Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.08.2012 14:06 - НОВИ ИНТЕРЕСНИ НОВИНИ ОТ ФОНДАЦИЯ “KESHE”
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 7554 Коментари: 3 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
НОВИ ИНТЕРЕСНИ НОВИНИ ОТ ФОНДАЦИЯ “KESHE” И ЛИНКОВЕ ЗА БЕЗПЛАТНО СВАЛЯНЕ НА ПАТЕНТИТЕ ЗА АНТИГРАВИТАЦИОННИ И ПЛАЗМЕНИ СУПЕРТЕХНОЛОГИИ. 17 август 2012, петък

Данните по-долу допълват и доразвиват темата за фондация “KESHE”  на иранския учен д-р Мехран Таваколо Кеше, която  за първи път  бе  публикуваната в българското интернет пространство в този блог на 17. 06. 2012.  Тази е първата статия:

 http://blogzaserioznihora.blogspot.com.es/2012/07/keshe.html

 

Най – напред искам да покажа  един декрет, с които президента Барак Обама блокира и създава информационна мъгла около проведената среща на учени на 21. 04 . 2012.  Белгия , на който присъстват учени от най-висок клас на НАСА , както и на  други организации и ведомства на САЩ. Още в самото начало на срещата тези американски представители веднага разбират, че  всъщност Мехран Кеше директно иска  да освободи създадените от него технологии. Учения демонстрира в реално време пред очите на посланниците своите методи за намаляване на  физическо тегло на материята. Веднага след това американската делегация се оттегля и напуска научния форум, а още на следния ден Обама издава декрета си, с мотива , че  иска да се  блокира фондацията заради свободен трансфер на технологии. Американските учени веднага си дават сметка колко назад са в изследванията и постиженията си спрямо  иранските си колеги. Ето декрета:

 

http://content.govdelivery.com/attachments/USTREAS/2012/04/23/file_attachments/108232/2012iransyria.eo.rel.pdf

Самия учен  декларира , че собственността  върху неговите изобретения е на цялото човечество и затова  свободно и напълно безплатно я споделя.На обвинението и мотива за декрета на Обама, че технологията може да бъде ползвана срещу човечеството,  Мехран Кеше отговаря тук:

http://www.keshefoundation.org/en/media-a-papers/keshe-news/313-us-presidential-decree-and-keshe-foundation-response

С две думи казва, че всяка авангардна технология е като добре подострена шпага от двете страни  и може да служи както за добро в ръцете на един  високоморален човек,  така и за злини в ръцете на лоши хора.

Кеше е изпратил поканата си към всички държави в света, ето адреса за България:

BULGARIA embassy@bulgaria.be, comm-rep-sof@ec.europa.eu

Заявил е, че той няма да публикува в сайта си  кои държави са му изпратили отговор за или против, но ако човек пожелае да узнае това,  може спокойно да се обърне към  своето правителство с този въпрос,  като посочи горните и-мейли.

Има предварително насрочена среща  на представителите на държавите на 06.09.2012. Заявилите готовност правителства  да изпратят свои представители учени на 21.09.,  ще декларират тази си готовност на предварителната среща на 06.09.2012.

Още през декември 2011г. Кеше прави дмонстрации пред директорите на авиокомпания “Боинг”. След като те мислили 2 месеца,  отговора,  който  те дали на учения бил,  че тази технология е много опасна и ще застраши продажбите на техните самолети,  а те са вкарали в този бизнес милиарди долари.

Думите на Мехран Кеше отправени към хората са  горе- долу  такива в резюме:

 

“Един полет от Техеран до Вашингтон е проблизително около 5 до 10мин. Капацитет за товар – около няколко хиляди тона. Нека правителствата да знаят тези възможности, преди да вземат решение за участие или не в свободното споделяне на тази технология. Този полет не може да бъде засечен от радари. Демонстрация на тази наша технология направихме на практика, когато заловихме шпионския американски самолет "Дрон". Той дори не можа да задейства кода,  с който да се саморазруши във въдуха. Сега  се намира на сигурно място. Използването  на технологията за мирни цели, ни позволи да хванем този самолет и да го поставим в ръцете на една мирна нация.

Да направим един кратък анализ на това,  което ще се случи  по време на  демонстрацията пред публиката. Тази демонстрация няма да може да се контролира от представителите на управлението на ООН. Един път освибодена тази технология,  тя ще бъде гратис за всички,  при това без да могат правителствата да се намесват  в използването и от обикновенните граждани. От и до всяка точка на земната повърхност  ще може безплатно да се пътува в рамките на 5 –10 мин. Това е сега реалната картина  и не е откъс от фантастичен роман.

 

Сега  ви моля да предоставим тази технология на разположение на всички хора по света.Тя ще стане скоро достъпна за всички народи от така наречения Трети свят. Как и къде ще скриете вашата собственост, ако   стане така, че хора от от тези най-изостанали страни сега се появят в близост до вашия град, при това без да ви питат? И тези хора ще поискат същия стил и ниво на живот, каквито вие имате! За съжаление не сте разбрали,  че всичко се е променило с нашето откритие.

Затова правителствата трябва да се разберат помежду си,  защото сега всички народи ще имат еднакво знание и технологии и ще са равни.Значи няма да е възможно да продължи да съществува частния европейски клуб на Съвета на Обединените Нации,  който да блокира  тези внезапни движения  и който действа в полза на частни и индивидуални интереси под несправедливия настоящ протокол на ООН.

 

Така ще се появи една нова структура на едни истински Обединени Нации за всички граждани на земята.”

Тъй като данните в Уикипедия за учения и неговото откритие са изключително орязани  и миниатюрни, тук давам един линк, на който има 50  патентовани открития .Това е частна колекция – уикипедия на всички най-нови актуални технологии за свободна енергия.Sterling D. Alland  е събрал всичко това.

Линк към цялата колекция- частна Уикипедия:

http://peswiki.com/index.php/Main_Page

 

линк към подробна информация за технологията на Мехран Кеше в същата Уикипедия

http://peswiki.com/index.php/Directory:Keshe_Foundation

 

На горния линк има и видео демонстрации от самия учен.

Неговите патенти са регистрирани в

Европейския патенетен регистър тук:

http://planetagea.files.wordpress.com/2012/07/european-patent-register-keshe.jpg

 

ДВАТА  ПАТЕНТА,  ЗАЕДНО С ПРИЛЕЖАЩИТЕ ЧЕРТЕЖИ, СХЕМИ И ПОДРОБНИ ОБЯСНЕНИЯ  НА УЧЕНИЯ  ЗА ТАЗИ ТЕХНОЛОГИЯ,  МОГАТ ДА БЪДАТ СВАЛЕНИ В PDF ФОРМАТ ОТ ТУК:

 

1.МИКРОПЛАЗМЕН РЕАКТОР

http://depositfiles.com/files/ddbjiwd25

 


2.ГРАВИТАЦИОННА  И  ЕНЕРГИЙНА СИСТЕМА

http://depositfiles.com/files/t8z5jrp3t

 


Източници:

http://www.keshefoundation.org/phpbb/viewtopic.php?f=2&t=2526&p=4605#p4605

http://planetagea.wordpress.com/2012/07/24/la-fundacion-keshe-convoca-a-320-paises-el-6-de-septiembre-para-liberacion-de-patentes-tecnologicas-que-cambiaran-el-mundo-crisis-energetica-escasez-de-agua-hambre-podrian-ser-resueltas-y-s/

http://planetagea.wordpress.com/2012/08/17/cronicas-desde-las-piramides-de-bosnia-novedades-muy-interesantes-sobre-la-fundacion-keshe-y-su-tecnologia-las-patentes-ep1-770-715-a1-y-ep1-770-717-a1/


http://elcientificojuan.blogspot.com.es/2012/07/invitacion-la-paz-mundial-ii.html#more


Конструкция и превод на статията: Миоджералвомбо

http://blogzaserioznihora.blogspot.com/2012/08/keshe.html

 




Гласувай:
6



1. podvodni - Подводни
21.08.2012 14:19
Това вече е друго нещо. Свободната енергия принадлежи на всички ни. Няма нужда от посредници, каквито се явяват правителствата, защото именно те са против обикновените хора и са се поставили в услуга на сатанистите.
цитирай
2. audan - Чакам 21.09.2012 г.
22.08.2012 00:07
Заявил е, че той няма да публикува в сайта си кои държави са му изпратили отговор за или против, но ако човек пожелае да узнае това, може спокойно да се обърне към своето правителство с този въпрос, като посочи горните и-мейли.


:)))
Това е хитро! :)))
цитирай
3. musarata - остават 2 дена
19.09.2012 14:36
преглеждам схемите ще се направи един малък модел ако всичко е реално :) супер

Свободна енергия има на всякъде .Писна ни от алчни продажници .
Как може през първата и втората световна такъв бурен подем в науката а сега буксуваме на едно място от 50 години, а се пръскат милярди.
Как може да има гладни деца все още като трябваше, до сега луната да ни е станала оранжерия.
Как може да има пълно безхаберие на политическата вихрушка хората гладни ходят нямаме пари за ток .Трябва да запазим първите места за научния форум.

Повече не се говори от тук нататък само действия и пълно описание интернет постигнати резултати.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2580809
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол