Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
31.07.2017 23:45 - КОСМИЧЕСКО РАЗКРИВАНЕ: За пирамидите и за подземните градове
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 930 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
КОСМИЧЕСКО РАЗКРИВАНЕ: За пирамидите и за подземните градове

Интервю на Дейвид Уилкок с Пит Питерсън

18 юли 2017 г.

Свободен превод от руски език със съкращения

Д.У.: Добре дошли на “Космическото Разкриване”! Днес имаме специална изненада. Една година след последния запис с него, при нас отново е Пит Питерсън. Той е упълномощен да ни разкаже повече неща. Пит, Вие знаете толкова много. Чудя се с какво да започнем. Може би от пирамидите. Само в Мезоамерика те са повече от 500. В Египет са 100-120. По целия свят множество други култури използват гигантски многотонни каменни блокове, точно изрязани и изградени в невероятни монументални структури.

Интересно какво мислят за тях в инсайдерските кръгове? На базата на Вашия личен опит във високо засекретени тайни правителствени програми, можете ли да обясните какво се случва? Знаят ли инсайдерите как са били построени пирамидите? Имат ли тези съоръжения отношение към извънземните?

П.П.: Очевидно е, че пирамидите са били строени от извънземни или хората, които са ги строили, са имали напреднали знания. Имало е каста на жреците, които са владеели много знания. Имало е и каста на учените, също с много знания. Именно те са представлявали върха на обществото. Едва сега ние постепенно получаваме знания, които не сме имали оттогава, защото тези общества по една или друга причина са мигрирали или са изчезвали много пъти поради войни едни с други.

Те са издигали пирамиди, защото такива съоръжения са били концентрация на маса. Те са наричали пирамидата “религиозна математическа структура”.

В умовете на строителите пирамидата е олицетворявала религия или философска основа. Те са се нуждаели от информационна структура и информационно поле, които се създавали от огромна маса, в конкретна форма, в определено място и време. Това им давало възможност да извършват церемонии, а също да общуват с извънземни. Това усилвало техния психически талант или психическите способности на жреците, които използвали пирамидите.

Д.У.: Вие смятате, че се е получавало усилване на духовния аспект на цивилизацията, която строяла пирамидата или гигантската каменна структура?

П.П.: Напълно е възможно. Бих нарекъл този аспект “информационен”. Ние живеем в три отделни вселени, една в друга, без граници между тях. Затова по-голямата част от това, което правим в живота си, пребивава в две от тези полета. Тогава информационното поле е основата и именно то отговаря за това, което религиите наричат душа или дух. То отговаря за това, което се случва при ясновидството или влиянието на разстояние. То позволява проявяване на лидерски способности и това, което днес наричаме Кабал или хора, които имат по-голям обем от знания, отколкото обикновеният човек. Те преминават съвсем друга подготовка, имат по-друга ДНК. Те са потомци на много древни същества, които са се появили може би преди 200 милиона години и са населявали планетата в едно или друго време.

Това е, което стои зад всичките езотерични или духовни писания от целия свят. Всяка религия се състои от езотерична (за посветените) и екзотерична (за останалите хора) части, при което първата част е еднаква за повечето религии. Религията придобива сила тогава, когато знае това, което не знае обикновеният човек.

Д.У.: Как мислите, че такива огромни камъни са били пренасяни за изграждане на гигантски структури?

П.П.: Те са били придвижвани с помощта на антигравитационни устройства или посредством създавана от мисълта антигравитация. Блоковете са “плавали” във въздуха и са били премествани само от няколко души.

Д.У.: Как смятате, защо във всичките различни култури по целия свят се е появила идеята да строят такива подобни структури?

П.П.: Защото такава структура дава могъщество, дава способности, които могат да използват хората, които са я построили. Повечето пирамиди са с плоски върхове, а в действителност са имали върхове.

Хората се научили да строят горните малки пирамиди, които се слагали върху плоския връх или върху пресечената пирамида. Те можели да правят това с помощта на въображението - това е най-добрата дума, която мога да избера. Такива върхове са присъствали и физически, но те са съществували и като нещо въображаемо, нещо магическо, като информационна структура, която може да включва физичност или не, но винаги включва енергетика, енергия. А също знания за формата.

Тибетците не са древна цивилизация, но те имат янтри или форми, много мощни, които използват в своята пясъчна живопис - във временни рисунки, а също върху своите молитвени колела и тъкани. Такива янтри придават енергия и карат събитията да се случват. Има общества, където янтрите се наричат свещени таблици или свещена графика. Янтрите може би са по-силни от физически въздействия.

Д.У.: Как са се използвали пирамидите за общуване с извънземни?

П.П.: Пирамидите не са се използвали за това. Във пирамидите като свещени структури са се извършвали ритуали, защото в пирамидата се създавали много силни информационни полета. Тяхната работа напълно излиза извън пределите на физическата сфера.

Д.У.: Знаете ли за пирамиди или други структури, които още не са открити?

П.П.: О, те са много. Има много древни подземни градове с пирамиди. Някои от тях още не са открити. Някои подземни пирамиди са запълнени с естествени подземни породи. Имало е няколко наводнения или потопи, които са запълнили пирамидите с пясък или глина. Пирамидите са запълнени и са погребани под земята. Но могат лесно да се видят от спътници-шпиони, които направихме за откриване на подземни лаборатории. Затова виждаме такива структури под земята. Казват, че има много такива и под океана, но никой не се е занимавал с тях.

Д.У.: Има ли пирамиди в Охайо, които не са разкрити публично?

П.П.: Не знам. Извършват се разкопки. Аз знам и съм виждал три пирамиди, които са по-големи от най-голямата пирамида в Египет. Те са били част от град с население 15 милиона души, който беше намерен. За този град е писано малко, например в Книгата на Мормоните - това не е Библията на Мормоните, това е историята на американските индианци и тя разказва за далечното минало. Сега много неща се разкопават. Проблемът е, че върху три четвърти от древните градове са построени съвременни градове.

Д.У.: При разкопки изследователи са намирали гигантски скелети с ръст около 3 метра. Знаете ли нещо за гигантите?

П.П.: В древни времена са живели хора, които са строили пирамиди. Много дълъг период от време е действала програма за кръстосване със земляните. Когато аз бях дете, ходехме в музеи, където имаше скелети на рижи хора. Имаше музеи, особено в Орегон, където имаше хора с ръст около 3,7 м. До музея имаше място, което се е използвало за добив на обсидиан за примитивни оръдия на труда. Това е било веднага след като те са дошли на Земята. Тогава още не са знаели откъде да вземат стомана, мед, желязо.

Д.У.: Вие смятате, че гигантите са извънземни хора?

П.П.: Да. За някои знаем, че са дошли от Арктур.

Д.У.: Твърдите, че по някакъв начин тук са дошли гиганти, извънземни, много приличащи на нас, хората, които са били с много висок ръст. И казвате, че са били принудени да правят оръдия на труда от обсидиан. Нима не са имали лазерно оръжие и всякакви такива прекрасни нещица?

П.П.: Колко души можете да съберете в един космически кораб?

Д.У.: Предполагам, че зависи от размера.

П.П.: Вие слизате на планета и какво имате? Когато ние попаднахме на Марс, трябваше да го тераформираме. Когато се добрахме до обратната страна на Луната, нея също трябваше да я приспособяваме. Не можете да отидете там и да откриете всичко предварително приготвено - ето ви много стомана, много алуминий, купища тръби и греди... Отивате някъде и ви трябва определен период от време. Когато идвате на напълно необитаема планета, вие нямате всички строителни инструменти и просто сте принудени да правите инструменти за създаване на други инструменти, за да получите готово изделие.

Д.У.: Чел съм много съобщения за гиганти, а такива съобщения са стотици, и забелязах, че в сравнение с нас те имат удължени черепи. Може би са имали повече мозък от нас.

П.П.: Може би 5-6 пъти повече. Имали са и нещо, приличащо на мехче, увиснало назад. Така изглеждат техните мозъци. Ето защо техните черепи са удължени.

Д.У.: Знаете ли дали гигантите са смесвали своята ДНК с тази на земните обитатели?

П.П.: Да, те се опитвали да се кръстосват със земните жени. Между впрочем, те не всички са имали удължени черепи. Такива не са били много. Останалити имат структура на черепа, приличаща на нашата. Това са били различни раси.

Д.У.: Казахте, че пирамидите са строени от аборигени и че жреците са били в контакт с извънземни...

П.П.: Жреческата каста са били извънземни.

Д.У.: Аха... И те са донесли със себе си технологията на антигравитацията?

П.П.: Много от тях са дошли по този начин... И така, когато идвате на абсолютно неразвита планета, ви трябва време за ... Особено когато се налага да промените своята ДНК, за да можете да живеете на планетата, да дишате наличните газове ... Базирайки се на това, което знам, видял съм и помня, а аз не съм само учен, но и антрополог/археолог любител, предполагам, че на земята вече е имало хора.

Няколко пъти съм имал достъп във Великата Александрийска Библиотека, която наричаме Библиотеката на Ватикана. Там има разни етажи и материалите са разположени според  давността на тяхното появяване. Има различни етажи, където е имало писменост, и по други етажи, където още е нямало писменост. Цивилизации са възниквали и са изчезвали, идвали са и си отивали, появявали са се и са изчезвали...

Д.У.: Как смятате, кога от Земята са си отишли първите разумни цивилизации?

П.П.: Предполагам, най-малко преди 200-250 млн. години. И за това има свидетелства. Например, във въглищни мини. Има такива мини, които достигат дълбочина 915 до 1220 метра. Във въглищата намират счупени астролабии – навигационни устройства, предназначени за навигация, например в нашата галактика Млечен Път. Разбира се, те са малко примитивни, но напълно са вършели работа.

Д.У.: Ако гигантите са дошли тук с технология, способна да накара камъка да левитира, и да работят с камъка така, че той буквално да плава във въздуха, правели ли са те нещо под земята? Можели ли са да манипулират камъка под земята, да създават кухини и пр.?

П.П.: Имало е много кухини... Отначало, когато те дошли тук, тук не е имало нищо, което да е неестествено. На Земята има много места, където има много варовик, в който водата лесно образува естествени кухини. Отначало гигантите се заселвали в такива кухини, защото им трябвала защита от Слънцето. Слънцето преминава цикъл от 29000 години. Сега то влиза в цикъл, когато на всички нас може да се наложи да живеем под земята.

Това обяснява факта, че под земята се намират много неща. Отначало гигантите се устройвали под земята. Аз съм бил в много “шосета” под земята в Южна Америка. Те са добре известни и са добре документирани. Влиза се в подземни тунели, големи като Ла Манша между Англия и Франция. За тези тунели са написани десетки книги. Виждал съм тунели с плосък под, над него таванът е с овална форма. Те приличат на естествени вулканични тунели, но всъщност са изкуствени. Стените са стъклени, но това е гъвкаво стъкло. Тунелите продължават много километри. Аз съм пътувал в тях на малко транспортно средство, приличащо на лунна вагонетка. На такива там пътуват напред-назад. Мисля, че в един тунел се спуснах на дълбочина 193 км. Мога уверено да кажа, че тунелите очевидно са проектирани от доста талантливи инженери. Тези тунели, които съм виждал в Южна Америка, изглеждат като пътища. Пътувах по един от тях 240 км, после се върнах обратно, защото ни свърши бензинът.

Д.У.: Виждал ли сте на стените някакви надписи?

П.П.: Да, символи, янтри за защита на хората. Янтри, приличащи на мандали, геометрични шаблони.  И понеже съм техничар, винаги съм търсел технически устройства. Например, намерих стотици неща в Британския музей и в складовете на Института Смитсониан, за чието предназначение никой и никога дори не се е досещал.

Виждал съм космически кораби, транспортни средства в самите структури - места, където е можело да се скрият от Слънцето, от дъжда, и да живеят. Сред гигантите не съм виждал хора, които да речем биха отишли в Ню Йорк да се наслаждават на архитектурата. Там по-скоро преобладава антропологичният, отколкото инженерният аспект. Очевидно гигантите са имали много напреднала строителна технология... Когато са строили тунелите, те може би са търсели минерали, и едва след това място, където може да се настанят повече хора. Знаем, че поради разрушаването на планетата тук не са идвали много хора. Ние живеем на такова място, което преминава през всякакви катаклизми. Знам, че такива неща са се случвали 12 или 13 пъти в историята, защото имаме слънчев цикъл от 29000 години.

Д.У.: Споменахте за подземни градове и пирамиди, построени в тях. Има ли връзка между градовете и тунелите?

П.П.: Да, тунелите и градовете са взаимно свързани. Градовете са много големи. Има един подземен град, с водопад, където с помощта на дългите светлини на автомобила можете да осветите всичко наоколо. Бил съм там много пъти. Височината на планината там е 3780 метра, населението е минимално. Няколко пещери са приспособени за търговско използване. В някои пещери можете да навлезете на дълбочина 27-29 км.

Д.У.: Да се върнем на пирамидите...

П.П.: Великата Пирамида на Хеопс - знаем, че върху нея е имало покриващи камъни, играещи ролята на стъпала. Облицовъчни камъни. Те са се спускали надолу по определен начин и са свършвали. Останалата част от пирамидата е концентрирала информация, после информацията е попадала  в горната част, откъдето се изстрелвала нагоре във вид на лъч.

Д.У.: Има ли подземни градове, чиито строители са оцелели и са все още живи?

П.П.: Доколкото знам, това е единственият град в Антарктида. Преди около 200000 години е станало корабокрушение (на космически кораб). По онези времена там са били тропици и е имало палми. Сега тази земя е на около 5 км под леда. Сега там се извършват разкопки. Към това място е прокаран огромен тунел. Множество древни неща изглеждат като такива, които знаем от ранните научно-фантастически филми.

Примитивните неща, открити под 2-3 слоя на цивилизацията, това са следи от много древна цивилизация. Но всички приспособления, зъбни колела, отношенията между зъбните колела са разчетени за тази галактика.

Д.У.: И така, какво ще намерим във връзка с Антарктида, когато узнаем истината?

П.П.: Ще намерите няколко слоя, отделни слоеве на заселване. Ще откриете няколко отделни слоя на това, как е изглеждала вътрешната част по време на тази цивилизация. Само последният слой е днешната Антарктида. Преди това е бил тропически остров. Той е бил част от много по-голям остров. Може би отделните му части са били потънали части на Атлантида. Нали в състава на Атлантида са влизали няколко острова, останалите части от които сега намираме в океана. Имаше много високо радиоактивни части, които и досега са радиоактивни, а също много разрушени части. Под тях, на най-ниското ниво, ще намерите хора, които всичките са били гиганти. Доколкото знам, някои са имали ръст 11 метра.

Д.У.: Ехаа! Пит, не ми се иска да Ви спирам, но времето на този еизод свърши. Благодаря за вниманието.

Целият текст на руски език:
http://divinecosmos.e-puzzle.ru/page.php?al=340

Целият транскрипт на английски:
http://spherebeingalliance.com/blog/transcript-cosmic-disclosure-testimony-on-pyramids-and-underground-cities.html




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2581920
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол