Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
24.03.2014 12:35 - Повратна точка за човечеството
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 1813 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Повратна точка за човечеството

11 март 2014, Индонезия, резюме

Забележка: Тази статия може би отразява момент от процеса на въвеждане на новата световна финансова система и евентуално “отпускане” на средства от фондовете за просперитет на човечеството. Никой не може да ни даде стопроцентови гаранции за достоверността на тази информация. Всеки, който знае английски език и има време и желание, може да се включи в “разследване на тези събития”.

Събрание на родови старейшини и дипломати “циментира” с подпис с мокър печат SEMAR SUPER SEMAR – исторически ден за Индонезия и за света.

Домакин на това значително събитие и подписването в Индонезия на 11 март 2014 беше г-н A1.SINO.AS.S”2″.IR.SOEGIHARTONOTONEGORO.ST, председател на организация на Обединените нации (?), който записа в историята пускане на Нареждане за Плащане 1-11, с което започват промените на глобалната финансова система.

Нареждане за плащане 1-11

С това нареждане INDONESIA WORLD LIGHTHOUSE ”DECLARATION OF TRANSACTION” (Индонезийски Световен Дом на Светлината “Декларация за Транзакция”) № A5.AAAAA -303-333-742-42 International Institution Transaction World Bank (Международна институционална Световна банка за транзакции)  1997 за 2014 :

Exhibits AB
SUPER SEMAR SEMAR
PAYMENT ORDERS 1 -11 ALFA OMEGA (НАРЕЖДАНИЯ за ПЛАЩАНЕ 1-11 АЛФА ОМЕГА)
Owner and Control Consortium Internationality (Собственик и международен Контролен консорциум)
ORBIT INTERNATIONAL TRUST WORLD SWISSINDO (МЕЖДУНАРОДЕН СВЕТОВЕН ТРЪСТ ОРБИТ SWISSINDO)

Z1 Financial Accounts (Z1 Финансови сметки)

От ДАРИТЕЛ
NEO THE UNITED KINGDOM OF GOD SKY EARTH (НЕО ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО НА БОГ НЕБЕ ЗЕМЯ)
THE KINGDOM OF THE BIG FIVE Continent (КРАЛСТВОТО НА ГОЛЕМИТЕ ПЕТ континента)

и

ПОЛУЧАТЕЛ
НАРОДНА ДЕМОКРАТИЧНА РЕПУБЛИКА ЛАОС
TESTAMENTARY DEPOSITION OF INTERNATIONAL TO 253 COUNTRIES (ВНАСЯНЕ НА СРЕДСТВА ЗА 253 ДЪРЖАВИ)

11 март 2014 г. е много важен момент за света и за цялата вселена и нейните същества и нова история на дълго пътуване в архипелага, историческо начало на края и промени в реално възраждане на нова световна глобална система за ред. Позитивна система, оригинално създадена за благото на човечеството през 1960 г., по-късно ограбена с хитрост и присвоена чрез ООН от банкерски фамилии с недобросъвестно намерение. Сега нещата се обърнаха отново и истинското позитивно намерение на тази система се върна обратно с издаването на Нареждането за Плащане 1-11.

Нареждането за плащане 1-11 е началото на преминаване на цялата финансова система към новия Глобален ред за управление. Нареждането за плащане 1-11 е символ за промяна на световния правен ред в основните концепции на главните точки на ООН - ORBIT INTERNATIONAL TRUST WORLD SWISSINDO към универсалната концепция на NEO THE UNITED KINGDOM OF GOD SKY EARTH (НЕО ОБЕДИНЕНОТО КРАЛСТВО НА БОГ НЕБЕ ЗЕМЯ).

Реорганизиране на системата за просперитет, правосъдие, баланс на природата по волята на създателя както и съгласно декларацията на ООН за човешките права от 1948 г.)

С главна програма:

1 . Master Plan (Мастър план)
2 . Key Master Plan (Основен Мастър план)
3 . Задължения на хората
4 . Квоти за плащания за 253 страни по света
5 . Ликвидиране на държавните дългове
6 . Ликвидиране на дълговете на всеки човек

Моментът 11 март 2014 беше важен момент за човечеството и за щастието в света. Този момент отменя робството на хората и освобождава основни човешки права. Това е осъществяване на обещанието на Бог като всемогъщ създател.

Ние всички сме едно ... ние всички сме еднакви ... ние сме братя и
сестри като божии създания.

Какво означава това подписване за благото на човечеството?
Освобождаване на човечеството – да открием истинското значение на позитивния план за поемане от човечеството на курс към изобилие, просперитет, споделени знания, достойнство и свобода.

Supersemar

История на Supersemar:  индонезийско съкращение от Surat Perintah Sebelas Maret (Нареждане от Единадесети Март) е документ, подписан от Индонезийския президент Сукарно на 11 март 1966, който упълномощава армейския командир генерал-лейтенант Сухарто да предприеме необходимите действия за възстановяване на реда в хаотичната ситуация по време на Индонезийските убийства през 1965-66. Съкращението “Supersemar” включва името Semar, мистична и мощна фигура от митологията на остров Ява. Supersemar трябваше да е ключов инструмент за преминаването на изпълнителната власт от Сукарно към Сухарто.

Източник:
http://nova-gaia.com/turning-point-for-humanity/
Гласувай:
0
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2049723
Постинги: 989
Коментари: 96
Гласове: 912
Календар
«  Юни, 2020  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол