Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2012 13:05 - Плеядинският канал Micah: Първи контакт на Олимпийските игри ?!
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 3370 Коментари: 1 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Плеядинският канал Micah: Първи контакт на Олимпийските игри ?!

[Забележка на немската редакция: Да се дава дата за първия контакт без предварителни официални съобщения за Разкриването не отговаря на нашите убеждения, но въпреки това възможността за такава спонтанна акция е в областта на възможното и не трябва да се изключва. Както винаги, моля всеки сам да преценява...]


Micah The Guardian
КАНАЛ НА ПЛЕЯДИНЦИТЕ

петък, 27 юли 2012 г.

Вече е установено и беше решено в сряда, на 25-ти юли 2012 г., от Висшия Плеядински съвет в съюз с четири други Галактически съвета, по силата на насоките на Галактическия кодекс, че ние, Плеядинското семейство на Светлината, сега напълно ще се намесим във Възнесението на Земята.

Освен това е решено да направим пълен контакт с хората на Земята осем дена след това предаване на 4 август, 2012 година, на световните  олимпийски игри в Лондон, Англия, за да може целият свят да види! Това ще бъде нашето представяне, както и първият ни опит да работим директно с вас, за  подобрението и Възнесението на Гея и да помогнем за собственото Ви Възнесение.

Тази Галактическа намеса се налага поради следните причини:

Болестта на София-Гея е достигнала критичен етап и трябва да се почисти веднага. Светлинният коефициент на Земята не е достатъчно висок на този етап, за да повлияе на голямото глобално възнесение, да не говорим за това да помогне на цялата планета да се придвижи до следващото измерение.

Планетата Тера (Земя) трябва да премине в пето измерение на 21-12-2012 г.
Ние с удоволствие наблюдаваме усилията на много същества на Земята да облекчат мъките й, но поради предстоящия настъпващ галактически цикъл и количеството работа и изцеление, които трябва да се направят за ГЕЯ, това не може да се завърши от земните същества навреме.

Ние по никакъв начин не се обезсърчаваме от добрите усилия, положени от толкова много хора за толкова продължително време и уважаваме всички действия на всички, предприемани за повишаване на вибрациите на Гея и за изчистване на негативността, която я заобикаля. Разберете, че ние не можем повече да чакаме и се намесваме само за да помогнем! Това, което се случва на Земята, сега засяга цялата вселена, така че това е доста важно!

Незабавното почистване на София-Гея-Тера е галактически приоритет номер едно. Това включва пълно премахване на всички останки на архонтския Кабал. Паразитният Кабал със сенчест ум не може да бъде изчистен от земните същества достатъчно бързо и спира възнесението на Гея, както и на самите инфектирани живи същества!

Ние имаме пряк интерес от живота на Гея, защото сме го създали с Вас преди еони! Ето защо казваме, че сме Вашето семейство!

Вие изобщо не трябва да се шокирате, защото сме хора точно като вас. Ние сме по-високо еволюирали духовни същества и имаме модерна технология, но не гледаме на себе си като на нещо по-висше от другите, защото ние всички сме едно цяло! Ние всички сме индивидуалности на нашия първосъздател! Ние сме семейство и както ще видите, Ви обичаме много. Знаем, че ще свършим тази работа заедно, така че можете да сте спокойни! Съветваме ви да не разпространявате страх, както мнозина от вас все още го правят. Това не е отвличащо вниманието събитие, а истинско събитие, което ще се състои и е само от добро и за добро!

Много светли същества на Земята от нашия квадрант са на Гея от десетилетия и помагат изключително много. Известно е обаче, че всички ваши невероятни усилия не могат да свършат това навреме! Ние не обвиняваме никое живо същество на Гея за това. Светлинния коефициент на земята е нараснал до невероятни нива през последните два месеца! Бъдете горди с работата, която сте извършили и продължавайте, тъй като ни се присъединяваме към вас за подобряването на София-Гея. Престъплението бе извършено от оригинални негативни архонтски същества, които заробиха тази планета преди 300 хиляди години, и всички свързани с тях кръвни линии и клонинги, които бяха изчистени!

На звездите е записано времето 21 декември 2012 година, което не може да бъде спряно. Това е деня, когато Гея ще стане свободна и ще започне нейното възнесение, заедно с хората й! Това ще бъде процес и ще премине на етапи, като се започне на 21-12-2012 г. Ние идваме да работим ръка за ръка с всички работници на светлината на Гея, за да помогнем и да осъществим тази мисия.

С нашите установени галактически порядки сега ние преминаваме към осъществяването на фаза 1 за нашия първи главен модерен дневен контакт и за повторно обединение с вас, за да осъществим тази финална работа.

Ние трябваше да слезем, така че Гея и вие да можете да се възнесете!

Ние започнахме фаза 1 преди два дена!
На  25-ти юли следобед нашата плеядинска флота, която е на орбита, отвори супер портал във вътрешната атмосфера на Гея.

Един супер портал беше отворен на този “ден извън времето” (по календара на маите 25 юли е “Ден извън времето”, между 24 юли – последния ден от предишната година и 26 юли – първия ден от новата година – бел. пр.), за което говорехме при подготовката за нашето кацане на Гея! Да, това е точно така! Сега е времето!

Този портал в измеренията, който отворихме, е портал за понижаване на вибрациите от 5D към 4D, използван за демаскиране и намаляване на плътността на нашите по-малки кораби и на нашите светлинни тела от светлинна плазма до 3D вибрация и земен резонанс.

Тъй като нашия главен кораб от ERRA , който е  4 пъти размера на Вашата земя, се спусна 300 мили надолу към базата на вътрешната атмосфера, за да отвори този портал, плазменото поле около кораба взаимодейства силно с магнитното поле на Земята.

Нямаше щети, нанесени на Гея или на нейните хора, както ние изчислихме, но много чувствителни земни същества са почувствали това сътресение, когато нашия кораб е докоснал вашата вътрешна атмосфера.

Имало е незначителни регистрации на етерни експлозии и електрически смущения, кълбовидни мълнии. Някои високо еволюирали и силно чувствителни хора на Земята загубиха съзнание за около час, но не бяха нанесени сериозни щети! Повечето същества на Земята изобщо не разбраха, че нещо изобщо се е случило!

Тази първа фаза трябваше да се осъществи, за да се отвори този звезден портал от по-високото измерение към вашето, за да се подготвим за това изчистване на Гея и за нейното Възнесение и за Възнесението на нейния съзнателен живот.

Тази фаза беше изключително сложна и трудна задача за нас, защото Земята е толкова крехка и това е първия път в познатата ни история, когато дематериализираме нашия главен кораб и го приближаваме толкова много. Тази операция беше напълно успешна!

Отварянето на портала беше за сливането на 5D и 4D, един мост между тези две измерения, който сега е напълно отворен! Това е последната врата, през която буквално ще преминете от Земята към вашето небе!

От нас ви беше дадена дата за Разкриването и тя беше отпечатана на земята и буквално изписана на Земята на (става въпрос за два житни кръга на тези места в Англия, от юни и края на юли, на които е визирана датата 4 август – бел.пр.) като наше съобщение до вас за датата на нашето повторно обединение: събота, 4 август, 2012 година!

ДОБРЕ ДОШЛИ В СИОН, ГРАДА НА ВАШИЯТ БОГ СЪЗДАТЕЛ, СКЪПИ МОИ! На този земен ден 27юли 2012 година, ние ще ви кажем, нека игрите да започнат!

Ние потърсихме най-доброто световно събитие, вашите олимпийски игри, където много същества от земята по света ще се срещнат с нас! Знаем, че това Ви звучи невероятно, но вие ще можете да го потвърдите от много други източници, много от които са наши съюзници на Земята!

Днес ние се срещнахме със земни посланици на високо ниво (“добрите момчета”) и успешно се договорихме нашето обединение с вас да се състои на Олимпиадата-2012! Това Разкриване и нашето обединение с вас ще се състои след 8 дни! Както бе решено и записано в документите на Съвета, така ще бъде направено! Всички очи ще го видят!

Не е нужно да се тревожите, но трябва да знаете, че това е критично време за Земята и нейните обитатели. Ние наблюдавахме и предварително дълго се подготвяхме за това време!

Бяхме казали, че няма да се приземим, докато Кабалът не бъде отстранен! Съобщихме Ви го на 4-ти юли, Денят на независимостта, че физическият и нефизическият кабал бе отстранен и това е така!

Скъпи мои, това е реалността. Вие вече не сте в истинското 3D измерение!
Вие сте в по-горното 4D, граничещо с 5D. Вие сте пресъздали 3D ‘Матрицата’ за време, по-дълго сега, докато се извърши тази страхотна работа и за целта на трансформиране на всички по-ниски негативни вибрации.
Всичко, появяващо се на обратно, е фиктивна сянка, останала от архонтската 3D-матрична програма, която все още работи.

Нашите по-малки кораби ще се появят над стадиона в Лондон, като нашето второ и най-явно събитие на ниско прелитане!

Ние планирахме да кацнем директно на олимпийския стадион с вашите земни лидери и ще Ви покажем как изглеждат 4-то и 5-то измерение! Това ще бъде истинска демонстрация на звук, светлина и енергия! Не се бойте от това! Какво очаквахте?

Ние водим преговори с вашите лидери от известно време насам, но все още има някои от тях, които протакат нашето обединение с Вас! Ние сега ще усилим натиска това да се случи за висшето добро, защото няма повече време!

Ние поставихме ултиматум на вашите световни лидери до 4 август да се махнат от пътя или те ще бъдат отстранени от пътя между вас и нас!

Те прекъснаха нашето разкриване от април тази година и ние чакахме до този последен момент, правейки всичко, което можем, за да се спре разрушаването на Земята, без да се намесваме директно!

Това време сега изтече!
 

След 8 дена всички лидери от G20 ще съобщят за нас и ние ще се появим, или те няма да го направят и ние въпреки това ще се появим! Онези лидери, които са против, ще бъдат отстранени и няма да бъдат част от добрата работа, която ще извършим с вас през останалата част от  2012 година и след това! Вратата сега е отворена и ние ще дойдем през нея!

Следата от властта на кабала все още заразява съзнанието на мнозина, карайки ги да вярват, че са поробени от някои политико-военни авторитети или че Господ не съществува. Федералният резерв сега ще бъде напълно разобличен и ООН или ще работи с нас, или не! Те имат 8 дена!

Всички дългове на хората на Земята ще бъдат опростени и затворниците на Земята ще бъдат освободени и съответно реорганизирани! Всички технологии ще бъдат дадени на хората с цел изцеление на тялото и за неща, които не можете да си представите!

21 декември 2012 година е първия ден на това велико Възнесение и цялата негативност ще бъде напълно изчистена от тази реалност!

Матрицата ще бъде напълно разрушена завинаги!

Това ще бъде направено от вас и нас, работещи в тандем!

Ние Ви благодарим за Вашата смелост и кураж за идването ни тук преди десетилетия и по-късно, за да извършим тази велика мисия!

Ще Ви видим в Събота, на 4 август!

Добри пожелания на цялата земя и на онези, които живеят на нея.

Превод: Светла Н.

http://soundofheart.org/galacticfreepress/content/micah-theguardian-pleiadian-channel-friday-july-27-2012

http://erst-kontakt.blog.de/2012/07/29/plejadisches-channel-micah-erstkontakt-4-august-29-juli-14288720/

 
Гласувай:
1
01. vencivvg - По-бързо да идват промените
31.07.2012 13:44
Хайде още малко остана. С интерес очаквам какво ще стане на 4-ти Август, а особено и на 21-и Декември. Някаква промяна трябва да има от много години я очакваме.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2076294
Постинги: 989
Коментари: 99
Гласове: 912
Календар
«  Август, 2020  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Блогрол