Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.11.2015 18:15 - КОСМИЧЕСКО РАЗКРИВАНЕ: Ние никога не сме били сами
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 3336 Коментари: 0 Гласове:
6


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg
КОСМИЧЕСКО РАЗКРИВАНЕ: Ние никога не сме били сами

Интервю на Дейвид Уилкок с Кори Гуд  -  3 ноември 2015 г.

Свободен превод със съкращения

Д.У.: Здравейте и добре дошли на Космическото Разкриване! С нас е инсайдерът Кори Гуд. Започнахме разговор за немските езотерични общества... Аз съм изследвал лей-линиите. Виждаме такива площадки като Стоунхендж, а също немските готически катедрали, които са построени на тези линии. Сякаш някой е знаел, че такива свещени места и дори правителствени съоръжения трябва да се строят на лей-линии...

К.Г.: Разбира се, тайните учения са отпреди много хилядолетия и старателно се пазят от групите. По-голямата част от информацията се намира в подземията на Ватикана. Достъп до нея имат йезуити и други групи.

Има и много други библиотеки от този род, особено в Европа, където се съхраняват ученията на древните школи на мистериите, до които имат достъп тайни общества. Книгите и свитъците са много древни. В тях има няколко различни древни езика, позволяващи да се превеждат още по-древни текстове, които отиват още по-назад във вековете. Тези текстове разказват за технологии на хора и същества, дошли от небесата.

Д.У.: В предишното интервю казахте, че групи на отцепили се цивилизации, които живеят във вътрешността на Земята, са влизали в контакт с хората, които живеят на повърхността и са се представяли за богове. Сред европейските общества на келтите и друидите имало ли е жреци и представители на кралските семейства, които са били в по-явен контакт с отцепилите се цивилизации?

К.Г.: Да, жреците на Один и всичките други групи. Кастата на жреците от почти всяка от древните цивилизации е пазела тайните учения. Те са имали достъп до свитъците, книгите и информацията, до всички мистични учения. Те са пазели информацията от кралете и от простите хора. Именно от такива окултни групи са се появили много отцепили се тайни космически програми и технологично напреднали подземни цивилизации.

Д.У.: Явяват ли се представителите на подземните цивилизации или космическите цивилизации потомци на хора, в някакъв исторически момент взети от човешкия живот на Земята? Може би, преди хиляди години или в Средновековието?

К.Г.: Да. Това е една от причините, поради която немците толкова много се заинтересували от всичко това и поради която се фокусирали върху “висшата раса”. Някои групи се появявали изпод земята и се представяли на немците или за извънземни, или за богове, а в някои случаи за техни предци. Почти винаги това били блондини, със сини очи и европейска външност, т.е. изглеждали като същества от "висша раса". а

Д.У.: Когато в тези групи взимали хора от Земята, кръстосвали ли са се представителите на групите с такива хора или са използвали отвлечените като роби?

 К.Г.: Групите най-вече манипулирали хората, живеещи на повърхността. Те учели земляните на селско стопанство така, че да могат да осигуряват храна на подземната група, във вид на дарове. Те манипулирали населението от повърхността така, че да получават “възвръщаемост” от това, което се считало за инвестиция.

Д.У.: Жреческата каста на друидите и келтите, а също тайните общества от целия свят, имали ли са достъп до космически пътешествия и до технологията на порталите?

К.Г.: Някои определено са имали такъв достъп.

Д.У.: Имало ли е хора на повърхността на Земята, които също до някаква степен са имали достъп до космоса?

К.Г.: Да.

Д.У.: И това са били хора, родили се на Земята от родители-хора?

К.Г.: Да. Чел съм за това на стъклените планшети. Чел съм за испанци, които преследвали жреци на маите, които се приближавали до  стена с изрязана на нея врата, която не водела никъде. Те държели в ръце куп свитъци. Жреците се приближавали, докосвали вратата и преминавали през каменната стена. Очевидно това бил някакъв вид портал.

Д.У.: Аз участвах в снимките на епизод от филма “Древните извънземни”, в който говорихме за това, което описвате, за врата, просто изрязана в каменна стена. Аналогично място има и в Турция. Турция също ли е още една страна, център на отцепили се групи, отседнали около Средиземно море и в Египет?

К.Г.: Да. Турция е смес от отцепила се група и извънземна група, заселили се там.

Д.У.: Знаете ли нещо за тази извънземна група?

К.Г.: Да. Това са твърде разстройващи сведения. Там е имало група от типа на шумерските богове и по-негативни видове, които после мигрирали в Южна Африка, където се намират и до днес.

Д.У.: Какво представлява отцепилата се цивилизация в Турция? Прилича ли тя на другите или е уникална група?

К.Г.: С Турция е свързана по-голямата част от извънземната активност. Там има и отцепила се група, но тя е по-подчинена на извънземната група. Турция е много древно място, то дълго се е контролирало от определена извънземна групировка.

Д.У.: Просто исках да се ориентирам, за да разберем как немците са продължили своя път в космоса. Нали това не е първият път, когато хората излизат в космоса?

К.Г.: Да.

Д.У.: Разказахте, че отцепили се човешки цивилизации на Земята и извън планетата са били една от групите, чиито ченълинги приемали немците, и която им помагала да намират свитъците, а после да строят космически кораби. Защо тези отцепили се и извънземни групи просто не са предали на немците своите технологии? Защо е трябвало да карат немците да минат през по-трудоемкия процес на археологически разкопки?

К.Г.: В края на краищата те започнали да предават на немците напреднали технологии, но немците е трябвало да извършат и сами определена работа. Немците трябвало да докажат, че притежават инженерни и научни способности да създават такива технологии и да ги разбират. И само когато достигнали определено ниво, технологии започнали да им предават не само драконианците, но и отцепилата се група Агарта. Сега агартяните и драконианците не винаги се разбират. Немците винаги предпочитали агартяните. От тези групи немците получили много забележителни и уникални технологии. Немците започнали да ги използват за излизане извън пределите на атмосферата и за пътешествия на Луната. Освен това изучавали пояса на астероидите.

Като се добрали до Луната, те бързо узнали, че тя служи за център, за неутрална зона, където се срещат много други извънземни групи, които имат свои бази и участват в грандиозния експеримент със Земята. От Луната те наблюдават планетата. Немците се придвижвали по Луната и искали да започнат изграждане на колонии. Но им било казано ясно, че е много рисковано да се приземяват на което и да било място на спътника и да започват строителство. Затова, както по-късно и ние, те сключили съглашения с драконианците и агартяните.

Д.У.: Под “ние” Вие имате предвид правителството на САЩ?

К.Г.: Да.

Д.У.: То е подписало съглашение с драконианците?

К.Г.: Правителството на САЩ е подписало съглашения с няколко групи и драконианците са една от тях. Имало е агартяни и други.

Д.У.: Имали ли са немците проблеми с отлитането от Земята?

К.Г.: Когато те започнали да летят към Луната, те срещнали определено съпротивление. Но когато установили партньорство с драконианците, на които принадлежали големи територии на тъмната страна на Луната, те се оказали под защитата на драконианците. Немците искали да строят свои собствени бази и колонии на Луната, но не успели. Тогава потърсили древни здания и намерили начин временно да ги херметизират, а после си построили неголяма лунна база.

Д.У.: Атмосферата на Луната годна ли е за дишане?

К.Г.: Не. Немците създали херметични скафандри от типа на акваланги с противогази.

Д.У.: Немците са докарвали материали от Земята или са се опитвали да строят с материали, намерени на Луната?

К.Г.: Някои материали се доставяли от Земята, но немците добивали и местни материали, опитвайки се да създадат съвременен бетон, какъвто използваме на Земята. Те изпробвали различни техники.

На Луната имало група, свързана с рептилоидите. Тя работела над проект за пътешествия до Луната с използване на портали, с цел попадане в различни времеви периоди. Тази група изграждала наземни съоръжения, които някога били изоставени. По-късно ТКП намираше много древни здания с нацистки емблеми, символи, орли и свастики вътре.

Д.У.: Много древни?

К.Г.: Да. Отпреди много хиляди години. ТКП използва темпорална технология, наподобяваща въглеродното датиране, тя чете темпоралния подпис на построеното здание. Такава технология позволява приблизително да се определи възрастта на дадено съоръжение. Точно не си спомням, но възрастта на зданията беше хиляди години.

Д.У.: И така, немската група имала достъп до извънземна технология, позволяваща връщане в миналото през портал?

К.Г.: Да. Това е била съвместна операция с рептилоидите.

Д.У.: В предварителния ни разговор споменахте, че когато немците започнали да строят на разни места, те намирали взривни заряди, заложени там много отдавна?

К.Г.: Такива заряди намираше ТКП, когато започнахме да строим аванпостове, с цел безопасност. Ние ги изграждахме от местен материал и материал, доставен от дома. Използвайки темпорална технология за изследване на земята, инженерите откриха, че под земята има заряди, заложени много отдавна. По някакъв начин някой предварително е изчислил, че в еди кой си ден някой ще започне да строи там съоръжение, и предварително, преди хиляди години, е заложил там заряди за нападение на новата площадка. Но нашите инженери намериха начин да ги отстранят.

Д.У.: Казахте, че едно от първите неща, което направили немците, когато излезли в космоса, било изучаване на астероидния пояс. Открили ли са там нещо необичайно?

К.Г.: Да, открили, че там от определено време се извършват минни работи. В някои астероиди открили дребни остатъци (фрагменти) от технологии на расата на Древните Строители.

Д.У.: По-рано споменахте, че те са изглеждали като изкусно изрязан камък.

К.Г.: Да. Може да изглежда като късче камък, изрязан в уникална и много приятна за очите форма. Човек може да си помисли, че е изрязан от древна култура, такива каменни късчета е имало например на някой олтар и са се използвали много примитивно. В действителност това е било много напреднало многомерно устройство. Немците открили много астероиди с данни за това, че в астероидния пояс от хилядолетия са се извършвали минни работи.

Д.У.: Немците намирали ли са разбити космически кораби?

К.Г.: Доколкото си спомням, най-голямата част от находките била открита на Луната, остатъци от древни съоръжения.

Д.У.: Успели ли са да намерят разрушен древен космически кораб и да извлекат нещо от него?

К.Г.:  Да, такива находки са открили на Земята, на Луната и на Марс. Немците ги намирали навсякъде.

Д.У.: Значи на Луната не може да се диша и са нужни космически скафандри?

К.Г.: Да.

Д.У.: Оказвали ли са драконианците материална помощ на немците или са ги оставили сами да извършват всичките строителни работи?

К.Г.: И едното, и другото. И в края на краищата немците построили на Луната неголяма база и я използвали като място, от което може да се потегля по-нататък. После успешно оборудвали база на Марс. Драконианците не им помагали във всичко. Това била отделна база на Луната. Но скоро тя станала съвместна база на драконианците и на немските отцепили се групи, която те използват и до ден днешен. Това е база на тежката Тъмна Флота. Тя изглежда като пирамида с отрязан връх, като трапец. Тази база е била построена през 1960-те години.

Д.У.: Имат ли драконианците свои здания в района, който са владели по-рано?

К.Г.: Под повърхността.

Д.У.: И така, драконианците позволили на немците да имат своя територия и да се чувстват в безопасност, сякаш имат свой дом?

К.Г.: Това било част от по-обширен план на драконианците за обединение на тайните групи в рамките на тяхната система за контрол над Земята.

Д.У.: Немците наистина ли са построили на Луната здание във формата на свастика?

К.Г.: Първоначално това била форма на свастика. Сега в това здание се намира Лунното Оперативно Управление. Зданието било преустроено и надстроено. Нацисткото здание е старата и много малка част от това, което днес е Лунното Оперативно Управление. На регулярна основа то се използва от ТКП на Земята. Трапецовидната лунна база е достъпна само за човешки групи, които сътрудничат с драконианците, и за самите драконианци.

Д.У.: Оказвали ли са агартяните материална и морална поддръжка в колонизацията на Луната?

К.Г.: Те са се самоотстранили, но имат свое присъствие на Луната.

Д.У.: Ние изследвахме потресаваща информация и ще продължим следващия път. Както винаги, благодаря ви за вниманието!

Целият текст на руски:

http://divinecosmos.e-puzzle.ru/page.php?id=642


Свързани статии:

Космическо Разкриване: Агарта – Разширяване на границите
http://lucecita.blog.bg/novini/2015/10/15/kosmichesko-razkrivane-agarta-razshiriavane-na-granicite.1399701


Космическо Разкриване: Лунен Оперативен център
http://lucecita.blog.bg/novini/2015/08/26/kosmichesko-razkrivane-lunen-operativen-centyr.1386756




Гласувай:
6



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2583062
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол