Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.02.2018 18:13 - Инсайдерът на ТКП Джаред Ранд за извънземните технологии
Автор: lucecita Категория: Новини   
Прочетен: 2933 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Инсайдерът на ТКП Джаред Ранд за извънземните технологии

4 февруари 2018 г.

Джаред Ранд е един от най-новите инсайдери на ТКП (Тайната Космическа Програма). Той се появи неотдавна. Ранд разказва за много напреднали извънземни технологии, такива като тахионни камери за лечение, технология на порталите, легла за възкресяване, репликатори, таблетки за подмладяване.

Той не е първият човек, обсъждащ подобни теми. Тези, които изучават подобни въпроси, веднага ще си спомнят за Уилям Томпкинс, който съобщаваше за лекарства против стареене, създадени от ВПК (Военно-промишления комплекс) в партньорство с извънземни същества.

Кобра -  още един инсайдер на това, което е известно като Движение на Съпротивата, също разказва за тахионни камери.

Кори Гуд, инсайдер на ТКП, който твърди, че е работил над 60 години в ТКП, също съобщава за подобни технологии. Той разказва за репликатори, способни да създават храна и други полезни обекти. Това са само няколко примера за хора, потвърждаващи свидетелствата на Ранд.

Както и в случая с други инсайдери, информацията предизвиква съмнения, най-вече защото не можем да потвърдим казаното с реални документални свидетелства. Не можем да видим репликатор, нямаме видео или снимки на технологията на порталите, липсват свидетелства от първа ръка за съществуването на подмладяващи таблетки.

Затова тези идеи можем да използваме като искра за запалване на ума, като останем открити за факта, че информацията може да се окаже лъжлива или вярна само отчасти.

Данните, посочени по-долу, представляват обзор на описания, събрани от ноември 2017 до януари 2018 от читател на този сайт, на който са събрани аудиозаписи на съобщенията на Ранд:

http://www.iqdcalls.com/rand.html.

- Джъстин

Извънземни технологии, описани от Джаред Ранд

Въведение

В продължение на няколко десетилетия извънземни са споделяли определени технологии с избрани групи от хора на Земята. Като член на екип от изследователи, Джаред Ранд твърди, че е проверявал и потвърждавал ефективността на всички посочени по-долу технологии. Когато икономическата и политическата ситуация бъдат преориентирани към благото на цялото население на Земята, вместо „елита”, тези изобретения ще бъдат разпределени по целия свят, с бавен преход, с цел адаптация. Планира се всяка страна да се справя с тях сама, без да зависи от някаква централизирана администрация.

Медицински легла

Това са устройства, в които хората лягат за няколко минути, изпадат в дълбок сън и преминават през безболезнен процес на разделяне на тялото на атоми с цел изцеление, възстановяване на изгубена част от тялото и/или пълно подмладяване (дори с няколко десетилетия). Управлявано от подготвени професионалисти в сферата на здравеопазването, устройството идентифицира ДНК и сканира тялото в търсене на дефекти, а после с помощта на ИИ (изкуствен интелект) и компютър, използва плазма и тахионна технология за излекуване на дефектите в съответствие с желанието на човека. Тялото се възстановява, а разумът се запазва (памет, знания, мъдрост, качества и пр.).

След сеанса ще се предлага изчерпателна информация за поддържане на здравето, като аюрведа, хомеопатия и пр.

Такава технология ще се предлага в специализирани клиники. Подобни устройства за обществено ползване трябва да бъдат защитени от политическа намеса и от влиянието на алчни сили. Планира се отначало да се осигури лечение на хора, пострадали от най-тежки проблеми, а после да се осигурят такива устройства за всеки дом.

Подмладяващи таблетки

Две определени таблетки могат да подмладят всеки човек в течение на 24 часа.

Реанимационни камери

Камерите ще бъдат достъпни за връщане към живот на всеки човек до няколко часа (а не дни) след смъртта. Твърди се, че това е много древно извънземно изобретение, което широко се използва от извънземните.

Репликатори

Репликаторите са с размер на малка печка, те работят с плазма и я преобразуват във всякакъв материал: храна, дрехи и различни обекти (всеки репликатор се специализира за един вид обекти).
Огромна компютърна база данни позволява на ползвателя да избере изделие, а после, ако изделието изисква напасване към тялото, устройството сканира ползвателя за да определи размера и след това за няколко секунди възпроизвежда желаното изделие.

Може да се направи храна по всякаква рецепта, и казват, че тя изглежда и е също толкова вкусна, като истинската храна, но не изисква отглеждане или убийство на животни. Освен това, не остават никакви отпадъци, защото репликаторът има контейнер и отпадъците могат да се преработват в самото устройство, то може да преобразува всякаква материя в която и да е друга.

Ранните версии на репликаторите са съвременните 3D принтери. Вече са създадени по-напреднали версии. Например, в Китай
репликатор вече е построил за 24 часа няколко къщи с площ 19 кв.м. всяка.

Ефектът от производството на храна е голям: на фона на изчерпването на световните запаси, повече няма да е нужно интензивно използване на земя за селско стопанство и земеделие. Следователно ще изчезне зависимостта от времето и климата, и, което е не по-малко важно, вече няма да има недостиг на храна.

Градинарството и дребномащабното селско спопанство ще бъде достъпно за хора, които се наслаждават на такива занимания, и за тези, които предпочитат традиционната храна.

Телепортация - средства за придвижване

Като средства за придвижване вече са създадени футуристично изглеждащи двуместни “скутери”. Те са направени от нов материал, наречен “плекс” и приличащ на плексиглас. Те могат да телепортират 2-ма души до всяко място на планетата максимум за 15 минути. Пътешествие в отдалечени извънземни светове ще отнеме още няколко допълнителни минути. Това значи, че човек от Северна Америка ще може да отиде на вечеря в Европа и да се върне същата вечер.

Такова придвижване се описва като “антигравитационен скок през времето”, при което „се движи не самото устройство, а пространството около него”. Холографско табло с карта позволява на ползвателя да програмира крайната дестинация. Такова придвижване не създава замърсяване и е напълно защитено от катастрофа.

Такива средства за придвижване, а също автобуси, вече са създадени от 2010 г. и сега са съсредоточени в съоръжение на югоизток. Те са готови за пускане на пазара. За хора, желаещи да използват традиционни автомобили, такива също ще останат достъпни.

Това ще осигури значително намаляване на замърсяването.

Има също така планове за колонизация на други планети, включително масова имиграция на други планети. Това ще позволи да се приключи с голямата пренаселеност на Земята.

Очистване на околната среда

Съществува подход, който бързо ще изчисти всички водни пътища, включително океаните, а също така почвата, растенията и пр. Микроби, които са на 600 милиона години, ферментирани по подходящ начин, имат способността да изчистят всякакъв разлив на нефт. След изчистването те се изтощават и оставят след себе си само азот и кислород.

Компактни  енергийни системи

Енергийни устройства, работещи на свободна енергия, с малки размери, могат да осигурят енергия за целия дом, без да е необходимо да се заменят. Вече няколко години съществува склад, с размер 28 квадратни километра, пълен с такива устройства, очакващи пускане на пазара. Но всичко това след като бъдат отстранени опозиционните икономически сили.

Центрове за обучение

Вече се подготвят наставници за обучение на населението за истинската история на света и на човечеството, включително информация за всички жестокости, за да не се случват никога повече. За тази цел ще послужат центрове за обучение, които се създават по цялата територия на САЩ. Всеки център е снабден с голяма база данни.

(Превод от руски език)

Източници:

http://divinecosmos.e-puzzle.ru/page.php?al=394

http://www.stillnessinthestorm.com/2018/02/jared-rand-alleged-secret-space-insider-on-off-world-technologies-summary-of-testimony.html

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: lucecita
Категория: Новини
Прочетен: 2581107
Постинги: 995
Коментари: 99
Гласове: 914
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
Блогрол