http://www.divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1043-massarrests

Когато започнат арестите, е възможно в някои области на САЩ да има леко забавяне на услугите, като електроснабдяване, телефонни и Интернет връзки. Но Дрейк подчертава, че военните ще се постараят да гарантират, че всички американци няма да почувстват прекомерен дискомфорт по време на този значителен преход.

Затова се препоръчва хората да си подготвят запаси от хранителни стоки и вода за три дена за в случай на евентуални краткотрайни аварийни ситуации.

Друг знак за генерална промяна в Корпоративния медиен свят е, че рекорден брой хора в САЩ се отдръпват от тези медии и се насочват към алтернативни източници на новини от Интернет.

Съобщава се, че тази година броят на зрителите на канала CNN са спаднали с 50%. Други медийни империи като News Corp, чийто собственик е Fox News, гледаха как много от техните служители бяха арестувани във Великобритания.

Според проведени анкети мнозинството американци вече не вярват на основните медии, като вестници, списания и кабелни телевизии.

В същото това време всеки месец нараства групата на хакерите-активисти, известни под името "Анонимните". Тази група издаде сензационно видео, в което призовава за събаряне на корумпираното корпоративно правителство.

Дейността на Анонимните стана ценна PR машина за движението “Окупирай Уол стрийт”. Това движение се подготвя за масивна протестна вълна, която започва тази пролет и ще продължи, докато започнат големи промени и дори по-дълго. За “Анонимните” се говори в подготвяния документален филм “Ние сме легионът: историята на хакивистите”.

Forster Gamble, продуцентът и домакин на нашумелия документален филм „Thrive“ наскоро съобщи, че от 5 април неговото предприятие ще пусне филма за безплатно гледане и разпространение, за да може неговото послание да достигне до колкото може повече хора.

Божествената намеса сега се разгръща в пълна сила

Това, което изглежда като изключителна синхронност на събитията, които се проявяват едновременно, е само отговор на човешката раса на потока от енергии, които се излъчват от галактическия център на Вселената.

Те подкрепят хората при всяка крачка по техния път и този енергиен поток обновява всичко, включително човешкото съзнание, човешката ДНК и цялата природа на човешката реалност, която се трансформира от триизмерното към петизмерното съществуване. Всичките тези промени са част от големия Божествен план, който напредва в хипербърз ход и подготвя човечеството за издигане в Златната епоха.

Това, което изглежда абсолютно невъзможно и само допреди един месец беше необяснимо, през следващия месец изведнъж става много вероятно. Затова е жизнено важно да нямаме съмнения за който и да било от тези видимо нереалистични сценарии, които мнозина очакват в близко бъдеще. С други думи, можем да сме много изненадани от това, което много скоро ще стане възможно за хората по приказен начин.

Към днешна дата всичко е възможно и ние не трябва сами да се ограничаваме по никакъв начин. Върви напред и мечтай за невъзможни неща.

Призив за служене

Докато тези исторически събития започват да се разгръщат, е важно да сме внимателни, да не попаднем в състояние на страх или паника. Защото в действителност мнозина от нас ще бъдат призовани да помагат на другите за разбирането на истинските последици от тези епохални процеси.

Мнозина от вас, които четат това сега, вероятно са запознати с много от тези планирани промени, защото сте чули слухове или защото от много години сте чели за това.

Може би сте нетърпеливи, знаейки, че промени от този мащаб са неизбежни и очакването за тяхното реализиране ви се е струвало като вечност. Скоро ще бъдете възнаградени за вашето търпение и издръжливост.

Но трябва да сме внимателни, че един средно статистически американец няма понятие какво предстои. Мнозина вече са пробудени от ужаса, че нашето правителство, банките и медиите са изцяло корумпирани и неспособни да дадат каквито и да било решения, за да задържат кораба да не потъне.

Вашата роля е много по-голяма от тази на ментор или на педагог, психолог или дори духовен съветник, когато историческите събития се появят на вашите телевизори и компютри. С други думи, ще трябва да обясните на вашите семейства, на вашите приятели и познати, на вашите колеги, какво се случва в действителност. Просто защото вие може би по-добре разбирате и имате по-голяма представа за всичко.

Вие ще станете неоценими помощници за тези около вас, които може би се чувстват объркани или напълно шокирани от изключително големия брой промени, които ще се случват една след друга.

Но преди всичко мислете за това – останете спокойни, позитивни и силни. Вярвайте, че всичко, което се случва, е част от гигантския, удивителен, чудесен Божествен план, който ще завърши с вашата лична свобода, както и със свободата на вашите близки.

Златната епоха е тук, дами и господа. Сега е време да се заловим за работа.


http://the2012scenario.com/2012/04/scott-mowry-epic-paradigm-shift-poised-to-unfold-within-us-and-world-imminently/#more-110194

http://nesara.jimdo.com/nesara-ein-ьberblick-ьber-die-reformakte/nesara-news/epochaler-paradigmenwechsel-ist-bereit-4-april-2012/

 

 

http://erst-kontakt.jimdo.com/

 

 

 




Гласувай:
8



1. panazea - Да не смесваме религиите с вярата !
08.04.2012 17:45
Всички хора са мои братя , независимо от своята вяра .
цитирай
2. ok3223 - Разбира се,
08.04.2012 18:04
panazea написа:
Всички хора са мои братя , независимо от своята вяра .

Това трябва да стане азбучна истина за всеки жител на земята.
САМО ТАКА ЩЕ ПРОМЕНИМ СВЕТЪТ КЪМ ПО-ДОБРО!











цитирай
3. анонимен - стината е друга: Светът върви към ...
08.04.2012 18:37
стината е друга: Светът върви към световна диктатура, а не към златен век.
http://estirbg.blog.bg/novini/2012/04/01/sasht-obiaviavat-hristiianstvoto-izvyn-zakona.932022
цитирай
4. marrio - Ето така стоят нещата
08.04.2012 19:16
за съжаление - http://misbis.blog.bg/lichni-dnevnici/2012/04/07/dobyr-policai-losh-policai-e-imeto-na-svetovnata-igra.936086

А горното позитивно инфо е за наивници....

цитирай
5. kostadin - Ако съществуват такива сили, то те ...
08.04.2012 19:32
Ако съществуват такива сили ,то те отдавна ще да са били наясно за земните човешки игрички на св. елит и биха били така добри да се легитимират много по- отдавна
цитирай
6. raders - Може и да има някога някакви промени ...
08.04.2012 20:05
samorasla написа:
raders написа:
Може и да има някога някакви промени /дано да са положителни/, но едва ли това е свързано с галактическия център. В този момент Вие просто провалихте това, което искахте да ни съобщите.

Може би очаквахте тези събития да ти се поднесат в пакет с червена панделка, надявайки се че вместо великденски заек, вътре ще има килограм шунка?

Благодаря на автора за прекрасните и актуални новини, поднесени по възможност най-бързия начин. Благодаря за надеждата, с която пълни уморените ни от подобни провокатори души.
Светли Великденски празници!


Аз просто се чудя, Саморасла, какво общо може да имат тези събития с Галактическия център. Защото днес прочетох в друг един постинг /много разумно представен/, че галактическия център е обикновена "черна дупка", ако изобщо нещо ти говори това понятие.
цитирай
7. penchoan - - raders
09.04.2012 11:23
Аз просто се чудя, Саморасла, какво общо може да имат тези събития с Галактическия център. Защото днес прочетох в друг един постинг /много разумно представен/, че галактическия център е обикновена "черна дупка", ако изобщо нещо ти говори това понятие.


raders, Централното слънце на Галактиката е място, което управлява и захранва с енергия цялата Галактика. Там живеят най-висшите същества в Галактиката. Черни дупки не съществуват нито обикновени, нито необикновени. Но на практика допускам съществуване на друг вид Черни дупки, подобно на дупките в сирене Ементал, в главите на "учени" като Стивън Хокинг и в някои други глави.
Светли Великденски празници!
цитирай
8. raders - Аз просто се чудя, Саморасла, какво ...
09.04.2012 22:35
penchoan написа:
Аз просто се чудя, Саморасла, какво общо може да имат тези събития с Галактическия център. Защото днес прочетох в друг един постинг /много разумно представен/, че галактическия център е обикновена "черна дупка", ако изобщо нещо ти говори това понятие.


raders, Централното слънце на Галактиката е място, което управлява и захранва с енергия цялата Галактика. Там живеят най-висшите същества в Галактиката. Черни дупки не съществуват нито обикновени, нито необикновени. Но на практика допускам съществуване на друг вид Черни дупки, подобно на дупките в сирене Ементал, в главите на "учени" като Стивън Хокинг и в някои други глави.
Светли Великденски празници!


Пенчо, твоите теории са известни на всички в този сайт и блестят с доста свеж хумор. Поради което засега ще се огранича да приема версията обикновените учени, които макар и да не са достигнали твоето равнище, все пак са прочели нещо.
цитирай
9. estirbg - Този постинг е пълна лъжа и измама -
09.04.2012 22:55
поредните смъртоносни внушения на Ню ейдж, чиито автор е самият Луцифер.
Не се мамете с подобни материали. Пътя към истината и Живота единствено е даден чрез изкупителната жертва на Божия син Исус. ДРУГ ПЪТ ЗА СПАСЕНИЕ НЯМА!!! РАЗБЕРЕТЕ ТОВА !СЕГА НЕПОСРЕДСТВЕНО ПРЕДСТОИ ИЗМАМАТА НА ЛУЦИФЕР, КОЙТО ЩЕ СЕ ПРЕДСТАВИ КАТО БОЖИЯ СИН И ТОЙ ЩЕ СЕ ЯВИ В НАЙ-СУБЛИННИЯ МОМЕНТ, ЗА ДА СЕ ПРЕДСТАВИ КАТО СПАСИТЕЛ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ОТ ВОЙНИ, КАТАСТРОФИ И ГИБЕЛ... БИБЛИЯТА НИ ПРЕДУПРЛЕЖДАВА ЗА ТАЗИ ИЗМАМА, ТАКА ЧЕ ТОВА Е НА ДНЕВЕН РЕД, А НЕ "ПРОСВЕТЛЕТНИЯ" , ПРЕДАДЕНИ ЧРЕЗ “ефектът на 100-те маймуни”...
ТАКИВА БЕЗМИСЛИЦИ СКОРО НЕ БЯХ ЧЕЛА. ЖАЛКО Е, ЧЕ НЕВЕЖИТЕ ЩЕ СЕ ПОДВЕДАТ ПО ТЕЗИ САТАНИНСКИ ОБЕЩАНИЯ...
цитирай
10. raders - поредните смъртоносни внушения на ...
09.04.2012 23:02
estirbg написа:
поредните смъртоносни внушения на Ню ейдж, чиито автор е самият Луцифер.
Не се мамете с подобни материали. Пътя към истината и Живота единствено е даден чрез изкупителната жертва на Божия син Исус. ДРУГ ПЪТ ЗА СПАСЕНИЕ НЯМА!!! РАЗБЕРЕТЕ ТОВА !СЕГА НЕПОСРЕДСТВЕНО ПРЕДСТОИ ИЗМАМАТА НА ЛУЦИФЕР, КОЙТО ЩЕ СЕ ПРЕДСТАВИ КАТО БОЖИЯ СИН И ТОЙ ЩЕ СЕ ЯВИ В НАЙ-СУБЛИННИЯ МОМЕНТ, ЗА ДА СЕ ПРЕДСТАВИ КАТО СПАСИТЕЛ НА ЧОВЕЧЕСТВОТО ОТ ВОЙНИ, КАТАСТРОФИ И ГИБЕЛ... БИБЛИЯТА НИ ПРЕДУПРЛЕЖДАВА ЗА ТАЗИ ИЗМАМА, ТАКА ЧЕ ТОВА Е НА ДНЕВЕН РЕД, А НЕ "ПРОСВЕТЛЕТНИЯ" , ПРЕДАДЕНИ ЧРЕЗ “ефектът на 100-те маймуни”...
ТАКИВА БЕЗМИСЛИЦИ СКОРО НЕ БЯХ ЧЕЛА. ЖАЛКО Е, ЧЕ НЕВЕЖИТЕ ЩЕ СЕ ПОДВЕДАТ ПО ТЕЗИ САТАНИНСКИ ОБЕЩАНИЯ...


Ето нещо достойно за каталога "Бисери на глупостта". Копвам си го веднага.
цитирай
11. estirbg - raders, в твоя каталога "Бисери на глупостта" може да добавяш само твоите собствени мисли,
10.04.2012 12:56
"Защото, понеже в Божията мъдра наредба светът с мъдростта си не позна Бога, благоволи Бог чрез ГЛУПОСТТА на това, което се проповядва, да спаси вярващите"
1 Коринтяни 1:21

"а ние проповядваме разпнатия Христос, за юдеите съблазън, и за езичниците ГЛУПОСТ; "
1 Коринтяни 1:23

НО НЕ И БОЖИИТЕ БИБЛЕЙСКИ МИСЛИ, КОИТО ЧУДЕСНО ТЕ ОСВИДЕТЕЛСТВАТ!!!
цитирай
12. budha - m
12.04.2012 00:08
da
цитирай
13. анонимен - Да сме здрави, да сме щастливи и за оптимистите всичко се нарежда
18.04.2012 01:20
Поздрави за публикацията!

някой от описаните неща наистина се случват, но НЕСАРА като цяло ми смърди. Не искам да обръщам внимание на тази част от "промените". За жалост, повечето които имат достъп до пари (власт), няма да искат да се откажат току-така. Нямам доверие на Бял Дракон и алианса от държави (т.е. техните/нашите управници).

Забавлявал съм се дълго да чета статиите на Дейвид Уилкок и по-скоро има истина в тях, не за мен само малка част е истина.

Много от нещата резонират с мен и моята същност. Беше ми приятно да прочета текста, макар и повечето неща да ги следя от дълго време.

Обичайте, медитирайте, вярвайте!
цитирай
14. анонимен - сложно е и
20.04.2012 22:31
Mързи ме да сложа всичко което знам и ще ви кажа къде да ги намерите ако желаете разбира се - тук http://estirbg.blog.bg/novini/2012/04/01/sasht-obiaviavat-hristiianstvoto-izvyn-zakona.932022 в коментарите 75,76,77,81-2-3-4-5-6,88,89,93,95,96 това е просто информация и знание с години събирано и който иска да чете и гледа и има още дребни детайли.
цитирай
15. анонимен - komentar-"9"
27.04.2012 22:26
absoliutno viarno
цитирай
16. sunny5 - И аз съм на същото мнение като теб penchoan
08.05.2012 17:45
penchoan написа:
Ще започнат арести, но на противниците на Новия ред. Всички горни твърдения са лъжи и манипулации. Подготовката за Трета световна война върви с пълна сила.

Това са слухове пуснати от пазителите на Новия Световен Ред, за да ни хвърлят в заблуда, а ЗАБЛУДА=ПРЕДИМСТВО
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2572714
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол