Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.01.2014 09:49 - Компанията “Industrial Heat” е придобила правата върху технологията E-Cat на Андреа Роси
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 1954 Коментари: 0 Гласове:
1



Компанията “Industrial Heat” е придобила правата върху технологията E-Cat на Андреа Роси


СЪОБЩЕНИЕ ЗА ПРЕСАТА


24 януари 2014, резюме

Компанията Industrial Heat LLC  съобщава, че е придобила правата върху технологията E-Cat (Energy Catalyzer) на италианеца Андреа Роси, която е от типа LENR (Low Energy Nuclear Reaction – Ниско Енергийна Ядрена Реакция или наричана още “Студена трансмутация на ядрата”).

Основна цел на компанията е да направи тази технология широко достъпна, поради нейния потенциал за намаляване на замърсяването на въздуха и на емисиите от въглероден диоксид от изгарянето на изкопаеми горива и биомаса.

“Светът има нужда от нов, чист и ефективен източник на енергия. Такава технология може да повиши стандарта на живот в развиващите се страни и да намали въздействието върху околната среда от производството на енергия” – каза JT Vaughn, вицепрезидент на компанията Industrial Heat (IH).

Господин Vaughn потвърди придобиването на интелектуалната собственост и лицензните права върху апарата на Роси, след като независима комисия от европейски учени извърши два многодневни теста на апарата на Роси и потвърди, че резултатът е един порядък по-голям в сравнение с традиционните източници на енергия. Докладът на учените може да се види на адрес:

http://arxiv.org/abs/1305.3913

Освен това са извършени тестове в присъствието на персонал на компанията IH и са сертифицирани от независим експерт.

Tom Darden, съосновател на “Cherokee Investment Partners”, е учредител на компанията Industrial Heat. Той подкрепя тази технология, защото тя може значително да допринесе за решаване на много социални и екологични предизвикателства. Компанията е решена да направи технологията широко достъпна поради нейния потенциал за решаване на екологични проблеми. Компанията IH ще търси партньорства с индустриални фирми, университети и неправителствени организации за развитие на технологията по отговорен начин.

JT Vaughn е мениджър на Industrial Heat. Той е основател на фирмата “Cherokee McDonough Challenge”, която действа за ускоряване дейността на екологични фирми и е лидер в общността в Research Triangle (“Изследователският Триъгълник”).

Компании и организации, които проявяват интерес за партньорство с Industrial Heat, могат да се обръщат към JT Vaughn на адрес info@industrialheat.co.

КОНТАКТ: JT Vaughn, jvaughn@industrialheat.co, 919-743-5727

ИЗТОЧНИК: Industrial Heat, LLC

http://www.e-catworld.com/2014/01/press-release-industrial-heat-has-acquired-andrea-rossis-e-cat-technology/

 http://peswiki.com/index.php/Directory:Industrial_Heat,_LLC



Тагове:   2014,   андреа роси,   e-cat,   “industrial heat”,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2573266
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол