Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.12.2013 18:39 - Фондация KESHE: ОТКРИВАНЕ НА КОСМИЧЕСКИ ИНСТИТУТ
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 1865 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Фондация KESHE: ОТКРИВАНЕ НА КОСМИЧЕСКИ ИНСТИТУТ

– кампания за набиране на средства за българските участници

Българският клон на Кеш Фондация, с радост споделя с всички българи,  че е направена сериозна крачка напред в разпространението на Маграв  технологията и нейните  практически  приложения, предоставени от г-н М.Т.Кеш.

На пресконференция на Кеш Фондация, с представител г-н Кеш  (основател на фондацията) в гр. Бреша, Италия от 31.10.2013, с участието на д-р  А. Пеле ( от Университет гр. Бреша), г-н Ф.Марони  ( представител на Парламента на Италия),

бе обявено създаването на
„Космически Институт”

Създаването на Института е поредната крачка в обединяването на учените от цял свят, които след двугодишно обучение ще могат да конструират  работеща и самоподдържаща се система / кораб в космоса. Ще могат да създават условия за производство на храна и вода, лечебни системи. През двугодишният период на обучение всеки участник ще премине през различните модули на програмата и ще приложи на практика маграв технологията в различни области.

 

Учени и практици  от цял свят, заедно като един отбор ще работятдопринасяйки за благото на своята  нация. За целта, представителите се задължават всяка седмица, да довеждат до знанието на народа си, на родния си език, информацията получена  в институтаПо този начин, всяка нация е равнопоставена в своя път за постигане на мир и благоденствие.

 

Основателят на Фондация Кеш официално е поканил учени от  Иран / плазма и космически технологии/,  САЩ / НАСА/, Руска Федерация / космически технологии/, Китай , Италия, Израел и други .

Образованието е разделено на семестри със съответната програма и практическа част. Студентите ще работят заедно на кръгла маса. „Времето на класните стаи , предаването на знания , тяхното записване и последващшо възпроизвеждане  свърши”, както казва самият  Г-н Кеш. Всеки ще бъде въвлечен  в практическите занимания , както и в обсъждането на теорията , до момента докато всеки един разбира и борави с технологията пълноценно.

Важно е да се напомни, че е открит е нов метод за лечение на най-тежките нелечими до сега заболявания на човешкия организъм. След приключване на обучението всички завършили специалисти с медицинско образование ще добият правото и знанията за лечение дори и на заболявания като: Амиотрофична Латерна Дистрофия, Мултиплена Склероза, Рак, Диабет, Регенрация на Тъкани и др.

Това налага  обучаващите  да присъстват ежедневно, в рамките на обучителната програма . За тези, които започнат института „връщане назад” за периода на обучение няма. Те ще трябва да загърбят семействата си, настоящата си работа, бизнес и да се отдадът напълно на каузата.

Стойността на една учебна година е 20 000 евро, като това според Г-н М.Т.Кеш са необходими средства за консумативи и материали по създаването на Маграв генератори от всеки един участник.

Място на обучение и престой е гр.Бреша,Италия.

От подалите документи за кандидастване в Института, г-н Кеш одобри и покани двама представители от Република България. Това са:

  • г-н Людмил Кацаров, български учен в областа на физични и инжинерни науки. Разработчик на Маграв генератор.
  • д-р Елия Костова, лекар, специалност вътрешни болести,редица специализации в областа на холистичните науки. Един от учредителите на български клон на Фондация Кеш.

С цел България да придобие върховите възможности и технологии от Kеш фондация, се организира дарителска кампания за набирането на необходимите средства.

Всеки заинтересован може да дари по свое усмотрение парични средства на следната сметка на българския клон на фондацията:

БАНКА ДСК (DSK bank)
IBAN:   BG20STSA93000021421113
BIC:      STSABGSF
ОСНОВАНИЕ: Дарение за обучение от (три имена)

Всеки дарител ще има пълен достъп до уебинарите и ще има възможност да придобива новите знания успоредно с нашите представители в института.

Необходимата сума  за двамата български представителя за първата година   е  70 000 евро.  В нея се включват  2 х 20 000 евро такса към института и 2 х 15 000 евро  евро за допълни разходи за настаняване, храна, средства за пребиваване и транспорт и т.н. Възможно е разсрочено събиране на средствата и за първите два месеца са необходими около 11-12000 евро за двамата български представители.

Обучението започва  Февруари 2014 г.  Като е добре поне средствата за първия месец (3000 евро за всеки от двамата – общо 6000 евро) да се съберат до тогава.

Важно е да се спомене, че националните представителите са длъжни да се отлъчат от работните си места и да пребивават в рамките на обучението в гр.Бреша, Италия. Те трябва да посещават ежедневно занятията в Института , т.е те са изцяло зависими от  паричните постъпленията на българската нация.

Мониторинг върху набраните средства ще се извършва непрекъснато на сайта на фондацията.

В случай, че дарителската кампания е неуспешна(не се съберат необходимите средства за първия месец), дарените средства ще бъдат върнати на всички дарители, но за съжаление България няма да участва в работата на института. В такъв случай тепърва ще се проучи дали дарителите въпреки, че няма да има българско участие в института, ще могат да вземат участие в уебинарите.

Искрено се надяваме в кратки срокове необходимите средства да бъдат събрани, за да стартират успешно преподавателските уебинари към българската нация.

Ако има около 1000 реално интересуващи се ще бъдат необходими между 10-20 лв. да бъдат дарени от всеки. Ако има само 100 интересуващи се ще са необходими между 100 и 200 лв., така че става ясно за всички, че колкото повече хора искат да се включат в обучението, толкова финансовия товар ще намалее и ще бъде възможно България да участва успешно в работата на института. Вярваме, че имаме уникалната възможност да участваме в разгръщането на една нова и революционна научна парадигма.

 

Решението е наше, Българи!

СЪБРАНИ СРЕДСТВА ДО ТОЗИ МОМЕНТ:  130 лв.

http://bulgaria.keshefoundation.org/

 

 

https://www.facebook.com/groups/211333649042174/?fref=ts

https://www.facebook.com/groups/244944965632460/?fref=ts

 
Гласувай:
2
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2078018
Постинги: 989
Коментари: 99
Гласове: 912
Календар
«  Август, 2020  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Блогрол