Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.06.2012 16:18 - Дрейк - интервю от 17 юни 2012, резюме
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 1874 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Обобщение на последните новини от Дрейк 
‘Арести, Извънземни и средства за просперитет’


Вътрешният човек на Пентагона Дрейк е дал най-нова информация върху текущите събития зад сцената във връзка с масовите арести на много членове на криминалната организация, която наричаме кабал. Радио-интервюто на Дрейк беше около 3 часа и аз ще се възползвам от възможността съвсем накратко да обобщя някои от точките, които чувствам, че биха ви били интересни. 

Дрейк казва, че извънземното присъствие наистина е реално и те наистина са тук, в нашия свят сега и вземат активно участие в арестите на членовете на престъпния кабал. 

Едно от по-интересните изказвания на Дрейк беше за това, че извънземните са задали краен срок за арестите на членовете на престъпния кабал и той е 21-ви юни 2012 година. 

След тази дата, твърди Дрейк, извънземните са казали, че самите те ще започнат да правят тези арести.

По-нататък Дрейк казва, че един от плановете на извънземните е да използват техни технологии, за да идентифицират негативните същества в човешката популация (население) и да ги дадат на правосъдието, разделяйки ги в две групи: 

една група, която може да бъде рехабилитирана (подобрена) и една, която не може успешно да се рехабилитира. 

Дрейк твърди, че извънземните са заявили, че ще вземат негативните същества, които не могат да бъдат рехабилитирани, и ще ги сложат в централното слънце на тази вселена, ефективно рециклирайки тяхната енергия и връщайки ги към Създателя.

Дрейк продължи с това, че извънземните са заявили към Земните съюзници (членове на Пентагона, ЦРУ, Военните § милициите в полза на нашата нова система), че времето изтича и е необходимо да се свърши повече работа, за да се позволи на извънземните да ни съдействат в много проекти, което ще позволи възможно най-гладък преход за нашата планета и за човечеството, потвърждавайки много от скорошните съобщения от Галактическата Федерация на Светлината. 

Освен това Дрейк продължи с това, че извънземните са заявили на Земните си съмишленици, че към края на нашата 2012 ще има предизвикателства към човечеството като земетресения и покачване нивото на моретата в няколко части на света, допълнително потвърждаващи споделеното от Галактическата Федерация на Светлината в много съобщения през последните няколко месеца. Дрейк сподели също така, че извънземните са заявили, че кабалът трябва да бъде отстранен, за да може галактическите сили да съдействат на човечеството през този преходен период, който предстои.

Дрейк обясни, че извънземните, които са тук, изпълняват това, което той нарича „благотворителна работа“ и трябва да бъдат поздравени и тяхното дело да се оцени високо.

Дрейк каза, че извънземните са помолили Земните си съмишленици да споделят едно видео и, ако не сте гледали това кратко 5-минутно съобщение, ще го приложа тук:

http://www.youtube.com/watch?v=6G2z9rnS3Bo&feature=player_embedded

 

Условия за капитулация на Кабала ~ Декларация за включване и изключване на Световните Сили


Дрейк продължи с изказване, че шефовете на фракции на кабала - Рокфелерови и Ротшилдови - желаят сега да се предадат, тъй като не виждат алтернатива.

Дрейк спомена фондовете за просперитет и каза, че те сега са отворени и че спомагателни сметки са били освободени чрез работата на Нийл Кийнан и много други. Дрейк продължи, че той вярва, че голям брой пратки за благосъстояние са били отправени към тези, които се нуждаят и които са участници в някои видове сделки или договори.

Дрейк заяви, че като условие за безусловна капитулация, кабалистката корпорация Монсанто и всеки техен продукт трябва да бъдат премахнати от нашето общество и никога повече в бъдеще да не й се позволява да бъде част от обществото ни.

Дрейк дискутира правото на запор срещу Банката за Международни разплащания, както и нареждането за въздържане от дейност за 90 дена срещу институцията, която би могла да има важни последици за колапса на старата система и за стартирането на новата финансова система.

Дрейк съобщава на гражданите на Съединените Щати и на света да бъдат бдителни за саботажи на кабала срещу цели като обществени и други системи в нашата страна, защото може да има членове на кабала, които не желаят да излязат, без да причинят някои проблеми.

Със сигурност има още от три-часовата презентация на Дрейк, макар че вярвам, че обобщението, споделено тук, дава добър поглед върху последната информация на Дрейк.

 Публикувано от Грег Джайлс

19 юни 2012

http://www.ascensionearth2012.org/2012/06/summary-of-drakes-latest-update-arrests.html

 




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2583202
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол