Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.08.2012 16:40 - Житен кръг в Германия – от 3 август 2012 г.
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 1860 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Житен кръг в Германия – от 3 август 2012 г. Видео:

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=OB8lSpRxl6Y

Kornkreis Andechs 2012

Published on Aug 6, 2012 by AndechsNews

Channeling im Kornkreis in der Nдhe von Andechs am 03. August mit Gaby Teroerde und Siegfried Trebuch.
Mehr Infos unter:
http://www.siegfriedtrebuch.com/
http://www.gabyteroerde.com/
http://bewusstseinsentwicklung.com/


Ченълинг в житния кръг близо до Андекс на 3 август 2012 г. със Зигфрид Требух и Габи Терьорде


З: С кого говорим днес?

Г: Говорите с народа на Сириус. Нашата задача е да подкрепяме тази планета, все още и отново, и отново. И днес ще опишем защо сме оставили тук информация.

З: Моля те да ни обясниш какво означава този житен кръг.

Г: Това е капсулирана информация, която е необходима, за да се събуди този народ, да се разтърси, да се задвижи. Не е напразно, една мрежа..., където много неща заедно образуват едно цяло. Този народ трябва също да се задвижи, трябва да създаде енергия, която възниква винаги, когато има движение. Това е призив за тази страна, най-после да стане активна и да помага, в този специален момент, в тъканта на тази Вселена... За да ален момент.ижи. о образуват едно цяло.може да се извърши промяна. Защото тя трябва да се извърши. И тази промяна е много по-приятна, когато хората се включат.

З: Казваш, че това е призив към народа. Към немския народ или към кой народ?

Г: Житни кръгове се създават в много страни. Няма много възможности за предаване на тайни, скрити знания. Въпреки това този житен кръг с неговата комплексност е предназначен за немскоговорящите страни, защото те ще имат своята роля в настъпващите събития, ако те се включат, ако много повече немскоговорящи хора осъзнаят тази задача. Местоположението на житния кръг в този случай е много важно и точно и е избрано съзнателно.

З: Защо избрахте точно това място за този житен кръг?

Г: Това място е разположено централно. Това означава, че е в район, който ще е важен, още сега е важен, защото излъчва енергия надалече и достига много хора. И точно за това става въпрос. Земята се променя. Тя прави това от само себе си, но хората имат много по-голямо въздействие, отколкото осъзнават, и ние искаме да стигнем до тях, за да могат хората напълно съзнателно да се включат в промяната, а не да се объркат в нея, както би се случило, ако продължат да спят. Те трябва активно да дадат своя принос. И това е нашата мисия. Ние помагаме, където можем - енергийно, за защита, обучавайки и с нашите контакти, които установяваме – като или напълно съзнателно работим с хора, или несъзнателно по време на сън, и всичко достига кулминацията си в това време.

З: Ти казваш, че става въпрос специално за това, хората в немскоговорящия регион да се събудят и да се активизират. Какво трябва да направят хората?

Г: Те трябва да осъзнаят, какво се случва около тях. И те трябва да разберат, какво не върви както трябва. И не трябва повече да мълчат. Хората са много засегнати от всичките промени, които вече се случват, които водятнем до тях, за до.а енергия надалече. по-скоро към хаос, към това хората да не са свободни, а подчинени. И хората го допускат, оставят това да се случи. Невероятно е!

И ние ви събуждаме - ако вие искате да го приемете. Защото вие можете да се включите в тази промяна и можете да направите това, само ако сте будни, осъзнавате какво става и престанете да играете в тази голяма игра, която скоро ще свърши. Обърнете погледа си към състоянието около вас. Спрете колелата, които се въртят във ваша вреда. Помогнете заедно, спрете тези колела, щом това не са колела, които действат изграждащо.

Мрежи, които са изпълнени с любов и са конструктивни. Намесете се, ръка за ръка, заедно, помагайте си един на друг, бъдете опора един на друг, информационен поток, който върви от един човек към друг, събужда, прави хората осъзнати.

И не се оставяйте да попаднете в тази тъмна пролука, която се разширява все повече. Останете себе си, в истината, в честност, в надежда и в очакване, защото ще се случи. Ние сме на ваша страна, силни, но вие сте по-силни, защото е ваше право да действате активно тук, на тази планета, да се включите, и също във вътрешната борба, да останете в светлината. Ние сме служители на Светлината, вие също, ако си спомните за това - защо сте тук в това време.

З: Ние вече имахме контакт с вас по време на работата ни по книгата, където разговаряхме подробно с вас. Ние знаем, че вашите кораби се намират около земята, за да подкрепяте развитието, да го наблюдавате и следите. Участвал ли е някой от вашите кораби в създаването на този житен кръг?

Г: Да, корабът е станция в орбита около земята. Нашата група действа оттам. Оттам имаме възможност да въздействаме във всяка точка на вашата планета. Ние можем, но не винаги ни е разрешено. Тези източници на информация, които наричате житни кръгове, са ни разрешени, защото тук можем да въздействаме както на енергийно, така и на информационно ниво, много фино, тайнствено, привличащо. Всеки, който разглежда тази картина - няма нужда да е на мястото, няма нужда да е влязъл в контакт с тези енергии, със силовото поле, което дълго време продължава да действа – всеки ще бъде променен, вътре в него ще оживеят късчета информация.

З: Ние вече се възхищавахме на житния кръг, той е чудесно изработен. Колко време продължи създаването на този житен кръг?

Г: Секунди. Защото това е една концепция, която е приготвена, която енергийно и многоизмерно представлява едно изображение, което е разположено тук и eнергиите са толкова силни, че триизмерните физически енергии се пречупват.

З: Какви енергии използвате, за да създадете такъв житен кръг?

Г: Това е силата на мисълта, която се насочва енергийно. За целта са необходими няколко от нас и има достатъчно енергия, за да се създадат такива прости изображения. По-трудното е по-скоро да се открие къде е необходим един житен кръг, къде най-правилно да бъде разположен. Защото ние много често свързваме земни енергии и силови места с нашите послания.

З: Когато наблюдаваме житния кръг от въздуха, установяваме, че има 12 “зъба”. Това има ли някакво специално значение?

Г: Това изображение е многослойно по своята информация. 12 е числото, където всичко се завършва. Числото на тази година, когато също се случва завършване и може да започне нещо ново, което води до истинско съвършенство. Съдържат се послания и информации на много нива. Нумеролозите между вас ще открият едно, географите – друго, интересуващите се от геометрия – още нещо, а духовните, сензитивните хора ще открият други неща. Ясно виждащите хора разбират, че това изображение не е възникнало близо до Земята, а носи енергийна структура високо нагоре към небето.

З: Как можем да посещаваме този или други житни кръгове, да използваме тази енергия или този житен кръг?

Г: Вие само трябва да оставите това изображение да въздейства върху вас. Възхищавайте му се, отворете се. От вас зависи да сте отворени, няма нужда от нищо повече. Да сте отворени, и тогава прониква това, което може да проникне, защото имате доверие в нас и в нашите действия, които извършваме от доста време. Действия от всякакъв род. Скъпи приятели, вие никога не сте оставени сами. И ние сме отново тук, за да ви напомним това.

З: Ти каза преди малко за актуалните процеси и че хората се държат много пасивно. Какво бихте желали ние да правим активно, как да променим нещата? Ние често се чувстваме безсилни и малко или повече наблюдаваме какво се случва ействияерие в нас и в нашитедеа проникне. ре къв житен кръг?около нас.

 Г: Но вие можете да се обединявате със съмишленици. Не всички хора са спящи. Или не всички хора са в състояние да използват тези лоши обстоятелства за себе си и за лична изгода. Много хора искат да живеят добре, искат да правят добро, искат да живеят в любов. Чувстват се сами в един свят, който им е чужд.

Намерете се, обединявайте се, също и с вашите братя и сестри извън тази планета, мислено. Поканете ни, по енергиен начин, и тогава много неща са възможни, защото в една група на съмишленици се генерират енергии, които дават възможност да се създадат по-добри обстоятелства в свят, който е студен, да се живее в топлина, да се създават острови, които защитават, носят през това време, което сега става бурно.

Ето защо това намиране един на друг е толкова важно, защото поотделно човек може да се чувства почти като жертва, когато времената станат по-бурни, а те ще трябва да станат такива, защото само така може да се извърши крайната промяна. Обединявайте се и живейте заедно по такъв начин, който считате за добър и изпълнен със светлина.

Експериментирайте, защото още има време, но не трябва повече да си криете главата в пясъка и да си мислите, че всичко ще се оправи просто така. По-добре ще е, ако се включите активно. Ако се оставите да ви движат и сте пасивни консуматори, всички тези промени и многото подаръци, които носят промените със себе си... Ако само пасивно приемате тези неща, вие не сте достойни, не сте равни да станете, да стоите на наша страна, защото ние извършваме нашата служба, и вие вършете вашата.

 З: Ние оценяваме тази възможност тук да се свързваме тук с вас чрез тази ментална форма. Но много от нас биха искали да влязат в директен контакт с вас, да комуникират по-тясно с вас, отколкото чрез житни кръгове или ментално. Кога ще имаме възможност да установим директен контакт с вас?

 Г: Скъпи приятели, това е опасен въпрос. Защото може би още не сте дорасли за това. Ние знаем, че нашият външен вид буди страх, защото е по-различен от човешкият външен вид, с който сте свикнали. тойни, равни е н си но и а в пясъка.ННие сме човечни, подобни на хора, но все пак не сме хора, а всичко различно отначало буди страх. Когато се научите да виждате отвъд външния вид, да виждате по-дълбоко, да чувствате по-дълбоко и да откривате какво намерение се крие зад фасадата, какви доброжелателни енергии могат да бъдат почувствани, когато вие стоите срещу нас, тогава ще е дошло времето. Ние ще установим контакт, сега  контакт контакт ето.нас те свит.лно.а с отделни хора, после с много.

 З: Много благодаря за това много интересно послание. Ако искаш да споделиш още нещо с нас, ще се радваме.

 Г: Искаме преди всичко да ви обърнем внимание на това, че това присъствие, което усещате тук в този житен кръг, на това място, е нещо, което винаги ще е тук, дори когато житото бъде ожънато. Това място е ваксинирано с информация.

 Вие можете да му се наслаждавате, ако искате, по физически начин. Но можете, независимо от това, да се свързвате с енергиите, когато само наблюдавате снимки.

 Но осъзнавайте, че това са моментни послания. Защото ние преживяваме промяната. Ние усещаме какво ви е нужно като информации, като енергийни импулси, които искат отново да отворят нещо, когато вие се развиете още. Ние подкрепяме, където е нужно, когато е нужно.

И така, обединявайте се мислено с нас и се молете да получите това, което ви е нужно в момента, като индивид, като група, като общество. Тази молба ни позволява да “изливаме” нашето въздействие, да сме ваши истински приятели, истински придружители в това важно време, което има въздействия - много по-големи, отколкото можете да си представите. Защото тази Земя е засегната в тази промяна, но много повече тази промяна на Земята засяга останалата част от тази Слънчева система и отвъд нея, защото всичко е свързано в мрежа, като тези аспекти на това изображение, които изглеждат като плетка на кошница.

Така всичко, което става със Земята, ще има въздействия далече в други сфери на живота, в други измерения. Така че съзнавайте това, че вие имате безкрайно много възможности и сила да съдействате за всяко отделно нещо. Всеки поотделно ще има въздействия с неговите действия и с неговото бездействие. Помислете за това. Ние ви изпращаме нашата сила и нашата радост за това, което ще дойде.

Предаването приключи успешно и е признато за безпогрешно.

 http://wirsindeins.wordpress.com/2012/08/07/eindringlicher-aufruf-aus-deutschem-kornkreis/

 

 

 

 

 
Гласувай:
1
1Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2049723
Постинги: 989
Коментари: 96
Гласове: 912
Календар
«  Юни, 2020  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол