Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.08.2012 16:58 - Какви са тези триъгълници в небето?
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 1925 Коментари: 0 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Какви са тези триъгълници в небето?

Резюме от радиопредаването „Let’s Talk 2012 and Beyond“ по blogtalkradio от 14 август 2012 г.

Дейв и Сиера Неблина разговарят със слушатели от целия свят за новите звездни кораби, които се появяват като съзвездия с триъгълна форма

Следва резюме с посочване на минутите/секундите от записа на радиопредаването. Цялото предаване на английски език можете да прослушате тук:

http://www.blogtalkradio.com/inlight_radio/2012/08/15/lets-talk-2012-and-beyond
Let’s Talk 2012 and Beyond, 14 август 2012

Водещи на радиопредаването:  Dave Schmidt и Sierra Neblina

0.37 –   Дейв съобщава какви теми ще се обсъждат в предаването и защо на Олимпийските игри не бяха наблюдавани звездни кораби. Той и Сиера говорят за масивните кораби-майки, които се виждат в нашето небе.

23:52 – Dave представя Стивън Кук (Stephen Cook), редактор за новините на Интернет-сайта “the 2012 Scenario” и водещ на радиопредаването “The Light Agenda” по “InLight Radio”. Стивън разказва, че е виждал триъгълна конфигурация от три ярки звезди в небето над Сидни, Австралия. Конфигурацията е била много голяма, ниско в небето, и закривала всичко между тези три точки. Той смята, че това сигурно е кораб-майка. Той споменава, че е говорил с Linda Dillon (медиум), която потвърдила, че това е галактически кораб, дълъг 150 мили. Той говори и за други, които са го виждали.

30:58 – Сиера описва, че е видяла кораб на 10 август, огромен триъгълник. Тя го помолила да потвърди, че е кораб-майка. Той включил оранжева светлина и после ярка светлина замигала в отговор. Много хора й писали, че също са го видели.

30:12 – Дейв говори по-подробно за неговите наблюдения на триъгълна форма в небето над Северна Каролина. Той наблюдавал обекта с бинокъл, което още повече го убедило, че това е кораб-майка. Между трите светли точки нямало звезди, а имало звезди навсякъде около триъгълника. Корабът-майка закривал светлината на звездите зад него.

37:48 – Стивън говори за церемонията по закриването на Олимпийските игри в Лондон и колко доволен е останал, че Галактиците не са се появили. Той очаква повече раздвижване в много близко бъдеще.

39:17 – Слушател на име Пат, който живее на 100 км на север от Пърт, Австралия, говори, че наскоро е наблюдавал през деня огромен, кораб във вид на облак.

43:46 – Алън Аткинсън, изследовател от екипа, говори, че е видял три ярки звезди в триъгълна форма три последователни вечери, като се започне от 10 август, петък, близо до Монтерей в САЩ.

47.05 – Слушателка на име Колийн от Детройт описва триъгълна формация над нейния апартамент, която тя вижда, докато я описва на Дейв и Сиера! Тя я виждала и през последните две седмици. Често в небето има и повече от една триъгълна формация по едно и също време. Те са с различна големина. Преди около една седмица тя видяла права линия от светлини, каквато нямало там по-рано. Различните формации понякога се движат като група.

52:42 – Алън чете от записа на радиопредаването от 13 август “Един час с ангел”, интервю с Ащар. Ащар обяснява за формата и цвета на корабите и посоката в небето, където може да се види кораб, в зависимост от това къде на планетата гледа човек. Сега в небето има различни кораби от различни галактически цивилизации. Разкриването вече е в ход.

1.00:12 – Слушателка на име Синди от Бермуда говори за звездна формация, която е видяла на 8 август. Усетила шум, идващ от голям черен триъгълник на иначе обсипаното със звезди небе. После на 10 август видяла отново триъгълника и този път той започнал да се движи  надясно, а когато тя погледнала наляво, видяла друга триъгълна форма, четири пъти по-голяма от първата.

1.11:00 – Слушател на име Майкъл от Северна Невада казва, че преди две седмици забелязал огромен черен триъгълник в небето. Той си помислил, че може да е дълъг 150 мили и бил много близо. Той ще се опита да направи снимка на кораба. Той говори как наблюденията на кораби пробуждат хората.

1:19:07 – Слушателка на име Сюзан от Минесота казва, че е видяла по-малки кораби, с мигащи светлини, после изчезнали, като направили рязък завой на 45 градуса. На 10 август видяла в небето триъгълника, а на следващата вечер видяла различни форми от светлини. Сюзан, Сиера и Дейв говорят как човек може да изпрати мисъл към корабите и да помоли за потвърждение. Те ще отговорят.

1.25:47 – Слушателка на име Джоан от Виктория, Австралия, говори, че е видяла тъмна триъгълна форма в небето, очертана от три ярки светлини, много по-големи от другите звезди.

1.31:00 – Сиера говори как наблюденията променят съзнанието на хората и как нивото на съзнанието се повишава по целия свят. Това е само началото и ще продължи да се ускорява и ще доведе до Разкриването.

1.39:23: – Слушателка на име Анджели от Кънектикът говори, че е видяла триъгълна форма миналата нощ, на 12 август. Тя помолила галактиците да придвижат кораба, за да потвърдят, че са тук. Те не се преместили, но тя почувствала как любяща енергия идва към нея. Тя си помислила, че й казват да има търпение.

1.47:12 – Слушателка на име Тери от Орегон описва какво е видяла на 8 август. Тя видяла ярка светлина, която тихо пресичала небето. После видяла още две. След това видяла триъгълната формация. Тя си отишла в къщи, после се върнала и видяла ярка светлина, която греела точно към нея. Тя била на мястото, където преди това бил триъгълникът. После тя се обърнала и усетила изключително силно енергийно поле около себе си.

1.55:01 – Graham Dewyea (Греъм Дуйе), създателят на InLight Radio, се включва в предаването и говори, че е видял малки светлинни кораби над дома си. Той описва формата на корабите и как те сякаш излъчвали усещане за спокойствие. Той видял също така ярка звезда, летяща над дърветата, което явно не е било звезда. Била твърде ниско. Той говори за комуникация с корабите. Сиера и Дейв говорят за Греъм, за отношенията помежду си и как потокът от енергия в екипа на "the 2012 Scenario” е такъв, какъвто ще е в Новия свят след Възнесението.

2.04:11 – Слушателка на име Дарла от Ню Мексико казва, че е видяла триъгълната форма в небето преди няколко дена. Преди месец тя помолила галактиците да се покажат по-отблизо. Тя погледнала нагоре и видяла по-малък кораб с дължина около 100 фута точно над главата си.

2.11:50 – Слушател на име Ред от Ню Мексико говори, че е видял триъгълната форма и е имал визуализация, че е бил в галактическа лечебна камера.

2:25:30 – Дейв и Сиера говорят как да се ориентираме в сегашните времена. Да развиваме нашата комуникация с вътрешния си водач, с нашите духовни водачи и с Източника, да се обичаме един друг без осъждане.

Източник:

http://the2012scenario.com/2012/08/lets-tlak-2012-and-beyond-8-14-12-program-summay-what-are-those-triangle-patterns-in-the-sky/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=lets-tlak-2012-and-beyond-8-14-12-program-summay-what-are-those-triangle-patterns-in-the-sky

Гласувай:
6
1Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2097440
Постинги: 989
Коментари: 99
Гласове: 912
Календар
«  Септември, 2020  
ПВСЧПСН
123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
282930
Блогрол