Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.03.2016 09:07 - Изключително добри новини за термогенераторите на Андреа Роси – 6 април 2016
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 1847 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 07.04.2016 11:06

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image


Изключително големи положителни резултати от едногодишния тест на инсталацията E-Cat на Андреа Роси с мощност 1 мегават

6 април 2016

Следното съобщение е публикувано от корпорацията Leonardo Corp. тук: http://www.prnewswire.com/news-releases/cold-fusion-lenr-verified–inventor-sues-industrial-heat-llc-300247317.html

Маями, 6 април 2016 /PRNewswire/ — Корпорацията Leonardo съобщи днес, че на 29 март 2016 г. е получила валидация от независима трета страна за изключително големи положителни резултати при продължилия почти една година тест на термогенератора Energy Catalyzer (“E-Cat”) на компанията Leonardo с мощност 1MW.

Според изобретателя Андреа Роси, E-Cat генерира нискоенергийна ядрена реакция (low energy nuclear reaction “LENR”), която произвежда топлинна енергия на цена съществено по-ниска от повечето традиционни енергийни източници. Според доклада на независимата трета страна, по време на теста продължил 352 дни, E-Cat непрекъснато е произвеждал енергия, 6 пъти повече от количеството енергия, консумирано от инсталацията, като често генерираната енергия е била 50 пъти повече от количеството консумирана енергия през същия период. Според Андреа Роси, Leonardo Corporation разглежда резултатите от теста на трета страна като “изключително голям успех” и че “светът е на една стъпка по-близо до търговската реализация на нов, чист и ефективен енергиен източник.”

Тестът от независима трета страна е извършен от д-р инж. Fabio Penon, д-р по ядрено инженерство, по искане на Leonardo Corporation и на един от неговите лицензиати - Industrial Heat, LLC. , като двете компании са пожелали верификация от независима трета страна за устойчивото производството на енергия от E-Cat за продължителен период от време.

 “Leonardo Corporation работи упорито с нейните лицензиати, корпоративни партньори и доставчици на материали за осъществяване на план за производство и дистрибуция съобразно очакваното търсене на модули E-Cat, когато бъдат предложени за продажба” – заявява Роси.

Източник:

http://www.e-catworld.com/2016/04/06/cold-fusion-lenr-verified-inventor-sues-industrial-heat-llc-press-release/



Добри новини за термогенераторите на Андреа Роси – 25 март 2016

Роси: “Бойният кораб” на компанията Leonardo е готов с роботи за бързо производство на термогенератори E-Cat на ниски цени

Резюме

Андреа Роси:

Компанията “Leonardo Corporation” е готова. Доставките на всички роботизирани линии ще бъде бърза. Фабриката вече е готова и аз проектирах (термогенератора) E-Cat QuarkX така, че да се улесни производството, защото го проектирах заедно с експертите по роботика и с инженерите по електроника, с които изработваме прототипите.

Компанията ”Leonardo Corporation” е готова, не се притеснявайте. Ще бъдем много бързи с дистрибуцията, защото искаме да “неутрализираме” всички възможни конкуренти, които се надяват да копират нашите продукти.

Leonardo Corporation ще започне веднага с много ниски цени, благодарение на масовото производство.

Все пак трябва да добавя, че има конкурент, който работи много сериозно по технология, която е различна от нашата. Но те не говорят, както и аз не говорих до 2011 г.

Източник:

http://www.e-catworld.com/2016/03/25/rossi-leonardo-warship-ready-with-robotics-to-rapidly-produce-low-price-e-cats/

 

Компанията Hydro Fusion съобщава за китайска инвестиция от 121 милиона долара в технологията LENR


11 март 2016, публикация на сайта за дискутиране на технологията на Андреа Роси E-Cat, която е от тип LENR (Low Energy Nuclear Reaction). Американските компании Industrial Heat и Leonardo Corporation имат лицензи за технологиите на Андреа Роси.

На сайта на компанията Hydro Fusion е публикувано съобщение за китайска инвестиция в LENR/Industrial Heat:
http://hydrofusion.com/news/e-cat-fourth-quarter-developments-of-2015

Tom Darden, изпълнителен директор на Industrial Heat, е подписал споразумение за коопериране с ново създаден стратегически център в Пекин. “Технологичният парк към китайското Министерство на науката и иновациите” ще участва в технологичен трансфер с 20 компании от САЩ. 
Китай е инвестирал 121 долара в технологията LENR.

Alain е попитал Андреа Роси днес в Journal of Nuclear Physics и Роси е отговорил: “да, видях това, то се появи и в други публикации”.

Alain попитал Андреа Роси дали е включен в тази сделка и Роси отговаря: “Не, това е акция на Industrial Heat, направена в нейната сфера, за която е лицензирана от Leonardo Corporation”.

Все още не е ясно какво точно е финансирано, но Industrial Heat има E-Cat лиценз за Китай. Може би се канят да произвеждат E-Cat в Китай в този Технологичен парк, който е създаден. Във всички случаи това е много голяма инвестиция на Китай в подкрепа на развитието на технологията LENR.

http://www.e-catworld.com/2016/03/11/hydro-fusion-reports-121-million-chinese-investment-into-lenr/

 

Новини за термогенераторите на Андреа Роси - 20 февруари 2016


Андреа Роси: “Експоненциален прогрес” във фабриката на компанията Leonardo във Флорида

Андреа Роси:

Да, новата фабрика на Leonardo Corporation,  в която ще се произвежда E-Cat X (домашният термогенератор), е във Флорида. Тези дни постигаме експоненциален прогрес. Много сме близо до етапа да сме готови да правим 1 милион броя годишно, говорейки технологично. От момента, когато ще реша, че сме готови да заочнем, до момента, когато ще започнем производството, ще са необходими не повече от 3 месеца. Всичко вече е организирано. Сега, когато мога да посветя на този въпрос всичкото си време, ние напредваме много бързо.

Източник:
http://www.e-catworld.com/2016/02/20/rossi-exponential-progress-at-leonardo-factory-in-florida/




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2583356
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол