Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2012 12:29 - Съобщение от Командата на Ащар - 4 юли 2012
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 2937 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Съобщение от командата на Ащар – 4 юли 2012

„Най-нова информация за Масовите арести“

Бездомността поражда отлагане на крайните резултати, когато едно същество преценява причината и целта за своето съществуване, и разрушава ефективно неговите планове при инкарнирането в материалния свят. Ние от командата на Ащар планираме да ви съдействаме с нова и подобрена форма на жилищно строителство, която ще премахне веднъж и завинаги всички причини и последици от бездомността и ще облекчи страданията на толкова много от вашите хора просто с премахването на този проблем. Виждате ли каква голяма промяна може да се постигне, когато се намерят решения на текущите проблеми и трудности?

Ние имаме технологичните възможности, които ще ни позволят с вашето съдействие да построим домове по целия ви свят за дни, докато сега за това би било необходимо много мъже и жени да работят усилено в продължение на месеци.

Имаме проекти за жилища и методи за прилагането им, които ще ви възхитят и вдъхновят да се включите в премахването на вашия жилищен проблем, който е нараснал извън контрол тук, във вашия свят, и е оставил хиляди и дори милиони от вашите хора без дом да живеят на улиците и да спят, където ги завари нощта. Ние притежаваме технология, която позволява един дом да бъде проектиран с натискането на бутони и даването на команди на напълно съзнателен компютър, който след това ще изгради тази структура пред очите ви и за изумление на мнозина от вашите хора, които не са и мечтали за такъв технологичен пробив и в най-вдъхновените си мечти.  

Ние бихме желали да разкрием тази технология като един от първите дарове за вас и вашите хора, които могат и ще получат нейните незабавни облаги и ще изпитат почти за една нощ облекчение от техните страдания на бездомността. Това ще даде на тези, които са сега без къща или дом, повече от една сграда, в която да живеят и да наричат тяхна собствена. Това, което притежанието на дом, в който да живее, прави за човека, не може да се измери и дава на човека надежда, тласък, решителност, твърдост, самочувствие и самоуважение, смисъл и цел за съществуване и основа, върху която може да започне да създава мечти и цели, чието осъществяване да започне след това. Това е, което един дом дава на човека, много повече от просто подслон от студа, дъжда и слънцето, домът дава нещо повече, за което да живее, а не просто да оцелява.  

Ние бихме искали да представим тези дарове на вашите хора, започвайки с онези, които сега спят на улицата, незащитени от суровите условия на вашия свят. Помогнете ни да ви помогнем да премахнете бездомността от вашата планета, като съдействате на нашия проект. Ние се нуждаем от вашата подкрепа за този проект, да бъдете главни проектанти и строители на нови пейзажи с красиви домове за всичките хора във вашия свят. Ще се включите ли в този проект с нас, вашите приятели, вашите семейства и вашите колеги-строители на тази глобална програма за жилищно строителство?

 

Бихме искали да видим вашите коментари, поставени под това съобщение, когато го прочетете във вашите онлайн общности, уведомете ни дали бихте искали да дадете доброволно времето и труда си и да работите с нас, дарявайки дом на нуждаещ се човек или семейство.

Оставете ни коментари и ние отново ще ги разгледаме и ще съставим списъци с онези, които желаят да посветят времето и енергията си за това дело, което според нас е много стойностно и за което вярваме, че ще представлява голяма награда и удовлетворение за онези, които досега са гледали и чието сърце се е късало при гледката на някой бездомник.

 

Бихме искали да започнем този много обширен проект веднага след представянето на нашите хора пред вашите хора, което ще се състои незабавно след като бъдат извършени достатъчен брой арести на членове на престъпния Кабал и техните многобройни сътрудници. Бихме искали да съобщим, че тези арести сега са в начални фази и ние сега сме твърдо уверени, че те ще продължат и няма да спрат, докато не бъде постигната пълна свобода за вашите хора.

Нашите служби за наблюдение откриват арести на членове на вашия престъпен Кабал в различни области във вашия свят. Бихме желали да видим ускоряване и случването на повече арести с много по-бързо темпо, защото ние чувстваме, че е толкова наложително да запазим инерцията и да държим висок дух сред хората във вашия свят, които гледат и чакат с голяма надежда, и освен това, в редиците на мъжете и жените, които са на предния фронт на тази операция. 

Искаме да благодарим на всички вас за вашата смелост и отдаденост да подкрепяте тези арести. Ние от самото начало знаехме, че вие можете да направите това и затова останахме толкова търпеливи зад сцената, не желаейки да ви прескочим и да вземем нещата в свои ръце, защото тази отговорност и тази задача не е наша. Това е и винаги е било ваша планета и ние ви припомняме, че ние сме тук да предложим нашето пълно съдействие по всякакъв начин, от който вие чувствате, че бихте имали полза, от това, което ние притежаваме и с радост ви предлагаме.

Следейки вашите военни и правоприлагащите ви служители, които се придвижиха напред и извършиха първите арести, ние изпитваме вълнение, радост, благодарност и облекчение и оставаме в смаяно изумление как хората от вашия свят са се издигнали и се отзовават на повика на дълга си дори в най-тъмните часове, дори пред лицето на заплахи и насилие срещу тях и техните семейства и имат куража, решителността и твърдостта да крачат напред в строен ред и да поправят това, което виждат, че е неправилно и да помагат на тази планета и нейните хора да се освободят сега и завинаги от задушаващите ръце на тиранична власт. Ние ви поздравяваме, мъжете и жените на вашите предни линии, които са избрали да направят това, което чувстват, че трябва, без никакви съмнения в умовете си, че това, което правят в тези времена, е правилно, в името на любовта, в името на свободата, на суверенитета, на мира, на всемирното сътрудничество.

Ние ще продължим да подкрепяме тези на предните линии на тази операция. Ние ще продължим да следим онези от престъпния кабал, които понастоящем правят опити да осуетят тяхното залавяне и интерниране в лагерите, проектирани и построени за мъже и жени от вашето човешко семейство, които не са им играели по свирката. Ние също така ще продължим да ви предлагаме непрестанна защита от много и груби военни или законови сили, които може да изберат да пречат по някакъв начин на тези арести или да защитават известни високопоставени членове на вашия престъпен кабал. Ние няма да допуснем това и сме казали това ясно на всички тези военни и правни силови структури, че ние ще действаме бързо и решително да спрем всяко движение или усилия, които видим като опит да пречи по какъвто и да е начин на този процес. Бяхме ясни по този въпрос и по-ясно не бихме могли да го кажем. 

Ние, командата на Ащар, ще направим всичко необходимо, за да защитим мъжете и жените на предните линии, които правят тези арести и, също така, всички хора във вашия свят, които сега много скоро ще бъдат освободени, което вече е само въпрос на време и повече не е въпрос на преход в осъзнаването за вашите хора, защото преходът е започнал и преходът във властта е вече задвижен на висока скорост и притежава велик импулс, който ние виждаме, че никога няма да спре или да се забави, докато всеки акър от тази красива и благоденстваща планета не бъде върнат на истинските си собственици - хората, а не правителствата, агенциите, олигарсите или тайните общества на вашия свят, - на хората от всяка една страна и малките общности по цялата планета.

Ние сме вашето семейство от по-високо измерение, приятели и сътрудници в нашата мисия да освободим вашите хора и да върнем вашата планета на тези, които са нейни пълноправни собственици. Ние сме командата на Ащар.

Превод: Диана

 

http://www.ascensionearth2012.org/2012/07/message-from-ashtar-command-7412-mass.html

 




Гласувай:
4



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2583992
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол