Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.08.2012 18:59 - Интервю със СИЕРА НЕБЛИНА, Галактически посланик
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 1541 Коментари: 0 Гласове:
-1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
ИНТЕРВЮ със СИЕРА НЕБЛИНА – част 1

Интервю със Сиера Неблина в радио-предаването “The Light Agenda” – част 1

(Свободен превод със съкращения)

Публикувано на 23 август 2012 от Стивън Кук (Stephen Cook)

Това е Първа Част от интервюто ми с моята приятелка и колежка Сиера Неблина.

Това е интервю със Сиера, която е редактор на сайта “The 2012 Scenario” (“Сценарий 2012”) и работи също така в радио Inlight, където е водеща на радиопредаването “Let’s Talk 2012 and Beyond” (“Да говорим за 2012 година и за след нея”) заедно с колегата редактор Дейв Шмит.

Тя говори за трудния си живот и как е станала приемник на висше същество от Плеядите. 

Можете да чуете цялото интервю на английски език тук:

http://www.blogtalkradio.com/inlight_radio/2012/08/02/the-light-agenda

Stephen Cook (SC): Сиера Неблина е Галактически посланик и тя е участник в най-горещите събития, за които ще говорим след малко. Но нека първо ви я представя:

Сиера е на 42 години. Родена е в Орландо, Флорида. Има двама братя и една сестра, но също така има и много необичайно детство.

Тя е служила при воените, дори е била в Ирак по време на операцията “Пустинна Буря”.

Най-важното е, че тя е Плеядински приемник и сега ще говорим за това как и кога се е случило това.

Но преди това:
По-рано тази седмица в радиопредаването “Cosmic Vision News” (“Космическа визия - новини”) ти говори за среща, на която си присъствала, точно преди началото на церемонията по откриването на Олимпийските игри. Можеш ли да ни споделиш повече подробности за тази среща?

Sierra Neblina (SN): Срещата се състоя четвъртак вечер, точно преди церемонията по откриването. В състоянието си на сън аз посетих тази среща.

SC: И къде се състоя тя?

SN: Тази среща се състоя на звезден кораб. И беше в една голяма стая с много различни хора, ангели и галактически представители. Имам чувството, че бяхме към 50 до 75 същества в тази стая.

SC: Можеш ли да ни кажеш кои бяха някои от посетителите?

SN: Не мога да ти ги изброя всичките, но имаше много ангели и галактически представители от различни нации или галактики и кралицата на Англия беше там с двама придружаващи. Също така имаше представители на Съединените щати и Русия, Китай и Северна Корея.

SC: Щом кралицата е била там, като представител на кралската фамилия, това значи ли, че и Обама е бил там или някой, който да го представя?

SN: Не, имаше някой, но не беше всъщност някой представител на Обама, защото срещата беше за хората и организациите, които не спазват обещанията си и техните договори, съставени преди една година от Галактическата Федерация.
Не, Обама го нямаше, защото той се опитва да изпълни обещанията си... Имаше един джентълмен и още двама души с него... Това, което успях да почувствам е, че този човек е с голяма власт и влияние.

Разбрах го от начина, по който му говореха директно относно медиите и как помага да се потискат известни информации чрез пресата на Съединените щати. Така, че това беше нещо като негово порицание...

SC: Значи и кралицата беше там. Ти беше споменала, че тя е на 800 години?

SN:  Не мога да говоря по-конкретно още за нея, но хората трябва да знаят, че тя се намира в разгара на тежки разговори и договаряния с Галактическата Федерация и Ангелските същества относно различните времеви линии, които трябва да посрещне, а не успява да го направи още.

SC: Значи е тя в нейния човешки вид? Не е в галактическа или духовна форма, Кралицата е лично там на тази среща?

SN: Правилно.

SC: Тя всъщност контролира много от нас, повече от колкото сме си мислели?

SN: Да. Тя има много работа за вършене що се отнася до договорите относно финансните институции... Всичко ще излезе на яве скоро...

SC: All right. So, basically she was told, “You’ve broken the agreements, and this is what’s going to happen.” So, what was she told was going to happen?

SC: Значи на нея й е било казано: “Вие не спазихте споразуменията и това е, което ще се случи." И така, какво й казаха, че ще се случи"

SN: Дискусията за всеки беше различна, тъй като имаше много хора, които не бяха спазили по един или друг начин споразуменията...
So, for, like I had mentioned before, the US person was blocking information coming through media, because there’s been some filming and some shows and some information that’s supposed to be coming forward that’s been being blocked by this particular individual, or his organizations.
Както споменах, американския представител и неговата организация са блокирали информацията, която е трябвало да бъде пусната по медиите...

За Кралицата това е информация, която тя е трябвало да пусне относно Разкриването, и нейната роля и тази на фамилията й във финансовата система и различни други организации, които са работили зад кулисите и контролирали много неща не само във Великобритания, но и в цял свят.

SC: А каква беше твоята роля на срещата?

SN: Една от задачите ми беше да наблюдавам и после да информирам, на какво станах свидетел.

SC: Значи не се отнасяше за Олимпийските игри, просто по случайност се случи в деня преди тях?

SN: Да. И не съм сигурна как са довели кралицата на Звездния кораб, но тя беше там в своята физическа форма...

SC: А ти как се яви там?

SN: С помощта на би-локация. Бях в заспала в леглото си, после станах, за да свърша различни неща, дори разговарях с някои хора. Но аз имам възможността да бъда на две различни места по едно и също време...

SC: Значи тази среща нямаше връзка с Олимпийските игри? От къде се разпространи датата 4-ти август като за краен срок?

SN: Имаше връзка с Олимпийските игри, защото времето за тях се споменаваше в разговора и нещо от рода на: "Всички вие трябва да разберете, че всички вие обещахте да спазите крайни срокове, които не спазихте, и трябва да разберете, че ние ще вземем нещата в свои ръце”, в смисъл, че ние можем да "узурпираме" вашите медии по време на Олимпиадата...

Дайте възможност на хората да разберат, че тук присъстват Галактици или направете това, което казахте, че ще направите и хайде това да се развие по начина, по който планирахме да стане. Те имат план нещата да се развият по естествен начин, да се даде възможност на хората да приемат нещата...
Те казаха, че ние бихме могли да направим различни неща... Бихме могли да приземим кораб на стадиона насред Олимпиадата; бихме могли да пуснем летящи чинии над игрите...

SC: Което направиха на откриването...

SN: Така показаха, че могат да направят и това и че трябва нещата да се развиват вече... Бяха разгледани няколко варианта за това и в крайна сметка решиха да направят видим този светлинен кораб по време на фойерверките на церемонията по откриването.

SC:Но не беше излъчен по никой от официалните телевизии.

SN: Не знаех това.

SC: Прегледах цялата церемония и кадрите бяха снимани отвън, от очевидно изгодна позиция за екипа на новинарската емисия на Sky News.
Връщайки се на въпроса за 4-ти Август, как излезе информацията, че тази дата ще бъде така наречената божествена крайна дата за Разкриването? Дори и Архангел Михаил беше казал, че божествената крайна дата вече е минала.

SN: Трудно е да се каже откъде се разпространи, тъй като дори представителите на Галактическата Федерация са толкова много. Но както ми обясниха, има много подреждания на планети и звезди, енергии, които постоянно се изливат върху земята, докато наближаваме центъра на Галактиката.

Така както ми го обясниха, има много от тези енергии, които трябва да се използват, за да се освободят съзнанията на хората и тяхната сила да бъде използвана за енергийните портали, които наближават планетата ни при определени периоди от време.
Тази година се случват много такива и 4-ти август се случи също такъв ден.

SC: Порталите, за които чухме във връзка с датите 11-11-11 и 12-12-12.

SN: Да, и е интересно, защото не е само енергийно събитие, но и такова на съзнанието. То е издигане, активиране на ДНК-то ни, на нашите кристалинни тела, на енергиите ни. Случва се на много различни нива.
И 4-ти август беше една такава дата. И ние трябва да разпространим информацията на хората, защото сме изоставаме от графика.

SC: Какво мислиш, че ще се случи следващата седмица или месец?

SN: Вярвам, че още от следващата седмица ще започнем да виждаме много документи да стават достояние на обществото и много информации в различните среди да бъдат оповестявани, включително доказателства за извънземен живот и правителствени агенти, които са работили с извънземни устройства.
Напоследък се усеща осезаемо покачване на енергиите, което подсказва за скорошните промени, които предстоят.

SC: Все още ли работиш в операциите за “изолиране” на негативните същества (на английски за това “изолиране” се използва терминът Containment – бел.пр.)?

SN: Да. И същата енергия, която се използва да се изолират негативните същества, да се облъчат със светлина и поставят в светлинни “контейнери”, бива изпратена и към цялата земя. Същият процес в по-голям мащаб. За това хората се чувстват по различен начин сега.
 
Ако сте позитивни, в този случай това ще ви помогне да увеличи вашата позитивност.
И в обратния случай действа. Ако сте негативни, си навреждате допълнително.

SC: Затова ли Кралицата изглеждаше толкова унила на церемонията по откриването?

SN: Така мисля...

SC: Сигурно има и други кръвни линии, които са по същия начин в момента?

SN: Да. На звездната среща не беше само Кралицата, но и други, на които им се даваха предупреждения. Посланиците на Галактическата федерация излъчват определен вид чиста светлинна енергия – сила, която оказва голямо влияния върху негативните същества. За това можете да си представите, че на Кралицата и другите подобни не им беше много удобно на срещата.
А особено за нея мога да кажа, че съм свидетел от два месеца, че не само я предупреждават, но също е подложена на “светлинен контейнер” – изолирана и третирана със светлина...

Интервюто продължава с въпроси относно детството на Сиера. Ето го резюмирано.

Сиера Неблина е родена в Орландо, Флорида, 1970 година. Майката на Сиера среща баща й на 16 годишна възраст. Баща й (по разказ на майка й) е капитан на въздушните сили в топ секретните програми на база McCoy Air Force. С осезаем магнетизъм и енергия, баща й бива описан като висок мъж с кристално сини очи и черни коси. Сиера наследява чертите му, но характерно за нея е, че нейните очи са кафяви, често сменяйки цвета си на светло сини. Бащата на Сиера не остава дълго в семейството. След като майка й разбира, че е забременяла с нея, тя потърсва баща й, питайки за него във воената база. Там й отговарят, че нямат човек с такова име. По-късно майка й като по чудо забравя името на този мъж и до днешен ден дори и Сиера не го знае.

По време на бремеността, майката на Сиера бива отвличана от извънземни многократно. Следващите й бракове и връзки довеждат двама братя и една сестра на Сиера. Но съпрузите на майка й злоупотребяват със Сиера, която често трябва сама да се грижи за сестра си и братята си поради дълги липси на майка й. Сиера търпи малтретиране и дори сексуален тормоз.

Но тя се ражда също така с дарби. Тя е душа, вече издигнала се над шесто и седмо измерение, инкарнирана на земята по собствена воля, за да помогне в прехода в по-високите измерения. Каквото и да й се е случвало в живота, винаги е имала усещането, че така е трябвало да бъде и че е било нейн избор. Винаги е водена от желанието да се грижи за другите.

Също така от 3 годишна тя има пророчески сънища за бедствия или катастрофи, които често след това се потвърждават от новините. Сиера обяснява, че по-късно през живота си разбира, че тези сънища представляват една от дарбите й да се проектира астрално по време на сън на тези места и да помага на хората в опасност, като им се явява да ги успокои и води към спасение.

На 9 години Сиера бива взета от социалните служби заедно с братята си и сестричката си. След много премеждия Сиера успява поне да задържи единия от братята си при себе си и накрая едно семейство ги осиновява. Другите й брат и сестра биват осиновени от други семейства.
Сиера израства в това семейство до 18-годишна възраст, след което, като завършва гимназията, го напуска...

Превод: Златолин

Източник:
http://the2012scenario.com/2012/08/transcript-sierra-neblina-on-the-light-agenda-part-12/?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=transcript-sierra-neblina-on-the-light-agenda-part-12
Гласувай:
0
1Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2049652
Постинги: 989
Коментари: 96
Гласове: 912
Календар
«  Юни, 2020  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол