Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.07.2012 21:43 - Нийл Кийнън съди Федералния резерв на САЩ
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 4512 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 

Дейвид Уилкок

Значително събитие:

Регистрирани са права за запор върху собствеността против всичките 12 банки на Федералния Резерв

13 април 2012 г. 

(Превод от руски, със съкращения)


ЗАЛОГОВ
ИТЕ СМЕТКИ

Планът за масови арести, който се обсъждаше от Дрейк и от други, включва възстановяване на Конституцията на Съединените щати в нейния пълен законов статус. Той също така изисква цялото конфискувано злато и построената върху него окултна икономика напълно да бъдат разкрити на света...

Инсайдерското название на конфискуваното злато е "Глобални Залогови Сметки".

85% от златото принадлежи на азиатските страни.
 
Федералният Резерв е откраднал златото, като е измамил собствениците....

Златото било скрито и тайно се използвало в качеството на залог за глобалната икономика. Всички инсайдери са знаели за това, а всички останали оставали в неведение. Цифрите не се прибавяли към публичната икономика. Сумите на напечатаните пари не се обезпечавали с твърди активи. Залоговите сметки тайно са имали повече от достатъчно капитал за обезпечение на всичко напечатано.

На азиатците и на другите страни казали, че конфискуването на златото ще доведе до нова ера на мир и процъфтяване. Най-малко 60% от всички пари, създадени от Залоговите сметки, ще бъдат вложени в хуманитарни проекти. Тези проекти ще ликвидират бедността и ще осигурят на всички жители на планетата здравословен начин на живот - чиста вода, добра храна и прилично жилище. Само малко страни са знаели за истинската природа на плана. Но след като получили контрол върху финансовата система (посредством БМР – Банката за Международни разплащания, BIS - Bank for International Settlements), те използвали сила, за да попречат за разгласяване на информацията.

ОБЛИГАЦИИТЕ НА ФЕДЕРАЛНИЯ РЕЗЕРВ

На собствениците на златото (на такива, като азиатските страни) трябвало да предложат нещо в замяна на това, което са им взели. Така на тях им издали облигации на Федералния Резерв, издадени от една от 12-те банки на Федералния Резерв в САЩ - в качеството на залог. Понеже цената на златото расте, се издават допълнителни облигации, така че винаги да има еквивалент на стойността в долари за златото, оставено на “депозит” във Федералния резерв / БМР. от 12-те банки на Федералния Резерв в САЩ - в качеството на залог.чин на живот . ера на мир и процъфтяване.

Технически, облигациите служат като официално платежно средство. Те са дългови ценни книжа на Федералния резерв (ФР) на САЩ и имат същата стойност като пари в брой. Затова съществуват хиляди сандъци с облигации, всеки от които съдържа ценни книжа за милиарди и даже за трилиони долари. Очевидно, ако те бяха осребрени, това би разрушило световната икономика. Планът винаги е бил такъв – изкуствено да се създаде хаос. Облигациите и сандъците умишлено се създавали с грешки в правописа и в граматиката, така че ако някой се опита да ги осребри, да могат да го обвинят в мошеничество и фалшификация.

Въпреки това, има изобилие от документи, че облигациите са истински. Изчерпателни фотографски доказателства се привеждат в моето основно изследване по тази тема - "Финансовата тирания". Още повече, че е реално и самото злато. То просто е скрито. Щом заплахата изчезне, то ще бъде извадено пред погледа на всички. Ако това действително стане, цялата игра ще се разруши. Предполага се, че такова количество злато не съществува, но това не е така.

НАЙ-ГОЛЯМАТА КРАЖБА В ЧОВЕШКАТА ИСТОРИЯ

Това е най-голямата кражба в човешката история. Тя още не е извадена наяве. Аз неуморно работих над разкриването на тази история и представих изчерпателна документация. Съществуват около сто различни «хранилища», където се пазят огромни количества злато. По-голямата част от складовете е разположена в Югоизточна Азия. Има много в Индонезия и на Филипините. Златото не са го отдалечавали от мястото, откъдето е било конфискувано първоначално. Всеки къс злато във всяко хранилище щателно е каталогизиран, документиран и се «съхранява» в Глобалните Залогови Сметки (Global Collateral Accounts).

Преимущественото право на ФР да използва тези сметки е изтекло през 1998 г. И сега давам думата на Нийл Кийнан, който, наред с Кейт Скот, е упълномощен с правото на подпис да контролира Залоговите Сметки. Пълномощията са му предоставени от законните наследници. Налице е цялата законова документация. Аз самият я видях. Известно време Кийнан и Скот сътрудничеха с Бенджамин Фулфорд и се явяват членове на това, което Фулфорд нарича обществото «Белият дракон».


НИЙЛ КИЙНАН ЗА ТЕКУЩИТЕ СЪБИТИЯ

КИЙНАН: Днес в Индонезия стават странни неща. Някога добре защитените залогови сметки, които и сега са добре защитени, се подлагат на нападение. Както знаете, предполага се, че Новият Долар ще бъде обезпечен със Злато, и тези, които имат злато, отново ще контролират системата. В резултат се получи много жестока конкуренция. Същите групи, които въведоха хаоса в системата и се наричат Нов Световен Ред, се опитват да завладеят Глобалните Активи, които в по-голямата си част принадлежат на азиатските страни и нямат никакво отношение към тези групи. Неотдавна Ротшилд и Дюпон долетяха в Индонезия, за да се опитат да завладеят активите, но се върнаха обратно с празни ръце.

Сега на златото хвърли око Дейвид Камерън, министър-председателят на Великобритания:

http://www.marketwatch.com/story/british-pm-visits-indonesia-as-earthquake-hits-2012-04-11

ЛОНДОН (MarketWatch) – В сряда британският премиер Дейвид Камерън продължи четиридневната си обиколка в Азия, където пристигна с търговска мисия в Джакарта в същия ден, когато в региона стана земетресение с магнитуд 8,7 бала....


ПРЕОБРАЗУВАНЕ НА НАШИЯ СВЯТ

КИЙНАН: Швейцарските власти заявяват, че по заобиколен начин Централната банка на Индонезия се е срещнала с Английската банка и обсъжда Залоговите сметки вече няколко дена. Англичаните май се опитват да откраднат това, което още не са успели да откраднат през последните 300 години. За щастие, сега облигациите попадат под действието на съглашението с мен, Нийл Кийнан, и моя колега Кейт Скот. Ние трябва да сме силни в поддръжката на индонезийския народ против оказвания върху него натиск. Ние смятаме да създадем тръст, който ще позволи използването на фондовете за изцеление и за преобразования на планетата. Освобождаването на досега засекретените технологии е важен ключов елемент от плана.

Никой не трябва да ходи гладен. Никой не трябва да страда. Веднага щом технологиите бъдат разсекретени, светът ще стане съвсем друг – много по-добър от този, който трябва да търпим днес. Зад всичко, което правим, стоят «добрите» момчета от Пентагона, а също така и гвардията не е далеч от нас.

От друга страна, правителството на Индонезия е в пълна бойна готовност за защита на своята чест. То отклони всички предложения, свързани с корупцията. Ротшилд, Дюпон и Камерън останаха с празни ръце....

...Dragon Family – това е азиатска група, която някога е притежавала 85% от цялото злато и съкровища на света. Всички те са били конфискувани от банковите семейства на Федералния Резерв и тайно сложени на «депозит».... Сега те твърдят, че в компютрите на Федералния резерв има 600 трилиона долара, готови за използване за «световни хуманитарни проекти». Ейджиро Катцу, главен чиновник в Министерството на Финансите на Япония, и управителят на Банката на Япония Масааки Ширакава потвърдиха наличието на парите в компютрите на Федералния резерв.

ЗАПОВЕД “СПРЕТЕ СЕ И ПРЕКРАТЕТЕ ”

А сега, по същество. Към това се отнася първото публикуване на новата Заповед «Спрете се и прекратете» от името на Нийл Кийнан и Кейт Скот - доверените лица на "истинското «Семейство на Дракона» (Dragon Family) и на неговите активи...

 

Към момента на настоящата публикация са регистрирани права за запор върху имуществото против всичките 12 банки на Федералния Резерв.

Ние вече знаем, че те нямат активи за изпълнението на тези задължения. Това е важна стъпка, водеща към масови арести и към провала на Финансовата Тирания. След уведомлението за правото на запор върху имуществото ще последва Заповед "Спрете се и Прекратете".

ВЪПРОСИ НА УИЛКОК към НИЙЛ КИЙНАН ЗА ЗАПОВЕДТА
«СПРЕТЕ СЕ И ПРЕКРАТЕТЕ»

Преди да прочетем самата заповед «Спрете се и прекратете», ето списък на въпросите, които зададох на Нийл след прочитане на заповедта.

ДУ: Хайде да започнем от основата. Защо внесохте в ригистъра на заповедта "Спрете се и Прекратете" името на Председателя на Съвета на Директорите на швейцарската банка UBS Каспар Вилигер?

НК: Дейвид, в действителност това не е само Вилигер, има и други участници... Имаме огромен масив от свидетелства, че UBS години наред е играла с тези активи...

ДУ: Имате предвид, че те са се опитвали да откраднат сметките?

НК: Да, опитвали са се, но са заложили на погрешния кон. Известно време те са залагали на този кон... Едно време този човек е контролирал Гаранциите на Семейното Наследство, но никога не е имал работа със самите Сметки. Въпреки това, ние също сключихме договор със същия кон, знаейки, че неговият мандат изтича през 1998 г. Ние искахме да работим не с миналото, а само с бъдещето, надявайки се да използваме нашите пълномощия за изискване на дълга, който се приписваше на коня...

ДУ: Правилно ли чух, че в настоящия момент той няма нищо, а вие се опитвате да му помогнете?

НК: Първо, Гаранцията на Семейното Наследство принадлежи на народа на Индонезия. Президентът Сукарно остави наследството в качеството на подарък за нацията. Сено не успя да го събере. Всички ние се опитваме да му помогнем, но около него има няколко души, които искат да го ограбят. Сега те разбраха, че са направили големи грешки. Като Доверители на сметките ние просто се мъчим да оказваме натиск върху Банките. Ние сме единствените, които могат да помогнат на този човек и на Индонезия.

ДУ: “Изтекоха” много нови истории за неотдавнашни арести на хора с облигации, и тази е може би единствената, която се промъкна в масмедиите. Вярно ли е, че всичките играчи се мъчат да откраднат един от друг и всичко се приближава към края си?

НК: Общо взето, индонезийците са много добри хора, но винаги има единици, които смятат, че могат да завладеят нечия собственост..

ДУ: Как смятате, кога ще приключи процесът?

НК: Когато се върнем, ще ви дам отговор... Погледнете названията и ще видите две банки. Едната банка има отношение към Залоговите Сметки. Предполага се, че тях ги наблюдава Генералният Прокурор на Швейцария. И въпреки това, те са подложени на всички видове корупция от деня, в който са позволили да ги купят американските банки. А сега погледнете г-н Линг, Директора на една от най-известните азиатски банки. Какво получавате, когато някой има свои агенти, бягащи, за да видят Еду Сукарно? Заговор! Имаме късмет, че навсякъде имаме «очи».

ДУ: Всички имат късмет. Аз разбирам последствията на това, което правите за човечеството и ви поддържам...

А сега да прочетем заповедта «Спрете се и Прекратете».

 

УВЕДОМЛЕНИЕ «СПРЕТЕ СЕ И ПРЕКРАТЕТЕ»

Швейцарските власти ни уведомиха, че Председателят на банката USB Каспар Вилигер е направил опит да измами законно назначените Управляващи и Доверители на Тръста Сукарно, а именно Нийл Ф. Кийнан и Кейт Ф. Скот.

Съогласно контролиращите Пазители на Сметките, на 8 април 2012 г. е бил предприет мошенически опит незаконно да се поиска изплащане от Залоговите Сметки на лица, свързани с Алекс Линг Ли Сун от Сингапур.

В дадения момент агентът на Алекс Линг Ли Сун на име Джек Сингх се среща с д-р Сено Еду Сукарно в опит да получи контрол над Гаранцията на Семейното Наследство. Сену Еду Сукарно не е успявал да получи плащания по Гаранцията вече 40 години. Претенцията е била загубена във връзка с изтичането на пълномощията на Сено Еду Сукарно през 1998 г.

Алекс Линг Ли Сун и/или неговата компания заплатили на Сено Еду Сукарно $2,5 милиона за нищо не струващи и нямащи никаква ценност счетоводни книги за осъществяване на управляващ контрол над Залоговите Сметки. Така станало ясно, че те се опитвали със сила да отнемат Залоговите Сметки, намиращи се под охраната на Group K Ltd. Umbrella. Те се мъчели да накарат Сено Еду Сукарно да подпише инструменти, предназначени за повдигане на мошенически искания. След това исканията щели да бъдат използвани като публично оправдание, позволяващо незаконен достъп до Международните Съвместни Залогови Сметки.  

Планът се осъществяв посредством взаимно съглашение с UBS-AG, макар че и UBS-AG и Алекс Линг знаят, че подобно съглашение е криминално мошеничество. Мошеничество, защото Международните Съвместни Залогови Сметки се намират под контрола на Тръста Сукарно и днешните Доверители на този Тръст са Нийл Ф. Кийнан и Кейт Ф. Скот.

Едно време Сено Еду Сукарно е бил държател на Гаранциите на Семейното Наследство – фонд, който той трябвало да предаде на народа на Индонезия. Той не успял в своите задължения и неговите пълномощия са изтекли през 1998 г.

След това Сено Еду Сукарно повече не е контролирал Гаранцията на Семейното Наследство. Той никога не е бил контрольор на Международните  Съвместни Залогови Сметки, защото никога не е имал такива пълномощия...

В СЪОТВЕТСТВИЕ с изложеното по-горе, долуподписаните заповядваме на Алекс Линг Ли Сун, Джек Сингх, г-н Чи, Каспар Вилигеру и на Обединената Банка на Швейцария ДА СПРАТ И ДА ПРЕКРАТЯТ това на 11 април 2012 г. В противен случай те ще бъдат изправени пред съда.

Знайте, че след 13 април 2012 г. вашите неправомерни деяния ще бъдат разобличени и представени на показ пред целия свят.

ПОДПИСАНО от Доверителите на Тръста Сукарно, публично известен като Международни Совместни Залогови Сметки.

Нийл Ф. Кийнан, 11 април 2012 г.

Кейт Ф. Скот, 11 април 2012 г.

 

КЛЕТВЕНА ДЕКЛАРАЦИЯ ЗА ЗАДЪЛЖАВАНЕ – РЕГИСТРАЦИЯ НА ПРАВО ЗА ЗАПОР ВЪРХУ СОБСТВЕНОСТТА ПРОТИВ 12-ТЕ БАНКИ НА ФЕДЕРАЛНИЯ РЕЗЕРВ

Страни:

 

Нийл Кийнън / Залогов Ищец като Доверител на Глобалните Сметки
Кейт Скот/ Залогов Ищец като Доверител на Глобалните Сметки

 

 
Eric S. Rosengren / Залогов Длъжник
Главен Изпълнителен Директор
на Банката на Федералния Резерв, Бостън

William Dudley / Залогов Длъжник
Главен Изпълнителен Директор
на Банката на Федералния Резерв, Ню Йорк

Charles I Plosser / Залогов Длъжник
Главен Изпълнителен Директор
на Банката на Федералния Резерв,
Филаделфия

Sandra Pianalto / Залогов Длъжник
Главен Изпълнителен Директор
на Банката на Федералния Резерв, Кливлънд

... Следва списък на Главните Изпълнителни Директори на останалите банки на Федералния резерв...

Заявления:

1. Количеството злато в контракта с Федералната Резервна Система съставлява 2.420.937.400 килограма (2.420.937,4 метрически тона).

2. Заплащането на арендата за златото се извършва по разчет 4% за година. Общият дълг от 1961 до 2012 г. е 4.638.791.996 килограма чисто злато.

3. Доказателството за Задължението на Федералния Резерв е представено във вид на Облигации на Федералния Резерв, серии от 1928 и серии от 1934 г...

5. Златото е било придобито тогава, когато златни монети и златни кюлчета не са могли да се намират в частна собственост, те е трябвало да се предават на държавата.

6. Държавите са предали всичкото злато на единствен централен депозит, до който всички страни са имали еднакъв достъп.

7. В действителност, златото принадлежи на Правителствата на света чрез Министерствата на Финансите.

8. През 1948 г. на основание на резолюция на ООН MISA 81704, Операция Тежка Свобода, Президентът Сукарно е бил назначен за Контрольор на Парите, а цялата централизирана система е предадена в негово разпореждане като Доверител.

9. Златото е разпределено в системата от група Доверители, назначени от Сукарно. Доверителите са създали асоциация на Доверителите, известна днес като Amanah или Мандати.

10. Ассоциацията Мандати е упълномощила Нийл Ф. Кийнан и Кейт Ф. Скот да се разпореждат със сметките.

11. Собствениците на златото и на другите активи, дадени назаем на Федералната Резервна Система между 1928 и 1968 г. срещу 4% на година, никога не са получавали изплащане на лихви – от 1928 г. до днес. Тях постоянно са ги лъгали.

12. Всички лица от няколко организации, считащи се за елит, незаконно са използвали активите, извличайки лична или други ползи от нелегалното използване на сметките. Ето основните (но не единствени) ключови участници:

Комитет 300

Общество “Череп и Кости”

Билдербергската группа

Тристранната Комисия

Съвет по Международни Отношения

13. Федералната Резервна Система – това е частна банкова система. Всички дългове на частната банкова система, извън пределите на стойността на задържаното злато, са задължиние само на Федералната Резервна Система и не са задължение на народа на САЩ.

14. Собствениците, притежателите на акции / изпълнителни длъжностни лица и Застрахователни компании на Федералната Резервна Система се считат за длъжници – колективно и индивидуално...

Регистрация и истинска сметка:

Записът в счетоводната книга за Истинската Сметка се основава на тарифата от 4% в година върху основното количество дадено назаем злато – 2.420.937.400 килограма чисто злато. Обща сума от 1961 г. до днес:

 

2.420.937.400 х 0,04 = 96.837.496 на година

96.837.496 х 51 год. = 4.638.791.996 килограма чисто злато

Залоговите Длъжници, съвместно и индивидуално, трябва да върнат на Залоговите Ищци 4.638.791.996 килограма чисто злато.

Залог:

Всяка и всички сметки, активи, облигации, застраховки, доходи, получени суми, недвижими имоти и др. подобни, принадлежащи на Банките на Федералния Резерв на всяко място, контролирано от Банките на Федералния Резерв...


Превод от руски: Лусесита

Пълния текст на английски можете да прочетете тук:

http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1047-liens

 

 Пълния текст на руски можете да прочетете тук:

http://divinecosmos.e-puzzle.ru/Article99.htm

 

 

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2582217
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол