Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.12.2017 23:18 - КОСМИЧЕСКО РАЗКРИВАНЕ: Вътрешната Земя в критична ситуация
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 1065 Коментари: 0 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

КОСМИЧЕСКО РАЗКРИВАНЕ: Вътрешната Земя в критична ситуация

Интервю на Дейвид Уилкок с Кори Гуд - 19 декември 2017 г.

Превод със съкращения

Д.У.
: Добре дошли на „Космическото Разкриване”! С нас е Кори Гуд, който отново ни представя важни новини от вълнуващата сага, която преживяваме. Кори, добре дошъл в предаването!

К.Г.: Благодаря.

Д.У.: В нашите предишни беседи Вие споделихте, че сте имал няколко нови срещи с Аншар, много интересни. И така, какво става сега във Вътрешната Земя?

К.Г.: Случи се следното… Отново ме взеха в храмовия комплекс. Доставиха  ме направо в коридорите, които водят в града, оттам в пещерите, където се намират градове. После ни позволиха да влетим във времевия балон.

Д.У.: Просто да повторим. Доколкото си спомням, по-рано разказвахте, че заради възможното слънчево изригване Аншар са се отделили в някакъв вид защитно поле, понеже не знаят кога точно ще се случи изригването?

К.Г.: Да. Те създават такъв балон всеки път в края на всеки цикъл.

Д.У.: Цикъл, който завършва със слънчево изригване?

К.Г.: Да, със слънчево изригване, а после започва нов цикъл. При всички цикли, които са се сменяли един след друг, откакто те се намират тук, Аншар са се разполагали във времеви балон.
И така, нас ни качиха на един кораб-совалка, „автобус” на Аншар.  Той  е огромен. В него имаше много хора. Той има огромно вътрешно пространство, в което всичките разни компоненти на града се съединяваха почти като в детския конструктор ЛЕГО… като електромагнитни тръби, свързани една с друга. Те бяха навсякъде,

360° от всички страни … Ако ги поставим вертикално, те биха сочили към едно и също място в средата на сферата.

Д.У.: Вие казвахте, че секциите, в които живеят хората в пещерите на Вътрешната Земя, се състоят от модули, и че модулите напомнят малки космически кораби, способни да се движат самостоятелно.

К.Г.: Да.

Д.У.: И сега те са съединени помежду си като детайли от ЛЕГО…

К.Г.: Да.

Д.У.: … вътре в балона?

К.Г.: Да. Когато за пръв път преодолявате границата между външния и вътрешния свят на балона, да я наречем „хоризонт на събитията”… Не бях изпитвал такова нещо, когато пътувахме във времевите аномалии на Юпитер. Този път всичко беше малко по-различно. Когато преминавахме през хоризонта на събитията, имах усещането, че се подлагаме на действието на силно електромагнитно поле. Падах на една страна и почти губех съзнание. Когато минахме през бариерата и се оказахме вътре, веднага се почувствах по-добре.

Д.У.: Т.е., това не е само времева бариера, но и някакъв вид измерение на пространството?

К.Г.: Това е времеви балон, който се създава извън пространство-времето на тази реалност.

Д.У.: Значи, каквото и да става на Земята, това не би засегнало тези, които се намират в балона?

К.Г.: Да. Енергиите не биха ги засегнали. Може да се каже, че те са напълно отрязани от тази реалност.

Д.У.: Това е по-високо измерение, но по някакъв начин все още оставащо тук на Земята? Или къде се намира то физически?

К.Г.: Това е като  времевите балони, разположени зад границите на Юпитер и Сатурн. Те са достъпни от много различни галактики и много места в тази галактика. Попадате вътре, мислите, че сте преодолели само няколко хиляди метра през бариерата, и се оказвате на тъмно място. Но в действителност вие не сте в нашето пространство-време. Вие сте никъде. Всички други галактики имат тунели, които ги доставят в една и съща точка.  Галактиките могат да се преместват и това е много бързо пътешествие. Като разстоянието до Луната. После, в тази точка, те се намират всички заедно, макар че в триизмерния свят тях ги отделят една от друга много-много хиляди и милиони светлинни години.

Д.У.: Т.е. Вие твърдите, че времевият балон, през който сте минали, потенциално е достъпен от много места в нашата галактика и даже от други галактики?

К.Г.: Да, безусловно.

Д.У.: Тогава как им се удава да организират защита от нахлуване?

К.Г.: Благодарение на проектирания начин на отчитане. Това се нарича „печат за влизане” и „печат за излизане”. Можете да слагате „печати” само на едни и същи траектории. Когато долитате, попадате вътре, после отивате на мястото на срещата или там, където смятате да се насочите. Не знам дали това е технология, или нещо друго, но ви се разрешава да отлетите строго през същото място, през което сте долетели. Именно оттам посетителите се връщат назад в своето пространство-време.

Д.У.: Как тези хора общуват едни с други, с някакъв език или общуването е телепатично?

К.Г.: Те използват странен език. Казват, че той прилича на акадски. Езикът е много странен, но те общуват на този общ език.

Д.У.: И те говорят с помощта на устата?

К.Г.: Да, те говорят.

Д.У.: Вие разбирахте ли нещо?

К.Г.: Не. След приземяването ме отведоха в едно от куполообразните съоръжения. На първия етаж се водеха преговори. На мен те ми се сториха много интересни. Присъстваха всичките осем различни групи. За пръв път ги видях, когато Аншар провеждаха първото събрание, на което ме поканиха.

Д.У.: По-рано Вие казахте, че това са хора от бъдещето на Земята. Те са направили пътешествие назад във времето, затова в групите са представени всичките разни видове раси на Земята.

К.Г.: Да, именно това твърдят те. Всичките намиращи се тук отделни расови групи изпълняват една и съща мисия, но са дошли в различни периоди от време, не са се появили едновременно с Аншар. Обсъждаха как именно се канят да обединят някаква технология, която използват всички. Тази технология се задейства и се контролира със съзнанието. Затова наоколо имаше съвсем малко физически устройства. Това беше първото, което ми показаха. Демонстрираха ми малко квадратно устройство, приличащо на пулт за управление, а също холограма на дълги квадратни блокове, в средата на които се намираше нещо като кабели. Кабелите представляваха много големи кристални тръбички, намотани като спирала върху някакъв минерал. Не знам какво по-точно беше това.

Д.У.: А самите блокове какво съединяваха?

К.Г.: Блоковете позволяваха да се съединява цялото съзнание. Обединеното съзнание помагаше да се задействат и контролират технологиите, които планираха да използват, докато се намират тук.

Д.У.: По-рано Вие казвахте, че различните групи имат амулети с картинки, показващи в каква част на Земята живеят. Различните групи обитават различни региони. Т.е. може да се видят хора, приличащи на азиатци и те живеят на едно място, а на друго място се срещат хора, приличащи на Нордици?

К.Г.: Да, групите не се смесват. Всяка група има свои региони или места на обитание.

Д.У.: И така, в дадения момент, жречеството, с което Ви е запознала Кар-и, провежда среща, на която, да речем, сплотяват редиците си и обединяват войските?

К.Г.: Да, това е извънредно рядка среща на тези, които са упълномощени да взимат решения. Някои представители на религиозната каста едновременно принадлежат и към кастата на воините. Това се отнася най-вече към групата с амулет във вид на буквата “омега”.

Д.У.: Вие споменахте, че причината, която ги е накарала за пръв път да се съберат заедно, са заплахи от страна на Кабала, който активно се опитва да ги унищожи.

К.Г.: Да. Кабалът има редица сериозни разногласия с извънземните, основно свързани с конкуренцията за бъдещето на планетата. Обитателите на Вътрешната Земя твърдят, че хората на повърхността са създали технологии и оръжие, способни да ги достигнат, колкото и дълбоко под земята да се отдалечават.

Д.У.: От това следва, че този път са Ви завели на среща с по-дълбоко ниво на обединение и сътрудничество, отколкото обикновените преговори, на които бяхте първия път?

К.Г.: Да. Изглежда, така те постъпват веднъж на всеки 25000 години. Те се срещат и заедно остават в балона, а после, след слънчевото изригване, напускат балона и правят това, което е необходимо. Те гледат колко се е отклонила времевата линия от тази, която е била, когато са дошли, а после започват да се опитват да я изменят и да я връщат там, където трябва да бъде.

Д.У.: Кубове с кабел… Не са ли те нещо като Интернет, който им позволява да имат достъп до цялата обща информация?

К.Г.: Информацията се разпространява на по-широка лента честоти. Може да се каже, по безжичен начин. Кубовете съдържат свързани помежду си кабели, които сякаш пренасочват… Всичките работят с енергията на съзнанието. Овладяването на тази технология позволява да се задействат различни други видове технологии. Също така, по този начин те могат да контролират технология на други места. Затова, предполагам, че в този смисъл става дума за нещо като верига.

Д.У.: И така, различните групи са съединили своите градове като блокове на ЛЕГО, в един времеви балон?

К.Г.: Да.

Д.У.: Тогава… В определен смисъл всички се обединяват заедно, когато влизат в балона. Как смятате, защо са Ви поканили на тази среща?

К.Г.: Кар-и каза, че им трябвам като свидетел и арбитър, но аз така и не рабрах, какво беше това. В един момент аз се приближих до устройството, наведох се и погледнах холограмата, а участниците в срещата изведнъж престанаха да разговарят. Сякаш нещо им попречих. Създаде се впечатление, че те едновременно искаха и не искаха аз да се намирам в залата за преговори. А после се върнахме в „автобуса” на Аншар. Кар-и ме преведе през времевия балон и ме върна в пещерата. После тръгнахме назад. По пътя жрицата ми обясни какви изменения трябва да извърша в себе си, според нея. С това всичко свърши и ме върнаха в къщи.

Д.У.: Ако те се събират заедно в един балон и обединяват своите технологии, тогава в какво се състоят разногласията?

К.Г.: Въпросът е как да се обединят. Да, те са обединили всичките си градове, но всяка група все още има своя собствена отделна затворена решетка на съзнателна енергия. Затова не са уверени как биха искали да се съединят с решетките на другите хора. Не съм сигурен дали това е свързано с безопасността или е просто стар вид на конкуренция между определени групи, но всичко останало работи просто прекрасно. Всичко се е стиковало, освен решетките.

Д.У.: По-рано Вие споменахте, че някои групи враждуват помежду си и не всички имат еднакви програми. Програмите на някои групи са дори неблагоприятни за нас. Имаше ли в балона негативни групи?

К.Г.: Там бяха всички заедно.

Д.У.: Как мислите, причина за разногласията не е ли това, че вследствие на обединението на решетките биха станали явни всички общувания на негативните групи или те просто имат какво да крият?

К.Г.: Не. На такова ниво, в четвърта плътност, просто е невъзможно да се скрие нещо. Това е разширено съзнание и съединяване.

Д.У.: Питахте ли Кар-и защо са Ви поканили на тази среща и каква е Вашата задача във връзка с нея?

К.Г.: Та каза, че част от моята роля е била да наблюдавам.

Д.У.: Как според Вас това събитие и преговорите влияят на хората на Земята?

К.Г.: Това, което сега правят Аншар във времевия балон, никак не влияе на нас. А това, което правят в храмовите комплекси, е тясно свързано с нас, живеещите на повърхността. Както вече обясних, те по този начин достигат до нас. Те достигат до хората, свързват се с тях на нивото на Висшия Аз и сключват договор как всеки индивид ще се „ускорява” или пробужда към определена информация.

Много неща се правят основно във вид на „
download” (зареждане). Когато се споменаваше „състояние на сън”, в него се включваше и такова зареждане. Аншар все повече се свързват с хората в техните сънища.

Д.У.:  Сините Авиани бяха казали, че с приближаването на слънчевото изригване хората ще започнат да виждат привидения – на починали близки или на хора, които са познавали…

К.Г.: Колкото повече се приближаваме към Слънчевото Събитие, каквото и да е то, толкова по-висока става енергията. Затова, да, ние ще виждаме как хората полудяват и извършват налудничави постъпки. Те повече няма да могат да скриват своите програми и своята същност. Това очаква всеки човек.

Д.У.: Не възникваше ли у Вас усещането, че присъстващите групи обсъждат и това, как да взаимодействат с нас още преди прехода? Какви са техните стратегии?

К.Г.: Интензивно се обсъждаше дали изобщо да влизат в контакт с нас или не. Лично аз съм уверен, че контактите лице в лице ще започнат още преди Слънчевото Събитие. Да, те биха могли да се покажат. Нали ние ще станем други. Ние ще станем по-близо до тях, отколкото сега.

Д.У.: Според Вас, докато се приближаваме към слънчевото изригване… Ако се наложи да се пренасят хора от Земята, както за това се говори в множество древни пророчества, дали ще взимат хора във времевия балон?

К.Г.: Не съм уверен. По-късно аз беседвах с няколко души, включително Хопи и Зуни. Мнозина разказват, че са ги взимали в пещера или портал, където са прекарали 1000 години, а след това са се върнали обратно. При това може би не са живели задължително под земята. Може би са ги премествали на друга планета, подобна на Земята, където са пребивавали в качеството на бежанци. Споменавал съм, че такова се е случвало вече на Земята в определени времена в миналото. Разни същества, например маите, са се премествали там с цел защита.

Д.У.: Вие споделихте с мен информация за други срещи с Гонсалес. Можете ли да кажете какво се е случвало с Гонсалес през цялото това време?

К.Г.: Обикновено се срещам с него веднъж на 7-10 дена. Той помага да се контролират някои проблеми, възникващи в резултат от моето участие в няколко програми „20 и назад”, а също с пребиваването ми в непосредствена близост с технологии, свързани със силни електромагнитни полета.

Д.У.: Какво трябва да се следи?

К.Г.: Маите следят определени неща, свързани с моя мозък, с химията на мозъка, а също наблюдават да не ме сполети слабоумие. Те държат всичко под контрол. Но моята памет явно е засегната. Тук-там постоянно възникват някакви проблеми.

Д.У.: Какво представлява този мониторинг?

К.Г.: Взимат ме в голям каменен космически кораб на маите, с цилиндрична форма. Отвеждат ме в стаи, където се намират плаващи панели, на които светят разни светлинки. Гонсалес взима от маите малка каменна черна сфера, приближава се към мен и сканира челото ми. Понякога сканира цялото тяло. И през цялото време пита как се чувствам.

Д.У.: Това лечение ли е или просто диагностика?

К.Г.: Лечение.

Д.У.: Аха. Както казвахте, това лекува продължителната вреда, причинена Ви от няколкото програми „20 и назад”.

К.Г.: Да. Обикновено хората се подлагат на въздействието на магнитни полета и когато напускат програмата „20 и назад”, имат проблеми с очите, неврологични проблеми, после започва временно слабоумие. И това е много плашещо….
Гонсалес известно време усърдно се трудеше за укрепване на Алианса на ТКП. Зад сцената се случват толкова много неща, че се налага човек да има очи и на тила си. Започва да се появява на бял свят информация. Как те ще позволят тя да се появи на бял свят? Какво да споделят, а какво не? Различните групи има различни програми.

Д.У.: Неотдавна беседвах с Пит Питерсон и той каза, че и досега се води активна борба между рептилоидите от типа на Драконите и техните групи с някои наши групи. И в тази война понякога побеждаваме ние, понякога те, но това е непрекъсната война, в която участват много космически кораби и има много загуби…

К.Г.: С рептилоидите ситуацията е много странна. Някои групи на Кабала работят с тях. Рептилоидите им разрешават да имат определени места в Антарктида. Вътре в Програмите има и други групировки, поддръжници на групата на Нордиците. Те се опитват да се избавят от влиянието на рептилоидите в тази Слънчева система и в много други.

Д.У.: Знаете ли колко от нашите активи в ТКП (Тайната Космическа Програма) са въвлечени в тази война сега?

К.Г.: През повечето време активите даже не знаят, че са активи… Огромното болшинство от тези хора са виждали Високи Сиви, най-често в своите спални. А някои са общували с тях и на дневна светлина. Обикновено Високите Сиви стоят над техните легла и държат в ръцете си дълъг прът със светлина на края… Чувал съм някои имена на полковници, генерали, адмирали… На някакво ниво, дори хора от Министерството на отбраната се явяват активи в тази игра. Не знам какво точно правят с тях Високите Сиви, но разговорите за появата сред тях на Високи Сиви не спират…

Д.У.: Според Вас има ли изгледи скоро да узнаем истината за НЛО?

К.Г.:  Групите от Земния Алианс, общо взето, постигнаха съглашение за частично разкриване на информация: за древните руини под океана и под леда на Антарктида, а после за Тайната Космическа Програма. Че можем да изолзваме някакъв начин за неутрализиране на гравитацията, за да летим до бази на Луната и на Марс. И, между другото, че там сме намерили много древни руини. Та планът е такъв: да ни предлагат разкриване бавно, за дълъг период от време. Но ние явно не искаме това. Ние искаме незабавно Пълно Разкриване.

Д.У.: Виждате ли признаци за това, че когато бъдат направени съобщенията, Кабалът вече няма да има нито власт, нито влияние?

К.Г.: Такива признаци вижда Кабалът. Дълбоката държава проявява все повече активност както в САЩ, така и в други страни. Това се случва точно сега. Неотдавна получих информация какво се случва във връзка с тайните големи съдебни състави, които извършват разследвания и са готови да предявят официални обвинения…

Преди няколко месеца ми предадоха някои документи, например три много вълнуващи документа, които са като много дебели книги. В тях има сведения за червеевите дупки, за двигатели с деформация на пространството, за манипулиране на допълнителните измерения и пр. Казаха ми, че тези документи не са секретни и мога да ги разкрия по определен начин. И тогава учени и инженери, които работят в такива програми, ще разглеждат това като знак, че е дошло време безопасно да разкрият повече информация.

Д.У.: Добре. Времето на днешния епизод изтече. В него ние ви предложихме новини от няколко линии на фронта. С нас беше Кори Гуд. Благодаря ви за  вниманието.

Източник:

http://divinecosmos.e-puzzle.ru/page.php?al=382

 




Гласувай:
3



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2572784
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол