Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.01.2013 20:37 - The One Peoples Public Trust (TOPPT): Какво означава всичко това?
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 2009 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 01.02.2013 12:11


The One Peopleґs Public Trust (TOPPT): Какво означава всичко това?

Nicole Matthews, 16 януари 2013

Когато четем последните изявления на The One Peopleґs Public Trust (“Обществен Тръст на Единното човечество”), а също и коментарите към тях, стигаме до особена констатация.

От всички документи и изявления на ТОРРТ става абсолютно ясно едно. Всички закони са върнати към началото, обратно към “нулевата точка”, обратно към точката, както е било съвсем в началото, преди да съществуват каквито и да било закони и правила, направени от хората, цяла вечност назад в нашето време. Всички правила (закони, устави, регламенти, кодекси и пр.) са създадени от корпорации като Съединените Американски щати. Всички страни, политически партии, правни органи и пр. в действителност са само регистрирани корпорации. Всички корпорации се регулират от UCC (1) и затова те управляват системите, юридически и законно.

Ние се връщаме обратно в “нулевата точка”. Нов старт. Какъв избор ще направим, как искаме да започнем оттук нататък, зависи от нас, *the one people on earth (единното човечество на земята). АЗ СЪМ ти, действителното, истинското духовното Ти, което е различно от юридическото чPPT: Was bedeutet das alles? Ти. Ние сме духовни същества, които са направили избора да преживеят опита на живота върху планетата Земя. АЗ СЪМ създаден от Твореца и като такъв АЗ СЕ подчинявам на законите на Твореца, които заместват всички създадени от хората закони. Това е основата за връщането на системата в изходното положение.

Мнозина се питат, защо формулировките в изявленията на ТОРРТ са написани в 5D или галактически. Е, системите на старата парадигма (3D) се изпълняваха принудително легално и законосъобразно. Езикът и юридическият език вече не са валидни. Езикът на новата парадигма е просветлен език, на по-висше съзнание. Време е за човечеството да живее в нова парадигма.

Човешкото съзнание се състои от енергия, която включва магнитна енергия. Дори с ограничените, човешки, научни знания учените проследиха математически и изчислиха това (2). Човешкото съзнание расте и се разширява, и ние сме готови да се развиваме и да живеем в нова парадигма.

Това ме навежда на мисълта, която имах при четенето на най-новите изявления на ТОРРТ. Всичко това постига нещо чудесно. Нашите галактически събратя от години предлагат на населението на Земята членство в Галактическата общност.

Два важни фактора пречеха досега за това. Най-напред, това бяха нашите корумпирани системи, по-специално корумпираната финансова и правителствена система, които не са в съзвучие с по-висшето съзнание на Галактическото общество.

Второ, по онова време членството се предлагаше чрез “водачи”. “Водачите” бяха корумпирани. Те по много причини не искаха да изпуснат контрола върху човечеството, защото това означава загубване на всякаква власт.

 

Ние най-после сме готови да продължим напред и да станем членове на Галактическото общество, докато нашите системи се преструктурират по начин, който е в съзвучие с по-голямата галактическа общност. Между нашите системи, които се придвижват към по-висше съзнание, и разширяващото се човешко съзнание, НИЕ СМЕ готови! 

На хората на Земята скоро отново ще бъде предложено членство в по-голямото галактическо общество. ТОЗИ път решението за влизане в нашата галактическа общност ще бъде взето за хората, от хората, защото ние, хората, вече сме “водачите” на земното общество. Знайте всички – АЗ СЪМ готов! НИЕ СМЕ готови!

____________________________________________

(1) UCC или Universal Commercial Code (Единен Търговски Кодекс) е основан от „The People“ (Хората) и първоначално принадлежеше на хората. След това отделни личности си го присвоиха противозаконно, за да поробят хората законно. В най-ново време – чрез дейността на ТОРРТ – собствеността на UCC се върна в ръцете на всички хора на Земята в равна степен.

(2) Потърсете повече информация в Institute of HeartMath или Princeton University’s Global Consciousness Project.

*the one people on earth е словосъчетание, което означава, че ние всички, хората от този свят, сме едно цяло. Ние всички сме равни и равноправни. С една и съща отговорност и с равни права. Ние сме творение на Създателя и по този начин всички сме отговорни само пред Създателя. Това включва също Съществуването. Не само земното тяло, но и всички негови аспекти и форми на изражение. Това описва СЪЩНОСТТА на всеки от нас.

Превод: Лусесита

http://wirsindeins.wordpress.com/2013/01/18/toppt-was-bedeutet-das-alles/

http://removingtheshackles.blogspot.ca

 
Гласувай:
0
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2027212
Постинги: 987
Коментари: 96
Гласове: 907
Календар
«  Април, 2020  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Блогрол