Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.10.2015 13:17 - КОСМИЧЕСКО РАЗКРИВАНЕ: Контактът е установен
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 1388 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
КОСМИЧЕСКО РАЗКРИВАНЕ: Контактът е установен

Интервю на Дейвид Уилкок с Кори Гуд - 29 септември 2015 г.

Свободен превод на български със съкращения


Д.У.: Добре дошли на Космическото Разкриване! Тук при нас е много интересно. Има нова информация, дори за тези, които смятат, че знаят всичко. С нас е Кори Гуд. Обсъждаме инсайдерската инфорация, която той е получил по време на работата си в “Тайната Космическа Програма” (ТКП).

Кори, използвала ли е ТКП помощ отвън?

К.Г.: Наличието на широк диапазон технологии в ТКП се обяснява със съществуването на напълно отцепило се общество.

Д.У.: Какво означава “отцепило се общество”?

К.Г.: Това е общество, което толкова много се отличава от социума, от което е произлязло, че става абсолютно друго общество, с друга технология, друга социална динамика и други системи за контрол.

Отцепилаа се цивилизация на сегашната ера е възникнала в Германия в 1920-те години, но се е развила истински през 1930-те години. По онова време в Германия е имало няколко тайни общества, които се занимавали с много интересна дейност. Те не отделяли науката от езотериката, за тях тези два вида били едно цяло. Някои немски тайни общества се занимавали с ченълинг, опитвали се да влязат в контакт с групи от други светове. Освен това обикаляли земята и търсели древни текстове на Изтока, в които се говорело за вимани и други летателни апарати и се надявали да построят собствен космически кораб.

В Хималаите те установили контакт с древна отцепила се цивилизация, която мнозина наричат “нордическа раса”, и започнали да работят с нея.

Освен това те установили контакт с групите от Алианса на Драконите. Съгласно информацията от “умните стъклени планшети” Драконите са тук най-малко от 375 хиляди години и считали Земята за своя. Алиансът на Драконите се състои от множество разни същества. По-голямата част от тези същества има рептилоидна генетика. С Алианса на Драконите се асоциират и други същества – инсектоиди.

Говорейки за рептилоиди, имаме предвид хуманоидно тяло. Кожата им е като при рептилиите, очите, развита мускулатура, нравът са като при рептилиите. Те са много агресивни.

Немците съзнателно установили контакт с тяхната група.

Освен това, в Хималаите немските тайни общества се натъкнали на група същества, които приличали на представители на нордическата раса. Те се представили за извънземни. Но в действителност те били древна отцепила се човешка цивилизация, която съществувала под Хималаите десетки хиляди години. И не само под Хималаите. Под Земята има цяла мрежа от свързани помежду си градове.

Д.У.: Те населили това, което вече било построено от така наречената раса на Древните Строители?

К.Г.: Да, но освен това създали собствена много сложна високо технологична цивилизация и построили своя високо технологична инфраструктура.

Д.У.: Според Вашите думи, това е бил един от подземните региони, в който имало биолуминесцентни бактерии, дървета, течаща вода, животни, риби, птици и пр.?

К.Г.: Да, и даденият регион се намирал по-близо до повърхността, под планините и градовете на повърхността. Впрочем, последните имали достъп до този регион. Подземните градове се наричали Мрежата на Агарта. Така е фиксирано в документацията. Те имали космическа флота или космическа програма, която наричали “Сребърната Флота”.

Д.У.: И така, немците установили контакт с тези, които считали за извънземни, с така наречените нордически извънземни.

К.Г.: Да, благодарение на тази група, която се представяла за извънземна. А също благодарение на немската група, която създала отцепила се цивилизация, използваща технологиите, получени от Драконите и от групата на Агарта под Хималаите.

Драконите и жителите на Агарта се разбирали, но не са били съюзници. Драконите не обичат много тези, които не се прекланят пред тях.

Немците не отделяли науката от езотериката.  Те обединявали магията и науката. Използвайки древни текстове, които открили за виманите, немците започнали да строят някои много интересни устройства. Електрогравитационни устройства, използващи въртенето на живак и по този начин създаващи ефект на гасене на гравитацията. Това е стъклен цилиндър с живак. Той се върти на много високи обороти и към него се подава много високо напрежение. И това създава антигравитация.

После немците започнали да използват медни пластини, въртящи се в противоположни посоки. За същите цели.

Немските учени създали различни кораби. Някои от конструкторите загинали, защото твърде много се приближавали до корабите и имало взривове. В началото е имало много проблеми.

Освен това учените открили, че много тежкото електричество, прилагано към живака, превръщало живака в злато! Но те разглеждали това като проблем, защото им трябвал течен метал, който да остава течен при високи температури, високи обороти на въртене и да провежда електричеството дълго време, без да се преобразува. В края на краищата получили нов течен метал.

След като немците достигнали определено технологично развитие и установили дипломатически отношения с Драконите и с жителите на Агарта, последните две групи започнали да им помагат в научен план. Станало нещо като научен обмен.

Когато немските учени създали стабилно работещо антигравитационно устройство, те започнали да създават общество, което все повече се отцепвало от немската диктатура или немското ръководство. Започнали да скриват много неща. Те нямали отношение към фашизма.

Към фашизма имали отношение немските тайни окултни общества, именно те създали фашизма. Фашизмът – това е преди всичко желанието на традиционното правителство да контролира хората. А учените повече се интересували от създаването на собствена цивилизация, която няма нищо общо с никаква група, създаването на “висша раса” и своя собствена космическа програма. Те имали високи идеали.

Когато учените започнали да играят свои игри с времето, ставали странни неща.  Когато играете с технологията на електрогравитацията, времето и пространството, воалът между тях изтънява и тогава започват да се случват аномалии. Например, когато се премествате някъде, когато се движите с определена скорост, вие не само изминавате някакво разстояние, но и се придвижвате във времето. Ако преминавате от едно място на друго с много висока скорост, вие пътешествате не само в пространството, но и във времето. Затова воалът между времето и пространството започва да се размива.

Д.У.: Кори, ние получаваме ревниво пазена инсайдерска информация. Но ние смятаме да я разкрием в нашите интервюта. Вие казахте, че Алиансът иска да разпространи тази информация. За мен е голяма чест да бъда тук с Вас, защото можем да хвърлим много светлина върху скритата история на човечеството. Благодаря Ви за това, че решихте да направите това заедно с нас.

Целият текст на руски език:

http://divinecosmos.e-puzzle.ru/page.php?al=208


Преводи на епизодите от «Космическо Разкриване» на няколко езика:

http://spherealliancetranslations.blogspot.bg/

 

Свързана статия:

КОСМИЧЕСКО РАЗКРИВАНЕ - Епизод 14: Портали: Паралелна Земя

http://lucecita.blog.bg/novini/2015/09/28/kosmichesko-razkrivane-epizod-14-portali-paralelna-zemia.1395156
Гласувай:
0
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2077734
Постинги: 989
Коментари: 99
Гласове: 912
Календар
«  Август, 2020  
ПВСЧПСН
12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31
Блогрол