Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.01.2014 14:15 - Мехран Кеше за огромната опасност от Фукушима
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 2778 Коментари: 0 Гласове:
4


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Мехран Кеше за огромната опасност от Фукушима

5 януари 2014


Бяхме попитани за това как вие като обикновени хора и учени можете да помогнете с програмата на Фондацията за 2014г за първия месец на програмата касаещ Фукушима и какво ще направим ние за да променим ситуацията.

В този случай ние просто се опитваме да доживеем етоса на световния договор за мир на Фондация Кеше, тогава всички наши дейности ще доведат до една точка и това е да се служи на човечеството в момент на нужда.

Ние приехме Фукушима като наша основна задача, не само като да изглежда че правим нещо, но защото ако ние не се намесим сега и не помогнем, човечеството като цяло ще достигне крайно отчаяние много скоро.

Ситуацията с този инцидент може да означава и е краят на света и тази цивилизация на хората както ги познаваме на тази планета, разбира се за онези, които разбраха и разбират сериозността на случващото се.

Динозаврите бяха заличени от малка отломка от космоса, човечеството ще премине промяна от същата величина като това бедствие и падението на Фукушима и онова, което се очаква от неправилното справяне с този проблем.
Ще обясня това в детайли в интервю, планирано за тази седмица.

Не само повечето хора не разбират величината на ситуацията, дори правителствата, които разбраха какво ще стане, не знаят какво ще правят с последиците от човешкото разпадане от това бедствие.

Поради изпускането на масирани радиоактивни материали, продължаването на това изпускане и за финал плановете за още изпускане на радиоактивни материали, които са хиляди тонове замърсена вода и материали, човешката раса и нейното общество, още тази година или следващата ще бъде на кръстопът за решението на колко милиона и на кои точно от нашите братя човеци ще трябва да помогнем и второ къде ще настаним толкова много милиони хора от Япония, Китай и Северна Америка.

Бежанската криза, създадена през Втората световна война и всички войни от тогава насам, ще бъде като прашинка в сравнение с онова, което ще дойде заедно с движението на хора от тези региони през следващите години, ако ситуацията не се разреши много бързо.

Ако някой разбира маневрите, които се обявяват ежедневно по новините от различните правителства за да формират позициите си по отношение на евентуалната вълна от пресичащи границата им хора, пометени от това бедствие, тогава човек ще може да разбере очакващото се бедствие, което ще последва човешкия род.

Моето съобщение към световните лидери на водещите икономики е просто, вие свалихте очи от топката с алчността си да създадете богатства за компаниите ви чрез започването на войни в различни страни, чрез създаването на различни фалшиви кризи през последните 10 години и сега цунамито на Фукушима застига вашите нации и вие ще трябва да промените вашите инструменти от инструменти на войната в инструменти на мира, за да може да си гарантирате позицията на световни лидери.

 

С това бедствие много скоро не само че няма да има къде да се скриете , но вашият живот и този на вашето дете като дете на световен лидер ще бъде в същото бедствено положение, каквото в момента е световното население.

Предизвиквам световните лидери на среща в Токио този месец. Те обикновено организират спешни срещи за техните финансови интереси и кризи на места в криза по целия свят, и сега Фукушима е най-голямата финансова криза, която има нужда от вашето внимание и време.

Ако световните лидери смятат, че Фукушима е безопасна, тогава нека всички да се срещнем в Токио този месец заедно с целите си семейства.

Обещавам ви - Никой няма да посети подобна среща, тъй като те знаят величината на опасността за тяхното здраве и това на семействата им.

Човечеството днес е изправено пред криза, за която те нямат инструментите и за която на еволюцията ще й трябват милиони години за да се справи с този инцидент.

Ние предлагаме пълна подкрепа на хората и правителствата на Япония и отваряме всички наши научни ресурси, с които разполагаме, за да използват тези нови технологии в този момент за да им помогнем със сегашната ситуация във Фукушима.

Знанието на/за творението, с което разполага Фондация Кеше, е отвъд разбирането на човека в настоящето, но щом нуждата е налице, ние ще освободим това знание, за да съкратим човешкото страдание.

С програмата, която сме определили за 2014г., ние виждаме, че човек ще използва тази възможност това бедствие да ни научи на нещо и още веднъж да разберем, че има нещо повече в живота от борбата и че човешката раса може да се обедини, за да спаси една нация и след това чрез успеха си ще се научи как да спаси собствената си раса, без да има нужда от създаването на инструменти на война.

Ако нашият план за действие не бъде последван, ние виждаме тогава, че нашата космическа програма ще се превърне в онази лодка, която Ной построи, и същата история ще се повтори, но в космоса, а не на тази планета и не за световните лидери, а за обикновените хора, които могат да донесат мира със себе си, тъй като са се поучили от всички войни на тази планета, че няма място в космоса за живота на алчността.

Това не е шега, а е реалността на това, което ни очаква, ако колективно като хора учени и правителства не заработим и не съберем своите ресурси, независимо от националност и раса, за да спрем щетите, предизвикани и щетите, които могат да бъдат предизвикани от този инцидент.

Нашият съвет към правителствата, които са заети със създаването и промотирането на фабрики, които създават най-модерните инструменти и машини за убиване, под претекста на отбраната, и както техните лидери осъществяват специални визити за да продават оръжия, с които да гарантират работните места в тези фабрики и техните собственици да печелят под претекста на акционерите; е време за тези лидери да започнат да планират как да променят употребата на тези фабрики така, че те да създават домове и убежища и съоръжения за онези 250 милиона души от Корея, Япония, Китай и Северна Америка, които ще имат нужда от евакуация

 Искахме от световните лидери да подпишат договора за мир, но така както фабриките за коли бяха променени за да създават оръжия през Втората световна война и други войни, сега човечеството ще бъде принудено да промени употребата на оръжейните фабрики в такива фабрики, които да създават инструменти и системи, с които да се помогне на толкова много пострадали бежанци от Фукушима.

Може да смятате, че това няма да се случи, но правителствата вече се готвят за масирани движения на стотици хиляди и вие чувате за това всеки ден в новините, но не разбирате причината зад всички тези цифри, дейности и съобщения, които са свързани с въздушното изтегляне от Северна и Източна Азия

С нашата технология ние можем да създадем временен мост, с който да помогнем, но тоталната помощ ще се нуждае от работата на всички правителства по света.

Този инцидент ще обедини хората като едно, но за нещастие ще бъде твърде късно по пътя на развитие на ситуацията с Фукушима и нацията на Япония.

По същия начин ние трябваше да се установим нова нация, която да приюти някои от племената след последната война, сега ние трябва да планираме да създадем нов щат на Япония извън източна Азия.

Ситуацията е прекалено лоша, за да се обяснява, и официалните лица в Япония и САЩ и Китай са напълно наясно какво трябва да се направи.

Ние трябва да изведем космическата си програма напред, за да бъдем способни да помогнем с финалната евакуация на нацията по един много бърз начин, имаме нужда от военните фабрики да бъдат готови да произведат системите, които са нужни за подобна възможност и това ще сложи край на машините и системите, които създават войни и с които човек вече е свикнал.

Говорих за тази промяна в употребата на фабриките към по-печеливш бизнес в скорошно изказване и го нарекох Фукушима дивидента, както имахме и дивидента Мир след разпадането на Източния блок през 80-те.

Сега може да се разбере защо предприехме такъв подход за 2014 и поставихме нашите планове за действие, тъй като всичко трябва да стане в реда, който сме заявили и уредили в нашата програма, така че нашата система да бъде готова за тяхна употреба, тъй като се иска определено време за всяко действие.

Превод: Красимир Костов

 

https://www.facebook.com/groups/211333649042174/?fref=ts

 

http://forum.keshefoundation.org/forum/keshe-official/30510-2014-the-year-of-the-change-for-the-humanity/page2

 

 Тагове:   2014,   Фукушима,   мехран кеше,


Гласувай:
4
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2076219
Постинги: 989
Коментари: 99
Гласове: 912
Календар
«  Август, 2020  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Блогрол