Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.07.2016 18:58 - greenBLAZE – ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТА ПРЕРАБОТКА НА ВСЯКАКВИ ОТПАДЪЦИ !!
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 632 Коментари: 0 Гласове:
1



image



greenBLAZE – ЕКОЛОГИЧНО ЧИСТА ПРЕРАБОТКА НА ВСЯКАКВИ ОТПАДЪЦИ

greenBLAZE е продукт на руската компания ADGEX от Санкт Петербург.

По данни на ООН всяка година се образуват около 720 милиарда тона отпадъци от производството и потреблението.

greenBLAZE е универсален мобилен комплекс за преработка на всякакви отпадъци и съдържащи въглерод материали във висококачествено синтетично гориво, топлинна и електрическа енергия!

greenBLAZE  работи по технологията на високотемпературната вакуумна деструкция – това е иновационна и безопасна технология за дълбока преработка на суровини и отпадъци, съдържащи въглерод.

greenBLAZE може да преработва всякакви видове отпадъци и материали, съдържащи въглерод, а именно: твърди битови отпадъци, селскостопански отпадъци, отпадъци от животновъдството и фермите, нефтен шлам, въглища и всякаква биомаса.

greenBLAZE практически не изхвърля в атмосферата вредни вещества. Единственият остатък е CO2 и ароматни въглеводороди, които впоследствие може да се използват в много промишлени сфери.

greenBLAZE е уникална технология, която няма аналог в света.

greenBLAZE е многофункционална система. В зависимост от варианта на изпълнение може да се получи гориво, топлина и електричество, без замърсяване на околната среда и без изхвърляне на опасни газове в атмосферата.

Системата е мобилна, по всяко време може да се демонтира и да се премести на друго място.

greenBLAZE има модулно изпълнение, което позволява да се увеличават обемите на производство без големи финансови разходи.

За всички варианти на изпълнение на greenBLAZE са необходими отпадъци, които не изискват особено сортиране, т.е. допуска се смесване на отпадъците без големи финансови разходи.

Вариантите на изпълнение на greenBLAZE за получаване на синтетично гориво позволяват да се получат различни сортове гориво – от високооктанов синтетичен бензин до дизелово гориво, като за изменение на получаваното гориво е достатъчно да се изменят параметрите на настройката на greenBLAZE.

greenBLAZE е решение, позволяващо да се преработват отпадъци в безопасни алтернативни източници на енергия, като се получава безпрецедентна изгода и се запазват ресурси. Източник:

http://www.adgex.ru/Biznes_portfel/ADGEX_BLAZE.aspx

Видео на руски език:
https://www.youtube.com/watch?v=S584mlH1aDg

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2584964
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол