Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.12.2012 17:27 - СВЕТОВНА МЕДИТАЦИЯ на 12.12.12
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 1656 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

 


 

СВЕТОВНА МЕДИТАЦИЯ на 12.12.12 :

  ГЛОБАЛЕН МОМЕНТ НА ЕДИНСТВОТО 
по инициатива на The Master Shift


На 12.12.12 групата the Master Shift моли целия свят да бъде част от глобална медитация, където всеки може да се фокусира върху позитивни мисли за нашата планета и за нас в ЕДИН И СЪЩИ МОМЕНТ.


2 медитации: по 1 за всяко полукълбо.


Продължителност: 30 минути

 

Време за медитациите:

 


Източно полукълбо:

 

 


София 14:30 ч. ЕЕТ


Sydney 11:30 pm EDT

Beijing 8:30 pm CST

Cairo 2:30 pm EET

Paris 1:30 pm CET

London 12:30 pm GMT

Moscow 4:30 pm MSK

New Delhi 6:00 pm IST

Rome 1:30 pm CET

 


 
Западно полукълбо:

 


Buenos Aires 11:30 pm ART

Mexico City 8:30 pm CST

New York 9:30 pm EST

Los Angeles 6:30 pm PT


Видеото за Глобалната медитация на 12-12-12 вече е преведено на 6 езика:


http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=3boqddWaF1g


Можете да изберете субтитри на някой от 6-те езика с бутончето СС долу вдясно.


www.themastershift.com

http://the2012scenario.com/2012/12/video-the-master-shift-12-12-12-global-unity-moment-lets-make-history/

 

 

 




Гласувай:
0
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 1781147
Постинги: 987
Коментари: 96
Гласове: 905
Календар
«  Септември, 2018  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Блогрол