Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.07.2013 22:06 - Френски експерт публично потвърждава тайните срещи в ООН относно НЛО
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 11571 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

 

Френски експерт публично потвърждава тайните срещи в ООН относно НЛО

Свободен съкратен превод

Френски експерт по авиация разкри участието си в тайното събрание в ООН, Ню Йорк, на тема НЛО, състояло се на 12-14 февруари 2008. Жил Лоран (Gilles Lorant) е аташе в Националния център за научни изследвания (Centre National de la Recherche Scientifique, CNRS) - иследователска организация към Френското Министерство на изследванията. Той също така е член на Института за изследвания за националната отбрана (IHEDN). CNRS и IHEDN са престижни научни организации във Франция и Лоран е бил поканен да участва на срещите в ООН в качеството му на експерт. В съобщение на Френската организация за НЛО (Federation of European Airplane ), на която Лоран е изпълнителен член, се съдържа резюме за срещата в ООН.

Лоран разказва, че за 3 дена в ООН се е състояла серия от срещи. На срещите  е имало дискусия по конфиденциален доклад, подготвен от Военновъздушните сили на САЩ, за социалното въздействие на наблюденията на НЛО. Първата среща е била на 12 февруари, а после трима американски сенатори помолили за допълнителни дискусии. Допълнителни срещи се състояли на 13 и 14 февруари. На тези срещи присъствали тримата американски сенатори. Присъстващите били много загрижени за социалното въздействие от продължаващите наблюдения на НЛО и свидетелствата на хора, които твърдят, че имат информация от първа ръка за извънземен живот и за бъдещи глобални събития.

Било изтъкнато, че през 2009 г. може да се направи важна промяна в официалното поведение по отношение на феномена НЛО. Препоръчва се отказ от официалната политика на опровергаване на информациите за НЛО и да се започне по-сериозно изучаване на феномена. Това е индикация за важна промяна на политиката, при която официално да се окуражи изучаването на НЛО. Но трябва да се вземат мерки за социална стабилност.

 

Свидетелството на Лоран е потвърждение на казаното от анонимен източник, който на 12 февруари разказа за срещата в ООН пред двамата изследователи от Ню Йорк Клей и Шон Пикеринг (Clay and Shawn Pickering).

 

Свидетелството на Лоран дава по-детайлна информация за срещата. Споменава, че е постигнато споразумение за международна стратегия за по-сериозно изследване на феномена НЛО. На правителствата се препоръчва по-открит подход към този феномен поради нарасналия брой наблюдения на НЛО.

По-долу следва резюме на съобщението за срещите в ООН на базата на свидетелството на Лоран, публикувано в бюлетина на FEA.

Майкъл Сала (Michael E. Salla)
1 март 2008
www.Exopolitics.Org


***

Бюлетин №4 на F.E.A, 25.02.2008


Активен член на FEA бе поканен в ООН в Ню Йорк през седмицата, започнала на 11 февруари 2008. Това лице взе участие в дискусии на тема НЛО, след срещата на 12 февруари. Тези дискусии в ООН продължиха на три конференции при закрити врата на 13 и 14 февруари, на които присъства нашият колега.

Ето резюме на впечатленията на г-н Жил Лоран за това, което е било казано в ООН:

 

На 12 февруари, U.S. Air Force и National Guard представиха доклад на тема НЛО и въздействието от наблюденията на НЛО върху обществото в САЩ. Понеже този доклад беше счетен за важен за индустриалните страни, представители на много страни бяха поканени да участват на срещата.

После, по молба на трима американски сенатори, се състоя серия от три срещи през следващите два дена, в присъствието на 40 представители от 25 страни-членки, включително и от Ватикана. Бе дискутирана темата за НЛО. Наблюденията на НЛО повишават рязко риска от социално напрежение, което заплашва политическите системи на много демокрации.

 

Според Жил Лоран било е дискутирано отваряне в официалното поведение, в бъдеще, по отношение на феномена НЛО.

Официално отваряне може да стане при две условия:

1) Ако до края на 2009 г. се гарантира социален мир в страните от Г-8, около либералния демократичен модел.

2) Ако до края на 2009 г. продължат появяванията на НЛО по света.

 

Освен това е било дискутирано каква позиция да бъде заета в случай, че някоя друга страна реши да изпревари страните, присъстващи на срещата, с “официализирането” на темата. Атмосферата е била доста сериозна според Жил Лоран. Според него участниците в срещата в действителност са били информирани за присъствието на “нашите съседи” в нашия свят. 

 

Заключение:

Предложението, около което се обединили участвалите в срещите в ООН представители на 28 нации, е от голямо значение за публичното признаване на темата. Официалното отношение към информацията за НЛО може да бъде повратна точка на международно ниво, ако обстоятелствата останат благоприятни. Следващите години могат да покажат изненадваща еволюция в комуникациите по темата от страна на правителствата.

***

Цялата статия на английски:
http://exopolitics.org/Exo-Comment-67.htm

 




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2580422
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол