Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.08.2015 18:50 - Житен кръг от 4 август 2015: Чрез нашите Мечти творим желания свят на Красота и Хармония
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 2333 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg


image


Чрез нашите Мечти творим желания свят на Красота и Хармония
Този житен кръг е открит на 4 август 2015 г. в Etchilhampton, Devizes, Wiltshire, Англия. Повече снимки могат да се видят тук:

http://www.cropcircleconnector.com/2015/Etchilhampton/Etchilhampton2015a.html
http://cropcirclesdatabase.com/20150804UKwd http://temporarytemples.co.uk/project/etchilhampton-wiltshire-4th-august-2015 По календара на маите, 4 август 2015 г. е ден от Синия замък, в който усвояваме енергията “Жълта звезда” – Творчество, Изисканост, Изкуство, Красота, Хармония. Синият замък започна на 17 юли и продължава до 6 септември 2015 г. И на пиктограмата виждаме изобразена 8-лъчна звезда, символизираща Слънчевия печат “Жълта Звезда” – Слънчев печат № 8. В самия център на житния кръг виждаме 7 житни снопчета, разположени в кръг, и в центъра на този кръг има още едно снопче. Според мен 7-те снопчета символизират 7-я стълб от календара Цолкин, а снопчето в центъра символизира Източника. Хармоничният модул Цолкин обхваща 260 дни, разделени на 13 колони (13 стълба) по 20 дни. Житният кръг е създаден в ден от 7-я стълб на Цолкин, наречен Централен Мистичен стълб, който започна на 2 август и продължава до 21 август 2015 г.

Централният Мистичен стълб е енергийният център на Цолкин.
Тук енергиите достигат най-високите си нива. 7-ят стълб съответства на Тон 7 – Резонансният Тон на Сънастройката.

Счита се, че в дните от Мистичния стълб имаме директна връзка с Източника. Това са дни за мистично синхронизиране, дни за резонансна сънастройка с Източника. В тези дни Източникът ни насища с най-чиста енергия, която изпълва всичките ни тела. Имаме възможност да получим висши преобразуващи, творящи енергии.

Цялата картина на житния кръг изобразява енергии, вибрации, резонанс.  Сякаш цялото пространство е изпълнено с вибрации.
Вътре в ъглите на 8-лъчната звезда виждаме изобразени "вихри". По този начин са изобразени много силни енергии, резонанс.

4 август 2015 е ден с Тон 6 – Ритмичният Тон на Равенството. Ден, в който имаме възможност да се балансираме, да постигнем динамичен баланс, т.е. относителен баланс в постоянно и динамично променящите се външни условия. Този динамичен баланс символично е изобразен с квадрат в кръг. Квадратът е «здрав фундамент» с 4 опорни точки, който ни дава усещането за една условно стабилна «опора», за устойчивост, за фундамент. А външният кръг изобразява външната постоянно променяща се среда. Тон 6 ни дава възможност да се стабилизираме, да си създадем усещане за «опора» в този динамичен свят, където всичко постоянно се променя.
4 август 2015 е ден от Синия замък на Трансформацията - много динамичен период на интензивни преобразования. На пиктограмата се чувства динамиката: всичко вибрира, всичко трепти. Структурите, които са били изчистени в предходния Бял замък, сега се променят вътрешно. Клетки, физически тела, енергийни тела и пр. се променят, трансформират се в кристални структури, които могат да абсорбират и задържат повече светлина. 4 август 2015 е ден със Слънчев печат «Синя Нощ» - Сънища, Мечти, Интуиция, Изобилие. Ден, в който можем да мечтаем за свят на Хармония и Красота.

С нашите мечти тъчем картината на един прекрасен свят, с Мечтите си «тъчем» новата желана реалност.

Нашите Мечти са вибрации, които създават вибрационно поле
, което променя съществуващата вибрационна реалност. В ден със Слънчев печат “Синя Нощ” Мечтите, които излъчваме, максимално променят околната реалност, която е съставена от енергийни структури. Нашите Мечти са вибрации, които въздействат на тези енергийни структури и ги променят.

И точно в дните от Централния Мистичен стълб Източникът усилва многократно нашите лични Вибрации. Така че Източникът ни помага максимално силно да въздействаме чрез нашите Мечти върху околната Вибрационна Реалност и да я променяме в желаната от нас посока!
8-лъчната звезда символизира нашата Мечта за свят на Красота и Хармония. Създаваме този свят чрез нашите Мечти, които са вибрации с голяма сила!

Сайтове за календара на маите:

http://www.pan-bg.com/
http://lawoftime.org/home.html

http://yamaya.ru/

http://timewaves.org/

https://www.facebook.com/pages/Intergalactic-Research-Institute/107613319274102

http://dreamspell-calendar.blogspot.com/p/menu.html
http://www.astrodreamadvisor.com/free_mayan_readings.html

 

Страница “Календарът на маите и житни кръгове”:
https://www.facebook.com/cropcirclesbg




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2585009
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол