Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.06.2012 21:12 - ГАЛАКТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ: АНКЕТА ЗА УЧАСТИЕ В ПРОЕКТИ
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 2037 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Съобщение от Галактическата федерация на Светлината (чрез Грег Джайлс) – 8 юни 2012 г.

Анкета за участие в проекти

С навлизането в нашата нова процъфтяваща реалност ние сме на път да поставим началото на много проекти и програми, които обсъдихме с вас през изминалите месеци. Това, което виждаме за вас и вашите хора, е една съвсем нова концепция за вашите ежедневни задачи, работи и проблеми. Ние ви предлагаме решения в областта на напредналите технологии и логическия подход, когато става въпрос за планирането и въвеждането на тези нови системи.

Много от вашите сегашни системи са архаични и някои от тях никога не е трябвало да бъдат въвеждани по тези начини. Ние, Галактическата федерация на Светлината, бихме искали някои от тези системи да бъдат премахнати и да се започне съвсем отначало. Разбира се, това ще бъде голямо усилие и ще са необходими много ръце и много умове, за да се постигне успешно изпълнение на тази задача. На нас ни е нужен знак от ваша страна, че се ангажирате и считате за свой дълг да извършите тези широкомащабни промени на вашата планета. Ние бихме искали да чуем от вас, колко от вас са заинтересовани да работят практически в тези многобройни проекти.

В някои случаи сред вас ще има такива, които ще работят директно с членове на нашата организация. Ще има други от вас, които ще работят индиректно с нас, които няма да се срещат с нас лице в лице и няма да се качват на нашите кораби. Има много причини, поради които някои ще работят с нас, докато някои от вас ще участват в някои от тези проекти, но няма да работят директно с нас. Един начин да се разбере това е, че трябваше да се изгради доверие през изминалите месеци и години, откакто комуникираме с вас чрез нашите канали. Ние наблюдавахме вашите онлайн социални мрежи и съставихме някакъв списък на тези, за които смятаме, че са заслужили правото да работят директно с нас въз основа на вашата работна етика, вашия ангажимент, вашата способност да работите с други хора и други фактори, които влияят на нашето вземане на решение.

Моля недейте да се чувствате осъждани по някакъв начин, защото това определено не е така. Ние не съдим никого от вас за нищо. Това, което по-скоро предпочитаме е просто да работим с онези от вас, за които чувстваме, че можем да им се доверим, въпреки че никога досега не сме работили с вас, или чувстваме, че биха били подходящи за нашия екип. Има и такива сред вас, които са работили с нас по-рано и, както казахме, сред вас има такива, които извън тази илюзия вече са членове на Галактическата федерация на Светлината и, разбира се, в такива случаи ние ще се радваме да се видим отново с вас и да работим отново по-тясно, отколкото в този момент.

Има много проекти, програми и задачи, които трябва да се свършат тук, за да се оправи корабът, и ще има редица възможности за много от вас да получите място в нашия работен план и да работите лично с нас или дори някой ден да станете член на нашата организация с целия подобаващ респект и авторитет. Сега искаме само да бутнем топката да започне да се търкаля и да започнем някои от най-спешните проекти, за които чувстваме, че е важно да бъдат задвижени.

За завършването на някои от тези проекти ще са необходими много години, а за други - дори десетилетия.

Има някои по-малки задачи, които ние заедно с вас ще можем да завършим много по-скоро. Някои от тези задачи ще започнем в идните дни и ще се радваме да започнем да събаряме някои от тези плочки на доминото.

Вашето пътуване беше дълго и през по-голямата част от него ние виждахме във вас да грее най-доброто от вас, а понякога на повърхността излизаше най-лошото от това, на което е способно човечеството. Виждаме днешния ден и дните пред вас като възможност за вас да покажете най-доброто от всеки от вас, което да грейне с цялото си великолепие, за да го види цялата Вселена - като горящ факел, който показва пътя на вашите хора през студената тъмна нощ на вашата изолация, която е на път да свърши веднъж и завинаги.

Вие бяхте дълги години в карантина, както се казва във вашия свят. По време на тази изолация вие бяхте оставени сами да търсите решения на вашите проблеми. Проблемите, за които беше необходимо решение, бяха създадени от вас и затова ние чувствахме, че беше важно за вас сами да намерите решения за това, което сте създали.

В някои области вие сами се справихте много добре, а в други области възникнаха големи проблеми от вашия неуспех да намерите адекватни решения за проблемите, които се натрупаха за много години през периода на вашата промишлена революция. В голямата картина на нещата този период във вашата история е много къс, но остави неизтриваеми следи по пътя на вашето пътуване. Някои от тези следи са дълбоки и причиниха големи проблеми за вас. Ние наблюдавахме вашия прогрес и също така отблизо наблюдавахме проблемите, които възникнаха от лошото планиране и внедряване, и от това, което виждаме, най-често причината беше алчността на вашите промишлени барони, които гледаха само печалбата, властта и контрола като средства за тяхната мотивация.

Това, което бихме искали да направим, е да отстраним тези барони от властта, като премахнем необходимостта от средствата и системите, които те контролират. Това е един от големите проекти в нашия списък от задачи и това е един от проектите, който ще отнеме най-дълго време за пълното му завършване. Някои от тези системи са вкоренени толкова дълбоко във вашето общество, че само цялостно преработване на вашите системи, а в някои случаи на вашето общество, ще донесе излекуване на тези заболявания.

Точно тук ни е необходимо вашето пълно сътрудничество и колкото може повече от вас, които са готови да участват в тези проекти. Тук имаме предвид вашите транспортни системи, вашите системи за отвеждане на отпадъците, вашите системи за обработка на водата, вашите системи за производство на храни, вашите системи за здравеопазване, вашите системи за безопасност и благополучие и вашите системи за контролиране на проблемите, което включва както природните, така и предизвиканите от хората проблеми във вашия свят.

 

Гледайки този списък, ние сме уверени, че вие веднага ще видите колко голям е обхватът на някои или дори на всички от тези първоначални проекти. Има и много други задачи, които изискват незабавно внимание, и ние също сме убедени, че вие разбирате защо чувстваме, че е необходимо да започнем да осъществяваме контакт с много от вас и да мобилизираме помощта на много други, за да започнем поне началните фази на някои от тези проекти.

 

Бихме искали да получим представа колко от вас са готови да участват в тези проекти.

Сега ви молим да оставите вашите коментари под това съобщение, за да получим представа на колко от вас можем да разчитаме, че ще участват в тези задачи с нас в идните дни.

Както казахме, ние изцяло следим вашите онлайн социални мрежи и имаме екипи, които правят списъци и събират данни за вашите отговори на нашите предложения и за информацията, която споделяме с вас чрез нашите канали.

(Вие можете да оставите коментар под това съобщение, публикувано където и да е в Интернет, или, ако там няма поле за коментари, можете да оставите коментар под това съобщение в моя блог:

http://ascensionearth2012.blogspot.com/2012/06/message-from-galactic-federation-of_08.html

Моля не ми изпращайте лично съобщение чрез Facebook или по имейла, защото Галактическата федерация на Светлината няма да чете вашия личен имейл, понеже винаги уважава и почита вашето лично пространство.)

Сега това е единственият начин, по който можем да комуникираме с вас. В идните дни това ще се промени, можете да бъдете сигурни в това, защото ще бъде отворена по-директна линия за комуникация.

 

Сега няма да дискутираме с вас какво имаме предвид, но ще кажем, че вече ще има само малко въпроси за автентичността или точността на тези съобщения, защото всички ще знаят, че наистина това сме ние, Галактическата федерация на Светлината, която се обръща към вас.

 

За днес имате избора да вярвате или не на тези думи, които четете. Това е едно от решенията, които всички вие трябва да вземете, и ние както винаги почитаме и уважаваме всеки избор, който правите.

Ние чувстваме, че много от трудностите, които преживявате сега, биха могли да бъдат смекчени, ако повече от вас биха могли просто да намерят начин повече да се доверяват на информацията, която ви се предоставя. Виждаме толкова много от вас, които поставят под въпрос честността или способностите на нашите канали, и ние ви молим сега да се опитате да намерите начин да спрете вашите системи на неверие, недоверие и подозрение и вместо това просто да се опитате да се концентрирате върху вероятността, че тези съобщения са истински и да гледате на тях с открито съзнание и сърце и просто се опитайте да почувствате, че някой се опитва да контактува с вас и да сподели нещо с вас.

Накрая няма да има съмнение за нашето съществуване и че ние наистина сме комуникирали с вас от известно време чрез канали, които сме избрали въз основа на техните способности и на историята на техния опит, че могат да изпълнят необходимите задачи. Тези канали са избрани на такова основание, няма други причини и няма скрити мотиви за избора на тези личности за предаването на нашите съобщения.

Няма тайна или мистерия за това, много е просто. Ние трябваше да ви предаваме нашите съобщения и намерихме няколко личности, за които чувствахме, че можем да разчитаме на тях, това е всичко. Опитайте се да разберете това и по-малко да атакувате нашите канали, защото това, което те правят, е да ви служат за достъп до информация, която идва от нас и е написана за вас, нито повече нито по-малко, и в идните дни идентичността на нашите канали ще бъде изяснена за вас и вие ще знаете, че думите, които сте чели, са истинска комуникация от нас от по-високите измерения.

Благодарим ви за времето, което ни отделихте днес, и очакваме да прочетем вашите отговори на нашето предложение за участие в някои от големите проекти, които обсъдихме с вас сега. Ние ще съставим списъци с онези от вас, които са показали желание да участват в тези начални проекти и очакваме да работим или директно, или индиректно с много от вас.

Ние трябва да оставим настрана нашите различия и нашите спорове и дебати един с друг, защото тези форми на комуникация са безсмислени и безполезни. Бихме искали да видим повече от вас да комуникирате открито, без страх от ответни удари като нелюбезни коментари или обиди.

Ние бихме искали повече от вас да участват в тези дискусии за нашето присъствие тук във вашия свят и за многото проекти, които ще предприемем с вашата подкрепа. Това е, което предстои сега, няма друго нещо, толкова належащо или важно, защото много зависи от тези проекти и те изискват въвеждане и подкрепа от наша страна, което може да ви бъде предложено само чрез работно партньорство с нас.

Моля позволете на другите да изразят техните мнения и гледни точки без цензура или заплахи и позволете на другите да изразят каквото искат, без да критикувате техните вярвания или гледни точки. Ако всички вие можете да направите това, това много ще улесни нашата работа по събиране на данни, които да доведат до заключения дали времето сега е подходящо да направим ход и да започнем тези много проекти с вас.


Това е, за което ви молим сега. Бихме искали да видим по-мирни и конструктивни разговори сред вас, вместо груби думи и критики. Това ще  помогне на нас, а в по-дългосрочен план ще помогне на вас, защото нищо не може да бъде решено чрез спорове и аргументации. Никога нищо не се решава по този начин и това е един от уроците, които сте дошли да научите тук.

Виждаме, че много от вас са научили този урок и дават най-доброто от себе си, за да водят приятелски разговори с другите, дори въпреки подигравките и обидите по адрес на вашия характер и вашите вярвания. Благодарим на всички вас, които правите искрени усилия за по-добро комуникиране и да предадете вашите идеи и мисли на другите, уважавайки всички други и техните гледни точки, и ви казваме, че това е начинът за ефективна комуникация, който ще помогне да се изпълнят задачите тук във вашия свят.

Нищо не може да бъде свършено, докато не се научите да се разбирате един с друг. Това е началната точка, ъгловият камък на фундамента, върху който ще бъде построен вашият нов свят. Ние не искаме да дойдем тук и да ви помогнем да изградите нов свят върху нездрав фундамент, положен върху спорове, разногласия, омраза и взаимни нападки.


Вместо това искаме да ви помогнем да изградите вашия нов рай върху здрава основа, построена върху уважение и почитане на вярванията и гледните точки на другите и върху начини на комуникация, които са открити, без цензура, подигравки, осъждане и лични нападки. Защото това е фундамент, върху който няма да ви помогнем да строите, и ви молим да укрепите сега вашия фундамент, преди да започнем заедно да изграждаме върху него вашия нов свят.

Благодарим ви за вашите усилия в това отношение и ви уверяваме, че като направите подходящи усилия, ще видите награди, защото толкова много може да бъде постигнато и изпълнено по пътя на открита, свободна и приятелска комуникация. Ние очакваме да видим подобрения в това отношение и отново ще наблюдаваме вашите онлайн социални мрежи и очакваме да видим колко добре можете да комуникирате един с друг и с нас, защото вземаме под внимание много коментари, отправени към нас и касаещи нашите причини да сме тук.

Отново ви казваме, че нашата причина да сме тук е да подкрепим вашия свят да направи много необходими промени, което ще ви помогне да напреднете към нивото на галактическо общество. Идва време в пътуването на всяка планета в тази вселена, когато се достига точката за издигане към следващото стъпало на еволюцията и сега е ваш ред, на хората от планетата Земя, да се качите на сцената и да се издигнете на следващото ниво на достижения и награди.

Сега е ваш ред, това е вашата възможност и ние ви предлагаме да направите каквото можете, за да се възползвате напълно от тази възможност и всичко, каквото е възможно за вас от това, защото стъпалата по пътя на еволюцията на дадена планета са много отдалечени едно от друго и продължава много еони от време и коства много усилия от страна на нейните хора, за да постигнат това.

Всички вие заедно придружихте вашата планета по нейния път през тази галактика и по пътя на вашата галактика през тази вселена, и всички вие заслужавате признание и награда за това усилие и за трудно извоюваното постижение.

Вашата награда за този опит сега е на една ръка разстояние и ние ви казваме, че трудните времена, тежките времена, борбата и трудностите поради недостиг, поради бедност, поради глад, война, насилие, мръсотия и замърсяване сега са пред прага да станат реликва на вашия предишен опит, който направи от вас изпитаното и проверено същество с огромни познания, мъдрост и сила, което сте днес. Този ден е ваш и нищо няма да ни направи по-щастливи, отколкото да видим всеки от вас да се наслади на това изцяло. Вие заслужихте това заедно с всички награди към него.

Ние сме Галактическата федерация на Светлината.

Ченълинг на Грег Джайлс

Превод: Лусесита

http://ascensionearth2012.blogspot.com/2012/06/message-from-galactic-federation-of_08.html

http://bulgariangg.blogspot.com/

 

 

http://elvenjewels.blogspot.com/

 

 

http://www.facebook.com/pages/Галактическата-федерация/194772827290009

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2581097
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол