Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.06.2017 14:32 - Житен кръг от 4.06.2017 - Woolstone Hill, nr Ashway, Oxfordshire, Англия
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 542 Коментари: 0 Гласове:
0



 image


Подаваме си ръце и живеем в Единство и Сътрудничество

Житен кръг от 4 юни 2017 - Woolstone Hill, nr Ashway, Oxfordshire, Англия

Повече снимки от тази формация могат да се видят тук:

http://www.cropcircleconnector.com/2017/woolstone/woolstone2017a.html

http://temporarytemples.co.uk/project/woolstone-hill-oxon-4th-june-2017

По календара на маите Цолкин, 4 юни 2017 г. е ден със Слънчев печат “Жълт Човек” и с Тон 12, във Вълната на Червения Дракон, в Червения замък с главна енергия “Жълто Семе”.
Това е и ден от 12-я Лунен месец, наречен 12-та Кристална Луна с Тон 12 - Кристалният Тон на Сътрудничеството. 12-та Кристална Луна продължава от 30 май до 26 юни 2017 г.

На 4 юни 2017 г. имаме ден с Тон 12 в Лунен месец с Тон 12. Такъв ден, в който Тонът на деня съвпада с Тона на Лунния месец, се нарича Ден на Вълшебната костенурка. В такъв ден Силата на Тона е удвоена.

Според мен на формацията са изобразени следните енергии:

Жълто Семе
Червен Дракон
Жълт Човек
Тон 12
Червена Земя - Окултният Учител на Жълтото Семе
Бял Вятър - Предизвикващата енергия на Жълтия Човек
Бял Съединител на Световете

Тези енергии имат следните кратки характеристики:

Жълто Семе - Осъзнаване, Целеустременост, Цъфтеж
Червен Дракон - Раждане, Хранене, Битие, Памет
Жълт Човек - Свободна воля, Влияние, Мъдрост
Тон 12 - Кристалният Тон на Сътрудничеството
Червена Земя - Еволюция, Навигация, Синхронизация
Бял Вятър - Дух, Дишане, Връзки, Комуникация
Бял Съединител на Световете - Изравняване, Смърт, Благоприятна възможност

Кръгът в центъра на формацията изобразява енергията ЧЕРВЕН ДРАКОН - Слънчев печат № 1 - женския аспект на Източника, Космическата Майка. Любопитен факт: може би не случайно формацията е разположена близо до малък хълм, наречен Dragon Hill - Хълмът на Дракона!!

Всички останали кръгове изобразяват Семена и символизират енергията ЖЪЛТО СЕМЕ. Жълтите Семена сме ние, хората на Земята. В първия замък на новия модул Цолкин ние започваме като Нови Жълти Семена да изучаваме и да усвояваме космическите енергии, които ни помагат да развиваме нашето Съзнание.

Целият житен кръг представлява Земята и символизира енергията ЧЕРВЕНА ЗЕМЯ. 6-те кръга “Н” по външната периферия са като Семена, посяти в Земята, намиращи се под повърхността на Земята.

От Източника D излиза спирала от Бяла енергия, символизираща енергията БЯЛ ВЯТЪР - Енергията на Духа, Енергията на Свързването. Тази енергия обгръща всяко едно от Семената, сякаш зарежда всяко Семе с Енергията на Духа. Тази енергия също така изгражда Връзки между отделните Семена.

На един хълм близо до житния кръг се намира изображение на Бял Кон. Това е вече трета формация тази година, която е разположена близо до такова изображение. Очевидно авторите на тези житни кръгове свързват енергията Бял Вятър с Бял Кон. Белият Кон е чудесен символ за енергията Бял Вятър! Поетично можем да кажем, че конят препуска като вятър, и обратното, вятърът препуска като кон ;-)!

Семената са с две различни големини. По-големите Семена от типа “Н” са общо 12: 6 по периферията и 6 около центъра D. Числото 12 символизира Тон 12 и енергията ЖЪЛТ ЧОВЕК - Слънчев печат № 12.

По-малките Семена от типа “W” са 6. Числото 6 символизира енергията “Бял Съединител на Световете” - Слънчев печат № 6.

6-те кръга “Н” около центъра “D” и 6-те кръга “W” изобразяват 6 човешки фигури, където всеки кръг “W” е главата, а всеки кръг “Н” е тялото на човек. Хората са се хванали за ръце, обединени от енергиите “Бял Вятър”, “Бял Съединител на Световете” (“Мост между Световете”) и Тон 12 - Кристалния Тон на Сътрудничеството. Ръцете на хората приличат и на Бели Мостове, които хората са изградили помежду си. Така обединени, хората изглеждат като едно красиво Цвете!  
Каква прекрасна гледка!!

Авторите на житния кръг ни предлагат на този ден с Тон 12 и по време на 12-та Кристална Луна на Сътрудничеството да визуализираме как хората на Земята си подаваме ръце, изграждаме мостове помежду си, живеем в Единство и Сътрудничество и постигаме Разцвет!

Благодаря най-сърдечно на авторите на този вдъхновяващ житен кръг и на фотографите от
www.cropcircleconnector.com !!

Страница «Календарът на маите и житни кръгове»: 
https://www.facebook.com/cropcirclesbg




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2581653
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол