Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.01.2017 18:17 - Дейвид Уилкок: Монументите на Марс, Падането на Империята
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 2137 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Дейвид Уилкок: Монументите на Марс, Падането на Империята

Откъси от най-новата книга на Дейвид Уилкок “Тайните на Възнесението”, свободен превод от руски език със съкращения

През септември 1993 г. Дейвид Уилкок попада на видео на Ричард Хоугланд, в което той демонстрира изображения на Лицето на Марс в ООН пред аудитория, състояще се от представители на международната преса. Ричард обяснява, че в действителност Лицето е изкуствено създаден монумент с височина 1,6 км и има симетрични човешки черти. Макар че то се оказало силно ерозирало и очевидно древно, все още може да се види, че лявата страна е обичайно човешко лице, а дясната страна има външност на представител от семейството на котките. Това стимулира интересни и очевидни сравнения със сфинкса. Освен това Хоугланд имал достоверни данни за това, че на Марс има планини с пирамидална форма. Близо до Лицето Хоугланд и неговите колеги открили два различни вида пирамиди. На запад се намира група от четиристенни пирамиди, подобни на тези в Египет. А по средата на това, което Хоугланд нарича “Градският Площад”, се  намира още една по-малка група обекти. На север от пирамидите има любопитно триъгълно здание, което той нарича “Крепостта”.

Нова физика

Видеото демонстрира невероятно количество математически изравнявания между тези и други близки обекти. Ако се събере всичко заедно, измеренията разкриват абсолютно нова физика, която Хоугланд обсъждал с инсайдери от високо ниво. Монументите демонстрират ключове към система, потенциално способна чрез привличане на енергия от по-високите измерения да ни даде антигравитация, свободна енергия и други технологични чудеса. Ричард казва, че новата физика се появява във вид на геометрични праволинейни шаблони, които се разкриват в природата, включително структурата и поведението на планетите. Това беше първата крачка към знанието за "Глобалната Решетка", което Дейвид Уилкок представя в неговата книга “Изследване на Полето на Източника” и три други по-ранни негови книги.

Падането на Империята

Империята (на Суперземята) разрушила защитните спътници на решетката, изградена от Пазителите, и използвала това оръжие за водене на война с други цивилизации. Започнала нещо като космически еквивалент на надпреварата с ядрени оръжия. Според инсайдера Брюс цивилизацията-съперник развила точно такава технология и нанесла смъртоносен удар по Империята. Суперземята била напълно разрушена. Разрушението причинило ужасна вреда на хармонията в нашата Слънчева система, а също така на целия локален звезден куп. Цялата защитна решетка била унищожена.

Според данни от секретната програма “Диамантената баластра”, Суперземята била взривена преди около 500 хиляди години. Инсайдери използвали кораби за идентификация на разни части на планетата в астероидния пояс, включително кората, мантията и ядрото. Океаните мигновено замръзнали и станали комети.

Половината на Марс е обсипана с обломки, затова на едната страна има многочислени кратери, а на другата страна те почти напълно отсъстват.  Обломките се разлетели из цялата Слънчева система, причинявайки невероятни вреди.

Луната станала смъртоносен капан

Според Брюс, болшинството от населението на Империята загинало в резултат на това катастрофално събитие. Когато Луната била “паркирана” до Земята, във вътрешността на спътника живеели 12-16 милиарда души. Те имали достатъчно време да се убедят, че съзнанието на всеки човек е заредено в централното ядро на Изкуствения Интелект (ИИ) на Луната преди ударите на обломките. Разрушаването на Луната също било невероятно жестоко.  Напълно било разрушено болшинството компютърни системи. Жизненото обезпечение се изключило, а без него и при непрекъснатите сеизмични трусове Луната станала капсула на смъртта. Огромното болшинство от хората, които живеели във вътрешността, загинали.

Възстановяване след нападението

Тези, които оцелели след катастрофата, били зашеметени от газовете и невъобразимия ужас, който царял наоколо. Те нямали друг избор и мигрирали на повърхността. Те загубили по-голямата част от технологията. Хората не си представяли как може да се възстанови предишното величие, тъй като цялата работа изпълнявали нанитите.  Хората все още имали напреднали способности, включително използването на прозрачния алуминий като строителен материал. Запазили се и някои космически кораби. Техните екипажи построили лунни обелиски, пирамиди, куполи и ги изпълнили с растения, животни и вода в опит да възстановят някакъв комфорт.

Генетичните фермери

Според информацията на Кори Гуд, след разрушаването на Суперземята преди около 500 хиляди години, защитната решетка на нашия локален куп била разрушена и това позволило масова миграция на различни групи. Първата група пристигнала почти веднага, тя е известна на ТКП (Тайната Космическа Програма) като Генетичните фермери. Те знаели, ча нашата Земя е рядка скъпоценност. Според много инсайдери, повечето планети в галактиката са способни да  поддържат само около 100 хиляди уникални форми на живот, докато на Земята сега има 8,7 милиона. Земята има много сложна "вълнова структура", поддържаща невероятно разнообразие на живот. Почти всякакви жизнени форми от цялата галактика могат да живеят на нашата планета.

Генетичните фермери взимали фрагменти на ДНК от цялата галактика и ги внедрявали в хората, които живеели по онова време на Земята. Замисълът бил ДНК да ни готви за възнесение. Дори сега 60 различни активни извънземни групи осъществяват 22 различни генетични програми. Така наречените Генетични фермери се определят като Суперфедерация.

Постоянните обновявания на ДНК са ни направили много по-емоционални от болшинството извънземни. Емоциите могат да ни подтикват много по-бързо към възнесение от болшинството други човешки раси.

Някои негативни извънземни групи отвличат хора от Земята и внедряват фрагменти от тяхната ДНК  в своите тела, обединявайки нашия генетичен материал със своя. И когато поставят “обновения” генетичен материал в енергийно поле, наподобяващо онова, което ще освободи нашето Слънце, те временно получават способности на възнесени хора. Негативните групи са наплашени от това, какви ще станем, когато се активира нашата ДНК, защото нашите способности ще станат много по-големи от техните и ще можем да разчистим създадената от тях бъркотия. Много древни пророчества, вероятно написани от извънземни, предсказват именно такава последователност на събитията.

Драконианците

Следващите нашественици били драконианците, които в "Закона на Единия” се наричат Конфедерацията на Орион. Според инсайдера Джейкъб тази група се състои от шест различни вида рептилоиди-хуманоиди. Според Кори Гуд сред тях има мастер-раса с ръст 3,6 – 3,9 метра. Върховните лидери са бели. Други високопоставени групи са черни. Кастата на воините има червена люспеста кожа.

Мастер-расата на драконианците пътешествала из цялата Галактика в търсене на други хуманоидни групи, развили се от рептилоидни форми на живот. Където намерели такива групи, те се внедрявали в тях, смесвали своята ДНК с тяхната и ги присъединявали към своята Империя. Те са много воинствени, но според Джейкъб те вече са претърпели поражение в цялата Галактика. Нашият локален куп е едно от малкото места, където все още могат да живеят.

Според инсайдера Томпкинс, в Антарктида има две грамадни подземни пещери, където се намират огромни гъсто населени градове на драконианците. Инсайдерите на ТКП считат, че количеството на драконианците в нашата Слънчева система е около 7 милиарда души.

Драконианците се хранят с енергията на страха, депресията, егоизма, гнева, омразата, ревността. Те много зависят от такива енергии за своето оцеляване. Драконианците контролират Кабала. Те се намират тук от около 375 хиляди години. През 1913 г. те сключили договор с нацистите.

Томпкинс разказва: “Космическата програма извършваше множество отделни тайни срещи, които стартираха редица програми. Имаше и консултанти-рептилоиди, които помагаха за проектиране и създаване на космически кораби-носители и системи за движение. Това беше добре развита и добре документирана програма. Имаше и открита програма. Хиляди инженерни групи работеха над разни аспекти на всичко това. Мисията на рептилоидите беше покоряване на планетата, убийство на тези, които създават проблеми и превръщане на всички останали в роби. Втората фаза – напускане на планетата с огромни ескадрони НЛО, след като корабите бъдат построени, а после повтаряне на същото с планети от други звезди”.

Според Джейкъб ако всички хора на Земята са щастливи макар и само един ден, в резултат от някакво глобално вдъхновяващо събитие, драконианците веднага ще бъдат разгромени. Нещо  повече, тяхната технология за виждане на бъдещето показва, че тяхното падение е неминуемо, когато ние се възнесем. Те правят всичко възможно да спрат всичко това, но търпят поражения. След  възнесението само малка част от рептилоидите ще оцеляват в продължение на 1,5 милиона години, след това ще изчезнат напълно. В по-високите измерения времето се усеща по различен начин, затова според техните разбирания такова Събитие ще се случи съвсем скоро.

Според Кори Гуд драконианците активно използват технология за контрол на съзнанието на хората още от нашето появяване на Земята. Такава технология ни пречи да формираме телепатично колективно съзнание. Технологията използва ИИ (Изкуствен Интелект) за мониторинг на нашите мисли. Част от технологията включва използване на голям маскиран космически кораб, който се върти на ниска земна орбита, а също други системи във вътрешността на Земята и на Луната. Сега патриоти-военни от САЩ и други страни са способни да свалят този кораб и да деактивират технологията с модерно оръжие.

Когато изградената от рептилоидите “решетка” падне, ние ще преживеем внезапно изменение на съзнанието. У хората, склонни към жестоко поведение и страх, тези качества ще се усилят. У позитивните и любящи хора бързо ще се развият невероятни нови способности, включително левитация, телекинеза и телепатия.

Благодарение на нашето положение в свръхзареден междузвезден енергиен облак, към който се движим, такива промени вече щяха да са се случили с нас, ако срещу нас не се използваше технологията на драконианците. Но изглежда нашите военни ще успеят поетапно да изключат контролиращата ума решетка на драконианците. Когато се състои нападението над решетката или когато слънчево изригване я разруши за нас, цялата контролираща система ще изчезне от нашите умове и ние ще изпитаме квантов преход на съзнанието. Разбира се, за вас това може да звучи нелепо, но за хората от тайните военни програми това е много сериозен проблем. Те знаят, че решетката ще падне или под техен удар, или от колосални електромагнитни пулсации, които се очаква да бъдат изпускани от Слънцето.

Свързани статии:

Дейвид Уилкок: Матрицата на Лунната империя
http://lucecita.blog.bg/novini/2017/01/09/.1502043

Дейвид Уилкок: Инсайдерски данни за Древните Строители
http://lucecita.blog.bg/novini/2017/01/08/.1501841

Източник:

http://divinecosmos.e-puzzle.ru/list.php?c=sekreti

 
Гласувай:
2
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2025514
Постинги: 987
Коментари: 96
Гласове: 906
Календар
«  Април, 2020  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Блогрол