Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2012 10:00 - Сиера Неблина ни води зад кулисите на Разкриването
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 2561 Коментари: 1 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Сиера Неблина ни води зад кулисите на Разкриването

28 юли 2012
Публикувано от Steve Beckow

Geoff West и аз интервюирахме Сиера Неблина вчера (27 юли 2012) за хода на Разкриването и значението на Олимийските игри за Разкриването.

Сиера е Плеядинско Звездно семе (инкарнирана от друга планета, за да помогне в извисяването на нашата) и представител на Земята пред Галактическата Федерация
Тя разкри, че Галактическата федерация се опитва да накара правителствените лидери да осъзнаят, че времето за Ракриването е вече отминало. За федерацията нещата не се развиват достатъчно бързо

Сиера казва, че лидерите на Земята имат време до 4-ти август, преди Галактическата федерация да поеме нещата под свой контрол. 4ти Август е божественият краен срок за земните лидери да отприщят събитията около Разкриването.
Има различни нива на енергия, които се излъчват към Земята и различни подравнявания на планетите, като на 4-ти август ще има едно такова подравняване.

Преди 4-ти август Галактическата федерация няма разрешение да кацне на Земята. Би било в нарушение на човешкия планетарен еволюционен процес. След 4-ти, нуждата на Божествения план за Възнесението получава приоритет над свободната воля на хората, които са срещу Разкриването.
Тя казва, че от край време лидерите не са действали според плануваното и сега може да се наложи те да бъдат принудени да действат, ако не започнат да разрешават определени неща да се случат.

Галактическата федерация (ГФ) каза на световните лидери: „Ако не се задействате, ще използваме Олимпийските игри за нашата цел.”

Тя каза, че е имало споразумения да се поставят правилните хора на правилните им места по време на Олимпийските игри. ГФ работи над няколко различни сценария, вместо само един. Би могло да се случи така, че едно галактическо същество – участник в играта – излезе пред публиката, за да покаже по време на игрите своята истинска форма от по-високо измерение. Или космически кораб да кацне по време на някое събитие. Или да се появят НЛО там, където репортерите наблюдават.

Сиера каза, че ще разберем, че нещата са пред разкриване, когато някой от правителството на САЩ излезе пред публиката, или когато започне да се оповестява по новините в САЩ.

Имаше много наблюдения на космически кораби от известно време. Качеството на свидетелите е „невероятно” – казва тя. Случва се много, но просто не излиза на бял свят достатъчно бързо. Има много хора, които снимат в момента, но техните материали не са разрешени да се публикуват.

ГФ няма да се задоволи с това зрителите да виждат нещо да се случва в замъглени обстоятелства. ГФ иска хората да имат възможност да виждат корабите със собствените си очи.
На САЩ и на другите правителства им беше дадена възможност да оповестят информацията, която имат, или в противен случай Галактическата Федерация ще го направи.
Сиера каза, че определен екип от Сценарий 2012 и InLightRadio ще отидат на мястото и ще предадат репортажи за събитията.

Стрелбата в Денвър беше опит да отклонят плана на президента Обама да изпрати високопоставени служители на американското правителство да оповестят Разкриването чрез публично разкриване на документи.  Но случаят възпря плана и принуди Обама да се върне към контактите си и да запита „ Какво да правим сега?”

Други правителства изчакват своите крайни срокове за публикуване на документи, но всеки път когато Американското правителство трябва да го свърши, се случва пожар или стрелба.

Сиера описа едно време, което ще настъпи след няколко месеца, когато галактически и земни деца ще се срещнат и ще кажат на възрастните: „Достатъчно. Ние сме тук, за да ви покажем пътя и е време да ни чуете”.  Тя каза, че сега децата се подготвят на корабите, за да изиграят тяхната роля когато времето настъпи.

Има систематични стъпки, които се организират. Някои от тях се преместват, но има определен план. Тъй като правителствата забавят нещата и блокират някои неща, които са готови да бъдат пуснати по телевизиите, ще има нужда от принуда за излъчванията.

Времето на Олимпийските игри е идеално. Целия свят гледа. Това е времето, в което всяка държава има представители и се следи от много хора. Ще видим и доста красиви изпълнения от атлетите. Тя предсказва, че световното съзнание ще започне да се издига много бързо в следващите две седмици.

Имаше стотици кацания, но всички те бяха скрити от обществеността. ГФ казваше отново и отново това е следващото нещо, което трябва да направите. Но провлачването забавяше напредъка или го спираше.

Има постоянно движение през времевите рамки, за това как нещата ще се развият в бъдещето. Но нещо ще трябва да се случи в най-близко време.

Превод: Златолин

http://the2012scenario.com/2012/07/sierra-neblina-takes-us-backstage-on-disclosure/





Гласувай:
2



1. vencivvg - СТАВА ИНТЕРЕСНО
31.07.2012 13:39
Хайде още малко остана. С интерес очаквам какво ще стане на 4-ти Август.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2580978
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол