Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.01.2017 12:13 - Дейвид Уилкок: Цивилизацията на гигантите – падналите ангели
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 2138 Коментари: 0 Гласове:
1Дейвид Уилкок: Цивилизацията на гигантите – падналите ангели


Откъси от най-новата книга на Дейвид Уилкок “Тайните на Възнесението”, свободен превод от руски език със съкращения

Оцелелите народи на Империята мигрирали на повърхността на Луната преди 500 хиляди години. Техният ръст значително намалял, понеже сега живеели на много по-малко космическо тяло, но продължавали да остават крайно войнствени, агресивни и негативни. Според данни от различни източници, изглежда преди 55 хиляди години Луната станала обект на опустошително нападение. Не е ясно кой е нападнал Империята, може да са били драконианци. Стъклените куполи били разрушени, разхерметизирали се и почти всички, които се намирали вътре, загинали. Важно е да се отбележи, че защитата не се разпростира върху тези, които са на негативния път. Подобни мегасъбития създават кармично равновесие, което пречи на такива групи да разрушават живота на мирни цивилизации.т на опустошително нападение. а остават мног

Падналите ангели извършили принудително кацане преди 55 хиляди години

Само малко количество хора на Империята оцелели на няколко силно повредени кораба. Те имали достатъчно енергия само за аварийно кацане на Земята. Тези хора станали “паднали ангели”, за които четем в Книгата на Битието. Те повече не могли да напускат орбитата на Земята. Според различни източници ръстът на тези хора изглежда е бил 3,6 - 3,9 метра и те имали удължени черепи. Те се оказали зле приспособени към земната гравитация, атмосфера и микроорганизми.

С оцелелите повредени кораби те успели да се разселят по цялата Земя. Те навсякъде изграждали системи за контрол и се представяли за богове.  Те били гиганти и имали технологии, с които можели да си произвеждат необходимата храна с просто натискане на едно копче. На територията на днешната пустиня Сахара те създали много напреднала цивилизация. Инсайдери твърдят, че под Сахара има огромна съкровищница от руини на различни структури, построени от гигантски каменни блокове, а също различни библиотеки с много ценни книги. В книгите са отразени събития и от изначалната Империя на Марс и на Суперземята. Върховете на цивилизацията се намирали в Египет. По-късно книгите били открити от египетските жреци. Инсайдерът Питерсон лично е виждал някои книги в Библиотеката на Ватикана, като част от американска секретна правителствена програма. Някои книги съдържали много напреднали схеми на бази, кораби-майки и по-малки космически кораби.

Според инсайдера Брюс, египетските монументи образуват “стрела”, сочеща към Либия, ако знаете какво да търсите. Някои най-добри артефакти се намират под пясъците на Либия. Други били открити в едно от устията на Великата Ръкотворна Река – сложна система от водоводи, излизащи от водоносните слоеве на нубийските пясъци и снабдяващи с вода сухите райони. Тази река снабдява Либия с 6,5 милиона кубически метра вода в ден и обхваща огромна площ от 2816 км. Това е най-големият иригационен проект в света и Кадафи го наричал “осмото чудо на света”. Тази река е "отвеждащ кладенец", излизащ от океана във вътрешността на Земята. Близо до едно от устията на реката били открити много потресаващи високотехнични артефакти. Тази площадка се счита за най-напредналата площадка от този род на Земята. Ето защо високопоставени представители на Кабала работели с Муамар Кадафи от 1969 до 2010 г. и му позволявали да координира техните археологически експедиции. Изглежда именно затова после Кадафи беше убит.

Древните пирамиди на Земята

Според различни инсайдери, цивилизацията на гигантите – падналите ангели – била напълно разрушена преди около 50 хиляди години. Разрушенията се оказали толкова силни, че цялата пищна растителност на региона на Сахара била погубена и се покрила с прах. Частично това се случило благодарение на техните врагове, а отчасти в резултат от естествените изменения на Земята, които се случват на всеки 25 хиляди години. Оцелелите страдали от силно отслабване на властта след разгрома. Те прекрасно осъзнавали, че това са направили с тях Пазителите, но вместо да се променят, останали войнствени. Макар че в новия цикъл те имали по-малко технологии, с течение на времето те отново станали култура, изграждаща пирамиди.

Следващата циклична катастрофа преди около 25 хиляди години още повече отхвърлила назад “падналите ангели”. Нивото на техните технологии спаднало и този път те достигнали висотата на цивилизацията в това, което повечето хора наричат Атлантида. Някои от оцелелите имали относително висока технология и способност да строят пирамиди, докато други станали изолирани и по-примитивни. В Книгата на Енох “падналите ангели” се наричат “Стражите”.

Книгата на Енох и потъването на Атлантида

Библията и други документи съдържат изобилни свидетелства за съществуването на извънземни на Земята и в нашите небеса. Думите, които ние винаги сме считали за известни, такива като “Бог” и “небеса”, в действителност са могли да означават нещо съвсем друго. На сайта Bible Reality Check У. Л. Грем пише: “Много теолози не знаят, че авторите на библейска литература на иврит са получили своята вяра от расата на извънземни богове, които те са наричали “Елохим”. Въпреки че това съществително се среща в библейските текстове 2750 пъти и се употребява явно в множествено число, а точно се превежда като “Могъщите”, то почти винаги се възприема като думата “Бог”.  Също следва да се отбележи по-коректното тълкуване на думата "небеса", което на съвременен език недвусмислено се тълкува като космос или вселена, във всички библейски цитати се отнася за извънземните Елохими. Елохимите активно участвали в земните конфликти и завоевания в древния свят, също така участвали в космически битки, в "звездни войни" с извънземни противници.

Едно от най-древните писания, Книгата на Енох, никога не е влизала в Библията. В Новия Завет има много препратки към нея.войни" с извънземни противницитки, в "зведо космос, вселена или външно своята вяра от расата на извънземни богове, които те Първият стих е намек за това, защо Книгата на Енох не е влязла в Библията:

”Тук са думите на праведния Енох, с които той благославя  праведните, които ще живеят в деня на скръбта, когато всички зли и нечестиви ще бъдат отвергнати”.

Вторият и третият стих стават още по-интересни, особено ако поправим думата “небеса” на “външно пространство”, а “Бога” на “Могъщите”:

”И каза Енох, праведният мъж, на когото от Бог бяха отворени очите, - че е видял на небесата свято  видение:
”Ангелите ми разкриха всички неща, и благодарение на това  имах прозрение за всичко, което се е случило до сега и за  всичко, което ще се случи не при днешното поколение, но при  едно далечно поколение, за благото на избраните.”

Как в Книгата на Енох се канели да “махнат” “злите и нечестивите”? Отговорът се появява в самото начало, 1:3-9. И отново чуваме сценария за “слънчевото изригване”, който се появява в много други писания и източници. Макар че се използват местоимения от единствено число мъжки род, откъсът се отнася до цялата команда на дружествени извънземни:

"За избраните говорих аз и за тях беседвах с Великия, с Бога на света, Който ще излезе от Своето жилище. И оттам той ще дойде на планината Синай и ще се яви със Своите воинства, и със силата на Своето могъщество ще се яви от небето. И всичко ще се уплаши, и стражите ще потреперят, и велик страх и трепет ще ги обхване до краищата на земята. Ще потреперят планините и високите хълмове ще се разтопя като мед от пламъка. Но на праведните Той ще приготви пир и ще пази избраните и милост ще господства над тях; всички те ще бъдат Божии, и ще бъдат добре, и ще бъдат благословени, и Божията светлина ще им свети. И ето Той идва с множество светии, за да ги съди, и ще унищожи нечестивите, всеки ще бъде съден за всичко, което грешниците и нечестивите са направили против Него”.

Кои са "злите” и "нечестивите” в Книгата на Енох? Разбираме, че това са извънземните, известни като Стражи, които са започнали да се кръстосват със земните хора и да пораждат гиганти. Елохим са ги предупреждавали, че ако правят това, ще ги унищожат, но Стражите не ги послушали. Ето следващия откъс от Книгата на Енох 2:1-2:
“И се случи – след като синовете човешки се умножиха в онези дни, родиха им се красиви и прелестни дъщери. И ангелите, синовете на небето, ги видяха и ги пожелаха, и си казаха: хайде да си изберем жени измежду хората и да имаме деца от тях!”

В глава 2:10-13 четем, че Стражите дали на хората цивилизация, но с течение на времето се обърнали против тях:

“Те изяли цялата реколта на хората, така че хората вече не можели да ги изхранят. Тогава исполините се обърнали против самите хора и започнали да ги ядат. И започнали да съгрешават по отношение на птиците и звероветели да ги ядат. И се ъбрата вече не можели да хи рнали против тях: е не ги послушали. ите хора,, рибите, да ядат месото им и да пият кръвта им. Земята се оплаквала от нечестивите.”

Дружествените извънземни предупредили гигантите, че ще ги изметат от лицето на Земята за всичко, което са направили. Тогава гигантите използвали Енох, за да помолят за прошка, но техните молби били отхвърлени.

Повествованието продължава в 3:43, 46-49, когато Елохим отхвърлят молбата на Стражите да се мине без планетарна катастрофа:

”Защо оставихте святото, вечно небе и се осквернихте с дъщерите човешки, и постъпвахте като синове на земята, и родихте синове-исполини? Вие по-рано бяхте духовни, призвани да се наслаждавате на вечен, безсмъртен живот. Затова Аз не сътворих за вас жени, защото духовните имат свое жилище на небето. И сега исполините, които са се родили от тяло и плът, ще се наричат на земята зли духове и на земята ще е тяхното жилище. Зли същества излизат от тяхното тяло; понеже са сътворени свише и тяхното начало и първо произхождение е от светите стражи, то те ще бъдат на земята зли духове и ще се наричат зли духове”.

В книгата четем, че гигантите били унищожени в резултат на потоп, но някои от тях оцелели. Бъдещо събитие, което се нарича “ден на избиването”, ще довърши работата и в контекста това звучи като епохално слънчево изригване.

"В дните на избиването и гибелта и смъртта на исполините, само душите ще излязат от телата, тяхното тяло ще бъде предадено на тление без съд; така те ще загиват до този ден, когато ще има велик съд над света – над стражите и нечестивите хора”. (3:53)

Оцеляващи гиганти

Както четем в Книгата на Енох, след епохалното потопяване на Атлантида гигантите от тази цивилизация оцелявали по цялата Земя. Често те се спускали до примитивно ниво, като например в Америките. Те продължавали да строят хълмове, макар и от пръст, в памет на своето древно наследство.

По целия свят са извършени невероятно количество забележителни изследвания за повсеместното съществуване на хора-гиганти. Джим Виейра е събрал над 1500 официално фиксирани съобщения за откриване на гигантски скелети по цялата планета. Ето част от изказването на Джима Виейра и Хю Нюман на конференцията, състояла се през ноември 2015 г.:

“Дълго време се считаше, че гигантите са част от фолклора, но скорошно изследване на стари документи, вестници, списания, съобщения на очевидци и стари снимки позволява да се предположи, че те са реалност. Находки на хълмове и на мегалитни площадки в Северна Америка предизвикаха разгорещени дебати. Съществуват най-малко 1500 съобщения за расата на гиганти, с двойни редове зъби, с рога, мощни челюсти и удължени черепи, които са управлявали континента, най-малко от 7000 г. пр.н.е. Основно ги откриват в древни хълмове и твърдят, че тжени черепи.ения на очевидци и стари снимки позволява да се предположи, че ехният ръст е 5,5 м. Често имат странни бронзови доспехи, рижа или светла коса, необичайни черепи и телосложение, което позволява да се предположи, че те не са характерни за Северна Америка. По-голямата част от съобщенията свидетелства за ръст между 2,1 и 3,5 м, но това не отговаря на въпроса защо тази част от историята толкова щателно се крие.

От Нова Англия до Маями, Охайо и Калифорния тези гигантски скелети са били разкопавани с хиляди, но когато се намесвал Смитсоновият Институт, те тайнствено изчезвали. Сега са останали много малко свидетелства, но съобщения, разкопки и разкази на очевидци позволяват да се предположи, че скоро ще се наложи да се преписват историческите книги."

Изследванията сочат, че гигантите продължавали да живеят на Земята до 1800-те години. Много от тях не се изменили, останали канибали. Според инсайдера Брюс много индиански племена се обединявали за борба и защита от гигантите. Обемът на информацията за гигантите е много голям, легенди и открития съществуват по целия свят.

Хора с удължени черепи

Още една загадка в тази история: някои потомци на гигантите запазили удължени черепи, но техният ръст се намалил до обичайния човешки ръст. Според инсайдера Джейкъб такива хора все още живеят на Земята и основно се концентрират във Ватикана.

Кори Гуд твърди, че между такива хора и драконианците е сключен договор, за защита на техните общи интереси. Все пак изглежда, че докато преминаваме през процеса на Възнесение негативните влияния най-накрая ще бъдат преобразувани, както предсказват много източници.

Докато се приближаваме към дългоочакваното слънчево събитие, драконианците вече неведнъж се опитваха да предадат своите съюзници-хора. Но всички извънземни попаднаха в капан и се оказаха затворени в нашата Слънчева система, благодарение на енергийната стена, която се появи през декември 2014 г. В кръговете на ТКП (Тайната Космическа Програма) я наричат Външната Бариера. Бариерата се появи след като Кабалът стреля със супероръжие по една от стоте гигантски сфери, пристигнали в нашата Слънчева система след 2012 г. Лъчът беше пренасочен към подземната база в Пайн Геп в Австралия, разруши я и веднага след това се появи външната бариера.

Дейвид Уилкок и Кори Гуд неведнъж са били заплашвани за своите разкрития. Но позитивната духовна перспектива е най-добрата защита за всеки, който взима решение да участва в борбата за преобразуване на нашата планета в позитивно общество, пътешестващо в космоса.

Свързани статии:

Дейвид Уилкок: Монументите на Марс, Падането на Империята
http://lucecita.blog.bg/novini/2017/01/09/.1502081

Дейвид Уилкок: Инсайдерски данни за Древните Строители
http://lucecita.blog.bg/novini/2017/01/08/.1501841

Източник:
http://divinecosmos.e-puzzle.ru/list.php?c=sekreti

                                                                                                                                                              

 
Гласувай:
1
0Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2025483
Постинги: 987
Коментари: 96
Гласове: 906
Календар
«  Април, 2020  
ПВСЧПСН
12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930
Блогрол