Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.09.2012 21:03 - ОТКРИТИ са ПИРАМИДИ на АНТАРКТИДА ?!
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 3555 Коментари: 0 Гласове:
5

Последна промяна: 06.09.2012 21:04

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  Пирамиди, открити в Антарктида: легенди за Атлантида, загубени книги и звездни кораби?

Пирамиди бяха открити в Антарктида, според новинарски статии в Scienceray.com. Екип от 8 изследователи от Америка и Европа твърдят, че са открили доказателства за три изработени от хора пирамиди, показващи се над антарктическия сняг.

Възможно ли е Антарктида да е била в миналото достатъчно топла, че да е имало развита цивилизация, обитаваща териториите й? И по-смущаващият въпрос е дали има още сгради от тази цивилизация, които да са останали заровени под снеговете? Екипът от учени отговаря позитивно на тези въпроси с доказателствата за тяхното откритие.

Досега екипът не е разкрил много информация за това, въпреки че няколко снимки са изтекли в интернет напоследък. Ще ви оставя да бъдете сами съдии на това дали снимките наистина показват пирамидални структури или са просто скални върхове, но най-малкото тези снимки са интригуващи и изискват допълнителни разследвания. Три от снимките са показани тук:

http://scienceray.com/biology/man-made-ancient-pyramids-found-on-antarctica/#ixzz25Ni6Yhqb

Шокиращото откритие на тези древни пирамиди под дебелия сняг и лед на Антарктида би променило нашите възгледи за историята на Земята.

Учени и египтолози от дълго време предполагат, че Сфинксът е много по-стар от първоначалното изчисление – повече от 10 000 години.


Учени откриха, че има доказателства за водна ерозия по древната статуя, най-голямата в света, която подсказва за промяна на климата от дъждовна джунгла до постинна местност за няколко хиляди години.


Ако климатът на Египет се е променил така бързо, не е ли също толкова възможно да се е случило същото с Антарктическия континент.

Легенди говорят за пирамидите в Антарктида, които принадлежат на изгубения град на атлантите, покрит не само от вода, но и от лед.

В ­„Митът на Дванадесетте Световни Пирамиди”, авторът Джеймс Донахю обяснява легендата през март 2006:

Първата, казва той, се намира под леда в Антарктида. Другите са в Тибет, Лемурия (легендарен изгубен континент под Тихия океан), Атлантида, Мексико, Перу, Европа, Австралия, Канада, Средния Изток, САЩ и накрая в Египет. Вярвам, че пирамидите или поне останките от такива, са намерени...

Това, което ме заинтересува, беше едно пророческо съобщение в информацията за Антарктическата пирамида.

То казва, че структурата е портал към други планетарни системи и функцията му е да помага на извънземни същества, които са били част от историята на нашата планета, да идват и да си отиват.

„Тези същества са идвали на планетата в големи звездни кораби и са си взаимодействали с жителите на планетата ни, във водата и под повърхността”, казва съобщението.

Интересното е, че казва: „Когато тази книга бъде намерена, ледът ще се стопи от това място, откривайки звездни кораби, създадени от пирамидата, оставени като доказателство за тяхната работа и участие в историята на планетата ни”.

Много репортажи ни предупреждават за топенето на ледовете и на двата полюса.

Много от нас може би ще доживеят деня, в който целият континент Антарктида ще се покаже, както и всички древни артефакти, които са съществували едно време там.

Ако се открият огромни пирамиди и звездни кораби там, това ще промени напълно начина, по който гледаме на всичко, включително и нашия произход.

http://perdurabo10.tripod.com/backup/id1844.html

 До днешен ден не сме успели да пресъздадем великите пирамиди. Китайците бяха последните, които се опитаха, и, по думите им, опитът им е бил тотален провал.

Просто нямаме технологията, за да го извършим.

Тогава кой - или какво - е имало технологията, преди Антарктида да замръзне?

Превод : Златолин

http://www.allvoices.com/contributed-news/12897884-pyramids-found-in-antarctica-legends-of-atlantis-lost-books-and-starships

 

 

 




Гласувай:
5



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2580913
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол