Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.10.2017 10:10 - Тревен кръг от 1 октомври 2017 - Zollikofen, Швейцария
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 840 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 04.10.2017 10:13


 image


image


Време за най-активна лична и обществена Трансформация!

Тревен кръг от 1 октомври 2017 - Zollikofen, Webergutstrasse, Швейцария

Статия на немски език и видео за този тревен кръг са публикувани тук:

http://www.20min.ch/schweiz/bern/story/28905993

https://www.bauernzeitung.ch/news-archiv/2017/ominoeser-graskreis-in-zollikofen-aufgetaucht/

По календара на маите Цолкин, 1 октомври 2017 е ден със Слънчев печат “Синя Маймуна” и с Тон 1, в Синия замък с главна енергия “Жълта Звезда”, в Годината на Жълтото Кристално Семе с Тон 12 (26 юли 2017 - 24 юли 2018).

Според мен, на формацията са изобразени следните енергии:

Жълто Семе
Тон 12
Червена Земя - Окултният Учител на Жълтото Семе
Жълта Звезда
Червена Змия
Бяло Огледало
Бял Съединител на Световете

Те имат следните кратки характеристики:

Жълто Семе - Осъзнаване, Целеустременост, Цъфтеж
Тон 12 - Кристалният Тон на Сътрудничеството
Жълта Звезда - Творчество, Изисканост, Изкуство, Красота, Хармония
Червена Змия - Жизнена Сила, Жизнена устойчивост, Инстинкт
Бяло Огледало - Отражение, Безкрайност, Медитация
Бял Съединител на Световете - Изравняване, Смърт, Благоприятна възможност

Големият външен кръг “Е” изобразява Земята и символизира енергията “Червена Земя”.

В центъра на формацията виждаме фигура, съставена от общо 18 елемента: 6 четириъгълника “S”, 6 петоъгълника “Р” и между тях 6 малки “стълбчета”.
Цялата фигура изобразява Цвете и символизира енергията “Жълто Семе” - Енергията на Цъфтежа.

По периферия на формацията виждаме два пръстена с по 6 ивици “Т”, или това са общо 12 ивици. Числото 12 символизира Тон 12 - Кристалния Тон на Сътрудничеството.

Централната фигура “Цвете” заедно с 12-те елемента “Т” символизират енергията “Жълто Семе” с Тон 12 - главната енергия на текущата Година на Жълтото Кристално Семе.

6-те четириъгълни фигури “S” в центъра наподобяват “Кристални Семена”, като по този начин отново се символизира енергията “Жълто Кристално Семе”.
Всяка от тези фигури прилича на кристал и има по 4 страни. Тук числото 4 символизира енергията “Жълто Семе” - Слънчев печат № 4.
Тези 6 “кристални семена” образуват Звезда, като по този начин се символизира енергията “Жълта Звезда”.

Всяка от 6-те фигури “Р” има по 5 страни. Тук числото 5 символизира енергията “Червена Змия” - Слънчев печат № 5.

Централната фигура “Цвете” се състои от 3 групи по 6 елемента, или това са общо 18 елемента.
Тук числото 18 символизира енергията “Бяло Огледало” - Слънчев печат № 18.
Числото 6 символизира енергията “Бял Съединител на Световете” - Слънчев печат № 6. По този начин е предадена идеята, че в Годината на Жълтото Кристално Семе се стремим да се обединяваме, да живеем в Единство и Сътрудничество. Това ще ни помогне да постигнем Разцвет.

Вътрешният пръстен на централната фигура се състои от 6 Семена, а цялата фигура изобразява Цвете. Така е предадена идеята, че сега в началото на Годината на Жълтото Семе ние посяваме Семена-идеи, от които към края на годината ще израсне красиво Цвете!

Както ще стане дума по-долу, формацията е посветена на процеса на Трансформация по време на Вълната на Синята Маймуна. Така на формацията са изобразени основните действащи енергии в Синия замък: “Жълта Звезда” - главната енергия в Синия замък - и водачите на 4-те вълни на Синия замък:

1. Червена Змия
2. Бяло Огледало
3. Синя Маймуна
4. Жълто Семе

В Синия замък получаваме Синята енергия на Трансформацията.

Цветето в центъра се състои от елементи, които приличат на кристали. Така е изобразен процесът на Трансформацията, когато нашите клетки се трансформират в кристални клетки, които могат да задържат повече светлина.

На 1 октомври започна Вълната на Синята Маймуна. Синята Вълна в Синия замък е времето за най-силна Трансформация в целия модул Цолкин!

12-те ивици по периферията изобразяват два пръстена, съставени от по 6 ивици, създаващи впечатлението за прекъснати вериги, така е изобразен процесът на Трансформацията: веригите на ДНК все едно се разтварят (развиват, разгъват) и имаме въможност да се трансформираме, да се преобразим, да се “препрограмираме” с нови качества и пр.

Синият замък се нарича още Синият замък на Горенето, т.е. процесът на Трансформация наподобява “Горене”.При горенето едно вещество изгаря и се превръща в друго, при това почти мигновено. И ние в Синия замък имаме възможност да “горим”, да се трансформираме, да се променим бързо, да преобразуваме наши нежелани качества в нови, по-желани.
По време на Синия замък ДНК се разгъва и в това състояние можем много по-лесно да я променяме, като въздействаме с мисли, думи, утвърждения, желания, визуализации и пр.

Това най-активно състояние на ДНК продължава до края на Вълната на Синята Маймуна, т.е. до 13 октомври 2017. Нека да използваме тези дни за възможно най-активна лична и обществена Трансформация!
Големият кръг “Е” изобразява Земята, а 12-те елемента “Т” по периферията показват, че Трансформацията засяга цялата Земя. Ние сме Жълтите Семена на Земята и с нашите мисли и думи формираме Ноосферата - сферата на Съзнанието.
Нека да помогнем за Трансформацията на нашите общества, на човечеството, на Земята, като до 13 октомври отделяме всеки ден време да мислим и говорим за тези преобразования, за които мечтаем, които желаем да видим реализирани на Земята!

Мястото на тревния кръг Zollikofen, Webergutstrasse, очевидно е избрано специално: немската дума “Ofen” означава “печка”, като по този начин авторите на формацията ни насочват към процеса на “горене” (на Трансформация) в Синия замък, и най-вече сега, във Вълната на Синята Маймуна.

Улицата Webergutstrasse очевидно също е избрана специално: “Weber” означава “тъкач” - по този начин авторите на формацията ни напомнят, че ние сме “тъкачите” на собствената си реалност. С нашите мисли и думи ние “тъчем” (творим) желаната нова реалност.

Изразявам най-искрена благодарност на авторите на тази вдъхновяваща формация и на фотографите от www.20min.ch!!

Страница «Календарът на маите и житни кръгове»: 
https://www.facebook.com/cropcirclesbg




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2572879
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол