Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.01.2018 18:39 - ФАНТАСТИЧНА ПРЕЗЕНТАЦИЯ на Тамара Сахно и Виктор Курашов на 25 януари 2018
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 2208 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

СВЕТОВНА СЕНЗАЦИЯ!!
ФАНТАСТИЧНА ПРЕЗЕНТАЦИЯ на Тамара Сахно и Виктор Курашов на 25 януари 2018 в град Казан

Трансмутация на химическите елементи
Получаване на Антивещество
Обеззаразяване на радиоактивни отпадъци
Трансмутация на земята в злато
Нарушаване на хода на времето
Повдигане на нивото на подпочвените води, излекуване на онкологични заболявания, подмладяване на организма

Изкуствено получаване на всякакви (на всички) химически елементи в неограничени количества (цялата таблица на Менделеев).  В това число, неограничено получаване на елементи, отсъстващи в земната природа, като: технеций, прометий, астат, франций и всички свръхтежки задуранови елементи, включително най-тежките.
Получаване на елементна протоплазма, анти-елементи и антиматерия.

Центърът на производството – като енергиен и ресурсен център на съвременния свят. Автори на откритието и технологията: Виктор М. Курашов и Тамара Владимировна Сахно.

1 килограм задуранови свръхтежки елементи по енергийна мощност заменят всичкия нефт (около 30 милиарда барела нефт), газ и въглища, добивани в света за една година.

Откритието фактически нулира всички световни капитали, всякакви  материални активи и предмети на лукса – всичко става нула, когато материята, всички елементи, метали и енергия са достъпни леко и неограничено.

Конференцията е посветена на нашите научни открития, частично отразени в нашия патент RU 2563511 (приоритет от 15.05.14), а също в нашите научни статии.

Получаването и наличието на свръхтежки елементи е патентовано, констатирано с прибори и протоколирано в независими аналитични лаборатории с различни съвременни прибори (например, с мас-спектрометри през ноември и декември 2016 в два Института на Казанския Федерален Университет, и в други).

На прес-конференцията ще бъдат показани протоколи от анализи, самите елементи, отсъстващи в земната природа и в съвременната наука и промишленост, анти-материя и елементна протоплазма (прото-елементи).

Ще бъдат обявени и разнопланови глобални ефекти от действието на свръхтежки елементи (свръхмаси) и антивещества.
Тези ефекти досега не са били известни, защото човечеството и изследователите не са разполагали с такива елементи дори в най-малки количества, не ги е имало в количества повече от няколко атома.

Например, какво се случва:

1. Образуване и получаване на всякакви елементи, в това число метали, колкото е нужно.


2. Анихилация на всякакви радиоактивни елементи и изотопи и тяхното изчезване, например на рутений-106 на територията на Русия. Изчезване на радиацията.
3. Предизвикана трансмутация на големи площи на земята (на грунта, почвата), с изкуствено образуване в нея на редки, ценни и скъпоценни метали.
4. Възстановяване на добрата екология от миналите години, изчистване на реките, което беше направено в нашия регион, смяна на климата и времето.
5. Ефект на подмладяване на човека (а също на групи хора – влияние на еманацията на свръхтежките елементи, отсъстващи в земната природа и на антиматерията върху клетки и организми), излекуване на вътрешни органи и хронични заболявания, включително на тежки заболявания, поява на репродуктивна способност в случай на нейното отсъствие по възрастови или други причини.

Производство
Нашите открития и технологии бързо изменят енергийната, производствената, икономическата (финансовата) и социалната картина на света, както отбелязаха много публицисти, експерти, учени, финансисти.
Стойността на тези открития и технологии е съпоставима с размера на световния БВП (брутен вътрешен продукт), понеже дават възможност за синтез на всякакви химически елементи и техните изотопи, бързо и във  всякакви количества. Управлението на материята, достъпна материя и елементи - в помощ на хората.

С това АНОНСЪТ за пресконференцията завършва.

Ето още подробности за интересуващите се:

Научно откритие.
Ние открихме евтин начин за неограничено получаване на всякакви (на всички известни) химически елементи и техните изотопи. В това число, което е най-важно, особено ценни химически елементи, например технеций, прометий, изотопи на среброто, златото, платиноидите, а също, което е най-важното, на свръхтежки задуранови елементи. Всички тези елементи отсъстват в земната природа.

При това свръхтежките задуранови елементи не могат да бъдат получени в съвременната промишленост дори и в най-малки тегловни количества (а са били получени само в атоми), и съответно не се произвеждат от нея, т.е. в по-големи количества те не са получени от никого, освен от нас).

Ефекти (само някои от многото), които дават свръхтежките елементи, които бяха получени от нас и вече могат да се наблюдават.

1. Попътно получаване на всякакви (на всички) химически елементи във всякакви количества.
2. Колосална енергия, при това концентрирана в малък обем и в малка земна маса на веществото, с възможност за производство на дадената енергия в едно място и предаването й на големи разстояния.
3. Антигравитационен ефект, намаляване на теглото на обектите.
4. Забавяне и ускоряване на времето, ускоряване на събитията.
5. Пренос на потоци влага, вода, влияние върху миграцията на  подземните води, обновяване на водата в реки и езера, очистване на водоемите (което вече е направено в някои региони).
6. Възстановяване на добрата екология от миналите години и епохи, което вече започна.
7. Влияние върху живата материя, подмладяване на клетките на организма, възстановяване на популациите на пчелите и рибата, получаване на екологично чиста реколта, ускорен растеж на дървета и гори.
8. Подмладяване на човека, лечение на вътрешни органи и хронични заболявания, включително тежки, поява на репродуктивни способности в случай на тяхното отсъствие по възрастови или други причини.

Фундаментално-вселенски ефекти

9. Наред с всички възможни елементи от таблицата на Менделеев, ние получаваме техните анти-елементи.
Анти-елементите носят в себе си огромни запаси от енергия, която се отделя навън при тяхното съединяване с техните антиподи – обичайните елементи (двойки: сяра – анти-сяра, хлор-антихлор, никел-анти-никел, цинк-анти-цинк, германий-анти-германий, технеций-анти-технеций, прометий-анти-прометий, торий-анти-торий, уран-анти-уран и др.), а също носят в себе си други възможности, невъзможни за обикновените елементи.

Антиматерия (състояние на нещата преди нашето откритие).
По различни независими оценки хипотетичната стойност за получаване на един грам антиматерия е 63 трилиона долара, а по други данни получаването на един грам анти-материя е равно на световния БВП за 100 години.
100 години, според тези оценки, цялото население на земята трябва да работи за един грам антиматерия! ))).
Ние в Русия не сме съгласни да работим толкова дълго, затова получаваме 1 грам, дори и 1 кг антиматерия с много по-малки разходи...)

По-рано, преди нас, антиматерия е била получена в Германия само във вид на антиводород в количество само 10 атома (!). Получените в Швейцария, в ЦЕРН 36 атома анти-водород (с разходи за тяхното получаване $780 млн.), са били недостоверни и се оспорваха от същите германски учени, които са получили 10 атома анти-водород.

Ние получавахме различни анти-елементи (различни! - а не само анти-водород!) не в атоми, а в грамове и повече, красиво и не много скъпо.

При това имаме възможност да получаваме антиелементи и в килограми, и в тонове, и в още по-големи количества, което стига с излишък за всичко.

Актуално.
10. Ускоряване на атомния разпад в определен регион или в целия свят, унищожаване на радиацията за няколко седмици. Например, на рутений-106.

Свръхтежките елементи и антиматерия фактически са способни да управляват целия разпад в света, да влияят върху материята, да ускоряват разпада на нестабилните изотопи, да стабилизират пространството. Сега с рутений-106 е заразена вече половината Русия, облъчени са и се намират в зоната на риск Урал, половината Сибир, Башкирия, Поволжието, Дон, Югът на Русия.

През есента на 2017 г., идвайки от изток, от Уфа, рутений-106 премина границите на Татарстан, дойде до покрайнините на Казан, влезе в Казан – където бързо изчезна, беше анихилиран, и по-нататък на запад, към Саранск, Рязан, Нижний Новгород, Владимир и Москва, не премина. )))
Това предизвика недоумение и объркване на експертите.
Москва е зад нас, прикриваме я. )))

При желание на жителите на съответните региони, рутений-106 ще бъде анихилиран над цяла Русия (както и всичко друго подобно и вредно).

Дори в организма на хората, погълнали рутений-106 и доза радиация, в присъствие на антиматерия и анти-елементи рутений-106 (както и другите нестабилни изотопи) се анихилира и изчезва; защото в този земен свят няма бариера за антивеществото. Тези ефекти и протоколи ще бъдат показани на конференцията.
Заедно с това ще изчезнат вече развилите се или още в зародиш ракови клетки в организма. -
Анти-елементите лекуват и възстановяват повредените клетки на организма.

По-подробно за  всичко това – в материалите на прес-конференцията от 25.01.2018.

На конференцията ще присъстват журналисти, известни химици, физици, философи и публицисти, мъдреци от изтока.

Имейл на Виктор Курашов:
victor-prof@mail.ru

Прес-конференцията ще се състои на 25 януари 2018, в 11.30.

Адрес на прес-конференцията: Шаляпин Палас хотел, г. Казан, ул. Университетская, д. 7.

http://lenr.seplm.ru/novosti/novaya-prezentatsiya-t-sakhno-i-vkurashova-25-yanvarya-2018-goda-v-kazani

Още информация на страницата на Виктор Курашов „В Контакте”:

https://vk.com/id437746403

 

Эффекты Сахно-Курашова и конец современной физики – ВИДЕО:

https://www.youtube.com/watch?v=HyagaaqjHcc

Видео на Игорь Данилов
Публикувано на 8.01.2018 г, 45 минути

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2573343
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
Блогрол