Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.07.2012 22:13 - Интервю на Cobra от 3 юли 2012 г. - ЧАСТ 2
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 3908 Коментари: 0 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

Текст на интервюто на Cobra за Александра Meadors от 3 юли 2012 г. - ЧАСТ 2

A: OK. Що се отнася до смяна на полюсите, за което съм чела,  или  това е отражение на смяна на полюсите, в рамките на нашите мозъчни вериги?

 C: Всъщност има два аспекта. Първият е смяна на магнитното поле, което се случва. Магнитното обръщане се случва. Другият, че хората мислят най-често, че става въпрос за физическа смяна на оста. За втория, не ми е позволено да давам никаква информация на този етап. Но нищо драстично няма да се случи тази година.

 A: Благодаря ви за това съобщение. Надявам се всички да чуят това. За тези, които решат да останат с планетата, като направят съзнателен избор да се издигнат, няма да бъде от съществено значение и полезно, защото те участват в световните дни за медитация и други такива неща, но също така не е толкова просто за всеки от нас всяка сутрин да върши това. За тези, които се колебаят да медитират, те не мислят, че трябва да отделят време, или не вярват, че могат да се свързват, или такива неща. Какво мислите за тази идея?

 C: Е, точно в този момент, ако не са свободни, аз бих казал, основният акцент е да се продължи със седмични масови медитации, най-малко веднъж седмично. Някои ако искат да правят повече, те могат да го правят. Но бих казал, всяка неделя, за да се достигне критична маса. Защото това, което се случва е, имахме 3 силни медитации през май и юни. Имахме тези три портали и те бяха много успешни. Много от тези физически лица са били отстранени.

 Но след това, цялото това движение не беше толкова успешно, защото много хора не правят тези седмични медитации и следователно няма голям напредък, за да се изчистят тези нефизически архонти от астралния план. Така че бих препоръчал на всички да се присъединят към тези седмични  усилия, защото  трябва да продължим, докато всичко се изчисти. И също така много хора не разбират, че тези медитации са голяма подкрепа.

 Положителното движение на светлината на физическия план  подкрепя целия сценарий за масовите арести, те поддържат цялото движение на светлите сили, защото умът е винаги над материята.

Ако  критична
та маса от човешки същества продължат да визуализират  тази промяна, тя ще се случи по-рано. Ако всеки  чака - тогава това няма да се случи. Аз насърчавам всички да се присъединят към тези седмични медитации, защото така това ще се случи по-рано. Това ще се случи  по... по-лесен начин с по-малко отвличане на вниманието и по-малко насилие и по-малко конфликт.

 A: Добре, че знаем, че трябва да се променим, за да дойде новото. Не може да построим нещо ново върху корумпирана до мозъка на костите система.

 C: Точно така, първо тя трябва да се промени. Ние не можем да мечтаем за възнесение, преди това да се случи. Това трябва да се постигне най-първо, така че да можем да започнем да градим наново. Не можем да направим това в старата система, вътре в матрицата. Това не е възможно. Ние трябва да се освободим най-напред.

 A: Уау! Ами всички ние се стараем. Вероятно сте чували за Бил Уудс и ми е любопитно какво мислите за  21 декември, ще бъде ли наистина един момент, когато всички цикли ще съвпаднат. Съгласни ли сте с това?

 C: Всъщност това е символична повратна точка на цялото това нещо. Сближаване на точки. Аз няма да кажа, че всички срокове ще съвпаднат, защото винаги имате свободна воля. Винаги можете да създадете промяна. Така че това ще остане въпрос на свободна воля. Това няма да се промени. Това означава просто, че съзнанието ще бъде по-единно, така че сроковете ще бъдат повече в хармония с целта, която някога е поставена. Целта винаги е била тук, но хората са имали собствена воля, диверсифицирани по различни начини. Така че това е причината, защо има толкова много срокове и цикли. Всъщност аз участвам в специален проект за излекуване на тези срокове от миналото с редица модерни технологии, защото ако искаме да се преместим в новото бъдеще, ние трябва да излекуваме миналото.

 A: Добре,  нещо като карма?

 C: Не бих казал карма. Бих казал, че е право на причината и следствието. Нещата, които са се случили на тази планета по време на историята, имат последствия. Така например,  нахлуването на архонтите преди 5000 години, но никой не си спомня това. Но всички носят последствията в собственото си енергийно поле, в паметта на подсъзнанието си, в собствените си модели на поведение. Никой не е наясно защо се държи за тях. Но когато ние сме наясно с  тези събития, хората могат да се излекуват лесно, хората могат да вземат по-добри решения, хората могат внезапно да намерят повече сила и повече власт да се погрижат за това освобождение.

 A: Това има смисъл. Те са лечебни клетъчни спомени на масово ниво на съзнание. Това е готин начин! Този въпрос е бил винаги в съзнанието ми. Знаеш ли Възнесените Владици, като Сен Жермен, и т.н. Да... Как би описал разликата между тях и тези много високи ET или галактически същества, които ще трябва да се появят?

 C: Да. Възнесените Владици са преминали през това, което бихте нарекли Възнесение. Възнесение означава пълно освобождение. Това означава пълно просветление. Възнесените Владици са същества, които са преминали отвъд всяка привързаност към физическия план, в емоциите на ума. Те са отвъд това. Ето защо, аз бих казал, тяхното съзнание не се подлага на законите на ентропията вече. Те са отвъд всички конфликти.

 Положителните извънземни раси не са стигнали до този момент все още. Те са близо, но те не са там все още. Те са напълно хармонизирани в своето намерение с волята на Единия. Бих казал, че те са чиста любов и светлина. Но те все още имат  физически тела. Те все още имат  емоции. Те все още имат  индивидуално съзнание. Те все още се въплъщават на физически план. Те не го възприемат като илюзия. Те все още са до известна степен подложени на законите на гравитацията.

 A: Сега аз също забелязвам, че има много разговори за края за 4 триизмерно ниво, а не  5-то. Чудех се какво мислиш за това. Дали ние сме в по-ниските сфери на 4-то измерение? Съгласни ли сте?

 C: 4-то ниво  е така наречения астрален план. Това е съзнание, което е отишло отвъд границите на физическия свят. Това е съзнание, което е наясно, че това е повече от просто един физически обект. Наясно е с изображенията, но то все още е обект на илюзията. Защото в астралния план, както казах и преди, е равнината на илюзията. Това е пренасяне на нашите надежди, стремежи, страхове. Има емоционални състояния. 4-то измерение е нивото на съзнанието, където ние сме все още до голяма степен, в тези държави.

 A: OK. Позволете ми да попитам, вярваш ли, че ние сме на 51% в събудено състояние като планетарна група?

 C: Не разбира се. Населението е пробудено на много по-малко от 51%. Когато се получи критична маса, ще има пробив на планетата.

 A: OK. Сега, какво мислите по въпроса, има слухове, че всеки един от нас е маркиран в  живота си? Съгласни ли сте с това? Вие знаете, микрочип, заради които сме били на тъмно. Съгласни ли сте, че всички ние все още носим тези чипове?

 C: Добре, микрочиповата програма е активна от Втората световна война. Беше осъществена чрез програмата за ваксинация, създадена от Световната здравна организация. Тези микрочипове са премахнати напълно преди няколко години. Така че те не действат. Това е една от причините, защо хората започват да се събуждат, защото тези микрочипове бяха много силни в последните 15 години. След като те се отстраниха, настъпи експлозия на информираност и тя  се случва през последните години. Това е една от причините.

 A: Това е фантастично! Аз също мисля, че една друга причина е, че сме придобили тази съдба преди много много луни, когато много планети изпратили своите ниско честотни същества на тази планета.

 C: Това се случи преди дълго, дълго време. Не преди няколко месеца. Аз говоря за времевата рамка от 10 до 15 години. Всички онези души, които са наистина най-неразвити, най-мутирали същества, много от тях дойдоха на тази планета в близкия период от време на архонт-инвазия между, бих казал, 1996 и 2003... Това е последното нахлуване, което се случи.

 A: Причината тези положителни галактически сили да се появят, е кармична?

 C: Бих казал, че Същества на Светлината искат да помогнат и искат да се излекува ракът на последната клетка, както го описах. Те просто искат да бъде здрав целият галактически организъм. Това е естествен лечебен процес, който се проявява чрез други галактики...

 А: Сега, какво мислите за смисъла на избраните 144 000?

 C: Това е числото на критичната маса. Има известно уравнение, което определя критичната маса  в човешкото население. В този момент бих казал, че ние сме максимум 119 000, но тъй като човешката раса не е на 100% с ефективно съзнание, реалната критична маса не е 144 000. Този символичен брой е бил известен в мистерийните училища от последните 2500 години.

 A: Чувствате ли, че тези 144000 същества увеличават позицията на  Възнесените Владици  и мисията на Възнесените Владици ще се засили?

 В: Добре, но не ми е позволено да коментирам този въпрос, защото това е част от плана на възнесението.

 A: Какво мислите за клонирането? Говорили сте за клонирането в друго интервю? Но аз не съм в състояние да следя всичко.

 C: Малко, малко да. Мога да обясня това. Всъщност имаше много  клониране. Кабалът владееше тази технология, но тази технология беше изчистена от съпротивителното движение. Кабалите не са могли да клонират когото и да било през последните 5 години. Значи няма клонинги на никого понастоящем вече...

 A: Защото аз знам, че причинява проблеми. Бях срещнала няколко бели рицари лично и те казаха, че причиняват големи поразии. Това беше в края на 90-те и началото на 2000-та години.

 C: О, да, имаше проблем в определен момент, но той е изчистен напълно.

 A: OK.  В друг предварителен разговор се отбеляза, че много хора на планетата X живеят под земята и вдъхват нови сили на съпротивителното движение през последните 12-13 години?

 C: Да, всъщност съпротивителното движение бе доста отслабено от постоянната атака на Кабала, в периода около "96 до "99-та. И тогава дойде подкрепление от планетата X и сега те са много силни.

 А; Позволено ли е да се говори за това какво точно се е случило между "96 и "99? Вие правите препратка към този период  няколко пъти.

 C: О, да, имаше много силна война под земята в подземните тунели. Кабалът беше много по-силен. Те ползваха много същества, проникнали от други звездни системи. Около 10 до 20 милиона чужди представители в техните подземни бази. Всичко това е  изчистено чрез тези подземни битки.

 A: OK. Така че се чувстваш в този момент напълно сигурен, с положението в подземните бази? Ние не трябва да се тревожим за това?

 C: Бих казал, да, но има някои редки случаи. Например, Кабалът все още  контролира някои от горните нива на част от военните бази. Те нямат персонал там. Няма рептилии там или нещо от такъв характер. Има само една нормална военна база, нищо особено, без модерни оръжия.

 О: Това е толкова интересно. Връщам се в началото на "90-те, аз работех заедно с военните. Спомням си специално закрити цял куп  бази, и ако ви закарам, може да видите, че те все още работят.

 C: Те не ги затвориха. Те просто ги прикриха. Базите все още съществуват,  те са били в действителност  разширени. Зловещите сили ET действаха в тези бази в началото на "90-те

 A: Това е, което си мислех. Благодаря ви за това потвърждение. Сега вие също така заявявате, че фракцията на ционистите е подчинена на фракцията на йезуитите. Можеш ли да се спреш на това малко?

 C: Това е доста сложно. Аз ще обясня. Това е като една симбиоза, Ротшилд и йезуитите. И двете страни се нуждаят една от друга, и двеге се контролират взаимно. В някои аспекти йезуитите са по-добри. В много аспекти йезуитите са по-добри от Ротшилд, но те се нуждаят от тях, така че има един вид динамично равновесие между тях. Йезуитите са много добри в областта на психологията и в контролирането на хората. Rothchilds са много добри в създаването на пари и използването на парите като механизъм за контрол. Така че, ако те искат да контролират планетата,  се нуждаят един от друг. Но те също така се мразят един друг, така че те трябва да намерят начин да ... те си сътрудничат по начин, който е доста разрушителен.

 A: Ами изглежда, че Ватикана е под обстрел от всички ъгли. Има ли нещо ново да се добави по отношение на това, което става във Ватикана?

 C: Това, което се случва в обществото, е по-малко от 1% от това, което наистина се случва във Ватикана. Когато реално всичко се разкрие, хората ще бъдат шокирани.

 A: Това е фантастично! Съгласни ли сте, че папата е преместен в собственост на Ватикана?

 C: Не бих казал така.

 A: Това се говори в различни новинарски канали. Нещо, че е бил арестуван... Има ли някаква новина днес, за това какво се случва, когато трябва усилено да се надяваме, че може да има масови арести или масирано ликвидиране на тези тъмни членове на Cabal?

 C: Ок, вие ще видите, това ще се случи. Не казвам, че няма да се случи, но аз не съм получил никакво потвърждение за зелена светлина все още. Така че аз не мога да ви дам никакви гаранции, че нещо ще се случи точно утре. Това е на Дрейк и неговите контакти. Моите контакти в средите на положителната военна група не са толкова силни. Те са по-големи в друга област. Аз нямам преки връзки с  хора от  положителните военни и моите връзки не дават никакво потвърждение за зелена светлина... Аз ще кажа, че когато наистина се дава зелена светлина, в рамките на 24 часа след това никой повече няма да има съмнения, защото когато това наистина се случи, то ще бъде навсякъде.

 A: Това не е нещо, което да бъде широко известно, че хора като теб ... Не е ли вярно, че в крайна сметка се чака сигнал от източника?

 C: Всъщност ще бъде идеален план, когато има сигнал от Източника чрез  Плеядинците и чрез съпротивителното движение, а след това чрез съпротивителното движение нагоре към повърхността, в контакт с хората на Позитивните Военни и след това Зелената светлина ще бъде дадена.

Но тук, на повърхността на планетата, ние имаме хора със свободна воля, които не са съвършени. Това е
истинската картина. Как ще се случи всъщност, не знам. Защото  научихме напоследък, че да се занимаваме с човешките маси не е толкова лесно. Дори Позитивните военни имат свои собствени неразрешени въпроси и имат свои конфликти, така че не е лесно да се ръководят тези хора. Един от сигурните оперативни източници , който е вътре в положителните военни, получава информация за някои хора, свързани с Дрейк. Това е единственото нещо, което знам за това. И информацията, която имам, е, че положителната армия не е единна група. Има фракции от хора, които биха искали да направите това, и хора, които не искат да направят това. Няма пълно хармонизиране.

 A: И голямо его участва, за съжаление.

 C: Точно така, така е, да. Много его навсякъде. Това е една от причините за голямото забавяне  на тази планета. Всъщност съпротивителното движение имаше някои проблеми с обществото на Белия Дракон  в началото на тази година. Имаше преговори и скоро се установи, че някои хора в Белия Дракон просто искат да вземат парите за себе си. Аз не говоря за групата като цяло, но има някои индивиди вътре в тази група с тази мотивация.

 A: Не е ли странно, въпреки че, сме направили такива крачки, ние не сме постигнали чак толкова много в премахването на тъмнината от планетата. ..

C: Това е вярно. Това е  причината, и е толкова важно да се даде информация. И защо да не разгласявам класифицирана информация. Защото хората трябва да знаят. Сега е моментът, ние всички да направим своя избор. Аз съм дал точни инструкции какво да се казва и какво да не се казва. Позволявам си да кажа много повече, отколкото ми беше позволено да се каже допреди няколко години.

 А: Да, о, да. Аз определено забелязах. Направо паднах, когато чух интервюто. Всъщност бях много развълнувана, защото на първо място истината се чувства по-близо. На второ място, използвайки интуицията си, вие знаете неща, които не са се променили за няколко години. Някои чудовищно ​​невероятни неща. Вие никога няма да чуете и видите по медиите някои от нещата, които са предмет на разговора.

 C: Това е благодарение най-вече на движението “Окупирай”. Това Движение свърши много добра работа за пробуждане на средното население за това какво се случва в банковата система. Така че това е добра основа, което правим сега. В определен момент тя ще изгради пробива.

 A: Всички ние привеждаме в съответствие една обща кауза, ние сме силата на тази планета.

 C: Да.

 A: Значи вие също споменавате, че няма да има контакт с избрани индивиди по време на масовото разкриване?

 C: Те ще се свържат преди масовото разкриване, след Събитието. Ще започне програмата за контакт с определени лица в определени групи и след това тези групи ще отидат в средствата за масова информация за да представят доказателства за масово осведомяване. Това ще подготви човечеството за реалността на извънземния живот, защото хората ще имат физическо доказателство. И после все повече и повече от тези хора ще станат видими в точката, в която човечеството е готово за масово разкриване. Преди масовото приземяване  ще има официален дипломатически контакт между представителите на Федерацията и представители на човешката раса. Това трябва да се случи преди масовото разкриване. Тогава хората ще  могат да гласуват. Искате ли това да се случи или не? Това е доброволно решение.

 A: Това щях да ви попитам. Защото ти също каза, че ако човечеството иска тези масови разкрития. Този начин ме изнервя, тези, които са там, които са напълно наясно.

 C: По това време, те ще бъдат наясно, защото средствата за масово осведомяване ще говорят за това. Когато средствата за масово осведомяване ще бъдат свободни от контрола на Ротшилд, те ще съобщават за неща, които наистина се случват. Те ще съобщават за тези ET (извънземни), те ще съобщават с доказателства. Те ще съобщават за свободната енергия. Устройствата ще бъдат показани по телевизията. Вие ще бъдете в състояние да си купите.

 A: Сега тези избрани индивиди са хора, които вече са на високи места, които могат да  свършат работата и да я движат?

 C: Хора, които са квалифицирани, аз няма да навлизам в подробности. Това все още е класифицирана информация. Но след края на Събитието ще бъда в състояние да дам повече информация и съвети за това...

 A: Ти също каза, че са нужни милиарди долари на Cabal  само за да ръководи нещата...Дали сме наясно с начина, по който те се повлияха финансово с всички тези съдебни дела? Четох онзи ден, че парите просто изчезнали по електронен път. Може ли да коментирате това?

 C: О, да! Имаше една много успешна операция, мисля, че миналата седмица, в началото на миналата седмица, за да се провери как действа съпротивителното движение, което е в състояние да разруши системата и да си поиграе малко с техните финанси. Това беше една много успешна операция. Никой не може да устои на кибер атаката. Те нямаха представа. Те са объркани. Кабалът е объркан. Те нямали представа къде са отишли ​​парите. Те действително бяха отнети от сметките на богатите хора, които са част от Кабала и от банките... Да, това е просто една проба. Когато реално се нулират,  ще бъде много по-сериозно. Защото когато се случат арестите, Кабалът ще има нужда от всичките си пари.

 C: Вие също споменавате, че една от най-големите опасности е Стокхолмския синдром. Има ли начини, с които да се преодолее това? Дали няма да си останем с това, което имаме сега? Когато  се случат масовите кацания, ще имаме ли достъп до лечебните камери?

 C: О, да, има начини това да се случи. В критичния момент преди арестите да се случат, а не по време на масовото разкриване. Защото, когато се появим в средствата за масова информация, хората ще започнат да си сътрудничат. Те ще бъдат депрограмирани. Промитите мозъци  ще бъдат премахнати много бързо и ефективно. Защото, когато на всяко човешко същество се представят реални факти, хората бързо ще осъзнаят, какво се случва. Когато те получат доказателства. Не само на думи, а щом видят лидерите на Кабала арестувани с представени доказателства за техните действия, когато те видят устройството за безплатна енергия, когато видят артефакти от Атлантида  и още много неща от този род , хората ще започнат да вярват.

 A: Време е, защото съм свидетел на техния подход  разделяй и владей, как тъмната страна действа сред духовната общност. Надявам се, че можем  да поддържаме неутралитет, това  е моята гледна точка на наблюдател.

 C: О, да, това е много важно засега да не се участва в драмата, която е изкуствено създадена от Кабала.

 A: Точно така, правилно...Да споделя това,  за което се сетих миг преди да започна разговор с вас, Cobra, това , което те ми казаха:

 Въпреки, че сте свикнали с тъмните сили под влиянието на различни програми на планетата,  добре е всеки да използва разпознаването. Какво е осъществяването? То е в подкрепа на положителното движение напред към  светлината, която ще победи. Просто бъдете с неутрално мислене.

 C: Съмнението е емоционална реакция. Това не е актуална проницателност на ума. Когато умът събира информация, мисловните процеси и информация, той трябва да излиза извън рамките на емоционалната реакция на съмнение или извън привличане към определена информация. Ти просто огледай  фактите...И нямате нужда от съмнение или подозрение, защото има само реакция. Можете просто да видите реалността такава, каквато е...

 Не мога да ви благодаря достатъчно като на фар на позитивност и Светлина. Очаквам с нетърпение бъдещи интервюта с вас. Аз наистина се надявам, че осветлихме много  въпроси, които моите колеги, духовни Служители и приятели също са обсъждали много пъти. Надявам се, че всички се радват на това интервю днес. Пожелавам на всички  прекрасен, успешен,  щастлив и спокоен ден.

 C: Благодаря ви много

A: Благодаря ви.

 Copyright © Александра Silby-Meadors:
http://galacticconnection.com/cobra-interview-transcript-from-july- 3-2012

 Сайтът на Кобра:

http://2012portal.blogspot.ca

 

 

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2572764
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол