Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.08.2015 16:25 - Космическо Разкриване: Първи контакт
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 6020 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
Космическо Разкриване: Първи контакт


Интервю на Дейвид Уилкок с инсайдера Кори Гуд -
21 юли 2015 г.


Превод със съкращения


В този епизод Кори Гуд (Corey Goode) разказва по-подробно за неговите контакти със Сините Авиани - Съществата от Сферите, за неговото участие в конференция на Луната, за действията на Сините Авиани в Слънчевата система и за техния подход за решаване на основните проблеми на човечеството.

Д.У.: Кори, това е такова голямо приключение. С Вас започнахме да общуваме редовно в края на октомври 2014 г. После Ви вмъкнаха в алианса, с който дотогава нямахте много контакти. За Вас това беше ново начинание, след като разкрихте името си и започнахте да разкривате повече информация.

К.Г. : Да, така е. Моето име назова новата група – Сините Авиани. Те назоваха моето име и казаха, че искат да съм им посредник - между тях и другите групи. Така ме вмъкнаха в това начинание.

Д.У. : Дотогава Сините Авиани имаха ли контакти с хора от космическата програма?

К.Г. : Да, те общуваха с човек, който аз наричам с име, което е близко до истинското му име: лейтенант-полковник Гонсалес.

Д.У. : Вие срещали ли сте се с него по-рано, преди да започне новата поредица събития?

К.Г. : Не. Това беше ново запознанство. Гонсалес е бил в контакт със Сините Авиани приблизително толкова време, колкото и аз - около 4 години. И той назовал името ми на останалите членове на Алианса на Тайната Космическа Програма (ТКП).

Д.У. : Сините Авиани помолили Гонсалес да предаде на Алианса, че искат лично Вас?

К.Г. : Да.

Д.У. : Как узнахте, че искат именно Вас?

К.Г. : Лично Гонсалес се свърза с мен. Взеха ме на един от корабите-совалки. Алиансът съобщи, че Сините Авиани са избрали мен, а Сините Авиани ме посветиха в това, което ще стане.

 Д.У. : Как изглежда типичният контакт със Сините Авиани?

К.Г. :  Обикновено те се появяват при мен вкъщи или изпращат за мен малки сфери, които ме вземат.

Д.У. : Вие казахте, че Авианите са високи около 2,5 метра. Как се вместват във Вашия дом?

К.Г. : Домът ми е с високи тавани.

Д.У. : Те тежки ли са? Подът огъва ли се под тях?

К.Г. : Не.

Д.У. : Те висят ли или стоят на пода?

К.Г. : Те стоят на пода така, както всеки обикновен човек

Д.У. : Те изглеждат ли плътни и реални? Или като призрак?

К.Г. : Не. Можете да се приближите и да ги пипнете

Д.У. : Какво почувствахте първия път, когато се случи нещо такова? Шок?

К.Г. : Аз вече се бях срещал с тях, но нашето общуване имаше по-личен характер.

Д.У. : Да, Вие разказвахте, че сте общувал с тях четири години. Значи, те просто се появяваха в дома Ви в продължение на четири години?

К.Г. : Да, макар че това не беше редовен контакт.

Д.У. : И така, Гонсалес Ви предава послание, че Алиансът се кани да Ви вземе и да Ви откара там, а после се появила совалката. Как изглежда совалката, как се случва всичко?

 К.Г. : Това е неголяма совалка, за 5 души. Отпред седят двама души от екипажа, а отзад има места за 3 пътници. Совалката е с триъгълна форма, нещо като пирамида. Едната страна на пирамидата се отваря и Вие влизате. Когато совалката каца на задния двор, аз отивам там и се качвам в нея. Когато влезете, совалката малко се спуска и тръгва. Буквално за няколко минути совалката ви докарва в ЛОУ - Лунното Оперативно Управление. Тази конкретна совалка е новост за мен. Това е някаква по-нова технология, която не съм виждал по-рано.

Д.У. : Има ли в совалката илюминатори, през които може да се гледа по време на полета?

К.Г. : Екипажът може да направи панелите прозрачни и тогава можете да виждате всичко наоколо, но обикновено това е толкова кратко пътуване, че не възниква такава необходимост. Полетът до Луната трае 3-4 минути.

Д.У. : Уау!! И какво се случи? Вас Ви поканиха да бъдете делегат на Сините Авиани. Совалката Ви откара на Луната. Какво стана по-нататък?

К.Г. : Реално не знаех какво да очаквам. Никога не ми дават много предварителна информация. Когато излизах от совалката на Луната, наблизо имаше и други совалки, откъдето слизаха други хора. Повечето изглеждаха обикновени хора. Всички те бяха дошли на конференцията. Те застанаха на опашка и започнаха да се регистрират, за да влязат във ВИП зоната на ЛОУ.

Мен ме посрещна Гонсалес и ме въведе в конферентната зала, която беше препълнена с хора. Аз се оказах отпред и се чувствах много неловко, защото всички погледи бяха вперени в мен. Залата приличаше на катедрала, с много високи тавани. Това беше зала за около 300 души. Имаше хора от цял свят. Някои например приличаха на индийски политици. Имаше много хора в различни военни униформи и в летни костюми. Изглежда някои се познаваха, разговаряха и шепнеха помежду си.

Аз не знаех какво да правя и защо съм тук. После всички изведнъж се успокоиха, седнаха по местата си и започнаха да гледат нещо зад мен. Обърнах се. Там стоеше един от Сините Авиани, когото познавах като Ра-Тир-Еър. Видях и още едно от съществата от сферите, което не бях виждал по-рано и когото сега наричаме Златна Триъгълна Глава, просто защото не са ни предложили никакво друго име. Имената за тях не са важни. Главата му е с форма на обърнат златен триъгълник с огромни сини очи. Много тесни рамене, с такава ширина, колкото и главата. Триметров ръст, с 50 см по-висок от Сините Авиани. Много дълги и тънки ръце. И крака. Никакви дрехи. Никакви полови органи, нищо такова. Кожата е кафява, със златист оттенък. Три пръста на ръцете. Той стоеше на три пръста на краката като на триноги. Съществото стоеше там и не общуваше с никого. Просто стоеше. Изглеждаше сякаш в неговото тяло няма никакви кости. Изглеждаше просто като призрак.

След това Тир-Еър вдигна ръка и започна да говори с мен телепатично. Аз гледах към него. Той привлече моето внимание, както и вниманието на аудиторията. Никой освен Гонсалес и неколцина други не беше виждал Сини Авиани. За всички останали това беше първи контакт със Сините Авиани.

Всички присъстващи знаеха какво ще се случи и за какво са тук. Аз бях единственият, който нищо не знаеше. Странно, но те работят именно така. Вкарват ме в ситуация, където повечето време не знам какво се случва. Но аз се научих да се справям с това.

Тир-Еър ме помоли да се представя и да повтарям всичко, което той казва, дума по дума, без да променям нищо. Всичко трябваше да бъде предадено съвсем точно. Не помня точно всичко, което той говори отначало. После той каза, че ще отговаря на въпроси. И се посипаха въпроси. Много от тях бяха с чисто технически характер. Имаше въпроси, чийто смисъл не разбирах, но Тир-Еър ги разбираше. Запомних няколко въпроса и като се върнах в къщи, веднага ги записах, за да не ги забравя. Имам цял списък, ако Ви интересува.

Д.У. : Ако имате какво да прочетете, с удоволствие ще послушаме.

К.Г. : Един човек в униформа попита дали Авианите са тези Ра, за които се говори в сериите “Законът за Единното” (“The Law of One). Единственият отговор, предложен от Тир-Еър, беше: “Аз съм Ра-Тир-Еър”. И толкова.

Д.У. : В “Закона за Единното” всеки отговор на всеки въпрос започва с думите: “Аз съм Ра”.

К.Г. : Един от хората, много важен и солиден, попита за какво са им нужни толкова много сфери. Защо в Слънчевата система има 100 сфери? И защо тези същества се нуждаят от такива големи кораби? И Ра-Тир-Еър, когото наричам просто Тир-Еър, ми предаде да отговоря така: “На нас не ни трябват транспортни средства. В цялата Слънчева система, на еднакви разстояния, са разположени повече от 100 сфери. Най-добре е да се описват като устройства. Те са тук, за да смекчават цунамита и бури от високо заредени вибрационни енергии, влизащи в нашата Слънчева система, така че те да не влияят неблагоприятно на нашата звезда, на планетите и на естествения живот, понеже Слънчевата система влиза в тази част на Галактиката".

Имаше и такъв въпрос: “Ако не живеете в сферите, къде отивате след дематериализацията”?

Отговорът беше: “Много от нас отново се приспособяват към нашата реалност, а останалите остават в така нареченото замаскирано състояние и наблюдават случващото се на Земята, в другите ваши колонии и съоръжения, оставайки незабелязани за околните”. Т.е. едни се отличават по фаза или се маскират. Други се връщат в своите реалности, не остават в сферите.

Друг човек попита: “Защо след провала на други групи от Космическата Програма, които имаха оперативна информация, която можеше силно да повлияе върху хода на събитията и да им помогне да постигнат големи победи, неотдавна се състоя вмешателство?”

В отговор беше дадена информация, която разбраха представителите на различните ТКП, а аз тогава не разбрах. Чак после открих с какво е свързано това. Отговорът: “След провалите станаха изменения в тактиката, довели до две сериозни трагедии. Крайно разрушителни инциденти на Марс и на Земята, довели до огромна загуба на невинни животи, бяха тревожен знак за това, че Алиансът е взел на въоръжение нови тактики в направление, когато страничните загуби от такъв мащаб се считат за приемливи”. В едно от съоръженията на Марс загубите били около четвърт милион души.

Д.У. : В периода на военните стълкновения, предприети от новите дезертьори от Алианса?

К.Г. : Да, без разрешение от Съвета. Те действали на свой риск.

Д.У. : Казвахте, че са имали оперативна информация?

К.Г. : Да, информация, получена от дезертьори от други ТКП.

Д.У. : Т.е., те не са можели да прибягват до такъв род стълкновения по всяко време по тяхно желание?

К.Г. : Не. Това е била оперативна информация, предполагаща кратковременен прозорец за извършване на операция. А те избрали да действат на своя глава.

Д.У. : И извънземните и техните съюзници са били много разстроени?

К.Г. : Да. След създаването на външната бариера на няколко групи ТКП им блокирали входа в Слънчевата система. Някои хора протестирали и се опитали да позволят на някои от тях да се върнат. Един от  тези хора повдигна въпроса за връщане от името на Галактическата Лига на Нациите. Такива хора лично аз отнасям към групата ТКП от типа НАТО, но тук за пръв път чух, че ги наричат Галактическа Лига на Нациите. Те заявиха, че групата е готова да се върне при всякакви условия, предложени от Алианса на Сферите.лНет, пол не прогибается.

Д.У. : Как мислите, колко групи от Галактическата Лига на Нациите са останали извън пределите на нашата Слънчева система след изграждането на бариерата?

К.Г. : Почти всички. Това са хора, които са живели в бази и са работели извън пределите на Слънчевата система. И те са останали извън Слънчевата система и не могат да се върнат. Отговорът беше: молбата е отклонена. Съобщиха, че в обозримо бъдеще всички движения в Слънчевата система и извън нейните предели се спират. Това не се хареса на мнозина, защото болшинството от присъстващите много искаха на дадената група да се позволи да се върне. Те я считаха за неутрална.

Д.У. : Как мислите, всички разумни цивилизации, до които имат достъп хората от ТКП, не са знаели, че може да се направи такова нещо – около Слънчевата система да се изгради бариера? Изглежда за тях това е било изненада?

К.Г. : Изненада за всички.

Д.У. : Значи това е нещо необичайно?

К.Г. : Не мисля. Един от военните зададе няколко езотерични въпроса, които е странно да се чуят от военен. "Очаква ли ни капан за душите след смъртта?" Гонсалес поясни, че военният е имал предвид бялата светлина, за която разказват тези, които са имали преживявания близки до смъртта. Ако влезете в бялата светлина, вие ще се блокирате в капана на някакво превъплъщение или в нещо подобно.

Д.У. : Арт Бел говори за това още през 1990-те години. Не отивайте към светлината, това е капан.

К.Г. : Да, именно за това беше въпросът. Тогава аз още не знаех, за какво говорят. Тир-Еър отговори така: “Единствените капани, с които се сблъскваме в живота и след него, това са капаните, които ние създаваме сами за себе си. Идеята, че в края на живота нас ни очаква капан във вид на бяла светлина - това е психологическа операция и изкривяване, което ние можем да създадем с творческата сила на нашето съзнание. Това е намерение за сътворяване на такова изкривяване”.

С това се свършва списъкът на въпросите, които записах след като се върнах в къщи. Повечето въпроси имаха технически и тактически характер. Аз нямах понятие за какво питат и какво им отговарят. Просто повтарях.

 Д.У. : Какво според Вас е очаквал (земният) Алианс от тези същества от сферите? Очаквали ли са военна подкрепа за осъществяване на пълно разкриване или за унищожаване на цялата секретност?

К.Г. : Мисля, че отначало те очакваха това, което очакват повечето хора. Те очакваха, че съществата от сферите ще дойдат и ще “натупат” когото трябва. От тях са очаквали, че те ще дойдат и ще спасят всички, ще дойдат и ще дадат на Алианса технологии, настъпателни технологии за унищожаване на врага. Че ще оковат враговете в белезници и ще позволят да се избавим от елита.

Затова членовете на Алианса бяха много разочаровани. Те бяха слисани, защото очакваха чисто военна поддръжка, което не е учудващо, защото те самите са военни с чисто военно мислене. А в отговор получиха послание в стила хипи – любов, прощаване и повишаване на съзнанието. Това просто не им се побираше в главите.

Мнозина бяха обезпокоени. От Земния Алианс искаха да получат тактическа стратегия, свързана с настъпателни способности. Освен това те искаха да се възползват от способностите на съществата от сферите да предсказват бъдещи събитиябезпокоени и те са военни с чисто военно мислене. нищов. Затова много от въпросите бяха свързани с бъдещето. Такива въпроси и отговорите превъзхождаха възможностите на моето разбиране. Защото не знаех какво става зад кулисите. Не разбирах защо представителите на Алианса задават такива въпроси.

Д.У. : Тир-Еър е казал, че в нашата Слънчева система влизат цунами от енергии.

К.Г. : После той уточни, че енергийните вълни идват във вид на приливи и отливи. Те идват на вълни, защото нашата Слънчева система, нашият местен звезден куп пребивава в торсионно поле на Галактиката и ние влизаме в много високо енергийна област на Галактиката. Ако съществата от сферите не отслабваха тази енергия, щеше да има много катастрофална слънчева активност, предизвикваща много странности в поведението на животните и хората, а също лошо време, земетресения, изригвания на вулкани и пр. Сферите отслабват всички подобни неща. Сферите отслабват тази енергия за нас.

Д.У. : Какви странни поведения?

К.Г. : Безумие от типа на края на времената. Хората просто не биха могли да се справят с енергийните изменения. Цунамито оказва влияние на човешкото съзнание. Хората биха се държали странно без видими причини.

Д.У. : Повечето хора смятат, че техните мисли и постъпки възникват по тяхната свободна воля, че няма никакво влияние върху това, как те мислят и чувстват, освен това, което се намира в главата им.

К.Г. : Ние всички сме свързани. Всички ние имаме съвкупно масово съзнание. Именно върху него влияят енергийният фонов шум и базовата енергия на космоса.

Д.У. : Какво ще се окаже дългосрочното влияние, ако нарастването на енергията продължи? Ако съществата от сферите опазват хората от обезумяване, какво ще се случи, ако продължат енергийните изменения?

К.Г. : Точно сега ние получаваме време за повишаване на нашето съзнание. Смисълът на посланието се състои в това, да станем по-любящи, по-прощаващи на себе си и на другите. Съществата от сферите казват, че това спира колелото на кармата. Те предлагат да се фокусираме върху ежедневно служене на другите, а не на себе си и на собствените си нужди и потребности. Те предлагат да оказваме помощ на другите, да станем по-съчувстващи, да помагаме на другите и да повишаваме своето съзнание и вибрация.

Д.У. : При това те нали не се опитват да се представят като нови богове?

К.Г. : Съвсем не. Едно от нещата, които съществата от сферите твърдо ми втълпиха е, никога да не се смятам за някакъв гуру, да оставам скромен и в никакъв случай да не правя от всичко това култ или религия. Аз не познавам много добре историята, но изглежда в миналото те са се опитвали да правят това три пъти. Но всеки път техните послания са се изкривявали, хората са ги използвали за контрол и са ги превръщали в култ или религия.

Имаше времена, когато сблъсквайки се с враждебни хора, аз излизах от кожата си. Съществата от сферите ми обясниха, че когато имаме приливи на високи енергии, кармата ни настига много по-бързо. Като се разстройвам, аз се отварям за нападки и страдам от бързо настигаща ме карма. Общувайки с мен, те казваха, че когато проповядвам, трябва по-добре да си подбирам думите и да превръщам думите в постъпки. Колко лесно звучи всичко – да обичаме, да прощаваме. А в действителност, това е много труден път. Всеки, който се е опитвал да върви по такъв път, често се е спъвал. Трудно е да обичаш хора, които те мразят. Трудно е да прощаваш на хора, които те плюят в лицето. Да, това не е лесен път. Но ако искате да повишите съзнанието и вибрацията си, това е вашият път.

Д.У. : Разказвали ли са Ви съществата от сферите за връзката между съзнанието и физическата реалност?

К.Г. : Разбира се. Това е същата концепция, която се използва за нашето поробване. Нашето масово съзнание се използва като инструмент за нашето поробване. Власт имащите използват средствата за масова информация (масмедиите), за да насадят в съзнанието ни определено зърно, а после със същите масмедии, операции под фалшив флаг и пр. създават прецедент, за да ни накарат емоционално да придадем на това енергия. После енергията на масите създава ситуация, в която се случва прецедентът.

Д.У. : Нещо като моделиране?

К.Г. : Да.

Д.У. : Елитът се опитва да направлява нашето могъщество така, че да се проявяват желаните от нея резултати.

К.Г. : Да. Власт имащите добре разбират могъществото на нашето съзнание. Те разбират, че всичко около нас – нашите мисли, светлината, енергията, материята – са вибрационни състояния. Нашето съзнание също е вибрационно състояние. Нашето колективно състояние е много мощен сътворчески механизъм, който влияе на всички други вибрационни състояния около нас.

Когато се научим да го управляваме, ние ще можем да изменим реалността, особено ако вземем предвид, че се насочваме в област от Галактиката, вибрираща на много високо ниво. Нашето съзнание се изменя, вибрира на много по-високо ниво. Ние ставаме сила, с която ще трябва да се съобразява елитът или всяка друга група, която ще се опитва да ни държи в кутия.

Д.У. : Вие говорихте, че сега се разработват 22 различни генетични програми. Т.е., нашата ДНК се смесва с ДНК на други разумни цивилизации. Докато преминаваме през изменението, какво става с такава дива смес от ДНК?

К.Г. : Какво се получи при смесването? В нас се появи по-широк спектър от емоции, отколкото в повечето други същества. Те имат същите емоции, каквито и ние. Но поради намесата в нашите светлинни тела, нашата генетика и не само там, ние получихме по-широк спектър от емоции. Това е и благословение, и проклятие. Защото точно сега ние не умеем да контролираме тези емоции. На съзнателно ниво отсъства контролът. Засега цари пълна бъркотия.

Д.У. : Т.е., благодарение на генетичното смесване и по-големия спектър от емоции, нашата реакция ще е по-силна, отколкото у представители на другите разумни цивилизации?

К.Г. : Да, ние ще имаме по-силна емоционална реакция на всичко.

Д.У. : Тогава това би било огромна слабост?

К.Г. : Но и велика сила, когато се научим да контролираме своето съзнание, защото емоциите са активатори на нашето съзнание. Те работят ръка за ръка. Именно емоциите помагат за активиране на нашето съзнание. Ние можем да станем много могъщи сътворци и да сътворим чудесен нов свят, когато престанат да ни манипулират и когато се научим да управляваме своите емоции и своето съзнание.

Д.У. : Ако съществата от Алианса на Сферите не позволяват на тези, които наричаме добрите момчета – Алианса ТКП (Тайна Космическа Програма) – да създават въоръжени стълкновения, как можем да променим нещо? Нима Алиансът на Сферите не смята, че трябва да атакуваме тези негативни групи извънземни, които все още се намират тук, за да се извърши промяна?

К.Г. : Да, земният Алианс искаше да върви по военен път, но негативът поражда негатив. Вие не можете да получите позитив от негатива. На тях им предадоха необикновени технологии, но те са повече отбранителни, отколкото настъпателни. На Алианса ТКП им предадоха отбранителни технологии, но им забраниха да извършват военни настъпателни операции, водещи до големи загуби на живот и разрушаване на инфраструктурата, която може да се използва от цивилизацията след разкриването и ще стане основа за създаване на цивилизация от типа “Звезден път”.

Д.У. : Тук ключовата дума е Разкриване.

К.Г. : Да, пълно Разкриване без никакви ограничения.

Д.У. : Т.е., съществата от Сферите ни помагат да се доближим до Разкриването?

К.Г. : Именно такава е тяхната цел. Те искат човечеството да се освободи по пътя на разкриването, ние да се вдигнем и да се освободим. Разбира се, ще е трудно, защото повечето хора ще са сърдити. Очаква ни и хаос. Но съществата от Сферите искат ние да правим всичко така, че да създаваме основата на нова ера за човечеството.

Д.У. : Това е чудесна тема за разговор и ние само започнахме. Перспективата е много вдъхновяваща. Кори, аплодирам Вашето мъжество и храброст. Мисля, че Вие сте герой. Ние всички сме Ви много благодарни! Благодаря Ви, че бяхте тук.

К.Г. : Благодаря Ви. (Ръкостискане)

Източник:
http://divinecosmos.e-puzzle.ru/page.php?al=184


Страницата на Corey Goode във Facebook:
https://www.facebook.com/BlueAvians

СВЪРЗАНИ СТАТИИ:

Тайната космическа война се прекратява с напредването на плановете за разкриване на извънземното присъствие

http://virtualobitel.alle.bg/блог/тайната-космическа-война-се-прекратява-с-напредването-на/


Космическо Разкриване – епизод 8: Глобална Галактическа Лига на Нациите
http://lucecita.blog.bg/novini/2015/08/20/kosmichesko-razkrivane-globalna-galakticheska-liga-na-naciit.1385290


Лунен Оперативен център

http://lucecita.blog.bg/novini/2015/08/26/.1386756

Космическо Разкриване: Ние сме ЕДНО:
http://lucecita.blog.bg/novini/2015/08/30/.1387656

Космическо Разкриване: Живот в изследователски кораб

http://lucecita.blog.bg/novini/2015/08/30/.1387727
Гласувай:
2
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2049700
Постинги: 989
Коментари: 96
Гласове: 912
Календар
«  Юни, 2020  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол