Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.04.2012 17:57 - Президентът Обама в най-скоро време ще съобщи за извънземните
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 9097 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

http://wirsindeins.wordpress.com/2012/04/23/greg-giles-ashter-komando-19-04-2012/

 


Послание от Командата на Ащар от 19 април 2012 г., предадено чрез Gabriel


Поздрави от Командата на Ащар!

Вашите държавни ръководители взеха решение и ние вече имаме дата за Разкритието.

Нашите съюзници свършиха добра работа през това време, за да се постигне този успех. Ние се радваме на този резултат, за който ние всички дадохме своя принос.

Съобщението ще бъде направено през следващите дни от президента Обама и това ще шокира много хора, които все още мислят, че нашето съществуване е само резултат от представите в главите на някои хора. Молим онези от вас, които вярват на нашите думи, които ви предаваме вече от дълго време чрез нашите контактьори, да успокоите хората.

 

Ще има много въпроси, на които трябва да се отговори. Ще има много хора, които имат желанието да вземат участие в големи политически конференции, защото искат обяснения за причините за такова дълго пазене на тайната. Молим ви да останете спокойни и да имате доверие на Бог.

Ще бъдат взети подходящи мерки за тези, които са премълчали тези информации от вас; защото те бяха постоянно разпространявани навсякъде и въпреки това мнозина отказваха да повярват, макар че има толкова много доказателства. Нашата история е оставила следи върху вашата планета с нашите строежи.

 

 

 

Нашите “отпечатъци” съществуват навсякъди и това е неоспорим факт! Хората, които спадат към групата на Кабал, си измислиха някакви оправдания пред вас – относно фактите, които ние сме оставили, когато вашата планета влезе в карантина. Дълго време техните планове бяха успешни.

 

 

Всеки от вас е оставил следи в историята, защото и вие (по време на вашите различни жизнени цикли) сте служили и на двете страни. Но сега имате божествения шанс завинаги да се издигнете в СВЕТЛИНАТА.

 

 

Мили мои, годините на чакането свършиха и идва радостта от изпълнената задача. Вече няма нищо, което би могло да спре тази вълна от информации, която от ден на ден ще се разпространява по целия свят.

Помислете, че нашето присъствие ще е възможно само с вашето съгласие, защото това е вашата планета и на нас ни е необходимо вашето разрешение, за да можем да се приземим.

Тук включваме всичко, което ви беше предадено тази седмица, и казваме още веднъж: ние смятаме да дадем възможност нашите космически кораби да бъдат видени над всички европейски градове.

Ние ще прелетим над големите градове и при това винаги ще имаме наблизо кораб-майка. Ние ще покажем, че сме добре организиран екип, че работим синхронно и че няма нищо, което може да ни попречи за такива демонстрации.

На тъмните сили тези събития вече са известни, но въпреки това няма нищо, което може да ни спре, защото ние следваме по-висши разпореждания да неутрализираме всеки опит, който би могъл да наруши нашето мирно представяне.

 

 

В някои случаи те ще се опитат с помощта на някоя телевизионна станция да създадат страхове и да ви молят за вашата подкрепа за тяхното нападателно поведение. Някои хора може би ще ги подкрепят, но това ще е само една малка група в сравнение с хилядите хора, които ни очакват с разтворени обятия. Ние няма да дойдем, за да се бием и няма да се уморим да подчертаваме това. Ние идваме с мир. Знайте, че имаме необходимата технология, за да предотвратим без загуба на човешки живот всеки опит за нападение на хилядите космически кораби, които имаме.


Ние можем да неутрализираме стартиране на ракети, както направихме това наскоро в Корея... Ние можем лесно да предотвратим изстрелването на каквото и да било оръжие срещу нас. Нашето въоръжение е мощно; но никога не бихме го използвали, за да застрашаваме вашия живот.

Молим ви да разберете, че ние уважаваме живота! На пръв поглед във вашия свят всичко изглежда спокойно и нека сърцата ви да са спокойни, когато Създателят даде “зелена светлина” за започване на събитията.

Скъпи хора от планетата Земя, ние сме буквално сред вас! Ние чакаме с нетърпение съобщението, за което получихме информация от нашите съюзници, че ще бъде в “деня Х”.

Ние се радваме и молим всички и всеки от вас да вибрирате в СВЕТЛИНАТА, защото когато това се случи, нищо няма да може да спре разпространението на вълната от информация. Ние изпращаме на всички на Земята нашата любов.


Бог да ви благослови!


Ние сме вашето звездно семейство. Ние всички сме Едно.

 


Ченълинг: Gabriel

 

http://ourfamilyofthestars.blogspot.pt/2012/04/ashtar-command-19042012.html

 

http://elvenjewels.blogspot.com/2012/04/19-2012.html

 

 

 

 




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2572644
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол