Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
14.10.2015 17:06 - Интервю на Джордж Нури с Кори Гуд от 19 август 2015
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 3099 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Интервю на Джордж Нури с Кори Гуд от 19 август 2015


Свободен превод със съкращения

Д.Н.: Добре дошли в програмата “Извън границите на вярата”! Днес имаме особен гост – Кори Гуда. Кори и Дейвид Уилкок провеждат редица беседи за Тайните Космически Програми, под общото название “Космическо Разкриване”. Потресаваща информация. Кори, добре дошъл на нашето предаване.

К.Г.: Благодаря, Джордж.

Д.Н.: Разкажете ни за себе си. Вие сте работили в Тайната Космическа Програма (ТКП) 20 години.

К.Г.: Всичко започна, когато бях на 6 години. Взеха ме в програмата MILAB. В действителност това название е само прикритие за много видове тайни програми. В мен разпознаха интуитивен емпат – способности, които могат да се развият и да се използват за общуване с извънземни.

Започнаха да усилват моите способности и да ме тренират за такава работа. Аз ходех на обикновено училище, но ме сложиха в специален клас. Два пъти в седмицата ме взимаха с бял фургон. Откарваха ни на базата на ВВС в Карсвел в Тексас. Обикновено в класа влизаха групи по 200-300 деца. После ни разделяха на по-малки групи съобразно нашите способности. Внушаваха ни, че сме особени и че трябва да служим на човечеството и пр. Кабалът и тайното правителство търсят «звездни семена» и се опитват да ги използват за техните тъмни цели.

Широко се използваше така нареченото "изтриване на паметта". То работеше при повечето хора. Но имаше
3-5% хора, при които тази процедура не действаше. Хората - интуитивни емпати имат по-тясна връзка със своя Висш Аз. Спомените се пазят в светлинното тяло или душата.

Когато участвах в програмите, ни принуждаваха да извършваме много лоши постъпки. Това са Кабалът и тъмните програми.

Когато бях на 16 години, ме взеха в програмата “20 и назад”. Приеха ме и ми казаха, че 20 години ще работя в ТКП, а после ще мина през регресия на възрастта и ще ме върнат на същото място и в същото време, откъдето ме взеха, от моята стая. Дадоха куп обещания, които не смятаха да изпълнят.

След приключване на 20 години служба, преди да върнат хората назад във времето, им изтриват паметта. Затова много от тези хора страдат от стресово разстройство. Имат проблясъци на паметта за пребиваване в космоса, на други планети и не знаят защо.

В програмата ТКП отначало работих в междузвезден изследователски кораб - наш американски кораб от групата “Слънчевите Пазители”.

Д.Н.: И това става след кацането на Луната?

К.Г.: О, да. Ние вече имахме бази там.

Д.Н.: Сега на колко години сте?

К.Г.: На 45. На изследователския кораб работих 6 години от 20. После ме прехвърляха в няколко други програми. Някои програми не бих искал да обсъждам, защото там искаха да правя ужасни неща. Участвах в програма за разпит на извънземни, които влизаха в нашата биосфера, хващаха хора и бързо изчезваха от Слънчевата система. Ние трябваше да ги залавяме. Но повечето бяха разни извънземни, проникнали в земното общество и представящи се за хора. В някои случаи те използват технология, с която около тях се създава поле, за да изглеждат отстрани като хора.

Някои групи на ТКП долитаха и отвличаха хора от високи сгради направо в разгара на работния ден. С отвличане на хора се занимават не само извънземни, но и нашите собствени престъпни синдикати на тайните земни правителства. Много хора ги наричат Кабал или Илюминати. Те са престъпници. От самото начало синдикатите сключиха съглашения с извънземни с цел търговия с технологии. А после всичко излезе извън контрол. Синдикатите и тайното правителство на Земята решиха, че “ние можем да контролираме кои хора да изчезнат, защото те са просто стока.” В САЩ изчезват около 100.000 души за година. В планетарен мащаб всяка година изчезват един милион души.

Всичко това е ужасно. В повечето случаи хора отвличат хора, търгуват с тях, обменят ги за технологии и пр. Има групи, които използват човешки същества за своята собствена генетика. Ние сме уникални с това, че изглежда сме част от грандиозен експеримент, който е не само генетически, но и духовен, и всеобхватен.

Д.Н.: Кори, защо сега говорите публично?

К.Г.:  Избраха ме, при това по име, да разкривам информация. Особено тази част от информацията, която е с много разстройващ характер, защото в бъдеще ще се публикува огромно количество данни, които разобличават групите на синдикатите. Ще ги съдят за всички престъпления, които са извършили против човечеството.чдей в год…

Д.Н.: Т.е., желателно е да знаем всичко предварително?

К.Г.: Това е един вид подготовка.

Д.Н.: Значи Вие се явявате публично с нечия благословия?

К.Г.: С благословията на групата “Алианс на ТКП”, която се отцепи. Те решиха, че вече им стига. Те решиха, че е време напредналите технологии да се предадат на цялото човечество, на всички хора едновременно. Информацията ще постъпи във вид на данни за нашата истинска история, за това, което са направили с нас елитите, за всичките им престъпления против човечеството.

Информацията от Едуард Сноудън е определена част от публикуването на данни. Целият масив от неговите данни беше напълно разшифриран едва неотдавна.

Д.Н.: Кори Гуд – истински разобличител. Той рискува живота си, за да ни даде тази информация. Благодаря за вниманието!

Целият текст на руски:

http://divinecosmos.e-puzzle.ru/page.php?al=209

 

Свързана статия:

КОСМИЧЕСКО РАЗКРИВАНЕ: Епизод 13 - Портали, Преместване във времето
http://lucecita.blog.bg/novini/2015/09/27/kosmichesko-razkrivane-epizod-13-portali-premestvane-vyv-vre.1394877




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2572579
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол