Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.08.2015 20:19 - Житен кръг от 29 юли 2015: Да превърнем Земята в Райска градина!
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 1440 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

image


Да превърнем Земята в Райска градина!


Този житен кръг е открит на 29 юли 2015 г. в Furzefield Shaw, близо до Merstham, Surrey, Англия.

Още снимки могат да се видят тук:

http://www.cropcircleconnector.com/2015/furzefield/furzefield2015.html
http://cropcirclesdatabase.com/20150729UKsm


По календара на маите Цолкин, 29 юли 2015 г. е четвъртият ден от Новата година на Белия Планетарен Вълшебник, която започна на 26 юли 2015 г. На четвъртия ден вече имаме 4-те елемента - Земя, Въздух, Вода и Огън - и можем да създаваме мисъл-форми, които да се материализират. Според мен, тези 4 елемента са изобразени с 4 кръгчета на най-външната окръжност.

Оракулът на четвъртия ден от Новата година определя програмата и крайната цел за годината. Оракулът на деня включва следните енергии: Слънчев печат, Водеща енергия, Поддържаща енергия, Предизвикваща (балансираща) енергия и Окултен Учител.

29 юли 2015 г. е ден със Слънчев печат “Червена Земя", с Водеща енергия "Червен Дракон", с Окултен Учител “Жълто Семе”.

Освен това, 29 юли 2015 г. е ден от Синия замък, който започна на 17 юли и продължава до 6 септември 2015. В този замък усвояваме енергията “Жълта Звезда”.

Според мен, на житния кръг са изобразени символично с фигури или числа следните енергии:

Червена Земя: Еволюция, Навигация, Синхронизация
Червен Дракон: Раждане, Хранене, Битие, Памет
Жълто Семе: Осъзнаване, Целеустременост, Цъфтеж – Слънчев печат № 4
Жълта Звезда: Творчество, Изисканост, Изкуство, Красота, Хармония – Слънчев печат № 8

Трите най-вътрешни кръга символизират планетата Земя, нашата Майка-Кърмилница. Всеки от тези три кръга представлява Земята с изобразени върху нея женски гърди. Земята е живо същество, тя е нашата Майка, която ни храни или, образно казано, тя ни кърми с
нейното мляко, с нейните енергии. Земята ражда за нас изобилие от плодове и храни и ни осигурява всички необходими ресурси за нашия живот.

Четирите по-малки кръгчета на втората окръжност отвън навътре символизират “Жълтото Семе” – Слънчев печат № 4.

Ние сме “Жълтите Семена”, “посяти” на Земята, за да учим своите уроци, да развиваме нашето съзнание. Земята ни осигурява нужните условия да израстваме, да процъфтяваме.

Земята ни зарежда с енергии, които ни помагат за нашата Еволюция, за Еволюцията на Съзнанието. Всички енергии, които тя излъчва - чрез растенията, цветята, дърветата, чрез всичко в Природата - носят вибрации и информации, които ни помагат за нашата еволюция.

Ако разчитаме правилно и усвояваме осъзнато тези енергии, можем по-лесно да се ориентираме по пътя на еволюцията, можем по-лесно да “навигираме” по този път. Така че Земята е нашият Навигатор по пътя на Еволюцията на съзнанието. Тя ни насочва по най-различни начини.

Земята ни предава енергии, които ни помагат да се синхронизираме помежду си, да се синхронизираме с циклите на Земята, на Слънцето, на Галактиката, на Вселената.

Наше задължение е да се отнасяме към Майката-Земя с огромно уважение, с любов и признателност. Трябва да поддържаме чиста Природата, трябва да поддържаме чисти водите, въздуха, почвата.

И така, оракулът с енергиите на четвъртия ден от Новата година показва програмата за годината. Значи през Новата година на Белия вълшебник акцентът е върху отношението ни към Земята. Да почувстваме връзката си със Земята, да общуваме със Земята, да се грижим за нея.

На пиктограмата е изобразена и крайната цел на Годината на Белия Планетарен Вълшебник: да превърнем Земята в красива цветна градина, където всяко Жълто Семе цъфти, т.е. всеки човек проявява пълния си творчески потенциал, проявява всичко най-красиво в себе си.

На трите вътрешни кръга са изобразени общо 24 листенца на цветя. Кин 24 в Цолкин е Слънчев печат “Жълто Семе”.

Трите вътрешни кръга представляват Земята като цветна градина. От Семената са израснали красиви цветя и всички цветя са цъфнали. Хората (Жълтите Семена) живеят в мир и хармония на Земята.

Авторите на житния кръг ни призовават да използваме енергиите на Белия Планетарен Вълшебник и да превърнем нашата Планета Земя в красива градина!

Истинските Вълшебници умеят да използват космическите енергии и да творят с тях чудеса! Да използваме божествените космически енергии, за да превърнем Земята в райска градина, в която всички хора живеят в мир, хармония и любов и процъфтяват.

В годината на Белия Планетарен Вълшебник да използваме Бялата енергия на Изчистването. Да изчистим своите мисли и действия. Да изчистим Земята от всички замърсявания.

На всеки от вътрешните три кръга има по 8 цветни листенца. Числото 8 тук символизира енергията на Жълтата Звезда. Да използваме тази енергия и да творим на Земята Красота и Хармония, по законите на Изкуството!

 image




Гласувай:
2



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2585072
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол